Räkningar!

Räkningarna är nyss betalda och visst är det roligt när det blir flera tusen över än vad man trodde =) ja inte flera tusen som i typ tiotusentals kronor, utan typ nästan tre tusen mer =) jag måste ha räknat typ.. MASSOR med fel..

När jag får mina pengar så brukar jag göra en snabb-räkning i huvudet. Vad jag fått i lön och sen vad jag har i räkningar, och när jag snabbräkna denna månaden så kändes det "aaaaa, shit pomfritt, det va inte mycket att hänga i julagranen" (som blev över) men hjärnverksamheten måste ha legat nere den dagen!
Tänkte först när jag betalat allt att jag måste ju hade glömt nån bautaräkning nånstans, men jag har letat och det finns ingen =)

Bra dag för mig!


Onsdag is the day today!

Det kändes bättre imorse när jag vaknade än vad det gjorde igår. Imorse? Det är fortfarande imorse =) kl är ju bara åtta.

Tänkte att jag snart skulle ut och gå en sväng med Vilmer, lagom till han blir trött så han kan sova och jag lyssna på musik =) wiiiiie!
Just nu sitter han på golvet och fiser värre än en tjock gammal mc-raggare eller nåt =) låter så in i norden.. så skrattar man och tittar på honom så kollar han bara på en precis som "har det hänt nåt?"

Mina skor jag beställde kom igår, tror ni dem hade skickat rätt storlek? NOPE! Förstora! Nu får jag skicka tillbaka och orkar jag får jag ju beställa en storlek mindre, men just nu känns det som att jag inte orkar klydda utan går och handlar i en "vanlig" affär istället, men sen å andra sidan så tyckte jag dessa va lite nice!
Och nu vet jag ju inte hur jag ska göra när jag går längre.. alla andra skor jag har som är fit for walking är så slitna så där är ingen häl kvar så jag får skav direkt.. hmm, svårt fall doktorn grät =)

Mitt halsband kommer idag eller imorgon så det ska bli roligt, hoppas jag har bättre tur med det!

Idag ska vi inte göra nåt vettigt alls, hade planer igår men dem blev inställda. Just det, jag ska vaxas.. mindre kul men dock nödvändigt ont!

Nä, nu känns det som jag får leka med Vilmer, han leker desperat med gumptermometern =)

Hörs kanske senare.. so long!

Tradiga skit-tisdag!

Idag vakna jag nog på fel sida.. känns som det är en ren jävla skitdag idag! MEN det är kanske för det är molnigt.. jag är ju supersolmänniskan själv!

Vad i tusan gubbar ska vi hitta på idag?

Jonas jobbar sent SOM VANLIGT, och jag har no fritid what so ever! Vilmer och jag gillar att hänga =) men ibland behöver man en stund för sig själv och nu börjar det krypa under skinnet  på mig att inte ens få gå på toa själv! Hur länge ska det va såhär? Jag har ingen energi kvar! (känns det som idag, sen imorgon är det sol igen och då är det nemas problemas, brukar va så)

Snart är det första maj, jag tycker det känns helt skumt.. det va nyss jul ju! Och maj för mig är sommar (snart =) var tar tiden vägen?

Nu väntar jag bara desperat efter att mitt halsband ska komma som jag beställt! Vill ha nuuuuu! Och mina skor =) låter som jag mest shoppar på nätet.. men nä, faktiskt inte, händer sällan! Dessa grejer nu har jag inte sett in real life liksom, bara på nätet så då får det bli så!

Aaaaaa, dags att betala räkningar också!! Varför finns det sånt, vem kom på det? Varför kan vi inte köra byteshandel? Jag får ström i ett år och du får en kiteutrustning =)

Nä, pay the bills innan V vaknar =)
Ha en bättre dag än mig för bövelen!

Vaccination = tårar =(

Ja, lillemannen fick sin 1-års vaccination idag och med den kom det tårar och feber, stackaren! Va inte alls i stöt. Nu sover han med en ipren i kroppen så han får kanske lite sömn iallafall.

Jag har hittat en jeansjacka, trots allt minsann. Har letat och letat och var hittar man? Jo på barnavdelningen på lindex, me like =) tur man är liten och nätt =) först fick jag tag i en stl 164 men när jag kom hem och fick provat i lugn och ro insåg jag snabbt att så liten och nätt va jag inte iallafall =) hade behövt en stl större. Det hade dem ju såklart inte så nu ikväll har jag och faster Johanna varit i Malmoe och hämtat en, dem hade =) så nu är det bra. Provade massa "vuxen"modeller också, men dem sitter inte som jag vill att dem ska, dem blir liksom bara.... vida, breda på nåt konstigt sätt..

Förhandlingar med jobb va det idag också! Vi kom inte fram till nåt men det kändes ändå bra tyckte jag! Vi ska träffas igen om ca två veckor och prova igen =) Cheferna vill dra ner lite på varje men vår "defender" från facket vill att dem först ska gå efter turordningen och låta så många som möjligt gå och försöka göra ett fungerande schema på bara oss som har större tjänster, hon vill låta oss som har tjänster och varit anställda länge ha kvar våra tjänster orörda. Så kan dem ordna ett tekniskt fungerande schema på det så är det ju finemang! Så det är det dem ska trolla fram nu (schemat) till nästa förhandlingar om två veckor. Ska bli intressant att se eftersom dem inte kan göra schema.. =)

Imorse va jag på mvc också, träffade min gamla barnmorska Monica =) hon är så go! Det va lite kul faktiskt att träffa henne, det är hur längesen som helst man gick där ju, känns som igår =)

Nä nu är det kväll minsann! En glass hade dock varit gott, jag känner mig helt pigg (kanske för jag sov innan =) sticker kanske ner i kjollan och köper en glass i burk =)

Ha det så bra och sov gott! 

Bleeding love!

Lyssnar nu på Leona Lewis underbara Bleeding love. Den kommer hålla måttet för mig genom alla tider, sjukt bra låt!

"But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy
"


Igår hade vi kalas för store Vilmer =) det blev superbra! Barn - massa stimmande - god mat - trevligt folk! Kan det bli bättre? JA DET KAN DET =) det (nästan) bästa med allt är att det blev mat över, TACOS =) Gissa om jag ska äta det idag?

Idag har jag jobbat 10-18, kändes som 10-10.15 =) gick helt sanslöst fort, tänk om det gick så fort varje gång!
Kul att jobba framför allt när det är fint väder, då är oftast kunderna glada =) slipper man alla som bara letar efter nåt att gnälla på!

Imorgon är det upp i ottan, ska med Vilmer till bvc, dags för 1-års vaccinationen, sen ska vi direkt hem och då kommer mormor. Vilmer ska leka med mormor lite imorgon för jag ska på förhandlingar på jobb, facket kommer! Dags att va med och låta sig bli hörd =)

Nä nu är det slut på sångstunden, och dags att ge sig in i matstunden, sen kanske det hade varit skönt med en iPodstund i gående ställning =) Jojo? Sugen?

Godkväll gott fok!

R B is the shit =)

Vilmer har precis somnat och jag lovar, det tog inte mer än en minut =) han va så trött så trött. Brukar sova en stund efter vällingen, vid 8-9 nånting, idag blev det 12 istället =) så ni kan själv tänka er hur trött den lille mannen va!

Nu sitter jag här med en välförtjänt R B (Red Bull =) och slappnar av efter alla måsten! Ibland är det skönt att det ska komma folk, då blir det massa gjort som aldrig annars hade blivit gjort, men det är jäkligt stressigt!

MEN, njuta av min r b ska jag först, innan jag stressar vidare!

Have a nice day och lyssna nu på massa somrig musik =)


Kalas för hela slanten!

Nä, men nästan iallafall, det kändes så igår när man va och handla =) Aja, det är ju för en bra anledning iallafall!

Nu ska vi försöka städa badrummet (lätt med en klättrande NUMERA 1-åring som vill va med =) sen måste vi bege oss ner på stan en sväng.
Köttet stekte jag igår så det är klart, bäddat rent har jag nyss gjort.. inte så mycket kvar egentligen. Mor min tog hem all sallad och annat som skulle hackas, TACK! Så vi har det lite lugnt just nu känns det som. Men det är nog bara inbillning =) rätt som det är förstår man att klockan är halvfyra (kalas fyra) och att jag inte ens duschat än =) Lets hope not!

Somorgen är det jobbet som vanligt, kul - jäääääättekul, mest för det ska bli typ sommarvärme..!!

Nu sitter Vilmer och har öppnat sin minidermtub och trycker ut det, jag får rycka in =)

Ha en underbar lördag!

Lite pics..

Presentöppning kl 07.00 i sängen =)


Snöret är såklart finast =)


Så fint kort min mormor har gjort!


Dessa fick jag, dem va väl fina?


Både kläder och boll fick jag också, bollar är det jag gillar mest!
Ska nog satsa på det när jag blir stor =)


Blåsa-ut-mitt-första-ljus-dax =)


Kladdigt får det bli när man fyller 1 år!


Denna fick mamma, mm blå fiskar =)


Man måste va söt när man gungar =)


Klättring på morsan


Varför inte bita henne?


Kvittar var man lägger sin mobil så hittar han alltid den =)


Detta kan man vakna av mitt i natten, att Vilmer börjar spela!
Bilder: Privat

ARG!

Vissa människor har en förmåga att gnälla och gnälla på ALLT, ALLTID!
Är livet så suget så förändra då för fan!!

Idag är ingen vanlig dag =)

För vems födelsedag är det? VIIIIIIILMERS =)

För ett år sen gick vi och vänta och vänta och vänta, va inskrivna på BB men han ville inte riktigt komma.. vattnet hade gått men mer hände inte. Det enda man fick höra i tre dygn av personalen på förlossningen va "gå ut och gå en runda" så kom man tillbaka för ctg sen "ja ni får gå en runda till." JA MEN JAG ÄR STOR SOM EN VAL, DET ÄR INTE SKÖNT ATT GÅ!! =)
Men till slut kom han ut, på sin alldeles egna dag, kunde blivit på Lisas födelsedag men han ville ha en egen =) (inget illa menat)
Han jävlades lite för att dra ut lite på tiden såklart, men ut kom han 23.55 =)
Säger som alla andra som fått barn, det är det bästa som hänt mig!!

Nu har V fått öppna och leka med lite presenter, nu sover han som en slagen hjälte =)
Han vaknade 05.45 idag, vilket han ALDRIG gör, men han ville väl bara få ut så mycket som möjligt av sin första födelsedag!!! Tur han är lugn när han vaknar så tidigt, man märker knappt honom, mer än om han upptäcker mitt långa hår som är roligt att sparka (?) på, varför sparka? Men det är roligt iallafall. DÅ märker man av honom =) drar täcken över huvudet så slutar han! Så ligger han och kollar barnkanalen eller fjärrkontrollen, stänga av sätta på, stänga av sätta på!

Nyhetsmorgon nu på morgonen (vuxenpoäng till mig) pratar dem bl a om en tjej i Sverige som födde barn när hennes pojkvän va ute och köpte snus, MED ANDRA ORD: hon visste inte hon va gravid, fick ont i magen och födde, sen kom pojkvännen hem och hade helt plötsligt en son! Hur går sånt till? Hur är det möjligt? Hon hade väl anat nånting i början så hon gjorde gravtest, som va negativt, vilket gjorde att hon inte tänkte mer på det sen. Och den tanken kan jag förstå, då känns det ju som att man fått bevisat att man INTE är gravid, fast dem kan va fel.
HOWEVER, nånting måste man ju märka under dem nio månader man är gravid.. det händer ju så mycket annat i kroppen som hade gjort en helt orolig eller knäpp om man inte visst om att man varit gravid. Man hade ju funderat STARKT på att uppsöka läkare iallafall för det som händer i huvudet. Kände mig totalt koko, dryg och jävlig =)

Så här såg jag ut för ett år sen =)


NÅGRA modeller större =) men så gärna!!


Liiiiten mage =)


10 dagar innan förlossning!


Va inte så allvarlig Mia..


..det ska ju va roligt att föda barn =)


ser lite drogad ut =)


så jag måste vila lite =)


Sen kom lillemannen!


Hemfärd från BB, så liten har han varit, helt craaazy!
Bilder: Privat

Onsdag!

Idag är det onsdag och det innebär Grey´s och Fråga Olle =) yeeeey!
Fråga Olle är nog det enda program som finns som  jag kan sitta och asgarva åt helt själv.. Martin Martin Martin, både snygg och har torr humor =) me like! Torrare humor än min får man liksom leta efter så det känns som Herr Björk är en för mig =) Jag längtar!

Idag har det varit full rulle känns det som, eller en väldigt oplanerad dag med mycket klydd.
Började med en dåli natts sömn då jag låg vaken i säkert en timme och trodde jag skulle få en hjärtinfarkt, trodde jag skulle bli tvungen att gå upp och väcka jonas (han somna på soffan) och be honom ringa en ambulans annars skulle jag inte överleva.. men sen somna jag! Sjukt tryck över bröstet hade jag! Kändes som någon satt på mig! Nästan lite obehagligt!
Så efter vällingen vid sju i morse stannade vi kvar i sängen och slocknade till halvtio, dem extratimmarna behövdes! Upp och hoppa med eld i ändan och iväg på fika med Malleballe! Sen tänkte jag att jag skulle upp på jobb efter det, och påväg var jag, men vände för jag tänkte jag skulle gå och köpa present till V (SOM, by the way, BLIR 1 IMORGON =) så jag vände och gick neråt igen. Fixade två bra grejor sen traskade jag upp till jobb och kollade tävlingsresultat och skulle köpa mjölk och sylt till svärmor som jag sen bjöd in mig för pannkakor hos =) Jonas jobbar länge så jag pallar inte stå och fixa nåt bara till mig, lat som jag är =) nä men det är så tradet om man ändå ska äta själv, då kan jag likagärna ta en luftmacka, spelar liksom inte mig nån roll!
Och nu är vi hemma och V sover så gott!
Jag har hittat grejor jag ska beställa på nätet som jag letat som en jude efter, så nu ska jag göra det i min ensamhet =) ni får se när jag fått det!
Först ska jag hänga tvätt, mest för det är så jädrans kul!

Imorgon ska vi upp tidigt, först öppna presenter i sängen såklart =) sen ska vi iväg och köpa nån mumsig muffin vi kan ha som liten födelsedagstårta (blir ju kalas på lördag, så vi avancerar inte imorgon) så han kan blåsa nåt ljus på sin alldeles egna dag =) sen ska vi iväg till revisorn med lite papper, och sen kommer mormor och då ska nog jag sticka och handla, mest för det också är så roligt =)

Så ser vi ut för tillfälligt =)

Tack och hej =)

Fy tusan gubbar..

..vad jag och mor min varit duktiga idag!! Hon har varit och hjälpt mig med både Vilmer och städning. Det underlättar så UNDERBART MYCKET att få hjälp med V när man väl tänkt få undan lite.
Och GUUUUUUD så fina fönsterna blev, liten slarvpelle va han allt (så pass så han inte får komma hit här fler gånger) men dem är ju ändå rena.. Man blev liksom nästan lite bländad när man kolla ut direkt efter =) GRYMT! Nu blir ju inte det gjort förrän 2013 =)

Kom på innan att jag fyller 25 år i år, (fast jag blir inte äldre än 23 egentligen) och kom även på då att jag ska önska mig ett fallskärmshopp i present =) nu har jag ju hoppat bungy jump så nu vill jag testa det också =) You go Mia!!!

Nä, nu får jag plockan undan datorn, snart kommer Ronald McDonald med lite mat till mig =)

God kväll!

Johanna, på måndag springer vi vid den här tiden =) och var f.. blir Spotify av?

Hej

363!

Nu är mina nya dojor beställda så fina så fina =)
Får vi hoppas bara att dem är det in real life också, ibland när man beställt nåt så får man hem det och undrar "what a hell was I thinking" men det stämmer inte alltid överens, bild och verklighet!


där har vi den, den lille rackaren - nu ska det ut och springas!!

Idag blir Vilmer 363 dagar =) två dagar till året, min lille pluttisnuttsnuttiflutt =) det känns så skumt! Jag har ju inte blivit äldre, och kommer aldrig bli heller, that´s just the way it works, right?
Kalas ska vi ha på lördag, tack vare Annie som kunde byta på jobb, är egentligen min jobbehelg men hon kunde hjälpa mig på lördag iallafall, så söndag blir det jobb som vanligt. Tack Johannes för att du också ville hjälpa till =) NÄ SKOJA, du blir så sur!

Jag tänkte lite här i morse, när jag serva iPoden med lite ny fräsch sommar-musik (lite tidigt, men bättre än deppig vinter-musik) att jag har inte så gott om det vad det gäller den här härliga jag-åker-nercabbat-och-livet-känns-unerbart-musiken.. VAD SPELAS I ERA iPODAR? (eller andra musikspelare=)

Kan ni ge tips på vettig SOMMAR-musik?
Jag har bara lite takida som hänger kvar sen några år tillbaka, och som TYVÄRR är både vinterdepp och sommarsol-musik, och det är sisådär.. man vill ju inte springa ute i sommarsolen och bli vinterdeppig =) haha!
Nä men seriöst gott folk! Jag vet hur många ni är som läser så nog fan ska ni kunna klämma fram nåt tips till mig, lämna anonym kommentar (jag bryr mig inte) bara ni lämnar =)
Jag och musik går liksom så hand-i-hand med varandra så jag behöver nåt bra nu. (ENDAST därför jag ska ut och motionera, egentid med min iPod, den är guld värd!)

Nu vår jag plocka ner från fönsterna så arbetaren kommer till =)

Erica? How are you? Puss!

Ha en tjusig dag i solen!

Förresten, igår prova V cykelsits för första gången =) det verka som han somna mest =)

Bättre skor is needed!

Nu har jag och Vilmer varit ute och gått en megarunda. Vet inte riktigt var ifrån den energin kom, men det bara såg så fint ut ute, solen skiner och det blåser för en gångs skull inte. Så det va jätteskönt, FÖRUTOM att jag fått skoskav!
Jag måste införskaffa ett par bättre skor, och jag har redan sett ut dem och allting, så vad väntar jag på? Nä, det ska jag ta tag i nu direkt efter bloggningen.

Sur blev jag på Vilmer också, han kastar ut nappen HELA TIDEN. Där försöker jag förbränna lite med min fart och musik i öronen, men måste stanna var tionde sekund för han kastar ut den. Så behåller jag den och säger "naj, nu för du inte den mer" då blir han skitsur och SKA HA sin napp! What to do?

Nu gör det liksom ingenting om vi inte gör mer idag för nu har vi varit lite duktiga redan =) nu tvättar vi helgens berg och snart är det dags för lillemannen att vila. Ooo just det, måste beställa nya nappar till honom. Jag beställer bara, tycker dem har så tradiga i affärerna, eller inte till flickor, men till pojkar har dem. Bara BLÅTT BLÅTT BLÅTT - NEJ TACK!

Naa, i morse klappa Vilmer =) det har han inte gjort innan, inte så jag sett  det iallafall. Med pappa gör han allt, men inte med mig =)

Igår tryckte vi ner oss i badet alla tre =) det hade nog varit en syn, såg nog inte klokt ut =) Vilmer skulle ju leka och busa så han skulle ju ha sin plats, så ni kan ju själv tänka er hur mycket plats jag och Jonas fick =) Men ack så familjärt =) Vilmer trivdes iallafall!


Time to hänga tvätt! Sen får V och jag käka frukost och jag får kanske försöka göra mig iordning också, vet inte när man får gjort det annars och det är ju jobb ikväll så det kan va rätt skönt att va färdig och inte behöva duscha och sånt nån timme innan bara, det är svårt med barn, man vet ju aldrig vad dem tillåter =)

Ha det bra!
So long!


Under kontroll!

Nu är huvudvärken under kontroll, inte borta, men okej!
Jag tar den smällen faktiskt för jag hade ypperligt trevligt igår =)

Gick till farmor/farfar innan och där stanna minsann Vilmer, så nu tänkte jag hoppa i duschen och sen hoppa vidare till soffan, vilket innebär liggläge =)

Va uppe om på jobb innan och hämtade min cykel och GIVETVIS en Red Bull, den var välbehövlig!

Ja gårdagen.. Det var mycket trevligt, TACK till le bosses! Gokarten gick sådär, ILLA! Jag kom nästsist men jag gav ändå mig själv en klapp på axeln för jag tyckte jag var duktig =) Jag och Annie va dem enda som aldrig hade kört förut så SÅKLART kom vi ju sist, inte så jädrans lätt att köra mot folk som är grymma ju. En stor applåd till Denniz som vann men stil =) tvåan och trean va måttligt kaxiga men Denniz satt bara tyst och körde den "vuxna" varianten på en seger!
Lite mer blev "lite segt" istället, där tyckte jag det var lite stelt och torrt emellanåt, och verkligen dåligt att man fick halsa ölen för dem skulle plockan bort borden. Förstår såklart att det måste göras, men känns tråkigt att behöva resa sig och gå när man är ett stort sällskap som har trevligt. Känns lite som att skippa matserveringen om gästerna inte får sitta tills dem är färdiga! Och jag vet Rebecca, det är ditt jobb =) men det kändes tradet som fan!
Mot Soft blev det sen iallafall och där tyckte jag genast att allt lätta och blev mycket trevligare, kanske för jag hinka in massa öl (många för att va lilla jag =) och satt mest och snacka massa blaj! Tänker jag på soft-stunden igår så känns det mest som att jag satt och babbla bröstförstoringar och lite egosnack.. PINSAMT! Ni vet, så så man tänker idag, "shit va dem andra måste tycka jag va dryg.." =) Jaja, det får jag väl bjuda på då, vassegoa!
Efter Soft stängde portarna så försvann alla statoilare hemåt och jag hitta Maya, Maria och Louise, så vi gick såklart upp på Bar a bar, IGEN.. aaamen!
Det första vi gjorde där inne va att röka, och under den cigaretten förstod jag att jag druckit MASSOR, för hela världen åkte karusell och jag kommer till och med ihåg att jag sa till Maya "jag kan inte stå stilla, vad ska jag göra?" =) Jag bara gungade fram och tillbaka hela tiden, jobbigt! Så jag masa mig hemåt, kunde säkert hänt en olycka annars..
Det är ju det som är så bad med att sitta ner så en hel kväll och bara dricka, det slår ju på sen när man ska upp på benen. Och rökningen gör ju inte saken bättre direkt.. iallafall inte på bab´s lilla rökterass, finns fan ingen frisk luft i närheten!
Men hem kom jag och kastade mig i sängen och slockna innan jag fick täcket över mig!
Trevlig kväll helt enkelt!
Och eftersom vi snart vinner vår Mastercard-tävling på jobb och får 10.000 kr att göra nåt för så bär det snart av mot casinot, hoppas jag! Jag tyckte det var en bra idé att sticka in där och käka lite, sen spela för pengarna och kanske vinna lite mer till hitta-på-nåt-med-jobb-kassan =)

Svitt blev jag i morse också när jag öppna väskan, där låg Johannes solbrillor, och innan jag kom på att det va hans och att han la dem där när vi skulle äta så snurra det i mitt huvud.. var, hur och när och av VEM har jag snott dessa..? Va jag så full? Men det va jag faktiskt inte, mådde dåligt, men hade koll ändå........ =)

Nu ska jag försöka göra det som var meningen med att få barnpassning, VILA =)

Hoppas ni hade en bra helg!
So long y´all..

???

Aaaaaaaaa, I have a headache!! Please help me =)

Lördag =)

Idag är det minsann lördag och det innebär ju firmafest =) gokart och god mat, sen kanske några goda drinkar =) det är väl aldrig fel?

Nu sover Vilmer och jag ska försöka hinna med att ducsha, sminka mig, ta bort nagellacket, tänka ut vad jag ska ha på mig och gärna göra vid håret också innan han vaknar.. känns inte som jag kommer lyckas! Han lär nog vakna precis när jag skrivit färdigt här =) Vi får helt enkelt hoppas han är på bra humör så han kan finna sig i allt det andra sen =)

Vi ska mötas allihopa uppe på jobb kl fyra så det gäller liksom att börja planera i tid, och göra sig färdig! Jonas jobbar så idag blir en tradig dag Vilmer!

Och på tal om honom, V.. Vet ni den reklamen med en tjej som går genom en skola och sjunger, det ska föreställa att hon blir mobbad, det är nog en högstadieskola? Det är reklam för mobbing och Friends?
Iallafall.. när den reklamen kommer och tjejen börjar sjunga släpper Vilmer allt, ALLT, han har i händer eller omkring sig och bara stirrar på tvn, tills reklamen är slut. Jag ljuger inte om det hänt VARJE GÅNG han sett reklamen, det är sant! Det är helt makalöst! Här om dagen va vi ute i köket (därifrån kan man inte se tvn) och han hörde till och ed där att den kom på tvn, han bara "frös" och lyssnade till den va slut. Det är precis som om han förstår att det är synd om flickan och känner empati för henne! Det är jättehäftigt att se, verkligen!

Nä nu får jag kanske dra igång med projekten!

Ha en bra lördag så ses vi kanske i vimmlet i kväll =)

Bra nätter påväg..

Ja, det verkar som det är bra nätter som är i Vilmers nattschema! Den senaste tiden har det faktiskt varit några nätter då han sovit helt och hållet i sin säng, har inte gjort det så mycket annars efter Thailand. Och om han väl vill komma över under nattens gång så sover han, det gjorde han inte innan, va bara orolig och kom inte till ro.
Det är så välkommet och uppskattat! Nu vakna han lite i sju i morse och var jättepigg, det var ju inte jag men det är inte lika jobbigt att gå upp när man fått sova bra dem timmar man sovit. Och han somna som en stock igår vid sju också och det tycker jag är väldigt bra att sova, sju till sju. You go Vilmer!

Dammsugat har vi gjort nu imorse också, har nog haft besök här i natt av nån konstiga sanddjur, för här VA SAND ÖVERALLT!! Hmm, undra vad det kan bero på? Jonas som va ute och lekte igår kanske!
Jaja, tur är iallafall att Vilmer numer tycker om dammsugaren. Innan va det ett helvete att försöka dammsuga, han va livrädd. Nu blir han sur om han inte får klättra på den. Så dagens dammsugarrunda klarades utan stopp för gråt och klarades därför av på typ en kvart, max! Skööönt!

Idag blir det nog bara gungning på le schedule, och en promenad hade jag också velat i och för sig!

Berätta jag om reseförsäkringen..? Tror inte det.. Det sluta iallafall med att Vilmer och en förälder fick en ny resa =) och jag fick dessutom 1500 för dem två dagar jag va dålig (i själva verket handlade det om en natt =) vilket jag aldrig trodde att jag skulle få, så jag tackar! Så dem ska sparas nu och sen ska det med mina skattepengar beställas ny resa för typ januari/februari (jonas säger december, men då är det så jädrans dyrt) och denna gången köper vi bara flygstolen och blir nog borta 3-4 veckor =) Gissa om jag längtar =)

Nu ska jag tömma tvättmaskinen och sen kasta på mig ett face =)

Ha en underbar dag så ses vi kanske på Statoil!!

Pics..

Eftersom vi FORTFARANDE SAKNAR EN LUCKA I KÖKET SOM TYDLIGEN INTE ÄR VIKTIGT FÖR PMJ ATT FIXA så kan det se ut såhär hemma hos oss =)

Jag fasar bara för när han är helt omöjlig att säga "naj naj" till, så han bara sliter ut ALLT och skiter i vilket =)




Bilder: Privat

Tramsigt värre!

Ja, det är preeeecis vad jag känner mig, TRAMSIG! Jag kan inte sluta fundera på min nya frisyr som jag vill ha. Men ena sekunden tänker jag att jag ska våga, nästa tänker jag att det räcker med att färga håret, det är ju så skönt ibland med långt hår... Jag skulle verkligen vilja våga, men som det känns idag så tror jag inte att jag gör det.. jag är för mesig!
När (om) man väl klippt sig går man bara och kollar alla långa hår och saknar sitt eget.. =(
I DON´T KNOW WHAT TO DO! Please help me!!

Nu ikväll skulle jag och Vilmer pyssla lite, med lite färg och fina papper tänkte jag att vi skulle försöka oss på att få några fot - och handavtryck. DET GICK JU BRA! Eller inte =) Vilmer va trött och när jag väl fått färg på foten ville han inte stå, utan mest pilla på den och känna lite vad det var för nåt =) så det blev lite färg överallt, förutom på pappert =) nä till sist så fick vi några avtryck men dem blev inte så värst fina, mest kladdiga, så dem åkte i soporna! Man får nog va mer än en människa när sånt ska göras!

Idag har vi varit på stan och fikat med mormor, sen på ÖB och Netto! Har faktiskt aldrig varit i en Netto förut och jag gilla den, det var billigt! Jag hade fått för mig att det var som Lidl och den gillar jag inte. Mest massa udda märken, som man ALDRIG hört och som ser lite halvskumma ut! Not stuff for me!

Usch, nu ramla jag in på håret igen! Det är psykiskt påfrästande att tänka på det! Egentligen ska man väl inte göra det, utan abara göra det, klippa alltså! Jag får lugna ner nerverna nu och höra med min frisör vad han tycker, säger han att jag ska satsa så litar jag fullt på honom, han är grymt duktig! Säger han blä kommer jag ha långt hår resten av livet =)

Jonas är ute och provar sin Kite, på land.. undrar om man får hämta honom på Bornholm =) så mycket som det blåst idag. Helt crazy ju =)
Innan när vi va på stan blåste det så mycket så överdelen till Vilmers åkpåse blåste upp över hans ansikte hela tiden =)

SNART GREY´S! Och Erica kanske kommer =)

Imorgon blir det chillichill, ska jobba på kvällen!
Nä nu är jag sugen på glass!

Godkväll gott folk!

Vågar jag?

Idag va vi uppe och igång tidigt tidigt, eller ja, tidigt för att va oss. Finns säkert dem som är uppe innan sju =) Då gick vi upp iallafall. Drack välling sen gick vi och handla. Visste inte ens om Konsum hade öppet så tidigt. Men det hade dem!
Skulle städa badrummet efter vällingen och jag sprayade ner hela med medel utan att ha nån svampar eller nånting att rengöra med hemma, så det va bara att dra på sig kläder och ge sig ut. Men sen blev det gjort och det är ju så skönt med ett rent och helt badrum!

Efter det gick vi till Rebecca och flickorna, blev en slö liten träff idag. Väl där uppe så ramla nån konstig släng av trötthet över mig. Kände bara hur jag blev tråkig och ville gå och lägga mig, så trött blev jag!

Eftersom Jonas skulle jobba länge idag fick jag masa mig och Vilmer ut efter hans middag och gunga lite, tog en Red Bull på vägen så jag orka gå hem en sväng till farmor också =) V va så in i hundans trött så jag var tvungen att hitta på nåt. Bara sitta hemma när han är så trött blir bara gnälligt. Nu sover han som en stock efter att ha varit vaken sen två tror jag! Det är länge för att va honom.

Igår va vi i Malmö, typ ÖVERALLT! Först Entré, sen Triangeln och sist Jägersro. Ingen av oss va i shoppartagen men lite smått som välbehövliga kablar och nagellack blev det!

Imorgon kommer nog mormor en sväng, kanske en fika? Jag hade varit sugen på det minsann, det känns som det var längesen.. ELLER.. om det är fint väder kan man köpa en mumsig räk-bagel med sig och sätta sig i småbåtshamnen =) förra sommaren när Vilmer inte va mer än två-tre månader satt jag mycket där och löste korsord. Det var sjukt mysigt och rogivande på nåt sätt. Det var ofta tidigt på mornarna så det var liksom en perfekt start på dagen, man fick lite energi! Går inte nu längre, nu sover han inte så långa stunder!
Sen imorgon tror jag nog att jag ska försöka laga lite middag också, känns som det va evigheter sen jag gjorde det. Kanske lax och potatismos? Eller korv och potatismos, tydligen potatismos iallafall =) Oj, jag är nog hungrig =) dags för mister gubbe att komma hem med pizza kanske =) det är vad menyn bjuder på idag, och gott ska det bli!

Jag funderar förresten att klippa av mig håret =) oooo, blir nervös bara jag tänker på det. Har funderat på det länge och igår såg jag en tjej på tv som hade en grymt snygg frisyr. Just nu och ett tag bakåt så har jag varit så trött på detta långa.. det tar tid att göra vid och tyvärr är mitt hår av den kvaliteten så det är glatt och glansigt, precis som många vill ha det, men för fan.. inget funkar, knappt ett gummiband stannar på plats för tusan!! Blir så trött! Och det kvittar hur mycket jag klipper det och klipper ur och allt vad det heter, det är så jäkla tungt så skulle jag nångång få för mig att ha det nersläppt så bara hänger det, går liksom inte att piffa till det på nåt sätt. Så nä, jag funderar seriöst på att bli av med det och satsa på nåt förändrande i livet =) jag vet, det har jag sagt förr.. men nu känns det verkligen som det kanske kan bli av. Jag känner mig inte som en mamma i detta långa pisse-hår (väldigt anti är jag) utan jag känner mig mer som nån artonåring som går gymnasiet.. Jag vill känna mig som en mamma, inte gammal - ung men ändå vuxen på nåt sätt. Liiiite svårt att förklara! Men the big question is - VÅGAR JAG?
Det ska iallafall bli ljusare! Detta mörka tradiga ska väck - med besked!

Så nu ska jag kolla frisyrer!

Godkväll!

Oj..

Det blev visst ett långt inlägg.. ooops.. =) själv tycker jag dem är dryga att läsa! Sorry!

Bar á Bar...

...har verkligen tappat sin klass och stil som hängde med dem ett bra tag från start. Men nu vet e fan vad som hänt..? Har hört många som säger samma och sagt det länge, och nu blev det bevisat då JAG, Mia-Mari Andersson, va där igår =)
TÄNK OM.. tänk om till nåt typ.. inriktning 23-25 år på lördagar och (valfritt) på fredagar, då är det ofta dem "yngre" som går ut, så då kan dem väl få den dagen då... =)
Nä 23 år eller nåt sånt hade varit bra, då försvinner alla dem som får gå på fredagen istället =) och det blir en härlig omstart med folket som tillhörde bar á bars dansgolv vid start! Sorry, men dem är ju så jäkla unga och dryga, dem som "hänger" där nu. Fast vad vet jag, det är kanske viktigare att tjäna pengar och strunta i vad som önskas...

MEN.. trots detta hade jag en trevlig kväll =) (lite dubbelmoral kanske) till saken hör att jag va där typ 7,5 minuter =) Snackade och shottade med Amanda =) tack!
Tog det verkligen försiktigt med alkoholen så jag hade minsann lite vett! Tänkte faktiskt på att det kommer en morgondag också, låter väl förståndigt?
Efteråt blev det Max såklart, sen blev det bingen. Jonas skulle tvunget på efterfest i Sövestad (?) ja det är också ett ställe på jorden! Och hade han roligt? Nä! Men, iväg skulle han =) så fyra blev vi utslängda med pommesen i högsta hugg från Max, av G4S... "vi stänger nu" Jaha.. eftersom jag inte är så utevan längre =) så går det väl att informera om det när man typ två minuter tidigare fått frågan "vill du äta här eller ta med?" Så det blev till att försöka få in så mycket som möjligt och lyfta på rumpan och bege sig hemåt! Och eftersom jag va själv så satte jag  på tvn i sovrummet för att slippa alla konstiga ljud.. kommer ihåg att jag tänkte också "usch hur ska jag kunna somna själv nu" men jag somna nog under dem sekunderna det tar för bilden att komma efter man startat tvn =)

Vaknade för en halvtimme sen och känner mig som en barnlös 20-åring igen.. vet inte om jag ska bedöma känslan till =) eller =( SKOJA, det känns faktiskt såklart =( Jag vill va där jag är!

Har kollat läget med Farmor och allt va bra så nu kan jag slappna av igen =)

Och vet ni, jag va på Donna Gina först, hur pinsamt är inte det? Har aldrig nånsin varit där också hamnar man där nu, NU, när man inte ens är ute så ofta.. jag stod mest med jackan på i typ 20 minuter och skämdes! Pinsamt det stället!

(Återigen) MEN.. ska jag summera kvällen så va den trevlig! Det va värt det!

Idag ska vi till Mormor/Morfar och käka med hela familjen. Hoppas jag får upp Jonas i rimlig tid bara =) och helst utan sura miner!
Nu får jag gå och ringa Mormor och kolla läget!

Och passa på att önska ett STOOOORT LYCKA TILL till familjen Mars/Österberg som har dop för sina töser idag =) Jag skickade nog ett sms inatt (?) sorry... =) hoppas inte jag väckte nån!

Nåt annat?

Nä, tror inte det.. känner mig lite halvförvirrad så det blev nog ett skumt inlägg!

Ha en bra påskdag!


 


Fredag!

Idag är det fredag och vad hjälper det? Jag ska ju jobbe =) Jaja, kvittar egentligen, det är bra pengar eftersom det är röd dag!

Vilmer är hämtad och ligger här bredvid mig och sussar.
Idag mår jag bättre så vi har busat lite nu efter vi kom hem, läst böcker och varit ute och gått =)

Snart är det time att dra på sig jobbebrallorna! Dem snygga =)

Städa hann jag med också innan jag hämta V så nu är här rent och snyggt, i nån timme till. Ser väl ut som kriget när jag kommer hem från jobb.. det brukar det =)

Nä nu har det inte hänt nåt mer.. nu får det va nog för idag!

Tror förresten att jag ska försöka ta mig ut på kvällarna och börja springa, jogga litta! Vet inte hur det ska gå till, men jag vill gärna! Kondisen är kass och jag vet hur kort tid det tar att bygga upp den om man bara brukar allvar! Får nog inhandla mig ett par ordentliga skor först =) Jaja, jag får göra så gott jag kan iallafall =) så får vi se vart det slutar....... kanske marathon nästa =)

Nä allvar nu! JOBB!

Have a nice day gott folk!


USCH!

Usch usch usch! Idag är minsann ingen bra dag. Tur att V är så tålig som han är.
Jag vaknade och kände mig skum, vet inte riktigt vad det var men jag kände mig lite off.. så jag tänkte "idag blir det morgonvällingen i sängen så myser vi lite till" ja och det gick jättebra. Vi somnade till och med om efter vällingen och sov till halv elva, helt underbart.
Men det va mindre underbart att gå upp sen, mådde jättekymigt.. kunde inte förstå om jag mådde illa och behövde kräkas eller om jag va hungrig eller vad det var.. men jag kände mig helt slut i kroppen, tung i huvudet och hade gärna lagt mig igen.
Lite orka jag busa med V sen somna vi på soffan igen vid halv ett och V sov fantamej till tre. Helt konstigt. Jag försökte också vila lite men det gick mindre bra. Lyckades väl somna lagom till V vakna =) som vanligt när man väl bestämt sig för att vila lite.
Efter en liten stund där så kände jag hur kraften bara flög ur mig, orkade inte ens kissa, blev bara anfådd. Så V fick åka med faster hem till farmor/farfar och leka lite och tur va väl det för sen fick jag feber.
Mår dock inte illa längre men känner mig helskum. Så nu ligger jag i sängen och dricker saft!
Vilken pissedag! Stackars V som fått sova hela dagen nästan.. fast hade han inte velat hade han inte gjort det.
Han har varit lite gnällig och dålig i magen några  dagar, och idag hade han pyttefeber också så jag tror det är nån bissing som bråkar med honom.

Nä, nu är det nån repris av Grey´s och jag orkar inte ens trycka på tangenterna längre =)

Godnatt!

Återigen slappedag!

Idag har varit en slappedag till att börja med.. men sen efter Red Bullen drog jag igång lite faktiskt. När V vakna efter middagsluren så börja jag dammsuga, sen helt plötsligt dammsuga jag soffan.. =) ja det hängde över mig för det ryker var gång man sätter sig i den, kanske lite överdrivet men dammig va den iallafall. Så det är skönt att det är gjort!

Sen va ja och V uppe på vinden och hämtade tomma flyttlådor, tömde en sida i vår skänk, bara massa gamla filmer och skit ändå. Sen kasta vi in all sprit som stått på Vs rum innan.
När vi flytta in så hamna spriten där bara och eftersom man inte är så mycket i rummet så har det liksom stått kvar där, och ingen har orkat bry sig. Men nu tyckte jag att det va nog =) nu är allt annat på plats i lägenheten så då fick jag ju gå på det rummet =)

Imorgon hoppas vi att vi känner oss lika pigga för då ska vi till Mars/Österberg. Hoppas vädert blir soligt då också eftersom det är outside där som gäller =)

Nä i morgon innan vi ska ge oss iväg får jag minsann byta sängkläder, det skulle jag egentligen gjort idag också, men jag har ju gjort så mycket annat duktigt =) man kan ju inte göra allt. V lär väl få gå upp tidigt så där är ju tid till det =)
Vilmer fick välling redan kvart i sju och sov som en stock sju =) han brukar somna runt åtta, inte innan iallafall. Men jag försöker snåla på sovstunderna under dagen så nu hade han varit vaken sen halv tre, så han va ju klart helt slut lille mannen!

Nu ska jag beställa nya nappar sen ska jag måla naglarna igen =) sen när Jonas kommer ska jag nog ta ett bad, om jag orkar.. då kanske jag ska vänta att måla tills efter badet? Aja, vi får se!

Lite påskpics från hemmet =)

Godkväll!


Kycklingarna har anfallit =)


Påskariset!


Även där en liten kylling..


och i denna blomma..


och denna.. dem ser så roliga ut, helt förvirrade =)


och en liten en på lampan =)
Bilder: Privat

Just det, det är ju påsk!

Nu har Vilmer nyss somnat efter vårt påskpyntande!
Vi va nere en sväng på stan efter middagen och köpte pynt-kyllingar och lite påskris, fjädrar hade jag sen innan. Så nu har vi pyntat lite kycklingar i blommorna och satt upp riset, det blev super!

Sen hoppa vi ner i badet och busa lite, trots att jag egentligen inte orka, men det blir bara jobbigare för mig själv om jag inte sysselsätter Vilmer så det va lika bra. Därför va han ju rent slut efter allt det =)

Jag känner mig väl lite bättre men hostan har nog gjort att min hals är ett enda stort sår.. inte alls skönt är det! Men nånstans känns det ändå som att det går mot rätt håll.. kanske för jag tagit ipren..

Innan va vi och gungade lite så jag bjuder på lite bilder!

Sov gott!


Hmm, va detta roligt egentligen..?


Njaa.. inte direkt!


Joooorå!


Klart det va! Han är sååå go, min prins!!
Bilder: Privat

Var ska min röst?

Igårkväll blev min förkylning värre, kändes som huvudet var i en stor bubbla, i vakum liksom. Och jag som va och storhandla dessutom.. =) jag är redig!
Nä sen blev det feber, sen blev det bingen, sen vakna jag i morse och har sån grym hosta. Hostar inte mycket men när jag väl gör det så känns det som halsen ska lossna! Och det brukar kännas såhär när jag ska tappa rösten, det gör jag typ två gånger om året kanske. Precis som förkylningen sätter sig där också. Men jag hoppas inte nu, det har jag inte lust med. Jag va bara inställd på en lätt förkylnign med lite snor, inget annat!
Tur jag hann handla iallafall, så blir jag riktigt sjuk så är vi inte strandsatta iallafall. Det är det värsta som finns nästan, när man ligger hemma och är dålig så finns här inget att varken äta eller dricka.. usch! Det är då det är bra att ha en andra hälft, men jag är gärna så ändå att "jag klarar mig, det är lugnt" =)

Nä nu vet jag inte hur jag kom in på allt detta.. Vilmer stängde precis av tvn så han vill nog leka lite, får lägga lite av min sunkiga energi på honom.

Ha en bättre måndag än jag!


Söndag som, trots trötthet, känns super!

Igår va vi ju ute och åt sen på bian, bra film måste jag säga, sen efter det gick vi till Soft och drinka in lite. När vi kom in blev jag nästan sharkattacked av Rebecca, hon va ju ute =) så roligt det va! Och vilken slump.. jag har inte visat mig på nåt alkoholserverande ställe på mååånga månader, sen helt plötsligt när man bara ska inom och ta nån öl, sen hem igen, så är hon också ute, som också inte varit ute på evigheter (tror jag) Aaa, det va bara så roligt. En trevlig upplevelse helt enkelt! Nästa gång är vi i samma sällskap tycker jag!

Efter Soft stängt gick vi till Max SÅKLART =) sen va det rätt hem och ner i bingen, kollade på klockan och då va hon halv två. Vilmer skulle komma hem halv åtta =) men men! Han kom hem trött och redo för att vila en timme, så det gjorde vi. Sen nu, ja jag är trött men det känns ändå super! Det gör liksom inget när man haft så trevligt!

Ja nog om det!
Mormor kommer om en stund så jag och Vilmer ska följa med henne till Miljögården, dem har utförsäljning, och där är så mycket fina saker! Just det, det skulle jag ju meddela Sally när det va nästa gång!
Så dit ska vi! Och kommer förmodligen hem med några nya ljuslyktor eller nåt sånt!

Igår kom ju Jonas hem och hade köpt ett gäng blommor till våra fönster =) Jag skrev ju att jag skulle försöka kolla lite blommor, men det blev aldrig, det hanns inte med igår. Så kommer han hem med det, sånt gillar jag =) det är såna småsaker som räknas och uppskattas mycket!! Tack!
Så igår eftermiddag satt jag och planterade om blommor i krukor, kände mig som en riktig husmor =) men det va trevligt, lättsamt och enkelt, som livet ska va då och då!

Nä jag tror jag får försöka göra mitt utseende drägligt igen =) och snart ska lille mistern ha frukost så... Tack för mig!

Denna lördag!

Ja den startade minsann bra!
Känns som det blir en riktigt bra dag!

Lite love och sol skadar aldrig i detta livet =)

Idag ska jag och Vilmer gå och shoppa lite blommor tror jag.. vi har fortfarande inte köpt blommor till vardagsrummet så här ser så tråkigt ut. Konstigt vad lite grönt kan göra men så är det faktiskt.

Sen ska vi kolla om HM har fått in barnstrumpor. Det är dem bästa strumporna som finns till VIlmer men dem är ta mig fan alltid slut, det är väl ett bra tecken i och för sig, fler som gillar dem, men ack så störigt när V bara äger typ 2 par =) och när jag fråga om dem vet när dem får in dem igen så kan dem inte svara på det för dem vet aldrig vad dem får i deras leveranser..?

Jag har gått och blivit mer förkyld men av nån underlig anledning så bryr jag inte mig. Solen skiner och förkylningen känns lätt att besegra =)

Ikväll är det barnfritt och bio på schemat, Fast and the Furios (vet inte hur det stavas =) ska bli kul, längesen man va på bian. Har tänkt på dem där bio-popcornen måååånga gånger så det ska bli smarrigt, kanske det jag ser fram emot mest.. =) Nä Vin Diesel är aldrig fel!

Nog om mig, nu är här en snorig liten farbror som vill snyta sig =)
Ha en lika underbar dag som jag!

See you!

=)

Vårpromenad =)

Idag har vi varit på långtur med Marie och Freja, riktigt trevligt faktiskt, att snacka lite skit med nån man inte brukar =) Och solen värmde, aaa, det va riktigt skönt!

Här kommer lite bilder från hamnen där vi avsluta vår promenix med att kameran plockades fram =)


Där kan du sitta mossan =)


Hej-svejs allihopa =)


Mina fina dojjor som jag fick när jag döptes =)


Hmm, vad hittar vi här bak i vagnen tro?


Bäst att torka näsan =)
Bilder: Privat

SOL SOL SOL

Denna sol är så underbar! Jag hoppas den gör min dag bättre än hur den startade..
Mitt tålamod är så jäkla kort, jag är sämst på att räkna till tio och ta några djupa andetag! Vad göra?
Stackars Vilmer som får stå ut med mig.. =(

Jaja, jag tänkte försöka samla lite ork för att kanske gå en sväng vid havet sen, kan kanske va skönt i denna sol, om det håller i sig!

Får nog gå och handla lite käk också, får nog bli en snabb hamburgare idag, jag är trött på att laga mat och trött på att handla.. usch va det är tråkigt! Känner mig allmänt pessimisstisk idag.

Ha det bra!

Lite egentid =)

Nu har mannen och Jonas, mohahaha =), gått och lagt sig så nu sitter jag och kollar Grey´s och ska måla naglarna. Mår lite bättre så det känns skönt att sitta lite för sig själv.

Har nyss sökt dagis, oooo så spänd jag är! Undrar hur långt innan man får veta, eftersom Vilmer ska börja direkt efter sommaren. Det kan ju inte va att mann får veta typ en vecka innan eller nåt, eller jo, allt är väl möjligt men jag hoppas dem har bättre framförhållning än så!
Min lille plutt på dagis! Usch, jag fasar!
Idag när vi va och besökte så satt dem och sjöng. Naa lilla pojken.. där va en liten pojken som börja skaka i läppen och blev helt tårögd när dem sjöng maaaaamma, paaaappa! Det är Vilmer det, jag ser det framför mig. Han är en sån mysunge som alltid gärna har koll på så att där är nån han känner bakom sig när han leker eller träffar nya människor, så ska jag bara vinka hejdå.. =( USCH!
Det kommer säkert gå bättre än jag målar upp det, men det är väl för man tycker om den lille skitungen så mycket och bara vill att ALLT ska gå perfekt! Nog om det, det är en hel sommar dit!

Åter till Grey´s!

Gokväll!

Mina höfter värker!

Jag har så ont i mina höftben och i lederna så det ser ut som jag bajat på mig när jag går. Och om ni då undrar vad jag hittat på med så är det bara feber.
Tråkigt men sant! Hade ont i halsen igår, men jag förträngde det och hoppades på att Gud skulle göra nåt åt det. Meeen ännu ett tecken på att han inte finns =) halsontet är kvar OCH feber som gräddet på moset så thank you God!

Vi har varit på Abrahamslund idag och gjort en snabbvisit. Vilket mysigt dagis! Verkar bra på alla sätt! Lagar sin egen mat, sover ute, ska öppna ny avdelning för 1-åringar till hösten, är inte så många barn per vuxen OCH det finns utedagis för dem äldre barnen, och ni alla vet ju hur mycket jag gillar det. Därför kan det ju eventuellt bli det sen utan att Vilmer behöver byta dagis.

Han är en sån vilding. Står här nu och försöker trycka allt vad han kan på tangenterna och jag säger NAJ, NAJ, NAJ, AJ-AJ, NAJ VILMER, AJ-AJ INTE RÖRA. Men funkar det? Nä han bara ignorerar och tittar inte ens på mig så jag börja ju såklart skratta =) så nu är det ju kört.. nu SKA han trycka, till varje pris! Dem små liven!

Han verkar bara vilja busa som det ser ut just nu, och det jag vill är slänga mig i sängen och sova typ... till imorgon. Känner mig helt överkörd.

Tack för idag!


RSS 2.0