A few days ago..

Jo då, det va några dagar sen jag va här inne sist.. Det går i ett i ett i ett hela tiden nu ser ni =) Im a busy woman (?)

Lördag.. va det jobb till nio på kvällen sen va det Öja av alla ställen, men det konstiga är att jag har aldrig varit en god vän med Öja förut, har aldrig velat åka tid för jag har alltid så underbart tråkigt. Men nu, NU ser ni.. nu har jag roligt! Har varit där två gånger på kort tid och haft det otroligt roligt!
Men det kan kanske mer bero på att jag träffat Challe båda gångerna =)
I vilket fall som.. Vi va först hos Challes syster, några tjejer, sen ville dem andra till Lite mer och Crazy partyt, vilket jag bannlyste direkt, hotade med att gå hem =) då gav Challe sig =) Nä, vi åkte med ner till Lite mer för att kolla läget, men till och med vakterna och ägaren själv sa "Här är hur lugnt som helst, knappt nåt folk" vilket gjorde det lättare för oss att besluta vad vi skulle, vi skulle till Öja!
Men hur kommer man dit där när klockan redan är halvtvå och det är en timmes väntan på taxi? Jo, NU SKA NI FÅ HÖRA!

Vi åkte limo till Öja =) helt grymt.. (pinsamt) =)
Där kom en snubbe och släppte av massa folk från limon på Lite mer sen ställde han sig bara bredvid bilen och och vi tyckte "har du inget att göra kan du köra oss"
Asbolut kunde han ju göra det för han kom från Trelleborg och va ändå bokad till dem som han släppt av, så han skulle ändå vänta på att köra dem tillbaka också..
TOPPERS JU.. Vi in i bilen och tyckte allt va grymt roligt =) vi tog foto och spela hög musik och hade oss, har nog inte skrattat så mycket på evigheter =)
Sen helt plötsligt slog det oss.. Va f.n kostar detta kalaset då? =) Kanske inte världens billigaste färdmedel direkt..
Så Challe fråga, och han svara.. "nä, men betala ni vad ni vill för jag är ju redan "betald" för ikväll, allt utöver det är ju bara extra typ.. "
Så han va glad och nöjd för den hundring han fick av oss =)
Limo till Öja för hundra spänn, inte dåligt det =)

Väl där inne så är det som vanligt, hinner inte mer än in sen är jag av med Challe och när man inser att man inte hittar henne så ringer man, ja då är hon som alltid påväg hem.. tråkigt tråkigt, men sån är hon, och jag ska inte säga nåt för jag är likadan. Ibland bara sticker jag!
Men jag träffa massa massa folk jag inte träffat på evigheter, va hur kul som helst!
Sen VÄGEN HEM... alltså... jag skratta och skratta och skratta.. jag fick inte luft så mycket jag skratta =) Kära lilla Amanda.. hon är helt knäpp.. så mycket miner och ljud och grejor hon har för sig.. =) aaa, det går inte att förklara men jag skratta så jag hade kramp i munnen.. =) det va lätt det bästa med hela kvällen!!! Tack du!

Söndag.. Va det fika med finaste Erica! Frukost på Espresso House va minsann inte fel =) Va jätteskönt att träffas och snacka skit lite, vi har inte setts på evigheter!! =)

Sen gick jag för att hämta plutt och jag lyckades väl hålla mig ifrån soffan typ.. en timme kanske, sen bara sögs jag mot den som en magnet. Slockna gjorde jag och sov till typ fem kanske..

Igår hände det inget speciellt, va en sväng med faster Johanna på stan, sen va hon här och åt. Efter det va det kväll med film och popcorn, har fått dille på popcorn, in fact.. jag skulle kunna äta en påse nu =) får jag nog göra =)
hold on..
..
Mmmm =) hann man till och med tömma diskmaskinen ju =)

Det va nåt jag skulle säga.. JOO igår när jag hade lagt mig kände jag mig sjukt knäpp. Vet ni vad jag låg och tänkte på..
Jag låg och tänkte på att om jag vann pengar, mycket pengar, så skulle jag låsa en miljon, så det inte gick att röra den förrän jag blev pensioner.. Så tänkte jag, men räcker en miljon då? Hur mycket blir det var månad?
Ja då fick jag ju först göra en uppskattning på hur länge jag tros leva.. lätt faktiskt! Jag va optimistisk och räknade på 30 år =) jag ska minsann leva till jag är 95 =) det är en del kvar.. Iallafall, sen fick jag ju räkna ut hur mycket jag skulle ha varje månad då.. "hur många månader är där på 30 år.. mm okej, en miljon delat på 360 månader, hur mycket är det?" Ja det va ju inte mer än typ 2700 kr så så jädrans smart va jag ju inte när jag tyckte jag va generös mot mig själv och la undan en hel miljon.. =) Men såååån tid det tog för mig att räkna ut allt detta i huvudet =) och när jag skulle sova dessutom..? Lite smått crazy!

Nu ska jag börja göra mig färdig, vi ska till Marinan ikväll  och lyssna på nåt "Sol, vind och vatten" nån hyllning till ted Gärdestad hörde jag! Kan väl bli lite mysigt kanske!
Vilmer leker med faster Jennica och ska göra hela kvällen så jag ska dricka nån öl tänkte jag =)

På torsdag kör vi =) till Ölands djurpark! Vi ska lämna in Jonas.. Nää skoja =) eller? =)
Nä men det ska bli lite kul faktiskt! Kommer åter på söndagkväll antar jag, så det lär ju inte bli nån bloggning nu på fyra dagar.. tur jag har min mobilephone så jag kan kolla fejjan, facebook is DA shit you know =)

Ännu en skum grej har hänt.. Jag har aldrig lyssnat på Röyksopp, never ever! Men lyssna på denna, den är faktiskt bra! Kanske för jag gillar Robyn.. listen!




Tack för idag, slut för idag!

Oj..

Hela förra inlägget blev visst kursivt =)


What the f...!

Igår jobba jag ju kväll och eftersom Jonas är in el stockholmo så sov Vilmer hos Farmor och Farfar, dels för att jag skulle slippa väcka honom halvelva på kvällen och sätta honom på en cykel och dels för att jag skulle få sova lite!
Vad tror ni händer?
Jo självklart vaknar jag ju mitt i natten och har migrän! Kunde inte se på sidorna, hade megaont i huvudet och mådde illa. TACK FÖR DEN!
Jag ska väl bara va glad att det inte hände när jag va ensam med Vilmer. Men sååå typiskt när man för en gångs skull ha chansen att sova ut, och ostört så händer det givetvis nåt. Thank you God!

Jonas skulle egentligen kommit ikväll och hämtat Vilmer medans jag jobbar, jag jobbar 18-21 idag (megapasset) men nu visa det sig att Jonas visste inte att dem skulle stanna tills imorgon (?) så dem kommer inte förrän imorgonkväll istället!
Och jag som inte mår bra! Antingen är det sviter efter migränen som sitter kvar eller så ska jag bli dålig..
Hade nästan tänkt försöka flörta med Farmor om denna natten också, men man känner sig lite "jobbig". Jag är ju inte dödssjuk, men ändå.. Jag är alltid trött och vill bara sova, typ alltid!! jaja, får se hur jag gör. Kanske rent av måste om jag fortsätter må såhär..

Jaja, nog om denna dagen!

När Milow släppte sin Ayo Technology gillade jag den skarpt, sen dog det.. Nu gillar jag den skarpt igen, why? =)

Nu ska jag försöka vila lite till!

So long

Slappedag!

Med detta skitvädret blir det minsann en riktigt slappedag!
Vad ska man ute och göra? Kan inte gå och leka nånstans för allting är vått. Ja, nä vad gör lite vatten egentligen.. Ingenting väl, men så roligt är det inte att va ute i regnet och leka..

Vilmer vilar här bredvid mig nu. När han vaknat ska vi äta frukost, vilket det känns som jag borde gjort för typ fem timmar sen.. verkar som jag är vrålhungrig =)

Va fan är detta för låt??? Lady Gagas nya.. Jäkla skitlåt.. Jag blir tokig!!!
Sara på jobb kom häromdagen och sa att hon hade hört en låt på väg till jobb som lät "I wanna take a ride on your discostick.." och vi titta lite sådär på varandra..
Jag hade inte hört den innan MEN NU HAR JAG!
Den är ju hemsk! Och bara för den är hemsk så spelas den på alla kanaler på tv, och på den enda radiokanalen som går in, och ja.. ÖVERALLT! Im going crazy!
Nu blir det spotify istället! Usch för discosticken!!

Jag har inget speciellt att skriva idag så jag ska kolla kameran och se om där är nån bilder.. Annars får jag leta igenom datorn efter nåt gammalt =) kan kanske va underhållande att se nåt från.. stenåldern =)

Har ni hört Pinks nya? Please don´t leave me?
Det är nog den låt jag TYP sjunger mest till här hemma.. Jag är ju ingen mästare på sång va. Men den är nog den jag försöker mig på mest =)
Pink är en stor favorit och hennes texter är grymma!




Ni kan ju lyssna medans ni läser vidare eller nåt =)
Synd bara att jag inte har mer att skriva!

Jo, jag kan berätta att jag köpt nya underkläder idag, från nelly.se
Mia och nätshopping =)
Nä, jag blev tipsad av faster Johanna för ett tag sen att dem hade såna underkläder jag letat efter i typ flera år, så då fick jag ju passa på! Får vi se om det är nåt bra i verkligheten också!

Undrar om där är nån bra artister på Malmöfestivalen i år? Det känns som den har tappat! När jag va liten va det nåt stort, stort-STOOORT liksom. Men nu är det typ som Ysta-festivalen =) nääästan!

Oooo lyssna  på denna!!




Den är grym!!

Nä nu vakna plutt så nu är det MAAAT!! Jag checkar fotona sen!

Hej!

Mia har hittat drömprinsen!

Jag svävar på moln, jag är lycklig, jag är hel =)

John Legend har hittat min själ och han gör det underbart för mig att leva =)
Om jag är kär? ABSOLUT!
Han är ju bara den mest fascinerande och snyggaste man jag vet (för tillfälligt) Jag har en svag punkt för ödmjuka män!
Ja, nä.. jag måste sluta tänka på honom =)

Till nåt annat..

Jag lova henne att jag inte skulle skriva om det men nu har det ju gått några dagar =)

MALIN OCH EMILS BEBIS HAR KOMMIT =) Lille Silas!

Han va helt otroligt likt Malin (sånt ändras fort Emil, så deppa nu inte =)
Han hade hår så det räckte till Vilmer också (eftersom han inte har ööööverdrivet mycket =)
Han va mörk hela han, såg inte hans ögon men dem är säkert mörka dem också.. Håret va svart och hela han va ljuvlig =) det lilla livet på 3900 gram som va fördelat på 51 cm =)
Vi ska nog hälsa på imorgon igen =)

Idag blev jag återigen hel! (av annan anledning än min lille John då =)
Jag blev återigen piercad =) Nu känns det bra igen liksom. Det gjorde inte ont ett dugg, och det säger jag inte för att va cool, det är jag ju ändå =) Utan det gjorde verkligen inte ont.. undrar om det beror på att jag va bedövad? Hmmm....
Han som pierca mig tyckte jag va enormt duktig, han va helt imponerad. Fast så säger han nog till alla =)

Nu ska jag hänga tvätt, sen natta pluttvilmer och seeeeeeeen, sen ska jag ha film-kväll med mig själv och Marley!
Ni som inte hängde med, jag ska se en film som heter Marley & Me, till det ska jag trycka ner 4 skålar popcorn och lite saft! Kan ju inte bli mysigare i detta perfekta regn-film-väder =)

Puss haj!


VIKTIGT!

Se inte nästa inlägg utan hörlurar, ni missar poängen om ni inte har maxad volym, och sitter ostört!

Låt er beröras!


INTE UTAN HÖRLURAR!



Det där med USA känns mer för mig än vad det säkert gör för andra av er.. Beror säkert på att man har släktingar där.. på andra sidan atlanten!

Den elfte september va en grym dag för oss!

Denna filmsnutt fick många känslor att komma tillbaka.. tråkigt nog. Men tråkigt nog behövs det ibland, för att man ska förstå!

Jag har blivit grym på att hålla tillbaka tårar, man ska inte slösa me dem, men när jag såg denna och bara satt och lyssna på denna underbara låt kom dem helt ofrivilligt!

Vår värld är en sjuk värld!!

Örongodis!


Do you remember?



Kommer ni ihåg denna? Jag gör..
När den kom tyckte många den va dålig.. men det va ni som missa poängen med den.
Jäkligt djup och meningsfull!

Lugna och trevliga onsdag!

Idag har vi träffat Lisa, som även hon har börjat blogga =) soclisa.blogg.se (funkade inte att länka..)
Vi va först och åt frukost på Hartmans, deras Panini är ju bara sååå god! Sen när Vilmer inte va road av att sitta still där längre gick vi ner till åfåran för att gungeligunga lite.
Helt konstigt varmt blev det  på lekplatsen, vi kände oss helt matta, så vi kände oss lite tvingade att gå och äta glass såklart =) kyla ner oss lite. Efter det gick vi en sväng bara för Vilmer blev akut trött. När han somnat gick vi ner i hamnen och satt och snacka lite.
TACK FÖR IDAG =)

Väl hemma sen när klockan va typ... kvart över tre eller nåt så sov Vilmer i en evighet till, jag satt mest och vänta på att han skulle vakna så jag kunde börja på maten. Skulle väl inte slå fel annars att jag börja hacka lök och sånt, så vips! så vakna han =)
Till sist väckte jag han =)

Idag blev det mumsig pastagratäng till middag, tog till och med ett foto =) mobba inte mig för ALL DENNA ostsås, den är barra sååå god!! Detta är en maträtt jag skulle kunna äta varje dag, som pizza =)

Efter maten läste vi massor med böcker sen va det dags för välling och sova. Och då tyckte jag att jag skulle se Seven Pounds med min favvis Will Smith. Men dvdn hamna i dvdspelaren sen kom jag aldrig till play-knappen =) det blev nagelmålning och facebook istället =)
Numera har man ju en brevvän där som är som jag när det gäller mail, skriver låååååååånga uppsatser.. ooo det är så kul att läsa =)

Så nu sitter jag här i min ensamhet, IGEN, och känner mig isolerad! Har jag nåt liv? Jag och Vilmer har ett, men jag tror jag, MIA, har tappat mitt =)
Usch ja, jag vet.. lite negativ! Men det är för fasiken tråkigt att va själv alltid!

Nä lite ostbågar och Krusbrus på det så blir det nog bra =)

Ha det fint allihopa =)



Nyväckt efter en lur på nära två timmar =)


SÅÅÅ JÄKLA GOTT, ni anar inte =)
Bilder: Privat

Tisdagen inkl. lite bilder!

Idag har vi städat och varit hos Malin =) ovanligt va?
Städa gör jag typ.. ALLTID och är hos Malin är vi typ.. ALLTID!
Stora skillnaden är att det är kul att träffa Malin, det är inte kul att städa! (afan =)

Vilmer kräktes i natt i sin säng, han är slemmig och hostar lite så klöks han av slemmet som kommer upp, stackaren, så i natt kräktes han.
Så i morse börja vi med att tvätta sängkläder och städa badrummet, sen fortsatte vi med att dammsuga nu i eftermiddags.
Det är minsann en tävling om den där dammsugaren. Jag blir tokig =) får inte ha den ifred. Och får inte Vilmer den blir han vråååålledsen, på riktigt alltså. Det sprutar krokodiltårar och han blir helt olycklig. Men va tusan ska man göra, jag måste ju dammsuga!

Nu har jag nyss tryckt i mig två kycklingvårrullar och ett gäng makaroner till det, helt sjukt gott! Det är nog det jag äter mest av när jonas inte äter hemma. Helt otroligt fantastiskt gott!

Vet ni, jag glömde berätta en sak igår =)
Nu den här 30-års festen vi va  på.. han som fyllde år, Markus, berättade för mig under kvällen att där va två tjejer som hade sagt till honom att jag såg så himla bra ut, nästan så dem blev lite irriterade på mig liksom.. så hade Markus sagt till dem att jag fick barn för typ ett år sen, och då hade dem blivit ännu mer sådär "men aaahhhhhhh, varför ser hon så jäkla bra ut då"
DET tyckte jag va otroligt roligt att höra!! Det kändes riktigt bra! Inte riktigt bra som i guuuud-va-snygg-jag-blev-nu-då =) utan bara roligt som tusan! Alltid kul att få så fina komplimanger ju!

Imorgon är det fika med min vän Lisa! Längesen vi sågs nu så det ska bli hur kul som helst!

Har förresten bestämt mig att jag ska pierca mig igen.. Det har jag också glömt säga! Jag har varit piercad förut men fick ta bort den. Men nu sista tiden har jag känt att en del av mig fattas på nåt konstigt vis =) ja det är sant! När jag gjorde den så va jag så himla stolt för jag hade velat ha en i typ hundra år men visste att jag kunde sluta drömma för jag skulle aldrig våga det iallafall.. men sen en vacker dag bestämde jag och Marie oss för att bara sådär plötsligt göra det, och det gjorde vi. Så sen va jag ju så himla stolt över mig själv för att jag verkligen vågade, ungefär som med Bungy jumpet! Att sen bli tvingad att ta bort den kändes ju jättesorgligt, jag vet jag är tramsig, men jag tog ju bort min finfina piercing som jag så säkert aldrig skulle våga göra.
Nä det blir en ny!

Nä nu blir det lite tisdags-bilder!

Tack och godnatt!


Födelsedagsbarnet Markus och flickvännen Sofie!
Sofie, det va hon med det underbara skrattet!!


Födelsedagsbarnet hade precis fått veta vad vi lagt i hans shot =)
En blå liten pilla =)


Denna satt under sängen på hotellet =)


Fina Malin på Snuggles


Fina Vilmer på Snuggles


Vilmer sover middag i vår säng, jag vila också men tyckte han va så söt
så jag va tvungen att fota =)


Gott med (låtsas)-morötter =)


Tuffing =)


Vaaaar är Vilmer? =)


Vilmer i en skolåda =) han är inte särskilt stor direkt =)
Bilder: Privat

Helgen i korta drag!

I lördagsmorse körde vi upp till Göteborg för att fira en kompis till Jonas 30-årsdag!

Ibland känns det alltid lite sådär att komma till nåt ställe där man inte känner en enda, verkligen, inte nån. Inte negativt alltså, utan mer.. att man blir lite blyg.
MEN jag hade hur trevligt som helst!

Träffade en ny vän, SOFIE, världens gulligaste tjej med världens mest underbara skratt!! Jag bara ääälskar att höra henne skratta =) hon har ett sånt dära ärligt och hjärtligt skratt! Man bara ler automatiskt när hon skrattar!
Sofie är Markus flickvän, gubben =) som fyllde år =)
Vi pratade en hel del och kom in på djupa ämnen med mycket känslor så vi kom fantamej rätt nära på bara nån timmar! Jag gillar henne skarpt!
Snart flyttar hon tillbaka till Norrland där hon kommer ifrån och hon har föreslagit att jag och Vilmer ska komma och hälsa på, vilket jag VERKLIGEN hade gillat! För det första för att hälsa på henne, det hade varit jättekul! Alltså förstår ni? Hon är verkligen världens goaste tjej, jag vet, det låter nästan som jag är kär =) och det blev jag =) på ett vänskapligt sätt såklart!
Sen för det andra för att jag alltid velat åka till Norrland, det har alltid verkat så mysigt för mig! Lugn och ro liksom!

Vid tvåtiden (nattetid) började vi nog dra oss från stället mot hotellet för att va lite förnuftiga och inse att vi skulle upp tidigt =) men väl framme vid hotellet så tog vi en taxi in till stan istället för att käka på BURGER KING, Mias favvoplace =) sen tog vi en taxi hem igen.. 400 spänn nästan bara för att åka in och äta =) vad gör man inte för mat alltså =)

På söndagen körde vi till Nordstan (shoppingcenter mitt inne i smeten) och gick och lulla lite, sen IKEA på vägen hem, i Göteborg såklart =)
Sen va det inom Varberg för koll på surfinggrejer (?) och pizza =) sen hemåt igen. Vi va nog hemma vid sju-halvåtta!

Allting med Vilmer hade också gått jättebra! Förutom precis innan vi hämtade honom, då han hade trampat på ett bi =( stackare! Det vet jag hur ont det gör.. När jag va liten trampade jag på ett bo i sanden på stranden (rätt mor?) Och fick typ en miljon bistick under foten.. Ibland gråter jag fortfarande så ont det gjorde =)

Idag har vi inte gjort nånting. Har försökt tvätta undan lite och sen vilat en del, och nu ikväll har det varit Statoil för hela slanten!

Imorgon är det frulle-bulle hos Malin, nu va det ju längesen jag kände på magen och nu får jag passa på sålänge den finns kvar, det gör det kanske inte imorgon? Jo minsann, har han hållt sig kvar där inne hela helgen när jag varit borta får han klara sig till imorgon också!!

Nu är jag sugen på chilinötter så det ska jag nog ägna mig åt nu!!

Tack Mormor för kläderna till Vilmer, dem va huuuur bra som helst!!

Tack och godnatt!!

AAAAAAAAAHHHHH, skulle lägga upp bilder från Göteborg men batteriet va slut i kameran och jag orkar inte ladda det nu, dem får ni se imorgon istället!

Gonatt!

Pics!

Här kommer lite blandade bilder. Några från midsommar, sen är det fallskärmshopp och sist Vilmer =)
 
Midsommar

Min käre border, även gudfar till Vilmer!


Min brorsdotter Milla, Maja fanns där inget kort på tyvärr =(


Hugo och Vilmer gungar och min brors fru Sara sitter i rött och fotar. Sen
är det Saras syster och Hugos mamma till vänster, Stina!


Gung-gung

Fallskärmshoppning

Gudfar Jimmy


En nervös Markus =) MOHAhahahahaha =)


En tvättäkta cooling (eller inte) även han va nervös =)


Snygga!


Aaaaa, jag vill också!


Jonas helnöjd!!


Tre färdighoppade män!


SÖT!

Vilmer

Goa UNGE!!!


Finast i världen!


Detta gillar jag massor!


Gung-gung


Tuffa-uffe!


Filosoferar!


Fotografen själv =)
Bilder: Privat

Cleaningfriday, how fun is that?

Heeeeej heeeeej!

Idag är mina ögon trötta och tunga. Usch, känns som det kommer bli segt att vakna idag.
Det va jobb igårkväll och man kan inte bara somna direkt man kommer hem ju.. Och Vilmer ville dessutom vakna redan sex imorse.. grus i ögonen ja!

Igår va vi hos Malin på dagen SÅKLART, måste hålla mig uppdaterad nu ju =) Men trots onsdagskväll när jag va där hemma och hon hade lite ont så är där inget nytt på g (så skickar hon säkert snart en bild från bb eller nåt =)
HA när jag cykla till henne i onsdags fick jag fantamej cykla med munnen stängd. FULLT med små gröna äckliga flugor i luften som jag svalde några av, innan jag kom underfund med vad det va jag fick i munnen.. ööee!! Men.. vem cyklar genom stan med munnen stängd? Inte jag, så bra kondis har jag inte =)

Usch nu luktar jag att jag måste byta blöja..

...

Oj =) det jag skrev innan skrev jag vid sju.. lite över! Nu är ju klockan snart nio =) jag skulle bara byta blöja men det blev mer.. Det blev byte av sängkläder och sortering bland tvätt som ska tvättas.. I´m a living cleaningmachine!

Och nu är vi av med fjärrkontrollen. Jag blir tokig!!! Jag kommer ha grått hår innan jag fyller 25 =) och för er som inte vet så gör jag det i jul =)
Nu leker Vilmer hund =) han kommer med en boll som jag ska kasta, jag kastar och han hämtar och lämnar till mig =)

Nä nu är det tvättning och städning på detta dagspass. Hade varit kul med en sväng till lekan också, det ska nog hinnas!

Nu är det Kings of Leon-disco här hemma och Vilmer sitter i sin blåa fåtölj och diggar =)

Har tagit massor med foto på honom den senaste tiden så det tänkte jag också försöka pilla med sen.. får se hur lång tid det andra tar =) ibland kan städning tyckas va ett evighetsjobb!

Nu är här en bajsig bjöja på riktigt, den förra va bara lureri =)

HA DET BRA

Nu är det dags för bb!!

Ja nu får du minsann se till att göra nåt drastiskt EMIL! Nu är det dags du hjälper till och får ut Silas =)
Nu bara väntar och väntar vi allt vad vi kan, det är väl säkert därför det inte händer nåt.
Och bara för jag ska till Göteborg över helgen och inte har tid att sitta och vänta =) så kommer han komma. Jag smäller mitt av! PÅ RIKTIGT!!
MALIN, du kommer snart se ut såhär =)


Aj aj, sätta nålar är inte skönt!


Aj aj, värk är inte skönt, men massage är =)


Så här har männen det =)


Well done Mia, en aning sliten bara =)


Liten skrutt redo för livet utanför bb =)
Bilder: Privat

Idag vakna vi halvnio, helt sinnes =) skönt dock att få sova ut lite!

Nä nu har jag för sören inte tid att sitta här längre och såsa!
HAAAJ!

Friska måndagen!

Ja minsann, Vilmer verkar frisk =) =) =) =) =) LYCKA!
Ingen feber på hela kvällen igår, ingen i natt och ingen nu på hela morgonen. OCH han har dessutom sovit som en stock i sin egen säng HELA natten =) ett gott tecken!

Idag ska vi ta en frulle med Malin på stan, ska ses om dryga timmen. Sen blir det vad Vilmer orkar efter det. Han är ju klart ändå trött efter en sån vecka som han haft nu. Så vi får se..
Ikväll blir det middag =) det har jag inte lagat på sju år nu, det är time för det igen =) Blir nog fishy-fish tror jag! Bra för Vilmer =)

Oooo, jag måste hitta ett nytt nagellack också, har sett ett sånt därade superduperfint =) också måste jag boka tid till vaxning, det är HÖÖÖÖG tid nu =) det är så drygt att gå och vänta på att det ska växa ut till vaxnings-längd men det är ju för det bättre i längden =)

Nä det är nog va det blir idag.. det får va bra nog =) Nu får det bli Kings of Leon för resten =) va längesen nu, säkert två dagar =)

And soon we meet again..

Trötta söndagen!

Helgen har varit tröttsam, usch ja fy!
Vilmer har haft feber nu i några dagar och har nog redigt ont i sin lilla mun.. stackaren!
Har inte ätit nåt heller nästan på typ tre dygn, lite välling är väl allt.

Och allt detta innebär ju att jag inte heller fått sova så mycket, och jag blir rent ut sagt knäpp om jag inte får sova. Jag funkar inte då.
Så nu har jag minsann sovit från halvtio till kvart över två idag =) AAAAAAA va skönt det va!! Tack för hjälpen!

Finns inte så mycket mer att säga om dem senaste dagarna.. har varit helt off i huvudet..

..så därför säger säger jag SO LONG!

Svett, svett, och åter svett =)

Det är det enda man gjort dem senaste dagarna, SVETTATS! Det gör ingenting mer än när man ska jobba.. Man känner sig en aning äcklig om man är svitt på jobbet.
Igår när jag kom upp där trodde jag att jag skulle avlida sakta.
Jag trodde jag va smart när jag beslöt mig för att gå istället för att cykla.. MEN ICKE! Jag trodde jag skulle va genomblöt om jag hade cyllat men det visa det sig ganska snabbt, ATT DET VA JAG ÄNDÅ. Fräsche! Man har ju knappt varma jobbe-kläder heller, nädå, dem är så svala så!
Något anti kanske =)

Men annars är det nice och va varm och svitt, för det innebär att det är SOMMAR =) och det gillar vi!

Igår va jag barnledig, STOOORT TACK till faster Jennica, så jag och tjocke-Malin (puss) passade på att sticka till le beach. Vi va där typ 2,5 timme (?) stämmer det? Kvittar, jag va iallafall helt slut när jag kom hem, det sög all energi ur mig!
Men NICE va det iallafall! Första strandbesöket (förutom Thailand) sen jag blev gravid.
Förra sommaren blev det inget, då va Vilmer så plutti så det va inte lönt, vad hade han där och göra!
Så nä, det va efterlängtat! Och vi bada till och med, jajaja jag vet, det är hyfsat varmt =) men om det va 30 grader när man bada i havet sist så sitter det kvar i huvudet =)

Idag åkte vi till moren och faren för att kunna va ute hela dagen utan att dö av överhettning =) Där är ju fri tillgång till megapool och det är sååååå skönt, kommer bilder nedan =)

Men nu ikväll visa det sig att Vilmer-pilmer hade 39,6 graders feber, pluttisen =(
Men det kan säkert bero på dem där stooora stygga kindtänderna som ska upp. Också mycket sol och bad, lite sömn, dåligt med mat.. ja, det kan nog va en kombination av lite smått och icke-gott!
Hoppas han mår bättre imorgon.
Tror det beror mest på sömnen, han har bara sovit 1,5 timme på hela dagen, och det är lite lite för honom, ännu mindre när man är igång i solen så som han varit dem senaste dagarna! Men han har blivit bra på att dricka iallafall =) nu låter jag som en riktigt morsa =)

Jaja =)

Imorgon är det arbete kl fyra.. ska bli skööönt =) där är AC iallafall, men ibland blir det svin-mycket varmt ändå!!

Helgen är det sol och bad som gäller om vädert tillåter, vilket vi hoppas på!
Sen nästa helg är det Göteborg på schemat, helgen efter det är det jobb och helgen efter det är det Öland, busy busy =)
Sen efter det är det augusti och det säger schwisch, sen är det jobb på allvar igen =) =( lite kluvet..

Nu hade jag velat ut och springa en runda, men det orkar jag väl inte.. klockan är nästan för mycket, och jag hade behövt gå och lägga mig tidigt för att va förberedd på en dålig natts sömn.

Nä en kvällspaus på gården får det bli, sen duschen (aj aj aj =) sen loppelådan minsann!

Tack o haaaaj!


Tåget till Rydsgård innefattar mycket allvar =)


Förkyld men ändå söt!


GOA UNGE!!!!


Måste svalka mammas fötter =)


Såhär ser det ut när vuxen badar i barnpool =)
Bilder: Privat

RSS 2.0