SÖNDAG 2

Efter hela två timmar på lekan med söta Thila med mamma så trodde jag det skulle bli en lätt match med nattningen, men ICKE!
Efter en halvtimmes försök gav jag nu upp och nu ligger han i sängen själv, vaken, och ska försöka somna.. I wish! Kommer inte att hända! Men jag va tvungen att gå ut och ta några djupa andetag, och räkna till tio (gånger 10) han har blivit så jädrans envis den där pågen!! Han är trött som en gnu men icke han ska sova, och det är just sånt som jag har så dåligt med tålamod till!
Eftersom man vet att vi ska upp tidigt och det är dagis hela dagen som gäller vill man ju som mamma veta att han fått en bra natts sömn, så därför börjar man känna lite småpanik när klockan passerar 20.00! What to do, what to do?

Skönt va det iallafall med en picnic/skvallerstund med fina Emilia, det va längesen och vi verkar va så lika i många avseenden så det är så skönt att prata om typ.. allt! Tack för det du =)

AAAAA nu ligger Vilmer och spottar i sängen.... JAG BLIR GRÅHÅRIG!! På kärt återseende..

SÖNDAG

Nu känns det som jag är ute och cyklar.. Jag har sett ett par Dr. Martens skor jag vill ha... Det va bannemej inte igår man hade såna!
Det är inte såna kängor man hade då som jag vill ha, utan dem här ser vettigare ut =) men ändå!

Idag har jag "söndagsklätt" Vilmer, han är så fin! Vill för tillfälligt inte bli fotad men jag ska försöka.
Han har fina chinos på sig och en finstickad v-ringad tröja på sig OCH vi har tagit vax i håret! Söt som socker!
Men kollar man humör så är det dock inte lika sött alltid =) men det är väl som det ska då..

I natt blev det många timmars sömn men det var oroliga timmar på nåt vis! Sen var jag vaken runt 3-4 och hosta mig fördärvad! Den här hostan börjar gå mig på nerverna, får lite lätt panik.. men vem är jag till att gnälla om lite hosta!!

Nä nu får jag hoppa i duschen! Sen får det nog bli en sväng till Espresso House - kaffe!

Föresten, den som känner sig extra manad att dammsuga idag får gärna ta en svängom här på Sladdergatan 5!!

Hej heeej!

LÖRDAG

I natt blev det inte många timmars sömn, typ.. sammanlagt fyra kanske.. man kan va en person som klarar sig på det eller inte, jag är ELLER INTE!
Det blev några maskiners tvätt på morgonen sen körde vi till min mor och far och relaxa lite! Att komma dit där blir ibland lite som att åka på spa!
Man får va barn igen och bara ta det lugnt och finnas till, slänga sig på soffan och sätta sig till dukat bord - det är bannemej lyx för mig!

Kom hem för nån timme sen och slängde plutt i sängen direkt, han va trött som sören, så nu sitter jag här med den återkallade Fanta Pineapple (min favorit) och ska snart göra mig lite popcorn och slänga igång en film! Det är mys på hög nivå!

Samtidigt som jag skriver har jag ett halvt öga på nåt program där Thomas Di Leva är med, jag gillar honom! Jag är säkert en av tio i hela Sverige som gör det men han är.. egen! Han kör sitt race och bryr sig INTE ETT DUGG om andra - sånt går hem hos mig!

Jag menar, lyssna här..

Di Leva – Vad är frihet

Han är MÖJLIGEN lite mer religiös än jag men han har rätt i mycket!

Nu är det popcorn och film! Vad ska jag göra sen föresten? Jag har tagit två (!) tupplurer idag =) så jag lär va pigg även efter filmen, måste ha nåt att göra för att stilla tankar och nerver!

Imorgon är det lek med söta Thila, ska bli förbaskat kul =)

Have it so good!



TORSDAG

Insåg nu när jag skulle skriva rubrik att jag va förvirrad trots allt igår, skrev ju "torsdag 2" senare på kvällen.. Im lost!

Arbete har det varit idag, en ganska bra dag faktiskt!
Jag är en riktig periodare när det gäller mitt jobb! OFTAST gillar jag det men när det väl svänger så svänger det så radikalt. Från att gilla som sören till nästan hjärtligt (hata). Men det händer inte så ofta, och ofta beror det ju på något (eller någon)..
Men idag har varit en bra dag, trots det fruktansvärt gråa väder!
Har fått många kommentarer gällande att jag är så glad =) det är ju alltid roligt att höra! Har även fått många kommentarer om att jag fikar på stan.. folk har verkligen känt igen mig i tidningen..
Jag ljuger inte om jag säger att 50 har påpekat att jag va fin i tidningen och "jaså här tjänar man så bra så man har råd att dricka kaffe på stan" eller "fikar du på stan ofta eller?" eller "ja jag har nog koll på dig din lyxlirare" men shit pom fritt, jag och Malin fika för första gången då på typ flera veckor.. Men jaja, hör ni, det bjussar jag på =) ha ni koll på mig!

Nu blir det nog lite glögg till, drack igårkväll och det va så attansbattans gott!

Imorgon jobbar jag kväll och för första gången på länge uppskattar jag som sören mina jobbekvällar! Det är skönt att ha den stunden på för -och eftermiddagen för att sen jobba några futtiga timmar då man oftast inte gör nåt annat! Jag tycker dem är nice! Har sex kvällar på en månad och innan tyckte jag det va mycket, nu kan jag längta efter dem! Hade gärna haft fler men det går inte ihop med mina timmar då.. eller? Nja det får jag nog kolla över =)

Ledig helg närmar sig också och vi har inga som helst planer! Skönt! Det va längesen vi bara va! Hade kanske velat försöka leka med nån! Stina och Gunnar? What are you up to?
Eller hälsa på broren med kusiner..?
Nästa helg är bokad iallafall. Då är där en mässa i Malmö för barn. "Varning för barn" heter den! Skulle va mycket rolig för barn med olika aktiviteter och föreställningar! Kan nog va kul =)

Jag har fått jätteont i min ena lunga efter all hosta. När jag drar djupa andetag så gör det ont som f.. känns lite småjobbigt!

Glöggtime!

TORSDAG 2

Glömde säga innan att min söta hyresvärd är så söt =)
Hon knacka på innan och fråga om vi ville ha ny fläkt, ovanför spisen, vilket inte är en dag för sent!
Förstår att det förmodligen bara är en engångsföreteelse men ändå, så skönt att inte behöva gnälla om saker själv, utan här knackar dem på och frågar om man vill ha =) Söta Ann-Marie!

Vår promenad innan ledde till fyra bra saker!

1. Ingen p-bot
2. Vilmers vinterpjux va perfectus 
3. Hitta pepparkakor i affär, GOTT!
4. Pepparkakorna ledde till att jag kom på att jag äger glögg, och hur gott är inte det!!!

Nu blir det nytt nagellack sen är det greys!

ONSDAG/TORSDAG?

När jag skulle skriva rubriken kunde jag inte komma underfund med vilken veckodag det var, så jag var tvungen att kolla efter, bra där!

Idag blev det time to vabba igen! Vilmer är inte sjuk men snorig och säger emellanåt att han har ont i halsen så det känns så otroligt onödigt att låta han va på dagis om där sitter nån liten bacill i halsen! Men imorgon känns det som han får prova iallafall, idag har varit en bra dag!

Vilmer vakna tidigt, TIDIGT, i morse och ville gå upp, men eftersom klockan va bäckmörkt ute så sa jag NAJ! Istället blev det att vi låg i sängen i flera timmar, tills det blev ljust, men usch va trötta vi va sen när vi skulle gå upp, du milde!
Upp gick vi och vet knappt vad vi gjorde, ögonen va inte riktigt med! Den där hostmedicinen jag tar gör mig lite suddig i huvudet också.. men där är inte mycket att be för!
Vi måla iallafall, det kommer jag ihåg =) sen va vi och beställde den där förbaskade sänggaveln till min säng, får se hur jag ska få hem den..? Hmm.. det får jag klura på! Den är ju 180 x 120, känns ganska stort tycker jag!

Nu är jag MÅTTLIGT nyfiken på om jag fått böter på bilen! Man får ju bara parkera 30 min här utanför och nu har jag stått här sen.. 13.. ooops! Har jag iofs gjort förr men det känns nästan som där sitter en lapp! Aja, det va det värt, för att få sova lite!
Ställde bilen 13 sen klädde vi av oss båda två och la oss i min säng och satte på tvn, gick upp lite i fyra =) Det va vi välförtjänta av! Det behövdes verkligen i detta gråa väder!

Idag va Vilmer lite svårtolkad gällande middagen, när vi åt så sa han "gott med bajs, gott med bajs, GOTT MEEED BAAAAJS" what to say?
Han åt det mesta, förutom det han slängde på mig =) Det har inte hänt på länge men ibland så får han nåt ryck när jag har ryggen emot.. och idag blev det ett par spaghettor på gumpen!

Nu ska vi nog snart trotsa regnet och ge oss ut! Frisk luft är precis vad vi båda behöver, framförallt min huvudvärk! Har varit verksam sen igårkväll - get lost!
Vi har ett par skor att hämta till Vilmer, sen kanske ta en sväng om i nån affär, jag behöver nya trosor och strumpor!

Sen ikväll är det greys och räkningar som gäller!

Ooo blev akut sugen på kanelbullar =) har haft såna konstiga ryck senaste tiden! Dags att baka kanske..

See you!


MÅNDAG

UNDERBARA RARA MÅNDAG är kommen! Solen skiner en aning och det är kallt, det känns bra!

Idag är det jobb som gäller, efter nästan en veckas snorande känner jag mig nästan manad att jobba! Nu får det minsann bli lite ordning på torpet!
Utan mig hade dem inte klarat sig som dem gör, bara att inse och ge sig själv dem där komplimangerna och uppskattningen man egentligen borde FÅ, shame on you ;) Eller hur Jäänny! Snart är det LADY GAGA!!!!

Nu dricker jag frukost =) och drygar ut tiden med facebook! Facebook har blivit jättetråkigt och NÅGOT överdrivet!
Det är time att ödsla energin på nåt viktigare och mer värdefullt!

Idag ska jag nog beställa sänggaveln som tillhör min säng! Gjorde inte det när jag köpte den för jag visste inte om jag ville ha den, men nu vet jag! Den är fin och kommer göra sig i sovrummet!
Nä det kan jag inte, jag jobbar ju under deras öppettider.. ATTANS BANANER! Aja, får bli på fredag då då!
Undrar hur jag ska få hem den bara, får väl HYRA (!) en lastbil på jobb....
Har beställt färg också så nu är det snart dags att ge sig på köket! Någon som vill hjälpa =) Sen har jag målat ÖVERALLT! Inte hallen dock, kanske ska ta det samtidigt.. Ahh Mia, ta det lilla lugna! Många järn i elden nu =) Ska komma igång med löpningen också!!! Den bör stå överst på listan med tanke på att det är bättre i mina ben då, för tillfälligt är det bara ont ont ont!

Plutt min har fortfarande feber =( Tredje dagen nu, kanske dags för farbror doktor! Det tycker jag är så jobbigt med små barn, dem kan få feber för dem är trötta, inte lätt alltid att veta när man ska gå. Än mindre när det är sån feber som kommer och går..

Nä, nog om denna måndagen! Nu är det dags att plocka fram sin mentala styrka och va trevlig mot alla dessa kunder som tror JAG bestämmer bensinpriserna!

BTW! Plugga vs. inte plugga? Hjälp!

Ha en underbar måndag!

LÖRDAG 2

Check this out! GRYM!


LÖRDAG

Jahaja, nä men här va det tomt!
Det har varit mycket snor och hosta i veckan så det är väl min stackars ursäkt, klen - I know!

Nu sitter jag väl förberedd (?) på att jobba 9-18! Har inte jobbat på hela veckan (nästan) och nu är jag lite, LIIITE, sugen!
Borde nog egentligen inte, men vad gör man inte för sitt jobb!! Man är ju så uppskattad så det känns bra att kunna ställa upp!

Igår va vi i Malmö, och jag hitta SJÄLVKLART nya skor! Oväntat - nä!
Dem fanns inte i min storlek bara, så är det med små fötter, finns sällan kvar då! Men jag kan inte släppa dem och ska nog ragga rätt på dem, dem behöver min kärlek!

Väl hemma igen visar det sig att Vilmer åkt på feber, stackarn! Han har precis hämtat sig från en rejäl förkylning och vips! så va det time igen!
Han sa även han hade ont i halsen och ville inte äta, så det hade han nog!
I natt har vi varit vakna mellan två och fem. Vakna med 40 graders feber och kunde inte somna sålänge febern va så hög, men sen när tabletten börjar verka så blir man ju pigg och vill busa.. dock inte jag!
Det fick han klart inte, men det va inte lätt att få han att ligga still direkt!
Nu verkar han hyfsat bra, ingen feber och han säger sig INTE ha ont i halsen! Håll tummarna!

Hitta ett par höstskossor till V igår som jag blev så glad för! Prata om dem flera gånger för jag tyckte dem va så fina!
Stod först inne på Din Sko och hitta nåt som jag inte va helt nöjd med, men som fick duga för det var lite akut, men precis i kassan blev jag snål (299 kr) tyckte 300 kr för nåt som inte är så rejält, som inte tåler lite väder, är mycket! Så jag hoppa från kön och gick bort till Stadium och gjorde världens fynd!
Hade tänkt mig från början att han skulle ha nåt grovt/rejält, som är i stil med Vikings eller Eccos eller nåt sånt, men blev snål där också för tyckte det va kanske inte lönt eftersom snön redan är här, kanske dags att gå på vinterskorna direkt?
MEN så såg jag dessa superfina skor på Stadium som kostat 700 men hade en halvapriset-lapp på sig! Aaaa, ni ska tro dem är fina!!! Hade jag haft stl 34 hade jag köpt dem till mig själv!

Nu jobb!

See you!


TORSDAG

VA I HELSKOTTA är detta? Trodde det skulle va en liten liten såndär pyttenotis i tidningen, inte värsta bilden! Och texten.. stämmer tydligen sällan i ystan!



Tur jag inte är själv, tur Malin är fin!!
Bild: YA


TISDAG

Tänk att det finns hopp om människorna i stan!

Som respons på föregående inlägg har jag fått fem vettiga kommentarer, från fem vettiga personer!
Men det finaste av allt, som gjorde min dag alldeles underbar, är detta mail som jag fick på facebook;

"Läste i din blogg och har tänkt säg det länge men nu gör jag det. Du verkar va stabil, rak, glad och ha självkännedom och jag beundrar det. Du jobbar, e mamma och ändå e du alltid så förbaskat söt. Älskar att du inte tvivlar på dej själv, för varför skulle du?!
Att du skrev t mej när jag va gravid, att någon som inte ens kände mej tog sej tid att skriva de raderna, värmde i min kropp när jag tänkte på det under en lång tid och gör fortfarande. Hoppas jag kan återgälda det lite!
Kram"

Så otroligt fint! Tack!


MÅNDAG

Jag vet inte hur jag ska formulera detta inlägg på bästa sätt för att slippa tissel..?
Men just nu har jag ofrivilligt blivit satt i ett läge då det kvittar hur jag beter mig, vad jag säger eller hur jag lever MITT liv - det snackas ändå!
Jag är trött på detta eftersom jag även gågna år varit ett samtalsämne - och än en gång pga situationer andra människor satt mig i!

Jag är en lugn människa, som trivs med ordning och reda! Jag trivs när vardagen ser likadan ut och behöver inga "spännande" känslor för att kunna skatta mig lycklig!

I början av 2010 bestämde jag mig för att en separation mellan mig och Vilmers pappa skulle komma att ske, och den skedde i mars-april!
Anledningarna till detta är såklart högst privata, fast där är många som tror sig tro att dem vet varför! Själv tror jag att det inte finns NÅGON som vet "rätt" anledning - det är bara jag!

Nu har vi Oktober-månad 2010 och jag har träffat någon - någon heter och är Johannes!
Än en gång är historierna många kring mig och mitt liv och jag är trött!
Jag har försökt sköta min och Johannes relation till varandra på bästa sätt - snyggt och städat!
Jag har aldrig undanhållt det för någon men har försökt hålla det högst privat, och det av den enkla anledning att det ÄR privat!

Det visar sig att det finns VUXNA människor i min omgiving som beter sig och pratar i denna "nyhet" med noll i information och med ett språk som är UNDER dagisnivå - UNDER ALL VÄRDIGHET!

Jag försöker inte försvara varken mig eller Johannes på något sätt, det klarar både han och jag av själva MEN jag har försökt sköta detta på bästa sätt för att jag har Vilmer! Jag är förälder och med respekt mot Vilmer är detta inget som ska diskuteras av andra människor som inte vet vad dem pratar om!!

Johannes och jag vet inte vart detta leder, det är ingen som kan förutspå framtiden och det är fortfarande väldigt nytt! Men vi är rörande överens om att detta är något vi båda vill och som vi BÅDA mår bra av, därför tänker vi fortsätta!
Jag har träffat någon som gör mig glad, som får min själ att le och får mig att må innerligt bra - är detta förbjudet? Hur skulle jag gjort saker annorlunda? När förändring är på intågande i mitt liv, vem är det jag ska ringa och fråga om tillåtelse av då?

Jag är egentligen inte en person som orkar lägga energi på vad andra människor, rent ut sagt, HITTAR PÅ om mitt liv - men detta har gått för långt!

Dem som gärna spekulerar i mina business i hur jag sköter detta med Vilmer kan tänka om igen! Är det ert liv? Är det er son?
Jag är en bra mamma - bättre än bra - och har ALDRIG tvivlat på hur detta ska hanteras på bästa sätt!

Jag är 26 år gammal och orkar inte hålla på med dessa småbarnsfasoner och ni bör också tänka om! Ägna er åt viktigare saker och sköt livet vuxet!

Jag är mer än nöjd med mitt!

Är det någon som undrar något i allt detta, som har frågor om hur vissa saker fungerar eller ja.. vad som, så fråga gärna! Jag är inte den som inte kan prata i det, jag berättar mer gärna! Jag kan även ta negativ kritik så.. bring it! Men prata bakom ryggen är inte min grej!

Jag hoppas någon vettig själ kan förstå vad jag ville ha ut av detta inlägg och hoppas också vi alla hädanefter tänker efter innan vi diskuterar i andras liv!

Man kan tycka saker om andra, men behålla det för sig själv!

Ha en underbar måndag! Det ska jag och min traaaadiga förkylning ha..!


SÖNDAG

Varför vill ett par ha fyllebråk utanför mitt sovrumsfönster? Varför vill ett par stå och FULLSTÄNDIGT skrika om varför han sa så då den gången  och sen varför hon va så dum i huvudet och inte fatta att det va SÅÅÅ han mena utan istället vänder det till nåt helt annat som han aldrig menat.. Jag är inte arg, tro inte det - jag bara undrar lite lätt......
I en timme höll detta på!

Nä det va bara det jag hade att säga idag (nu iallafall)

Nu ska jag gå och borsta mina tråkiga tänder så jag kan gå till mitt tråkiga jobb denna tråkiga söndag som börja på ett alldeles, alldeles... tråkigt sätt!
Aaaaa va allt känns tråkigt idag! Nästan så tråkigt så jag blir ledsen!


LÖRDAG 3

DET VA FÖR BÖVELEN INTE SEVEN! Det va Fight Club - såklart!

Fick ett sms runt nio i morse med RÄTT SVAR - TACK!! Otroligt att det kunde listas ut trots fel filmangivelse =)

Här kommer den!!


LÖRDAG 2

Jag ångra mig till nåt bättre!

Varsågoda!


LÖRDAG

Jahaja, nä men då va det lördagmorgon kl 06.25... Baaaa!! Varför sitta här då?
Jo för jag börjar 7.15 och är redan klar.. vad kallar man det? Tidsoptimist är man ju när tiden räcker dåligt till - tidspessimist? När tiden räcker till massor? Är det det jag är?

Idag ska jag jobba med söta Jääänny! Vi lär väl få oss några skrattanfall =) framförallt jag som lär grina åt allt - är trött som sören! Och bättre blir det inte när jag tänker på att jag får komma hem om 12 timmar - TOLV TIMMAR!!! Red bull is my BFF today!

Igår va vi i Malmö, och i vanlig ordning då även på IKEA - WHY? Nä, men det va lugnt denna gången!
Vi börja på ILVA - Espresso House - ork! Sen blev det IKEA ett par timmar, blev inte särskilt fattig, men lite nytt blev det!
Efter det blev det Jägersro, vilket va oplanerat men mor min hade fått tillbaka sin iPhone och skulle självklart få den hämtad, och jag som då va i Malmö drog lotten! Det va Jägersro som var segast av allt vi gjorde i Malmö - kanske för att man stod i kö inne på Telenor i typ 40 timmar!

FÖRESTEN! Jag behöver hjälp! Mest till bror min om du läser, annars är annan hjälp också välkommen, men bara om ni kan rätt svar!

Jag letar efter en låt som är med i filmen Seven! Jag kan inte säga mer om den mer än att den är sjukt bra! F.N! KIM - Kom igen!
Jag har haft den förr (var vet jag inte, på en gammal dator väl) men nu kan jag ICKE komma på vad den heter!

Nu blev jag osäker! Är det ens Seven???




Idag är en bra dag ;)

 

TORSDAG 3

Idag har varit en bra dag - en riktigt bra dag!

I snabba drag:

Lämna Vilmer på dagis runt 8.30 för fotografering - hämtade runt 10!
Vi körde och tog en snabbfika för att få nåt litet i magen, sen va det klippning hos finaste Malin 11.00.
Kom hem lagom till 11.30 och jag började smått att tvätta!
Runt 12.30 blev det vila för Vilmer och han sov till drygt 14.
Undertiden tvätta och fixa jag lite - as usual! Varför vila själv liksom? Vila är överskattat!
När Vilmer vakna hade jag gjort fika till oss med mackor, frukt, varm choklad och lite kakor =) som vi tog med oss ut till Snogeholmssjön! Det va poppis! Han åt som en häst och va allmänt lycklig, nästan som att han inte sett natur på 11 år - och han är bara 2,5 =)
Sen kom vi hem runt 16.30 och då kasta vi oss på att göra pizza, SATTAN va god den blev =), undan med mat, disk och grejer, sen har vi bara myst! Tittat på Toy Story såklart och strax efter 19 somna vi båda i soffan!

Nu har jag stängt tvn och lyssnar på takida - finns det nån bättre kvällsmysmusik? Det blir ett sånt skönt lugn när man stänger tvn, hard en sällan stängd! Det blir så lugnt i huvudet på nåt sätt!

Ska snart slänga mig i sängen och försöka återhämta ett par veckors sömn - ligger nog back rejält känns det som!

Först blir det bilder från snoge! Såå fint där är ute, höstens alla färger! Man skulle varit ute mer in the nature nu på hösten!

Varsågoda - enjoy!


Lovely



Check out the sun - I love!



Där stod en man och fiska =)



Och där låg en pangare (pinne) =)



Mackor mackor mackor =)



Mums-filibabba =)



Vi fick besök!



Godaste kakorna ever!



Jag som inte gillar katter lyckas dra dem till mig...



Finaste pågen i världen!



..som busar med mor sin!



Och skulle köra hem sa han =)
Bilder: Privat

TORSDAG 2

Sånt här gör mig lite överexalterad =)




TORSDAG

Imorgon är det fredag, fredag, fredag - FREDAG =)

Igår va det bannemaj en tung dag!
Hade varit hos läkarn och fått nålar, på fler ställen än vanligt.. hade därför så ont efteråt så jag kunde varken gå, stå eller sitta! Blev helt lissen! Såna dagar kommer allt annat också!
MEN man tar sig igenom dagen med hedern i behåll och försöker tänka på sånt som gör en glad!
Idag är en bättre dag, trots att snoret är överallt i hela huvudet!

Jag och Vilmer ska snart slänga oss och vila för att i eftermiddag orka att göra hemmagjord pizza =) knappt gott heller =)

Imorgon blir det en sväng till Malmö på dagen (om vi orkar) sen är det jobb hela helgen! Börjar med ett grymmepass på lördag med Jäänny! Tacka f.n för det =)

Nu - vila!


MÅNDAG 4

Ibland kan man ju LITE LÄTT undra hur människor tänker!

Man har ju absolut rätt att ändra åsikt och så.. typ.. om.. man förr hade lila som favoritfärg får man nu lov att ändra sig till rosa om man vill =)

Men vad det gäller allvarliga saker.. åsikter som kommer från ens grund här i livet, från ens djupa värderingar liksom.. kan man ändra dem?

Kan man helt plötsligt tycka saker är rätt som man en gång suttit och spytt galla över och bara tyckt varit så jääädrans fel?
Tvärtom går väl an, jag menar.. har man som åsikt att snatteri är okej är det ju ganska vettigt om man ändrar tankeverksamheten där =)

Tänk så fel det kan bli!
Stackare där som inte riktigt hittat sitt rätta jag med rätt typ av värderingar och åsikter, stackare där som inte vet vad dem egentligen tycker i viktiga frågor!

Jag har varit en sån som inte riktigt visst MINA värderingar, men nu vet jag bättre - vilken befrielse!
You should try it!

Såg precis reklamen för Bad Boys, knappt rolig film =) KNAPPT het kille också - Will Smith!

Förr tyckte jag om svart, jag har ändrat mig till vit ;)


MÅNDAG 3

Sccchhhh - Lyssna mina vänner!


MÅNDAG 2

Jag och texter alltså... det är en kärlek utan dess like!

Har hittat en ny som bara är underbar! Jag är inte aktivt kristen på nåt sätt men denna är baaara fin!


God, grant me the serenity
to accept the things
I cannot change,


Courage to change the
things I can, and the
wisdom to know the difference.

Aaa den gjorde min trötta och ömma dag lite bättre!

Nu tar Vilmer tempen i mitt öra, han tyckte jag hade feber =)


MÅNDAG

Jag är schleeeeeten och har dållet ont i halsen!
ATTANS BANANER!

Jag skulle ju ge mig ut på främmande vidder idag! Jaja, får prova igen imorgon!


SÖNDAG

Idag är en dag som inte blev riktigt som jag tänkt mig!

Jag har jobbat från tio idag och strax över elva fick min kollega reda på att hans mamma inte dykt upp där hon skulle just kl elva! Hon är en person som ÄR DÄR HON SKA NÄR HON SKA - thats it!
Eftersom hon inte svara i telefoner eller befann sig i hemmet blev C såklart riktigt orolig, vilket jag förstår fullkommligt! Jag hade varit i upplösningstillstånd själv! Har varit med om liknande saker själv - HEMSKT!
När klockan va tre sa jag till honom att gå hem för han var ett nervvrak, han mådde illa så orolig han va!
Under denna tiden har han mestadels pratat i telefon med familj, vilket jag förstår, men å andra sidan blev det inte så mycket jobb gjort! 
Så jobbedagen blev inte direkt som tänkt! Låter kanske inte så farligt, men jag har själv varit jätteorolig! Nä det har inte alls varit roligt!
Det har löst sig men mer behöver jag inte säga =) Mamman är välbehållen!

Idag va jag med om en skum grej.. innan allt det hände =)
Jag skulle kolla va det va för datum på kassan och där stod 20101010 10:10 get it? Det kändes heeelskumt! Jag fick lite rysningar!

Nu är det snart Brothers & Sisters! Oooo spännande avsnitt väntar!

Vilmer sover sen en halvtimme tillbaks, hoppas han får sova hyfsat i natt! Han har ordentlig hosta som gör att han kräks, och är dessutom förkyld stackarn! MEN ingen feber och det är positivt! Han verkar  inte störas så mycket av varken hostan eller snoret när han är vaken, men när han sover är det ju drygt som sören! Har lagt han uppe på två höga kuddar så det ser ut som han sitter =) och han har fått hostmedicin, druckit vatten efter vällingen och fått nässpray! Hoppas det hjälper lite!

Nu ska jag försöka äta nåt och planera min nästa tavla! Kanske blir konstnär.. Polis? Konstnär? Polis? Konstnär? Ligger pretty close to each other =)

Well.. nightnight my friends and beloved!

LÖRDAG 2

Ligger och kollar på P.S I love you... Har sett den många ggr förut, den är så himla kär!!
Hon förlorar sin älskade man och själsfrände och hittar inte vägen tillbaka till livet, men till slut drar hennes kompisar/systrar (?) upp henne ovanför ytan, och då träffar hon VÄÄÄÄRLDENS man! Men det visar sig att han är en gammal kompis till hennes bortgågne man.. Hon blir kär men tycker det hela känns konstigt.. Hur göra..
Ja nä, det är en fin liten movie!

Imorgon är det jobb! Hoppas man kan sova nåt i natt, finns inget drygare än att jobba trött, iallafall i det yrket jag har. Man måste ju va trevlig! Fast det är ju inte jag ändå, jag är ju så sur mot alla!

Jag återgår till P.S I love you


LÖRDAG

Axa Multi Crush!
Det spelas en låt till just denna reklam på tvn, I need it!
Håll utkik för Axa Multi Crush!

Snart tar vi den lille raketbilen och flyger till mina föräldrar för en goood middag!
Varenda gång vi äter där hemma säger min kära mor och far att jag äter dem ur huset. Det verkar nog som att jag inte ätit på typ fem veckor! Tycker min mammas mat är förbannat god bara =)

Sen ikväll beger jag mig hem igen, lämnar lille fiseplutten hos mormor och morfar eftersom jag ska jobba imorgon!
Får försöka röja lite här hemma, har inte blivit så mycket av det, fast jag har en hel to-do-lista! När jag väl har tid är lusten som bortblåst! Men måste ikväll, thats it!

Känner mig för övrigt lite ur balans!
Måste börja springa mer - varje lediga stund behövs för mina bens skull!
Måste börja äta BÄTTRE - inte mer, utan bättre, det mår min mage bäst av när omständigheterna snor energi!
Måste börja ta mina vitaminer igen - utan dem överlever jag inte vintern (inbillar jag mig)
Måste träffa min flickvän Malin mer, vi har blivit uuuurdåliga på att ses. Men oftast är det för hon aldrig kan, hon fetdissar alltid ;)

Men det löser sig nog ska ni se =)

Oooj, jag måste vaxa mina ben! Åker på to-do-listan.. kul, mer att göra!

So long!

Hajhaaaaaj!

TORSDAG

Jooodå, efter alla dessa timmars sömn i natt är jag som en ny människa.. DUBBELNOT!!
Kl är 9.44 och jag börjar 11 och är redan färdig, skönt - men onödigt!
Jag är en sån människa som måste upp I TID för att inte stressa i sönder kropp och knopp! Men detta kändes ju mest tramsigt.. över en timme innan är ju liiite överkurs!

Väntar på att Malin ska ringa så jag kan snacka lite skit!

Sen tänkte jag lyxa till tillvaron med att sticka inom Espresso House och köpa mig en av mina favoriter till jobb!

Idag är det föräldramöte på Vilmers dagis! Vad pratar man om? Förra gången var jag inte där så jag vet inte, tycker inte nåt är särskilt fel!

Lyssnar just nu på Moneybrother - helt ofantligt längesen! Va och såg dem i Lund för 6-7 år sen och jag va sååå kär i Anders Wendin!

Im in pain!! Vet i katten hur jag ska lyckas vänta ända till onsdag, på min läkartid! Jag är inte den som gärna säger att jag har ont, ännu mindre gnäller om det. Jag kan tvärtom säga nä om någon frågar om jag har ont!

Nu ringer Malin.. see you!

ONSDAG

Jag har haft så sjuuukt roligt på jobb idag =) har varit så trött så trött så jaghar bara skrattat åt allt, precis allt =) Jocke har bara världens mest torra humör och ibland säger han saker på ett sätt som inte ens är roligt, men jag, jag grinar som aldrig förr och han ser ut som ett frågetecken - fattar ingenting =)
Aaaa, det är så skönt när man får skratta lite, det har varit alltför sällan på sista tiden! Men nu är det igång igen =)

Kom hem efter jobb och fortsatte med mina kreativiteter och är nu färdig med min tavla, den blev himla fin tyckte jag! Tog en bild med mobilen men är inte så teknisk så jag vet hur jag får hit den här =) Ska kolla och se om jag kan..
Det ser nog inte ut att ha varit en jättesvår tavla att göra men det har det faktiskt varit, det har gått några såna stooora fina papper, har nog varit och köpt nya tre ggr. Har använt speciell färg för just det pappret och det va ingen lätt färg, helt flytande - precis som vatten, och man skulle inte använda pensel utan en typ... sug! Ahh, svårt att förklara men det va inte det lättaste =) men jag tyckte den blev fin, kanske för texten är så klockren för mitt hem!
Jag är ju mycket för texter som berör! Ibland kan man inte själv förklara hur man känner med ord, men en lämplig text kan förstå precis vad man menar!



My art!


Vilmer


Söndagsbus på sladdergatan!


Lurifax =)


Finast!


En stor och en liten pojk med grymma kepsar på Ystads djurpark!


Vilmer med flickvän =)


TISDAG

..eller? Jag är lite vilse på alla dessa dagar och nätter nu!
Här hemma hostarvi om nätterna så det blir dåligt med sömn och då kommer den här amningshjärnan fram mer och mer!! (trots att jag aldrig ammat HAHAHA) Dålig morgonhumor!

Nä V har åkt på en släng av hosta, kommer varje natt runt tolv och håller på till han kräks, det är det enda som hjälper, att slemmet kommer upp! Det är väl bara inte sådär jädrans upphetsande att ligga och vänta på att han ska kräkas liksom, kräk luktar äääckligt och man måste byta sängkläder och sånt! Men, sålänge det hjälper honom är det bra!
Efter hela denna biten va avklarad runt halvtvå i natt så slockna vi båda som små spädbarn! Vakna runt fem (?) och undra varför det va blött i typ HELA sängen, till och med jag va blöt. JOOO då visar det sig att Vilmers snopp låg helt på sniskan och när han kissa rann det bara ut typ. I DIE!!
Jag bara orkade inte nånting, jag bara ville lägga mig och somna om igen! Nää, det gjorde jag inte!!

Sju skulle klockan ringa men nä, jag vaknar av en kommentar som skrivs på fejjan istället! Livet kretsar tydligen mest kring faaacebook! Nä känner mig lite negativ just nu, men det går över i em nångång!

Nu är både jag och Vilmer uppe och guess what? Vi kollar på Toy Story! Snopet!

Fortsatte med min konstnärliga sida igår, men vad händer? Jo färgen tar slut! Blir knäpp! Alltid nånting som kommer i vägen!

Nu får jag gå och slänga på mig lite kläder, kallt som tusan här hemma varje morgon!

Jaaane, jag orkar inte gå in och kommentera!
Jag vill börja plugga på heltid, utb är på heltid så halvtid funkar inte!
Bidrar du med litta pengar =)

Over and out!

MÅNDAG 2

Hur ska man göra för att förverkliga sina drömmar?
Hur ska man göra för att ta första steget?
How do you do?

How do you do, do you do, the things that you do
Now one I know could ever keep up with you
How do you do

Nu snöa jag visst in på Roxette!

Nä men seriously people, hur gör man? Hur gör man när man (halvtid) är själv med barn?
Jag har inte så många år på mig att bara glida och fundera, tiden springer fortare än Usain Bolt (yeeees jag har torr humor =)

Nä att återgå till sina konstnärliga sidor stimulerar denna måndagshjärna!

See you!

MÅNDAG

Om ni ser mig utan hår inom en snar framtid så är det för min fön eldat upp det!!

Jag är uppriktigt rädd för den!

Varje gång jag startar den går den på mindre än halvfart och låter liksom som en rostig bil från 70-talet som hostar OCH det luktar bränt som sööören!
Sen plötsligt smäller den igång alla krafter den har och torkar hår som aldrig förr och då slutar det även lukta bränt, meeen det håller bara i typ... tre sekunder, sen är vi om på nytt!

Jag håller den så långt från mitt hår som jag bara når men det känns (och luktar) som att den plötsligt ska typ spruta eld över hela mig!

Idag fick jag behålla mitt hår - ny dag imorgon!

Malin? Har ni inga gamla hårfönar på jobb som behöver ett hem? ;)

Idag blir en bra dag - I can feel it, can you?

So long!

SÖNDAG

söndag.... hmm.... jag vet inte vad jag ska skriva!
Där är så mycket jag vill prata om så jag vet inte hur jag ska börja!

Ny dag, ny vecka imorgon, med nya tag! Mot framtiden!


FREDAG 2

VARFÖR GÅR JAG ALLTID MED SKOR PÅ MIG NÄR JAG ÄR HEMMA SJÄLV? Vad är det för sätt??


FREDAG

Idag är jag sömnig! Men inte är jag lissen för det =)

Just nu håller jag och Mr. V på att tvätta, det är alltid lika roligt, jag känner mig full av sprudlande glädje..
Varje fredag är det tvättid för det var dem dagar som passar mitt schema bäst, dvs jag är antingen helledig eller börjar 16, men hur kul är det att ALLTID tvätta på lediga dagar..? Welcome to my world!

Pippi går för fullt här hemma och just nu vrålar Vilmer "Pippis huuuuuuus, vi varit dääääääääär" Vi va och hälsa på Villavillekulla på Gotland i somras. Blev NÅGOT besviken över att det va nyrenoverat.. vem vill se Pippis hus in modern liksom?
Men fy va Gotland är fint! Det va min första gång där och jag blev imponerad!

Snart blir det en liten latte machiatto med söta Jenny! Vi utsåg oss själva till festkommitté (ett eller två m?) på jobb, om man nu kan göra det.. Tur är väl det egentligen annars hade det blivit bowling eller gocart. Gocart har vi kört en gång och visst, det är ju kul, men man kan ju hitta på andra saker också. Och bowlat har vi gjort typ 574 ggr, och det är inte roligt nånstans, jag innerligt hatar att bowla!!
Min chef kom med ett förslag som va att köra fyrhjuling - DET TYCKTE JAG LÄT SKOJ! Ja jag vet, där är lite man i mig =)
Vi har typ 10 000 kr i vår personalkassa som ska spenderas på bästa sätt så vad ska man komma på? Det är inte värst mycket pengar när man är typ 7-8 som ska dela på det!
Så det jag skulle komma till var att det ska jag och Jenny prata om idag =)

Jag ska sen gå och köpa ett jättestort papper, ett sånt där stooort fint papper som är dyrt, inne hos tavelramsmakaren! Jag ska göra ett litet experiment! Blir det bra lägger jag upp en bild!

Imorgon har vi inga plans änsålänge!
Söndag ska vi till Köpingebro och hälsa på fam. Månsson/Johansson! Det va lääängesen vi träffa Sixten och Hugo och jag såg bild på dem häromdagen, dem ser ut till att va typ 15 =) dem har blivit jättestora! Det ska bli skoj som sören!

Nu hör jag hur tvättmaskinen kallar!

See you!


Bjuder på ännu en favoritlåt of mine!


RSS 2.0