Gunge-li-gung =)

Nu har vi varit och gungat!

Han va lite skum på det men det gick bra!

Fast det han gilla mest det va dem här ringarna som man ska hänga i och snurra runt, när jag putta på en sån och sa "gung-gung" så skratta han tills det kom tårar =)

GUNGDAX!







Bilder: Privat

Slöedag! Usch..

Idag sov vi länge, eller vi somna om allihopa efter vällingen och sov till lite i 11, helt sjukt! Det var jätteskönt och behövdes med tanke på att jag va vaken två timmar i natt när Vilmer fick värsta hostattacken så vi fick gå upp och dricka vatten, sen hade han svårt att somna såklart. Men iallafall.. när man sovit så länge på morgonen så är det så satans segt sen. Ska FÖRSÖKA gå och gunga sen =) också måste jag ner på apoteket. Det är vad denna dagen innehåller. NÄÄÄ, skoja nu lite med er.. Jag ska ju jobbe ikväll =) haha, det glömde jag för en sekund. Det känns jättekonstigt, men det ska bli kul ändå. Kanske måste smsa le boss att jag kommer..?!
Oooo, jag längtar lite =)
Undrar vem som jobbar..

Igår gick vi ut en sväng, bortom till andra lägenheten och släckte en lampa som stod tänd. Inte så bra om det händer nåt då det inte är försäkrat där längre.. Hoppas det blir färdigt där snart så man kan lämna den till historien!
Sen gick vi ner om stan och där träffa vi Erica, och vi gick en sväng och shoppa bordsdekoration till henne sen gick vi hem till osses och snacka skit. Fast hon umgicks mest med Vilmer, sjysst =)

Ooo va jag blev sugen på glass, glassa-bilen-glass =) kommer ni ihåg Duffy? Mmmmums!

Nä nu blir det lite bilder sen ska jag försöka få eld under skorna på mannen i hushållet, Vilmer alltså =) Mohahaha =)

LYCKA ATT BADA =)














JULAFTON I SÖVDE

I mormors knä, med ragge-uppknäppt skjorta =)


Den bästa Tomten, ever!!


Gose-Milla kramar Tomten!
Bilder: Privat

Vanlig måndag igen..

Och det tycker jag är såå skönt! Tillbaka till rutiner igen, fast dessa dagar nu runt nyår blir ju lite tillkrånglat men det är ändå skönt att julen är bakom. Back to basic!!

Det händer så mycket nu så jag vet inte hur jag ska hinna blogga =) innan va det som rutin när Vilmer sov efter frukosten men nu sover han bara korta perioder, och sover han lite längre så har man ju numera en tvättmaskin att ägna tiden åt  =) Nä, men nu efter flytt och allt, där är hela tiden nåt som behövs göras, det kan jag inte komma ihåg att det va i andra lägenheten. Det va det säkert, bara jag som tycker det känns annorlunda med nytt boende och nya runtiner på nytt sätt. Men det är till det bättre och NI, mina vänner, får hamna lite i skymmundan då =) men sånt är det tuffa livet! Jag är här så ofta jag kan.

På lördag början min jobbehelg.. ooo, känns skumt. Va borta från Vilmer 9 timmar på lördag och 8 timmar på söndag. Puff.. en hel helg bara sådär. Men det ska samtidigt bli lite roligt att göra nåt annat. Men GUUUUD, ju mer jag tänker på det desto konstigare känns det.. Jag ska va utan Vilmer, min plutt. Du får säga till pappa att ni får komma upp och hälsa på =)
Måste hinna jobba nån kväll nu denna veckan, onsdag och torsdag går ju bort, fredag också för den delen eftersom jag börjar tidigt på lördagen, så.. IMORGON kanske =) inte så mycket val! Hmm, ska jag cykla eller gå? Cykla, om det inte är minusgrader, rinner ögonen som fan och det känns som kinderna ska ramla av. Men jag får ju använda min nye fine cykel som jag fått av Jonas, sååå fin =)

Jag har inte tagit så mycket foto den senaste tiden, men jag får kanske göra det =) han har blivit så stor och busig nu, Vilmer alltså! Idag har han skotsk-rutiga brallor på sig, han är så fin!

Julen gick bra, smidigt som tusan. Och jag fick mina fina stövlar =) Och Vilmer fick massor med bra juleklappar. Han leker redan för fullt med dem, vissa är ju mer poppis än andra men så är det ju. Och kommer va hela livet =)

Nu måste jag tömma tumlaren, den börja pipa =)
Hoppas ni alla har haft en bra jul och kommer få en fin dag på onsdag!

4:e advent!

Idag är det minsann fjärde advent och julen är nära! Har haft lite dåligt med julkänsla innan, men nu spela dem massa julelåtar på TV så då kändes det redan lite bättre =) kanske inte så konstigt att man inte har känslan än.. man har ju knappt pyntat, med lådor överallt och lite oordning så känns det inte jättemotvierande att försöka göra mysigt för det blir det inte iallafall =)
Det fina pyntet får minsann vänta till nästa år!

Men nu har jag tagit lite bilder på Vilmer =) han hade en busstund igår när kameran infann sig bredvid mig =) annars orkar man inte hämta kameran, så det var lagom time:at igår!

Klockan är halv tio och inte en kotte syns till ute. Själv har man varit vaken i två timmar nu ju =) och en bra stund i natt för givetvis har jag ju smittat Vilmer.. stackare! Så han låg och hosta och snora och hade sig.. USCH!

Igår var jag och Vilmer på stan med mormor. Vi köpte julaklapp till pappa =) och va och fika! Nu tänkte jag att jag skulle skriva om den affären där vi köpte pappas present =) men så dum ska jag inte va, slog mig i sista sekunden =) han hade fattat diiiiiiirekt!
Affärerna har öppet idag också, enda till fyra så vi kanske beger oss ut en runda, vädert ser ju faktiskt ganska skönt ut så ut måste jag iallafall, sen får resten fålla med om dem vill. Vi hade behövt gå ner till OnOff, drygt när saker ska lämnas på lagning och grejas. Varför måste saker gå i sönder utan att man gjort dem trasiga?

Igår va Ola, Susanne och lilla Ella här, Gustav kom en stund senare. The guys spela Wii och jag och Susanne satt och lyssna om barnen skulle vakna =) Trevligt att ni titta upp! Alla andra är också välkomna =)

Hungrig är jag, var handlar man bullar nu, när man bor här?

Oooo vet ni vad jag gör just nu dessutom =) TVÄTTAR.. det kanske låter tråkigt, men för mig är det roooligt, eftersom jag kan tvätta när jag vill =) det är bättre en guld! Det är fina firren, nä FINASTE firren! Snart är maskinen färdig och då är det inte lika roligt längre, då ska det hängas upp........ vem vill?

Nu blir det pictures för resten av denna fjärde advent =)

Ha det underbart, för det har fantamej jag idag, när min vän solen säger hej!


Vårt sovrum, som är det mysigaste runmmet med mest
ordning i hela lägenheten =)


Inte så stort, men bara bra för oss, annars samlar man
bara på sig massa onödigt. Sovrummet ska va en lugn
plats =)


Jag ska hugga er med mina vampyr-tänder =)


Glader


Är man apa fin?


Snorig och... snorig =) (Ser ni mina hörnbissingar, FARLIGA)


Aaaa-HA HA HA


Roligt med TV i sovrummet =)


Roligt med mamma som showar =)

Gamla bilder, eller lite äldre iallafall =)

Mmmm marabou =)


Söt


Min mysse =)


Köpa någon?
Bilder: Privat



FINALLY!

Hej på er allihopa!

Nu är bredbandet äntligen kopplat och vi är på plats!

Så bra det känns nu alltså, går inte att beskriva! Känns bra att va på plats och att detta är VÅRT hem nu, att vi bara har ett hem! Aaaa, det är TOPPERS! Känns liksom som det blir en nystart här nu, en start på riktigt liksom! Vi rebootar the system =)

Flytten gick väl hyfsat smidigt, iallafall såhär i efterhand =) under tiden va det bara drygt som fan! Men det är det alltid. Vi är iallafall överens om att nästan gång det ska flyttas så ska en flyttfirma få göra det jobbet åt oss. Det är värt varenda krona!

En hel vecka sen jag va här inne, vet knappt vad som hänt under den veckan =) sekunden efter det hänt nåt roligt har man ju glömt det igen =)

Jag har fyllt år, det var ganska roligt =) Det var roligt det jag fick av Jonas, eller inte roligt, snarare SKÖNT! Jag fick massage och ansiktsbehandling, och det ska bli sååå nice! Och superfina blommor och ett restaurangbesök på Lottas fick jag också, utan Vilmer! Det var så otroligt skönt att träffas bara vi två! Vilmer får jättegärna följa med oss ÖVERALLT, men faktiskt så va det väldigt roligt och nyttigt att va lite för oss själva! Det ska ju inte bli att vårt förhållande handlar om Vilmer, det handlar ju lite om oss också!!

Jag har åkt på en förkylning igen, mindre roligt eller skönt! Drygt som kriget! Tråkigt när man får feber också, annars kan man stå ut med lite snorig näsa men har man feber så känner man sig genast 1000 gånger mer sjuk. Och just i skrivande stund är det faktiskt ganska synd om mig =( buhuu!

UNDERKLÄDER har jag nya =) =) =) va och handla det med mamma igår, som jag fick i födelsedagspresent. Det behövdes kan jag säga. Det va så längesen jag köpte det så jag visste inte ens vilken bh-storlek jag hade längre. SKRÄMMANDE! Varför handlar man sånt när man bara absolut måste? När man väl gjort det sen så känns det så roligt att ta på sig och man känner sig liksom... fin, så varför inte göra det lite oftare?

Julkorten är färdiga och nyss postade, har jag glömt nån så ber jag tusen gånger om hundra kronor =) HA (så sa alltid Franke) nä, jag ber om ursäkt, men i denna flyttkaos och allt annat övrigt snurr i mitt huvud så är det ganska lätt hänt att jag glömt nån. SORRY!

Va på personalmöte igår och vet ni, JAG VILL BÖRJA JOBBA! Tänk att få komma tillbaka och styra upp stället igen =) nä, men man kände ett ansvar på nåt sätt eftersom man va ganska ensam om att städa, organisera och allmänt hålla iordning liksom.. så nu undrar man, hur går det för er egentligen? Efter årsskiftet ska jag jobba en kväll i veckan och en helg. Blir nog perfekt! Sparar jag bra med dagar till det också! men jag räkna precis ut att from januari så räcker mina dagar till vecka 36 om jag tar 5 dagar i veckan, det är fantamej bra! Och ska jag dessutom jobba då kan jag fan va hemma till nästa jul =) nä, men typ september/oktober nånting. Men det ska jag inte. Jag ska börja jobba efter sommaren, i slutet på augusti. Bäst för mig att komma igång då. Jag känner mig lagom rastlös redan nu! Sen är det bästa tidpunkten för V att börja kindergarden då också!

Så fort vi får nåt så när i ordning så LOVAR jag att jag ska kasta in lite bilder på hur här ser ut. Det börjar ta sig lite så det dröjer nog inte så länge innan jag tar lite foto!
Jag har ju numera tvättmaskin och diskmaskin, kan ärligt säga att jag vet inte hur jag kunnat leva utan det och jag kommer aldrig nånsin mer leva utan det igen =) det går inte beskriva med ord hur mycket det betyder för hemmet och för mig =) det sparar så mycket energi, negativ energi, innan blev man på dåligt humör ju när man såg tvättehögen och skulle boka tider och grejer, eller när man skulle diska 18 gånger om dagen =) aaa, det är en sån fröjd!!

Nä nu rinner min näsa, ha det så bra allihopa och jag ska se om jag tittar inom innan jul =) mycket att stå i, men det ska nog lösa sig!

FLYTTORSDAG!

Idag är ännu en dag då jag får barnvakt och ska flytta lite lådor, packa upp och fixa lite. Roligt som tusan nu när man ser att det börjar närma sig ett hem! ETT hem dessutom, inte två!
Ska slänga massa skit också, det bästa med att flytta är att samtidigt som man packar rensar man ut en massa och gör sig av med skit man inte behöver. Me like!

Sovmorgon fick både jag och Vilmer idag, Vi vakna båda två samtidigt och klockan va då halv 9. Helt otroligt, över frukosttiden och allt ju. Vi går alltid upp senaste halv 8. Men det är klart, Vilmer blir ju också trött att av all röra och allt packande och stimmande.

Beställt en ny åkpåse till Mr V har vi gjort också. Den vi har blir för klumpig till vår vagn. Eftersom vi har mindre fotutrymme än en vanlig vagn så tar den för stor plats, och dessutom när det är riktigt kallt har jag en filt i och tar den ännu större plats. Behöver en som inte är så stel i materialet, som går att trycka till lite, och forma liksom.
Hoppas den kommer snart!

Telefonen funkar bättre och bättre nu =) Ska bara vänja mig vid den. Satt en bra stund igårkväll och bara lärde och lärde! Nu börjar det ta sig =) Massa roligt man kan göra med den, ingen "vanlig" telefon liksom, så där finns mycket utöver det vanliga. Men egentligen, vad ska man med det till? Roligt att ha, men kommer man använda det? Jaja, vi får la se!

När får jag träffa töserna Mars/Österberg? Skärpning på oss!!! Oooo dem blir 4 veckor idag =) GRATTIS! Tiden går fantamej undan, eller hur?

Nä nu får jag återgå till mitt rensande, behövde bara en paus =) Hungrig är jag också, ovanligt jag skriver det =) Får vänta till mormor kommer!

Hej så länge!

Bloggning på hög nivå!

Japp, ikväll får det minsann bli lite bloggning. Lillemannen sover och Jonas jobbar, så vad ska jag då hitta på? Jo det jag inte gjort på länge =)

Hej och hå! Hur är det med er?

Här är det faktiskt bra, känner mig lite hungrig, men jag vet att jag har en popcornspåse som är redo att micras när som helst så då är det problemet löst!

Det har hänt mycket på kort tid nu tycker jag.
Börjat skolan, som det dessutom känns som jag inte har tid med för tillfälligt, men det visste jag ju. Det blir bättre efter flytten.
Jag har en meeeeeegalång att-göra-lista här hemma nu, måste skriva ner allt jag kommer på annars försvinner det fantamej från huvudet =)
MEEEN, det börjar skymtas ljus där framme =) och jul =) det ska bli så mysigt i den nya fina lägenheten. Där kommer bli så fint så ni anar inte, rrriktigt nöjd är jag!
Har flyttat lådor idag, och börjat packa upp, så  är där ju dem lådorna mindre på söndag. Ska ta lite på torsdag också, då blir det kläderna som ska flyttas, det är det tråkigaste att packa upp därför ska jag tvinga mig på det då också så är det avklarat.

Idag har vi hittat stolar vi ska köpa också, faktiskt på Leander Person här i stan, jag och den affären brukar inte ha riktigt samma smak annars men nu, dessa va faktiskt riktigt fina, och det va dessutom Jonas som såg dem först =) MEN det är inte billigt med stolar. Men så fina dem är =)

Nya telefonen har kommit =) och jag har problem med den =) Är inte så teknisk av mig så jag begriper bara hälften. Det är en Samsung Omnia och den är mer som en dator än en telefon. Där är ju windows och grejer i den, och jag blir helt förvirrad =) Men så är det ju alltid med nu lur, så jag ska bara försöka ställa om. Tar lite tid. Så till er som kanske sms:ar, det tar tid för mig att svara =) och det kan kanske uppfattas som lite kort. Men det är för jag blir irriterad och inte pallar skriva mer =)

Helgen har varit dryg, Jonas va i Göteborg hela helgen och vi va i Rydsgård. I lördags va jag och Vilmer på Nova Lund och shoppa lite juleklappar, men annars va vi bara hos mormor och morfar. Tråkigt att va hemma, det va en sån där funderar-helg..
Man tänker på hur snabbt livet kan vända och hur små ens vardagsbekymmer egentligen är, som man då tycker är världens världsproblem. Nu ska jag verkligen försöka bortse från allt och alla negativa saker och människor som upptar massa onödig energi från en, för man vet fanimej inte när livet vänder. Mitt kunde vänt i fredags, så nu är jag mest tacksam för att det gick som det gick. Jag tror inte på Gud men jag tackar ändå han där uppe på hustaken! Livet ÄR VERKLIGEN för kort och skört för att hänga upp sig på massa småsaker. Tråkigt för dem människor som måste va med om nåt hemskt innan dem också inser det bara. Jag behövde själv få mig en funderare, och det känns skönt för hjärnan att släppa sånt som egentligen inte är värt att lägga tid och energi på!
Detta är verkligen klicheé-artat att säga men ERA liv kan vända imorgon, lever ni som NI VILL? Om det var er tid för himlen imorgon, skulle ni ångra nåt då?

Julkort ska jag göra också, väntar bara på att fotona ska komma med posten, hoppas dem blir bra! Eller ja, göra och göra, jag ska klippa och klistra lite =)

Vad har mer hänt? Jo, jag hoppa över tatueringen, jag kände mig inte hundra säker så jag skippa det så länge, känns inte som jag har varken tid eller lust att lägga ner energi på det nu.. orkar liksom inte bry mig. Har massa annat i huvet istället, eller på min att-göra-lista rättare sagt =)

Imorgon ska jag packa lite grejer på morgonen, men sen tänkte jag och Vilmer ha en flyttfri dag, bara mysa han och jag. Gå ut en sväng och kanske prova gunga nu då =)

Ja och den lille killen har minsann fått fyra nya tänder, han hugger som satan nu =)
Har varit lite dålig på att ta bilder, men det är pga tidsbrist. Fy fy Mia. Han blir 8 månader snart, fattar ni ÅTTA MÅNADER!
Nu nös han och jag trodde jag skulle hoppa av morgonrocken. Här sitter jag i min tysta vrå och plötsligt nyser han i sömnen =) oj pommes, vad rädd jag blev!

Nä jag tror detta får räcka för idag, jag kom ju på dem där popcornen igen =) Ska försöka blogga innan helgen för sen på måndag ska bredbandet flyttas och det kunde ta 2-5 veckor, så jag vet inte när jag får chans att va här inne igen. Hoppas ni förstår.. ring och skäll på bredbandsbolaget, säg att dem ska skynda på =)

Ha det fint, so long..

Hellööö

Jag kom på nu när jag hängde tvätt att för er som undrar vad Vilmer önskar sig i juleklapp så är han i STOOOORT behov av pyjamasar. Gärna UTAN fötter och MED lång ärm!

Det är nämligen faktiskt så illa att han äger inte en endaste, enda sen han föddes har vi använt bodysar som vi inte gillat lika mycket att klä med till dagtid, om ni hängde med =)
SÅ med andra ord, nu vill jag att han börjar använda pyjamas =) Hel dräkt eller tvådelat spelar inte rock´n roll!

Här är allt bra annars!

Nu ska vi va själva hela helgen, bara mysa =) Det har ju blivit lite lite av det den senaste tiden eftersom jag, dem senaste dagarna försökt fixa mycket i lägenheten. Så mormor har lekt med Vilmer och jag har kommit hem när han nannat kudden. =( Man får dåligt samvete lätt! Men det blir ju till det bättre för oss alla tre!
Och lille plutten har fått en blåklocka.. =( snacka om dåligt samvete... Jag trodde jag skulle börja störtgråta själv.. det var jobbigt att både se och höra honom så lissen, rakt in i själen gick det! USCH!

Han satt upp i spjälsängen och dunka huvudet i kanten, lätt hänt, men ändå.. usch anne-maj! Så han slog i det benet som är preciiiiis under ögat.. och hade jag haft det blåmärket han har då hade jag gråtit femton reser värre än honom för där gör det ju svinont! Stackare!

Igår va jag ju i skolan =) känns konstigt att säga =) Läser numera Företagsekonomi B. A-kursen läste jag i skolan (gymnasiet) så nu tänkte jag att B-kursen kan bara gynna, och ska jag läsa så är det nu när jag är mammaledig. 2 timmar kan jag undvara två dagar i veckan, tyckte jag va suveränt!
Kursen startade för en månad sen därför kunde  jag forfarande hoppa in, inte så mycket att läsa in och snart jullov så då kan jag läsa en del.
Det roliga var att när läraren börja prata inför klassen, vad dem skulle göra och lite sånt, så kände jag SHIT POM FRITT, det här låter skitsvårt, jag har ingen som helst aning om vad hon pratar om. Men så sen när jag och läraren pratade själv, hon visade lite vad dem gjort och hur mycket jag ska göra och så, så hade hon kopierat det dem redan hade gjort så jag kunde börja redan igår, utan att jag skaffat läroböcker.. och vet ni =) jag har redan gjort två kapitel, det är precis samma som vi gjorde på ÖP i Småföretagande A+B.. hoppas det är det rakt igenom så jag bara typ gliiiiider igenom denna stora kursen =) Sen till våren ska jag läsa Redovisning- och Beskattning parallellt med denna! Jag tycker det är så roligt!!
Känner jag mig själv rätt så när jag väl börjat jobba sen så orkar jag inte ta tag i det även om jag skulle vilja. Det kommer ALDRIG gå med mina arbetstider och gå ner i timmar bara för jag ska kunna plugga känns som att det gör Mia aldrig. Så nu känns som ett så ypperligt perfekt tillfälle!! I´M HAPPY-HAPPY =)

Nu måste jag äta min krossad choklad-glass innan den smälter =)

Godnatt mina vänner, och jag lovar att skriva oftare efter flytten =) PROMISE!

(Till Sara! Yes, vi ska flytta, nästa helg, till Jonas lägenhet på Hamngatan. Sorry för jag inte sagt nåt men vi pratar inte så ofta =( Det har varit snack om det länge men jag har inte trott vi skulle få tummarna loss från år 2036 men nu så, har det fantamej tatt fyr =) KRAM

Jeeenny Jeeenny!

Har inte orkat ta foto ännu =)

Det är serien Romance från Ilva, med två sängbord men min säng är bara 140.. ingen vanlig storlek!

Ha en bra dag!


Long time ago..

Nu va det sådär längesen igen som jag va här och skrev =) Men så är det och så får det bli nu när man har en flytt att planera och förbereda!
Hoppas ni har förståelse..!!

I lördags fick vi sålt sofforna, och idag fick vi sålt vagnen. Det va minsann inte ute på blocket länge =) så är det när man har bra grejer att sälja =)

Skönt att vi fick sålt det både innan jul och innan flytten. Trodde först det skulle bli svårt nu innan jul eftersom folk lägger kanske gärna pengar på annat nu, men sofforna va rena rama kapet att köpa och vagnen.. ja, folk skaffar ju barn i alla tider, även precis innan jul =)
Vi är nöjda!

Nu ska vi sälja mina sängmöbler och Vilmers bilstol också, och lite annat smått och gott. Vi kommer ju inte använda det i nya lägenheten så varför sätta upp det på vinden för att stå där och ta plats?

Idag har jag varit och målat i lägenheten igen, mormor har passat Vilmer så jag har gjort det i lugn och ro. Så nu är det en målning kvar och lite golv till. Gjort i ett nafs! (kanske lätt för mig att säga, det är ju inte jag som ska göra det =) Men jag börjar iallafall se en ljusning =) Det ska bli så skönt att flytta så ni anar inte =)
Och det kommer bli så fint så fint. Jag lovar att visa när där är färdigt!!

Efter målningen va jag nere en snabb vända och sola, det var skönt må jag berätta! Helt underbart att efter målningen bara få ligga i värme och slappna av =) det gör kroppen glad! (Gör underverk för färgen i ansiktet också =) Man har ju annars samma färg som himlen numera, GRÅ! Hur kul är det egentligen =)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen slänga mig i sängen och lösa lite korsord! Jonas är inte hemkommen än, skulle jobba länge idag, i Helsingborg, så jag passar på att hoppa ner under täcket i tid ikväll =) Det är jag såå dålig på annars!!

Vi hörs kanske imorgon om där är tid! Ska till lägenheten igen och städa av lite i dem rummen som är färdiga!
Sen resten av veckan blir till att börja packa! Men det kan man göra på en dag, eller hur Rebecca =)
Och på tal om Rebecca så kanske vi ska hälsa på dem också =) hade varit kul att komma bort en stund från flyttlådor och få lukta på bebisar =)

Ha en skön natt, det kommer jag!!

Ooo, måste även berätta, jag har nu i två dagar lagat kaffe på morgonen till mig själv =) Kaffe börjar bli lite gott ju =)

RSS 2.0