VARSÅGODA!

Idag va vi och handla tidigt tidigt i morse för att sen kunna baka. Så nu har jag preciiis bakat färdigt och hunnit börja förbereda middagen lite!

Vilka goda saffranskusar =) det heter dem när man har kesella i. Låter skumt, men dem smakar precis som vanligt, dem blir saftigare bara. Vanliga lussebullar blir oftast torra, men med kesella är det som borttrollat =) Prova!

Vilmer mår bättre idag, han sover nu. Vi mös lite efter allt ståhej idag så slockna han direkt. Han har ju inte fått så mycket av min tid idag direkt, så när han väl fick lite så var det väl guld värt!

Snart ska jag börja på middagen, och efter maten så ska vi renovera, jobba jobba jo-oobba! Skönt när man känner att det händer nåt, att livet går i rätt riktning!

Ta ett smakprov så hörs vi kanske mer sen =)

Hej så länge!


Fina va?!


Jag bjuder!
Bilder: Privat

TACK TACK =)

Nu ringde telenor igen och denna gången kunde jag prata, sist dem ringde så var jag ute och gick med Erica så då sa jag att det var svårt att prata. MEN NU, äntligen, ringde dem igen, och hade nåt bra att komma med!!
En SAMSUNG OMNIA är numera min =) ME LIKE!

Har inte ens sett den i verkligheten än, men va fan, man får ju chansa lite då och då =) den har ju fått massvis med bra kritik och jag har 14 dagars ångerrätt om den skulle va helt off!
Men ooooo, den är ju så fin! Och det var verkligen på tiden för nu telefon, knapparna håller på att ramla av på den jag har och ibland stängs den av lite då och då!
NÄ, med andra ord behövde denna morsan uppdatera sig!

Nu ikväll ha jag och Vilmer myst massor! Jonas är ju och bowlar så här är lugnt och skönt =) Nä skojar bara, eller?
Vi har gjort adventsljusstakarna, och efter det busa vi massor. Jag killade Vilmer över hela kroppen så han bara låg och rös och log  =) Han gillar det jättemycket! Sen tände vi alla ljus här överallt och drack vällingen i mysstämning, sen slockna han gott i famnen, sen låg vi så en timme och nu ligger han i sin säng!
Och snart är det krossad choklad till Oskyldigt dömd =)

Har ju inte tänkt julpynta nåt i denna lägenheten, men det känns faktiskt lite konstigt! Jag har i och för sig inte så mycket så det är ju gjort på nån timme bara, aa fast nä.. det är ju hela stämningen, den vill jag ju ha i lugn och ro, och ha flytten bakom mig!
Jag får vänta! Jag får titta och lukta på mina adventsljusstakar, dem luktar juuuul =)

Imorgon blir det lugnt och skönt på dagen, ska laga mat i god tid för sen när Mr J har kommit hem så ska vi till lägenheten och fixa, och mamma ska passa Vilmer! Så imorgon får vi FÖRHOPPNINGSVIS en massa gjort!
Let´s pray!


Såååå mysig denna årstiden att ha i hemmet!!


Min adventsljusstake, eller vad jag ska säga =)


Finare i det mörka och mysiga =)


Kvällsmys!


Kvällsskratt =)
Bilder: Privat

VARM CHOKLAD-MORGON

Japp! Idag blev det minsann en varm choklad-morgon =) sitter nu och smuttar på den, mums!
Ska även snart sätta på lite Gossip Girl, gick ju och la mig igår kväll mitt i ett avsnitt för jag var så satans trött så jag får ju se klart det, och kanske nåt till =) Vi har laddat hem en massa, och det är ju bara så bra. Vi är helt hooked båda två!

Vilmer är fuk den lille stackaren. Förkyld och en rälig hosta, mest när han sover, men då stör den ju som mest också. Han är hängig och gnällig, och allmänt nere bara! Men sista gångerna han varit så så har det försvunnit ganska fort igen så vi hoppas på det denna gången också!
Jag känner mig också lite halvkass, men för min del kan det va att det är grått ute idag istället för sol!
Nu regnar det ju till och med!

Daten med Sally och Hemi blev inställd, delvis för Vilmer är sjuk, onödigt att smitta andra ju!

Ikväll ska vi nog träffa Erica, får se lite hur Vilmer mår. Jonas ska bowla så vi är själv annars, vilket också kan va mysigt, så vi får se!

Har inte mycket mer att säga nu, den enda jag tänker på är Chuck Bass =) så jag skriver kanske mer sen!

Hej


STÄDETISDAG!

Känns som det är det enda jag gör, städar. Men hellre städa för mycket än för lite. Man ska väl inte behöva ursäkta sig var gång det kommer människor på besök.. Jag är ju faktiskt mammaledig, och hur lite man än vill städa så kan man inte säga att man inte har tid iallafall, för det finns faktiskt. Kanske inte för tvillingmammor eller flerbarnsföräldrar, men för oss med ett barn så går det faktiskt =)

Igår va jag och Vilmer ute en sväng med Erica och så fint det va ute.
När vi skulle gå och möta henne vid lindex så på gågatan fick jag bara en varm känsla inom mig, framför allt så slår det mig då och då att jag faktiskt är ganska lycklig. Livet känns bra, men framför allt så va det den här julkänslan som infann sig. Jag älskar snö och kall, kylig luft! Inte regn, grått och kallt, utan snö, sol och kallt!
Jag sa till Erica "jag kom på mig själv med att jag gick och log" Det känns ju bara så bra! Hoppas det håller i sig också bara!
Hoppas det blir likadant väder idag så vi kan å ut en sväng, kanske ner vid havet, är så trött på gågatan och alla dessa människor man ser varje dag. Lite nya ansikten hade inte skadat, kanske dags för lite miljöombyte..

Igår fika vi med Lisa, det va jättetrevligt att träffa nån som känner en mer än väl, hoppas vi kan ses snart igen. Blir lite fööör sällan tycker jag!
Stina and her family va också där, men vid ett annat bord =) Stina hängde med grabbarna.. Vi prata om kyrkis nån dag, så vi får väl pallra oss dit med the kids så dem kan leka av sig! Och vi mammor kan sitta och snacka skit, eller hur va det?

Nu är det inte långt kvar tills vi ska gå och ta ett litet familje-foto =) ska bli spännande!! Hoppas det blir nåt bra bara, man är ju sä självkritisk när man ser sig själv på foto!
Noooo, det ska bli plusgrader imorgon, och grått... =( pi katten!

Imorgon kommer Sally och Hemi hit. Sen på kvällen skulle Jonas bowla, Erica, gå en runda?

Och vet ni, jag har blivit tveksam på min tatuering..... Eller inte på tatueringen, utan på stället där jag tänkt ha den. Jag gör alltid såhär med stora grejer, precis innan så börjar jag vela!
Nu har jag funderat att kanske ha den på sidan, vid revbenen, och jag tänkte nångång att det hade varit fräckt på vaden.. WHAAAT! Och jag har tänkt längre ner på ryggen, och sidan om ryggraden, inte mitt i liksom. Jag har tänkt massor!
VAD SKA JAG GÖRA? Jag har tänkt på det maskulina stället, inne på det tunna skinnet på armen, på undersidan av överarmen.. Jag vet inte vad jag ska, kan nån hjälpa mig?

Glömde ju ansöka om föräldrapenning denna månaden, kom jag på den 10:e november att jag inte gjort, så jag fick väl tag i telefonen och ringde fk, och så bra dem har blivit. Dem har till och med öppet lördagar och söndagar, och till 21 på vardagarna, det va väl på tiden. Men så iallafall så sa jag att jag hade glömt och det måste man göra innan den 20:e föregående månad och bla bla, så sa hon "vem har lurat i dig det?"  Vi har ingen sån datum, men såklart är det ju bättre desto tidigare, så man vet att ärendet hinns med. Så jag gjorde det den 12:e (såklart glömde jag det den 11:e) och jag får pengar imorgon. Det va väl skönt! Så det kan man göra i stort sätt ner som, senast två veckor innan du ska ha pengarna!

Har lagt in annons på blocket på vår gamla vagn så vet ni nån som känner nån som vet nån som kanske behöver så säg till. Annonsen finns HÄR

Nu blir det massvis med foto för resten!


Bus bland täckena =)


Oooooo


Titt-ut =)


I´m in heaven!


Gosar!


Och busar!


Vaaar är Vilmer?


Yo, här är jag!


Fin i randigt!


Vad finns där nere?


Allvarlig..?!


Nu reser jag!


Busig!


Wiiiiie!
Bilder: Privat




TITT-UT!

Har ni sett där ute? Det är ju helt fantastiskt!! Det är blå himmel och vitt på marken, kan det bli bättre? Älskar när det är molnfritt och minusgrader, det är så härligt att andas! Är det lika fint väder när Vilmer vaknat och ätit gröt ska vi fantamej gå en bamserunda!
Äger ju faktiskt också en termos så man kanske skulle tagit med sig lite varm choklad och gått ner mot havet.. jag vet, låter lite kliché-artat men det är så skönt. Fast Jonas jobbar så är ändå helgen dem dagar då jag är utan sysslor känns det som. Vet inte varför men det känns som att det finns bara massa måsten på vardagarna. Städa, tvätta och såna saker. Sånt gör jag aldrig på helgen. Helgen är min fritid också!
Och nu har jag asat fram vinterjackan också så det är så skönt att va ute, fryser ju inte!

NOG OM DET!

Sitter och småkollar lite på "Biggest loser" och det är sååå imponerande! Utvalda människor får åka till nån form av läger där dem med hjälp av utbildade dietister, läkare och personliga tränare ska tävla om vem som kan gå ner mest i vikt. Det är rätt mat och mycket träning som gäller och det är HELT SJUKT vad dem kan åstadkomma.. Dessa imponerande människor!! En hade gått ner 50 kg på 12 veckor, och tävlingen är inte slut än, tror inte det iallafall. Vad blir det? Det blir lite mer än 4 kg i veckan, I VECKAN!!! Dem visa nyss före och efter bilder och en av killarna kände jag inte ens igen. Tänkte vem är han, han har jag inte sett innan, så visa dem före-bilden. DET ÄR MÄKTA IMPONERANDE!!
Såna ställen skulle det funnits fler av, DEFINITIVT!!
Eftersom det oftast är både vilja och kunskap som fattas hos dem som verkligen vill gå ner i vikt så hade det varit toppen ju, man har folk runt omkring sig som har kunskapen och eftersom det är en tävling så får du viljan!
Man vill ju gå ner så mycket som möjligt varje vecka, annars åker du hem! Aaa, I´m impressed, BIG TIME!!

Och nu börja ett av dessa spelprogram.. aahh!! Ta bort ALLA dem från tv överhuvudtaget!

Imorgon blir Vilmer 7 månader! Det är helt otroligt!

Såg precis en intervju med Postens VD, som det pratats om i veckan, om hans helt för höga lön på 900 000 kr / månad.
Nu avstår han från HELA sin lön under den tid han har kvar att jobba för att försöka få slut på denna diskussionen. Visst det är befängt att en människa ska ha så mycket i lön, 7 gånger mer än vår statsminister, MEN äär det han s om bestämt lönen? Han satt och sa att han har lika mycket som hans företrädare hade, den kostnaden är helt oförändrad. Alltså så kanske detta skulle diskuterats innan när företrädaren jobbade istället, där denna lönen egentligen drog i gång, varför hänga ut denna människa? I stort sätt så har han bara blivit en vikare och hoppat in på en VD-plats och tagit över samma lön som det va innan, är det så farligt? Sen börjar diskussionen spåra ur och helt plötsligt gå in på hans privata ekonomi, hans privata pension och sånt. Detta är inte som jag är naiv för jag fattar också att han har tillräckligt med pengar sen innan, och 5 miljoner i pension och allt vad det var, han har i stort sätt FÖR MYCKET pengar.. MEN är det rätt människa som blir hängd?

Det måste ju betyda nåt också att han nu avstår från hela lönen, jo det betyder att han har tillräckligt med pengar för att kunna göra så, men kanske också att han inte vill bli påhoppad för nåt han inte är skuld till.
Han berätta också att hans totala lön va 900 000 kr i månaden, inga tjänstebilar eller andra tillkommande kostnader, och nä det va väl för väl, men det kanske statsministern har som inte syns när man kollar hans inkomster.. Eller alla andra VD:ar som har lägre lön än detta, ooo dem har tjänstehus i Spanien och tre tjänstebilar om året, ditten och datten.. det är mycket som inte syns, det kanske det är också men nu har han trots allt avstått. Borde innebära mer pengar för Posten, ska bli intressant och se!

Nu börjar molnen komma... =( Vilmer, waky waky my sweetheart!

FIKAFREDAG!

Fikatorsdagen blev bara torsdag, ingen fika, den blev flyttad till idag istället! Stackars Anette hade fått en släng av huvudvärk. Då känner man inte för nåt alls.

Imorse va vi med om en smärre kris också =)
När jag skulle byta första blöjan i morse på Vilmer så fanns här inga blöjor... Say WHAAAAT? Och jag som alltid brukar ha typ ett oöppnat paket hemma, what have happend.. My brain took a vacation =)

Som tur är hade jag för nån dag sen fyllt på skötväskan rejält så där fanns =) Så vi måste ge oss ut i snön och handla blöjor, blöjor i MÄNGDER =) Jag hade haft up & go annars men dem är lite stora i låren så risk finns att det som kommer ut, kommer ut UT, ut i det fria =)

Ja ser ni, det snöar =) HOW LOVELY! Jag är ett väääldigt stort fan av snön! Är det slask hatar jag det, som det flesta väl, men snöar det som idag så är det helt wonderful!!
Nu åker vinterjackan fram, hade behövt ny egentligen, denna har ju varit med 4-5 år nu så den är lite sliten, men jag vill inte ha nån annan, denna är den enda jag nånsin ägt som håller mig riktigt varm! Börjar jag spara nu, av alla miljoner jag har, så kan jag kanske, kanske köpa en år 2035 =) Oooo nu snöar det riktigt mycket =) Me like!!!! Vilmer har aldrig sett snö heller, undrar hur han reagerar..
På vintrarna när det är mycket snö tänker jag alltid på vår hund Ayla, när hon levde så älska hon snön. Hon blev helt vild =) precis som ett litet barn, hoppa runder som en hare och kasta sig i snön och åt och hade sig =)

Nä nu har jag nyss gjort mina sysslor, tvättat lite, så nu behöver min lilla kropp en mackeslarv =) den är hungrig!

Vi ska gå och shoppa julklappar idag =) Jag har kommit  på till nästan alla =) Im gooooood!
Maja och Milla, er vet jag  inte bara.. Mamma, förslag? (Maja och Millas mamma alltså =)

Igår när jag satt och fundera på det så fatta jag inte riktigt.. jag kom på till nästan alla och det va typ superlätt.. men... det brukar ju va assvårt, till vissa går det inte ens. Men så tänkte jag, jag måste ha glömt nån.. men nä, det har jag inte och jag har kommit på till alla =) Vilken fröjd för huvudet!! Jo jag tänkte, usch bara Jonas kvar, det brukar va lika svårt alltid. Vill han verkligen ha nåt så köper han oftast det själv, så där brukar jag ha lite huvudbry men vi bestämde att vi skulle köpa nåt litet bara, och det är ju PERFEKT för då vet jag!! Titta på det/den igår =)

Macka!
Hej!

FIKATORSDAG!

Hellö everyone!

Idag är det fikatorsdag, med vem då? Jo Anette och Alicia! Vilmers blivande flickvän. Han har ganska många blivande flickvänner =)
Ska bli kul att träffa dem, va heeelt för längesen!
Vi grannar borde ju hålla ihopa mer =)

Igår var vi i Malmö ju, det var bra! Vilmer fick finfina lindbergtossor nu till vintern, och en ny mysse. Den han har är så dum, åker upp över öronen hela tiden! Fick han av mormor och morfar i för tidig julaklapp =) så han kan använda det nu juuu! PERFA! Bilder finns!
OCH.. jag hitta prisenter till Axel, hoppas det blir bra!

Sen kom vi hem och då va det matdags för V, sen bingen! Sen satte jag mig och läste min mamatidning jag köpte häromdagen, och jag läste en sån hemsk insändare så det är inte sant!

"STÄLL UPP FÖR VARANDRA!
Varför prata strunt om någon och utöva vuxenmobbning?
Tänk på att det säger mest om den som mobbar!
Varför trycka ner någon annan utan anledning för att själv må bra?
Många gånger grundar det sig nog i avundsjuka, sedan väljs en person ut som
har det som man är avundsjuk på och kanske en person som inte ger igen.
Till andra: Ställ upp och säg ifrån när någon behandlas orättvist,
vågar en så vågar fler!!
Lyssna om någon vill berätta hur det är och stötta och stärk varandra!
Man mår bra av att hjälpa och stå upp för andra! - Modig"

Jag hata sånt när jag gick i skolan men hatar det, OM MÖJLIGT, ännu mer nu!
Va håller människor på med egentligen? Varför ska sånt här finnas när man är en vuxen människa? Eller ja, uppenbarligen är den/dem inte vuxna då ju!
Varför bry er så mycket om andras? Fokusera på ert eget istället, och framförallt, ha ordning bland ert eget innan ni snackar om andras!
Avundsjuka är att man vill va någon annan! Fundera på detta..
"Den avundsjukes hus blomstrar inte"
Så hiiimla sant!

Man ska va happy med det man har, jag är glad att jag börjar få lyckan som medvind!

Nä nu får jag nog ta och kontakta jobbet, dem ringde mig igår och hade ett förslag... =) Mo money! Nä, jag ska börja jobba så smått nu till julet så det var nog det de gällde!
Aaaaa, sen ska jag ringa bredbandsbolaget, alltid sån jäkla kö!
Just det, måste lägga in en annons på blocket också ju.. aa, va jobbet det blev nu =) Vi ska sälja en soffa. En mörkbrun skinnsoffa om någon är intresserad, köpt för snart tre år sen på ILVA! (en tvåa och en trea)

Hej på er!




Tvåan


Trean


Tyckte inte  om märket så nu är det borta!


Goding!


Gillar sin mysse!


Är dem inte söta?


Varma och goa iallafall!


Kolla dessa ögon, han kommer få mamma att
smälta för allt han säger när han blir stor!
Bilder: Privat

GRATTIS MIA!

Ja Grattis Grattis, i förskott =)
Jag fick minsann en för-tidig födelsedagspresent idag =) undra vad jag gjort för att förtjäna den...
Det var en dammsugare, så jag kan städa ÄNNU mer än vad jag redan gör =) Nä, det var en sån här ErgoRapido. Bra att använda då och då så slipper man asa fram den andra så ofta =) Plus att den är jäkligt snygg också.
Vi har haft en sån förut när vi bodde på skottegatan, men den... försvann..? =)

Idag har jag och Vilmer städat lite. Vilmer har varit på ganska bra humör dem senaste dagarna då han sovit bra. Eller, han är alltid på bra humör =) men sover han dåligt på natten så blir han gärna lite mammig på dagen vilket gör att man måste mest ha honom hos sig, eller ge HONOM uppmärksamheten istället för dammsugaren, så då får man inte städa så direkt. Därför passa vi på idag! Vilmer hjälpte mig diska, bädda, och damma =)

Sen kom mormor och morfar på besök, då jag fick min prisent =) så lekte dem med V och jag handla lite.
Nu ikväll va vi en sväng i lägenheten, Jonas är kvar men vi fick gå hem för det va time för Vilmer att lägga sig. Han va megatrött och ville typ ingenting, helst bara va gnällig. Så vi gick hem och åt välling sen slockna han diiirekt!

Nu har jag nyss ätit sallad och clementiner och är fortfarande hungrig, fattar inte varför för idag är en av dem dagarna på länge som jag ätit mer, betydligt mer, än vad jag brukar på en dag. Har blivit så slarvig med maten. Äter heeelt för lite, om jag ens äter nåt alls. Men idag har jag ätit bra så nu sitter jag här och är vrålhungrig..
Har världens godaste köttfärssås i kylen så den poppar upp i huvudet hela tiden =) men så tycker jag det är onödigt för jag har faktiskt ätit middag en gång, ska jag äta nåt får det liksom bli nåt litet. Men den va sååååå god!
Det var Seths recept på köttfärssåsen, sjukt god. Jag tror jag sa det tre eller fyra gånger när vi åt middag igår. Den blir det DEFINITIVT i fortsättningen, den smaka liksom riktigt restaurangig =) Det går inte att förklara med ord.
Gå in på Seths hemsida och leta upp receptet om ni vill smaka, DO IT, DO IT NOOOW!

Imorgon ska vi till Malmoe och kolla stan, mamma ska klippas, jag skulle också från början men strunta i det för jag orkar inte bråka med mitt hår efteråt. När mitt hår är nyklippt så gör det som det själv vill ett tag efteråt och sist jag klippte mig ville det absolut INTE som jag ville på typ två tre veckor, det va jättedrygt så nu orkar jag inte ha samma problem igen =) det va inte ens sådär jättelängesen jag klippte mig så det överlever typ fem sex månader till =) det är vad det brukar få vänta på att bli klippt =)
MEN så iallafall så ska vi kolla stan sen, ska bli lite kul faktiskt, har inte varit i stan på jättelänge, annars brukar inte det va nån hit så direkt. Sist jag va i stan var ju då jag fick bötern.. med andra ord så ska jag inte köra nån bil i malmö imorgon =) Jag har fått respekt för malmö-körning!

Torsdag tror jag att jag tänkt planera att kanske börja måla lite i lägenheten, om jag får =) och om Vilmers humör tillåter! Vill bara få färdigt nu ska man kan va lite inbodd innan jul, få pynta lite där istället för här, det hade varit det ultimata.
Tror vi ska köpa ny säng också.. oooooo =) Jag vill jag vill =) Den vi såg igår på Ilvas hemsida, den va riktigt nice! Kanske blir en sån?

Undrar hur det är med familjen Österberg/Mars? Hoppas jag får träffa er snart! Fast ta er tid och kom in i allt i lugn och ro, jag vet hur det könns i början, man vet ingenting om ett helt nytt liv som man helt plötsligt kastats in i, den första tiden är allt bara UPP OCH NER! Man känner inte bebisen/bebisarna i detta fallet, och den/dem känner inte en själva. Det tar tid att lära känna varanda och LÅT det ta sin tid! Kram på er iallafall =) Vilmer hälsar till sina flickvänner =)

Nu ska jag nog göra nåt åt hungern här och poppa lite popcorn =) kanske glögg? Cigarett? Nja, får se!

Kram på er alla andra också!
Hej svejs!

Måndag med energihämtning!

Ja just det, idag blir det lite energihämtning på shcemat. Ligger otroligt nog inte back nåt i sömn trots att man svira lite i lördags men jag känner mig ändå lite slö, seg liksom!

Tänkte snart göra mig lite glögg, det är så förbannat gott, och det kan säkert pigga upp lite!

Idag skiner solen och jag har en känsla av att det är på mig =) Allt känns bra idag, men graderna står fantamej på - 1 och det kommer däremot inte kännas bra när man går ut.. brr!

Men vi ska inte va ute så mycket, ska gå och handla och kanske gunga. Jag har pratat om att gunga nu i evigheter känns det som, men det hara bara kommit massa i vägen varje gång. Vilmer har ju inte fått prova gungornas sving ännu, måste ju göra det! Får se hur han mår senare för helt plötsligt igår så kändes han bara megavarm, så sådär huxflux hade han 39 graders feber, men jag tror FORTFARANDE det är bissingar som spökar! Han är ju frisk för övrigt så det är nog bara det.

Ikväll är det tvättning och Erica på le scedule! Ska tvätta färdigt först och sen gå en runda med henne, prata igenom lördagens bravader kanske =) 
Kanske smida planer om hur vi ska försöka få Ystads uteställe att ha öppet längre, trams att stänga så tidigt ju!!! Vi gjorde vad vi kunde för att dem skulle hålla öppet nån timme till, för vår skull, men dem nappa inte riktigt på det.. hmm, skumt!

Imorgon har vi inga planer, men på onsdag är det klippning av hår som gäller. Då ska vi till Malmö med mormor! Sen är det nog inte så mycket mer speciellt denna veckan. JOO, Axel fyller ju 1 år!! Har inte pratat om det, men jag antar att vi ska på kalas på fredag då också!

Nä nu blir det bilder för (östen med) resten, sen får jag väl börja försöka göra morgonen till förmiddag =)

Ha en fin dag, det tänker jag ha!


Söndagsbad i vasken!


Goa killen!


Armhävningar, ooo kämpigt!


Mina nya mockasiner =)
Bilder: Privat

ALKOHOLLÖRDAG =)

Ja då va det bakissöndag idag, nä det är det inte!
Jag mår prima idag!

Jag hade VÄÄÄÄRLDENS bästa kväll igår med roliga och härliga Erica. Vi kom underfund med att vi är ganska lika. Tycker väääldigt lika om allt, från Marlboro lights till sms och ömhet  =)

Jag hade iallafall en av dem bästa utgångarna nånsin i mitt liv. Bar a bar va tråkigt som fan. Heeelt för ungt folk, och 99 % va inte i min smak =) Men tur va att man kan ha roligt ändå.

Jag va hemma runt femtiden, och fick sova till halvtolv, så nu känner jag mig FFF, Fit For Fight. Möjligtvis Fit For Food istället =)
Och tidningen hade man med sig hem också, peeerfekt!

NÄ, det va världens bästa kväll, verkligen, vet inte hur jag ska kunna säga med andra ord. Det va roligt att det blev så lyckat när man väl va ute! Vi satt på trappan till utanför bab hur länge som helst och bara tramsade, och tog massa foto, ni ska få se på nåt =) men inte alla, vissa är bara.. PINSAMMA! Jag grina så tårarna rann när jag såg dem nu i morse =)

Igår va vi hos flickorna på BB, ja också Johan-Toan såklart =) Dem va ju bara så söta! Lik pappa =)
Så skönt att allt hade gått bra, och vilken dröm-förlossning =) OCH MED TVILLINGAR dessutom! Helt amazing!!
Hoppas verkligen vi ses snart igen!

Nä, nu bär det fantamej av mot lägenheten. Kryss i taket! Fast mat på vägen är ETT MÅSTE!

Nu blir det trams-bilder =)
Titta och va avundsjuk!!

Erica, vad ska vi sysselsätta oss med kommande månader... =)

Hej så länge!


Buuhuu, vad var vi ledsna över.... hmm..


Tidningen måste man ha till frukosten =)


Erica ville också ha några =)
Bilder: Privat

ÅTERIGEN..

Ja återigen sitter jag här och äter äpplekaka och vaniljsås till frukost =) Jag skulle kunna äta det varje dag, det är så sattans gott!!
Och eftersom jag får besök tänkte jag att det kunde va gott kanske, och det är så lätt att svänga ihop =)

Natten har varit okej, bättre än förra iallafall. Känns som man börjar komma på fötter igen..
Och det känns även som jag bara bloggar om hur mina nätter är =) Jaja, ta det för va det är..

Tråkigt busväder det är, hatar detta gråa tunga väder.
Men nåt som piggar upp då är att man ska till BB ikväll =) Oooo så spännande, fick en bild på dem igårkväll, såå goa! Tänk, två små nya flickor har kommit till världen! Och två liv har förändrats radikalt! Även om mitt liv gått mycket berg-och dalbana, mer än många andras så skulle jag ALDRIG vilja byta ut det, och allt tack vare Vilmer!!!

I helgen är det tydligen ett nytt försök till renovering =) vi får la se hur det går med det.. =)

Tog bara några bilder igår när han sov som en stock i vagnen men jag ska försöka ta lite mer, vet att ni vill se!

Ska nog köpa en tomtedräkt till honom också.. han fick ju en pepparkaka men jag har hittat en jättekär tomtedräkt som jag tror hade varit ännu bättre =) Onödiga pengar kanske, men det är ju första julen med barn, och han är ju bara så go =)

Nä nu får jag nog ta tag i mig själv och göra nåt. Måste ut sen också i detta skitvädert, måste ju köpa prisenter till lilla Vilda och Era!

Det blev inte mycket intressant idag, vet vem, vi hörs kanske fler gånger..
Hej svejs!


En sån sötnos!
Här tycker jag han är lik sin morbror Kim!


Diska är roligt =)
Bilder: Privat

GRATTIS GRATTIS!

Grattis Rebecca och Johan till era flickor!

Vi ses imorgon!

Hej på er alla!

Gryningspyromanen sabbar..

Ja.. han sabbar inte bara ställena han leker scout på utan han sabbar även för dem som inte är s.k drabbade!
Nu får vi inte ha vagnen i vår trappuppgång längre. För er som inte vet hur vi bor så har vi en alldeles egen trappuppgång där vi kan ha våra grejer, bara vi som använder den porten, här är bara en lägenhet. Därför har det varit PERFEKT att ha vagn och den nye cykeln där, men nu i morse satt där lapp om att pga ökad brandrisk ska ALLA saker väck! Vad gör man? Det finns ingen möjlighet att ha den i lägenheten då vi bor på andra våningen utan hiss, plus att trappan är inne i vår lägenhet, så skulle jag asa upp vagnen för trappan så skulle det liksom bli smutsigt INNE HOS OSS! No no no!
Nu kanske han blir arg om det kommer fram att jag skriver om han här så då letar han upp mig och börjar elda här med.. Men vet ni, jag vaknar av alla möjliga ljud och det är så hiiiimla lyhört här så om han bara kommer öppna dörren till porten så vaknar jag, och det går inte smyga med den, så då kommer JAG va den som tar fast han =) HA, så bara kom!

Men jag prata sen med vår hyresvärd och förmodligen löser vi det så att vår port ska va låst dygnet runt nu istället så kunde jag ha vagnen där. Finns ingen anledning att den är olåst. Vi som ska komma in har nyckel och vill nån besöka så får dem använda telefonen! Så vi hoppas det går att lösa så!

Denna dagen idag har känts lite bättre än dem andra senaste tiden.. Vilmer har fortfarande sovit lika dåligt, men jag har fått tillräckligt med sömn ändå. Så idag har faktiskt varit en bra dag =) En av dem bättre på länge!

Vilmer sover nu och Jonas är hos tatueraren, vilket egentligen skulle varit min tur... sjysst faktiskt!
Har jag förresten berättat vad jag ska göra? En mening? Jag kommer inte ihåg..

Det ska stå "I will guard you now and the rest of my life" på hebreiska! Den är SOM NI FÖRSTÅR tillägnad Vilmer!!
VAD TYCKS?
Den ska göras uppifrån nacken, enda uppifrån hårfästet, ner längs ryggen, vet inte hur långt ner den ska gå, vad tycker ni? Hur lång ska hela meningen va?
Hebreiska är ett fint språk tycker jag! Vet ni hur det ser ut? Man läser det iallafall på motsatt håll mot vad vi gör, vi börjar läsa från vänster, hebreiskan börjar från höger!

Erica, whats happening on saturday? Ska vi? Det pirrar lite i magen när jag tänker på det, det va ju typ 5 månader sen jag va ute.. ooooo =)

Nä nu ska jag slappa lite innan Vilmer vaknar, då ska vi nog gå och gunga, kanske lite mörkt men lekplatserna har ju lyse =) Har aldrig gungat med honom så jag vill se hur det tröttar ut honom och vad han tycker om det!

Ha en fin onsdagkväll och glöm för allt i världen inte vadå? Jo OSKYLDIGT DÖMD, med Persbrandt =)

Shit pom fritt, jag har ju glömt ta foto.. Ja, jag får göra det när vi gungar! SO LONG!

STÄDHJÄLP SÖKES =)

Idag har varit en sån dag då man bara MÅSTE asa fram dammsugaren. Vilket man egentligen behövt den senaste veckan men som man skjutit på för man har inte orkat/haft tid/velat. Men idag var jag tvungen! Och givetvis måste man ju välja den dag då man samtidit har tre mount everestar med tvätt och tvättid på fem timmar, låter kanske länge för er, men för mig räcker det dåligt till.
Nån som vill komma och hjälpa mig att städa typ en gång i veckan hade räckt..?
Jag tror jag ska börja med att en dag i veckan är det typ städedag, så får man rutin på det hela och har man ändå inga planer den dagen mer än att sitta hemma kan man lika gärna bestämma att då städar vi. Kanske göra det till en kul grej för Vilmer också, så det inte blir "aaah, nu måste vi städa, AAAAHH" för när han blir större då så kanske han inte vill hjälpa till, men gör man det till nåt som är roligt så kanske han vill hjälpa mossan lite =)

Igår hade busen feber minsann, 39,3 som högst, usch! Jag får så ont i kroppen när jag har feber så jag tyckte så synd om honom. Ni vet riktig febervärk, när det gör ont i varenda muskel, till och med i skinnet. Usch! Men idag har han bara haft lite, inte alls som igår, så det har inte varit speciellt märkbart.

Nu sover han gott och jag ska snart ta det sista som hänger på tork där nere, sen ska jag unna mig en glass =) Sista tiden har jag bara varit sugen på glass hela tiden, glass glass glass i stora lass =) Mums, gärna krossad choklad!

Imorgon är det avslutning på rytmiken så vi kanske pallrar oss dit, får se hur Vilmer mår, vill inte smitta andra, och vill inte att han ska göra nåt han egentligen inte orkar. Man vet ju själv när man känner sig krasslig, orkar ju knappt göra en macka, så ska jag tvinga i väg honom att sjunga, nä vi får helt enkelt se! De senaste två nätterna har han sovit som en hussa också så jag kanske inte orkar heller =)
Vi ska iallafall upp till Rebecca på eftermiddagen, men där sitter vi mest slängd i en soffa och jäser. Efter en sån sträcka upp dit så orkar man inget annat, och Rebecca orkar SÅKLART inte heller nåt annat, hennes orsak är kanske lite bättre än min =) Imorgon är dessutom min gissningsdag och eftersom jag givetvis har rätt, SOM ALLTID, så kanske det blir mitt under vår vistelse =) eller kanske på kvällen, så slipper jag bli helt stirrig =)

Imorgon har jag en uppgift att klara av så det måtte jag minsann fixa! Det står till och med på min kom-i-håglapp =) Vilmer har varit oförsäkrad nu i två veckor, och det ska minsann inte få fortlöpa så. Nä, imorgon är han ett försäkrat barn!! Sånt får man inte glömma, fy mamma!

Har varit lite dålig på att ta foto också den senaste tiden, så imorgon ska jag nog bruka lite allvar. Men den senaste tiden har varit konstig, ur gängorna liksom. Undrar om det är för att Vilmer har varit krasslig, eller för att det varit riktigt höstväder.. ELLER för att det varit lite med saker på planeringen för en gångs skull. Ibland är det precis som man fungerar bättre när man har ett tajt schema, när det är mycket som ska göras och fixas. Då jobbar man effektivare på nåt sätt. Men när det va så så försökte jag dra ner på planerna för det kändes så "too much" för oss att klara av, att ha nåt att göra varje varje dag, MEN man funkar kanske bättre så helt enkelt.. Jag är en människa som ÄLSKAR rutiner därför vet jag inte var jag ska ta vägen när dem spricker, då känner jag mig lite lost liksom..

Ha det mysigt i natt, det ska jag i min nybäddade säng =) Mmmmmm!!

There is no excuse for my behavior!!

Förlåt mina readers!

Vad ska jag säga, vet inte..
Jag brukar ju alltid skriva när Vilmer sover på morgonen efter frukosten, men den senaste veckan har inget varit som det brukar! Det är jobbigt när man har rutiner när det inte blir som det ska.. huvudet hänger liksom inte med..

Det är ju för bövelen FEM dagar sen jag skrev, det har aaaaaaaaldrig hänt under dem två månader jag bloggat =)  Fy för mig!

Kanske är lite för att Vilmer varit/är förkyld som han varit så orolig i sig själv, så det är därför inget är som det brukar. Han sover nu iallafall, men lille plutten har feber!

Nu ska vi se om jag kommer ihåg nåt av dessa fem dagar...

I torsdags.. weeeeell.... Jo vi va ute en snabb sväng på stan för att köpa farsdag-present från Vilmer. Sen vila vi mest för det va en sån där mega orolig natt innan. Sen på kvällen fika jag och Lisa, det va trevligt att va lite hemifrån utan barn. (låter som man har sjutton stycken =) Men jag har ett och det kan va skönt att va utan Vilmer ibland, fast det känns konstigt och när jag kom hem så kände jag att jag sakna han, fast det gått typ två timmar bara.. Så är det att va mor!

I fredags åkte vi till mormor, hon passade Milla en liten stund och sen kom Sara och Maja också, det va trevligt att träffas. Det blir alltför sällan tycker jag! På kvällen blev vi utbjudna till Nybro på middag! Det var riktigt trevligt, och GUUD va fint ni bor!

NÄÄÄÄ nu regnar det! What the fuck! Ja jag hade kanske inte planerat att gå ut direkt iallafall.. hade tänk se om här är tvättetid, det behövs plus att vi hade blåst bort i denna stormen. Om man bor på andra våningen och ser plastpåsar flyga direkt utanför fönstret då blåser det för mycket för att va ute!!

I lördags va vi alla tre en sväng på stan innan dopet kl ett, under mindre stressiga förhållande hade det varit trevligt, det är sånt som inte görs så mycket. Sen blev det dop och det var också trevligt.

Söndagen gick åt åt att tänka och fundera en massa, ibland har man såna dagar för att kunna fatta vettiga beslut som ska bli bra! Vi får hoppas det blir det också! Håll tummarna!

NÄ NU SNÖAR DET!! Ja, den där 1%-chansen det fanns att vi skulle gå ut försvann nu!!!

Nu vakna mister V så jag tänkte ge honom gröt, men vi får se, eftersom vi ska ha en inne-dag så kanske jag skriver mer sen, eller lägger in lite bilder kanske! Jag lovar inget!

Hej på er!

ASKONSDAG!

Jag har då inte varit flitig här på ett tag.. What to say what to say?
Min ursäkt är lite sömn och höga toner från Vilmer. Han har kommit på ett nytt ljud, att skrika så högt som möjligt i flera timmar och leka samtidigt. Det är fruktansvärt motiverande för huvudet, eller inte!
Visst är det roligt när det händer saker, men inte så högt! Det gör ont i huvudet, och tittar man på han så grinar han en hånfullt rakt upp i huvudet =) Han är för go, min lille påg!

Idag står INGENTING på schemat!
Egentligen är det rytmik men efter en kass natts sömn och mensvärk som heter DUGA så hoppar vi det. Det här vädert som det varit dem senaste dagarna piggar inte upp direkt heller. Men red bull gör =) Får väl införskaffa det idag!

Nä alltså, denna unge, ni ska höra ljudet =) det finns säkert sätt att lägga in det på här men jag MIA ANDERSSON dont know how! Även om nån skulle visa mig skulle jag förmodligen inte veta hur man gjorde.
Igår försökte jag och mamma prata i telefon men det gick inte, ALLVAR, han bara skriker rakt ut. Snart kommer väl polisen eller socialen och frågar vad som står på! Usch, det är hemskt! Det gör ont i ens egen hals att lyssna på han för det måste göra FRUKTANSVÄRT ONT i hans!!

Ja så vad har hänt dem senaste dagarna.. NADA!
Söndags, skulle vi till da lägenhet, men tror ni? Nä! Never gonna happen.. I say!
Igår, va det samma som idag, helt slut pga alla dessa höga opera-toner, och mensvärken. Så det va inte mycket igår heller. Va och handla och laga mat, räcker inte det? Det är det som suger mest energi ur en. Vi va ute en lång runda på nästan två timmar på kvällen också.

Jag tror, att om hade det hade varit möjligt så hade jag nog velat börja jobba typ 50 % nu, va mammaledig andra hälften, jag känner att jag har slut på ork. Man har liksom inte bara Vilmer, man har ALLT annat också. Inte man, JAG har allt annat också! WHY IS THAT?

Jag hoppa ju över måndagen, trodde det va tisdag idag visst, det har jag döpt rubriken till också, får kanske ändra =)
Måndes snöa bort, så där va måndan =) Nä det snöa inte ute, men det snöa här inne hos mig! Det har med andra ord varit en seg start på denna veckan, myyyyycket seg!

Nu blir det bilder för resten!

Ha en bättre onsdag än jag!

Kom ju på att jag berättade nog aldrig hur det gick på bvc.. Han vägde 8020, snopet! Jag trodde han vägde mer, men då är han en liten plutt! Sen va han 67 lång, jag och mamma mätte nog 3 cm fel när vi mätte och fick han till 70 =)
Men han växer och utvecklas precis som han ska, efter lärobok! Lång och smal dock =)




Hello everybody!!


Två Vilmers..





Glader!


Lik kusin-vitamin Maja!


Lik pappa, men söt ändå!


Solstrålen!


Vad är det som är roligt?


Aaaaa så skönt!


Happy like always!


Tvätta tvätta tvää-äätta!


Fina Vilmer!
Bilder: Privat

GRÅA SÖNDAG!

Varför är dessa söndagar alltid gråa och tråkiga? Kanske för det är på väg att gå mot vinter.. vad vet jag, det känns iallafall som att ALLA söndagar är dömda att bli tråkiga, förutom på sommaren =) Aaaaaa tänk om det hade varit sommar!!!

Igår va det mest lugnt, va ute en sväng och köpte en tröja till Vilmer men annars va det lugnt. Sen på kvällen va vi hos broren min, han fyllde år så vi fira lite! Mycket god smörgåstårta, den skulle man haft nu minsann =)

Idag har jag och Vilmer varit ute i nästan två timmar, det var jätteskönt. Härligt väder fast det är grått. Var ju tvungen att handla lite mat till V också.
Känns inte som jag har så mycket mer att berätta just idag, känner mig inte på humör riktigt. SÅÅ det blir lite bilder sen får ni vänta tills näste gång =)

Ha en bra söndagkväll och mys med massa ljus!


Min kompis Hemi!
(som blir sex månader idag, GRATTIS)


Clementin är smaskens!
(kolla dem sötaste ögonen i världen!!!)


Varför sova på kudden när man kan sova såhär? =)


När jag blir stor ska jag bli kock!


Citron..


..är gott! Han gör inte en endaste min!


Nu kan jag sitta själv , men man får vakta mig lite =)
Bilder: Privat

RSS 2.0