FREDAG

Idag är det över en vecka sen jag skrev sist, och denna gången vet jag inte vad jag ska hitta på för ursäkt =)
Kanske att vi bokat resa till Thailand och åker på TISDAG, fattar ni, det är snart =)

Det ska bli så lovely så lovely!

Så nu har hela den gångna veckan handlat om att skriva listor och utföra listorna =) handla massa, fixa pass till Vilmer, packa, handla all mat till Vilmer, ja det är massor som ska med, men det är BARA roligt!!
Nu känner jag mig färdig och redo för att åka, så nu är det (typ) bara helgen sen åker vi.. OooooooOO!!! SÅ NICE!!

Nu har vi nyss kommit hem från babysimmet, första gången idag och det var  lite stressigt men det tar väl nångång innan man kommer in i det. Det som var värst var att det var -9 grader ute och vi skulle gå till Saltan, men solen värmde lite och det var en skön morgon!
Vilmer tyckte det var jätteroligt så egentligen skulle ju pappa varit där med sin nya kamera för där hade nog blivit några fina bilder så som Vilmer skratta och plaska! Ella tyckte nog också det var roligt, det vara bara dem två som plaska =)
Så nu sover Vilmer gott i vagnen och jag hade också behövt vila känner jag. Även om jag inte har plaskat och tröttat ut mig så är jag ändå trött. Kanske för att man vet att man ska jobba ikväll.. Fast nä, det tycker jag bara är skönt, kanske sovit lite lite då?
Aja, jag får vila med Vilmer efter frukosten.

THAILAND THAILAND =) alltså, jag kan inte fatta der =) sist jag va där va jag ju i vecka 33, nu kan jag dricka en öl om jag vill det =) oooo, så underbart det ska bli. TVÅ HELA VECKOR! Och man slipper åkpåsar och vinteroveraller och ta av och på, av och på, BARA badkläder och solskyddsfaktor 100 som gäller =) på Vilmer, jag själv ska bli brun och fin! SÅ UNDERBART. Jag trodde aldrig det skulle bli av först. Har ju varit så inställd på att Jonas har dåligt med tid för semester, sen plötsligt dök det upp en lucka =) den luckan tackar jag ödmjukast för!

Nu ska jag försöka bjuda på massa bilder =)


Söt och go!


Busig!


Här kan man ju stå och titta på TV =)


Kusinmys =)


Puss!


Hallå där på andra sidan kameran!


Nybadad!


Det är så roligt att busa med mitt lamm Berta!


=)


Närgången?


Kör bilen!


Ser arg ut, men jag låtsas bara =)


GODING!


MYS!
Bilder: Privat

ONSDAG!

Nu har Vilmer åkt på en mega-förkylning också. Preciiiiis när hans penicillin tog slut, kan det bli bättre timing? Stackare, han är ju helt slut i kroppen! (Mamma också)
Vi skulle egentligen ge oss ut och upp till Therese och Olivia, men jag vill inte att Vilmer är ute en sekund i denna kylan när hans näsa rinner som den gör.
Natten blev sömnlös och tålamodet sattes, än en gång, på prov. Men jag överlevde! Det är bara SÅ jobbigt att inte få sova, framförallt för mig eftersom jag är en människa som sover mycket!
Usch vilken hosta han har, min lille prins =(

Och nu har han bajjat så.. so long =)


TISDAG!

Nu är jag tillbaka efter en jobbehelg. Det tar på krafterna att jobba sen komma hem och ha barn =) och sköta hemmet, därför har jag varken tid eller lust att rita och berätta här.
Och igår natt hade Vilmer hög feber igen, som nu är borta såklart! Så gårdagen blev bara lite mys och städning, vill inte dra ut V i det kalla när han kanske va på väg att bli kass igen..
Men nu verkar han må bra! Han är nog förkyld fortfarande bara.

Idag ska jag nog till Malmö och försöka hitta ny jacka, på rean tänkte jag. Nåt billigt skit bara! Den jag har nu har blivit så smutsig och sliten så när jag använder den känner jag mig lite... off! Vill ha nåt fräscht. Tråkigt med jackor man inte kan tvätta själv.

Imorgon ska vi träffa Alicia och Olivia, ska bli spännande! Längesen jag träffa dem, har ju blivit stora nu =)

Jag känner mig dessutom lite smått förvirrad. Jag är i behov av att ringa massa samtal men har glömt skriva på en lapp så nu känner jag i hela huvudet hur stressad jag är för att få ringt dessa samtal, men jag kommer inte ihåg alla! Jag vet bara att en är försäkringskassan och sist jag pröva det blev jag nummer 234 i kön, jag la på!!

Vi fick plats på babysimmet ute på saltan också =) ska bli roligt! Tyckte det va lite synd att vi missa det helt förra terminen och sen trodde jag att han va för stor för att börja nybörjarsim nu men det va han inte, så det ska vi göra på fredagar! Roligt roligt! Sen är det rytmik i vanlig ordning på onsdagar! Har missat nu två gånger tror jag men dem ringde inte förrän i slutet på förra veckan och berätta att det hade börjat, hur ska jag veta?  Så det blir det om onsdagarna! Jaa minsann, vi har hittat lite att ha på schemat! Sen dagarna där emellan får vi träffa kompisar och ta hand om hemmet!

Nu vakna min prins =) nu är inte detta roligt längre!

Tack och hej!

RSS 2.0