LITE FÖRSMAK PÅ JULEN..

Vilmers första jul börjar tidigt.... =)

MIN LILLA GODA PEPPARKAKA!!









Bilder: Privat

LITE BILDER (som jag lovat..)

Sitter och tittar på Top Model så jag har mest tid med detta just nu =) Får se om jag skriver nåt sen!


Mina nya brallor..


..som sitter jääättefint!!


Hmm..


Busar hemma hos Rebecca!


Smile!


Mys med nappen (ligger under huvudet)


Bus i blicken!


Tittar på TV själv, mysandes!


GODING!


GODING 2 =)
Bilder: Privat


En bra dag idag också, what have happened?

Det är inte ofta livet känns så lätt när man vaknar, det gjorde det i måndags, igår OCH idag. Vad har jag gjort och när kommer smällen?
När jag känner så för länge är det precis som att Gud tycker "Nä, nu rrrrrräcker det!" Så skickar han nån katastrof till mig, antingen så jag behöver oroa mig eller att jag blir ledsen!  Så man kan ju undra, när smäller det?
Det kan väl inte va så att det kanske är min tur att va lite glad och inte ha nåt att oroa mig för =)

Idag är det kyckling och kinamix på matsedeln och JAG LÄNGTAR innerligt! Det vi åt igår va ingen höjdare, pasta med nån form av ost- och skinksås, me not like! Jag va hungrig när middan va över och jag va hungrig när jag gick och la mig, och jag är fortfarande hungrig, bör jag äta tycker ni?

På tal om att gå och lägga sig så gick jag och la mig igår halv tio, kände mig som vääääärldens tråkigaste men jag va helt slut. Och det va så skönt att vakna i morse och titta på klocka "06.07, ska vi gå upp Vilmer?" Men jag tog mitt förnuft till fånga och fick honom att sova en timme till. Men det är skönt att för en gångs skull känna att det kan va på detta hållet också, det kommer ljusa dagar va det gäller sömnen också =) Hang in there Mia!

Snart ska vi börja packa ihopa oss så smått för att traska till kiruna, till Rebecca, där ute på landet =) Nä, för oss som spurtar med och i vagnen mycket är det en baggis =)  Jag vet att Johan inte är hemma men kan det inte sättas igång när vi är där =) (så smått iallafall) I miss it, I miss the pregnancy!

Imorgon är det BVC, ooo spännande att se en månads förändring! Jag längtar! Sen är det fika på kvällen, med Lisa, klarar du det? Läste på fejjan att du forfarande va lite sjuk.. Krya på dig!

Crille: Du går in på "Skapa" sen underrubrik "Länk" sen fyller du i där bara =) Du ska ju va teknisk........... is it really so?

Nä nu är det gröttime för den sovande =) Kanske till mig själv också..
Ha en underbar onsdag! Ikväll är det "Oskyldigt dömd" Persbrandt är min idol =)

Måste bli bättre med bilder på Vilmer, sorry! Ska försöka ta lite idag hos Rebecca!

Hej och hå!

OBS OBS OBS!! ALLMÄNHETEN: SE HIT!!

Jag vill skicka ut en vädjan till allmänheten om bidrag till min fortkörningsbot (och jag skojar INTE! =)
Den gör så att jag går EXAKT plus minus noll med övriga räkningar. Vilmer, det blir bröd och vatten för oss denna månaden =)
JAG LOVAR, jag ska aldrig få en till i hela mitt liv. Såå sura pengar, framför allt när det knappt va nån hastighet man kan kalla "att köra för fort"
AAAAAA, I HATE IT! Skulle aldrig skaffat körkort!
(sitter och tittar på den och väntar på att polisen ska ringa och dra tillbaka den, tror ni det händer? NÄ, SPONSRING TACK!!!)
Ni som sitter där och har en "bra pengamånad" kan väl bidra, JANE? =)

NOG OM DET!

Idag är andra morgonen jag dricker kaffe. Hur många vuxenpoäng har jag nu?
Jonas har lagat på morgonen för att ha med på jobb så blir där en lagom slurk till mig över. Det börjar faktiskt bli helt okej. Men jag tvingar mig fortfarande, har jag nåt annat att välja så tar jag nog det =) Sen har jag upptäckt att för det första, så sätter det igång min mage, och det behöver jag =) sen för det andra så tycker jag det är godare kallt, får man det?

När jag väl fick tag i tandläkaren igår så sa dem "Nä men det är ju inte så konstigt att du inte blivit kallad, tandläkaren har gjort en anteckning här om att din årliga kontroll är färdig" Sjysst! Här går man och betalar för nåt som man inte får.. men hon va hjälpsam och snäll så hon skratta mest och sa det löser vi =) Så nu har jag fått en tid =)
Lisa, du får också ringa! Nödvändigt ont!

Igår va vi ute efter middagen, jag och Vilmer, och tog vår powerwalkrunda! Jag har faktiskt blivit ganska flitig där, tycker det är en skön start på kvällen, sådär efter middagen. Vi har ju börjat äta middag tidigare än vad vi nånsin gjort =) men det är skönt, det känns precis som att man får ut mer av kvällen på nåt sätt. PLUS att Vilmer får mer lugn och ro såklart med oss än om vi bara springer runt och gör middag samtidigt som han ska ha vällingen.. det är inte bra för hans lugna kvällsstund innan natten!! Nä, HURRA till oss som är vuxna och lagar mat i tid, (fler vuxenpoäng att utdela, någon?)

Nu hör jag nog nån som börjar vakna så smått, tror jag ska gå in och mysa lite =)

Ha en underbar tisdag, för det har fantamej jag idag =) Solen lyser på Mia!


Sån här vill ni ALDRIG ha, dem är ÅNGESTFRAMKALLANDE!!


SPONSRING SPONSRING SPONSRING!


När jag tog denna bilden tänkte jag "Shit va han ser stor ut"
Sorry, inte du Jonas, din son =)
Bilder: Privat

"VI HAR FÖR NÄRVARANDE KÖ..."

Jag är trött på dessa köer!!

Tandläkaren hade kö, i 20 minuter sa dem att dem hade kö och att min plats i kön var 2, hur kan man under hela samtalet ha samma könummer... Är det kanske nån som pratar privatsamtal?

SKÄRPNING!!

Nu har jag inte skrivit på två dagar, inte på hela helgen. Why?
Vet faktiskt inte.. kanske för att jag varit helt slut, Vilmer har sovit kasst så jag har ju såklart då också gjort det. Jag hatar att inte få sova ordentligt, men man klarar liksom ändå av situationen, men sen att knappt få sova alls, usch, då är man inte människa!
Igår morse va det nära bristningsgränsen, kände mig bara så ledsen, men det är ju det ju John Blund som styr det om han är närvarande. Ofta är det ju egentligen ingenting, man är ju bara sååå trött.

Men idag är det andra bullar =)

Nu äter jag frukost, lite för sent, men innan har det inte varit läge.
Har lekt med Vilmer massa för han sov inte mer än en halvtimme på morgonen, sovstunderna blir ju kortare och kortare, det är så roligt tycker jag!
Sen  har jag pratat med massa myndigheter och stått i kö typ 300 gånger. I HATE IT!
Dammsugat har jag också gjort, skinn överallt =)
Nu tänkte jag äta upp sen ge mig på tandläkaren.. nu måste jag ringa dit! Påminn mig annars!

Vi har varit på banken också och satt in pengar, tror ni inte vi kom ut i värsta skuren? Tur jag tog regnjackan! Och YES YES, jag hade regnstället med =)

Jag tycker om regn bara jag är klädd för det, det va jag inte idag, hade jeans, dem blev tights!
Jag köpte mig en mössa också. Har varit ute och gått ganska många kvällar den senaste tiden och när det blåser får jag så himla ont i öronen, och dem ska man va rädd om! Så nu har jag en mysse!

Clementinerna har kommit, och hur goda är inte dem? Jag älskar dem, kan äta typ 16 på en gång.
Imorgon är det fika med Anette och Alicia, Therese och Olivia! Ska bli kul!

Sen på onsdag (tror jag det va =) är det Rebeccas tur, känner du dig hedrad? =)
Torsdag BVC, vägning och mätning, en hel månad sen sist så det ska bli HIMLA interesting!! Annars brukar jag ju gå och väga själv, men det har faktiskt inte blivit.

Snart fars dag mina vänner.. GLÖM EJ!!!

Nä nu kallar Vilmer, hör ni? Mammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag vill kraaaamaaaaas =)

Tror det blir nån bild lite senare!
Hej så länge =)

IDOLFREDAG

Nu sitter jag i mitt ensamma lugn och tittar på Idol, det va fantamej en bra omgång ikväll.. ABBA på temat! Dem flesta har faktiskt varit bra, riktigt bra, ikväll! Roligare att se då ju.. =)

Idag har vi inte gjort mycket.. natten blev heeelt för kort så jag har varit asandes trött från det att klockan väckte hela huset i morse, tack för den =)

Skulle egentligen träffat Vilmers kompis Hemi, men mamma och pappa skulle till stan och handla så då tänkte jag passa på att följa med, få lite handlat!
Innan dem kom tittade jag på Sex and the City - The Movie, medans Vilmer tog en extralång tupplur..
Den va, om möjligt, ännu bättre andra gången.. eller så va man mer "mottaglig" för den idag för tårarna rann =)
Man kan aldrig nånsin tycka den är bäst om man inte vart intresserad av serien, man hänger liksom inte med på nåt sätt. Inte för att man MÅSTE ha sett serien för att kunna se filmen, utan bara.. ahh, det går inte fatta filmen och dess poäng om man inte sett serien, eller hur Lisa? Hur ska man förklara, hjälp mig!

Budskapet i och med filmen gick raka vägen in i mitt hjärta - längtan efter simpel lycka, vare sig det är med ens barn, vänner, sex eller med en man vid sin sida så är det inte alltid så lätt att få, men när man väl fått det är det 1000 gånger svårare att få det att bestå, hela ens själ kan rasa på bråkdelen av en sekund!

Snart är det smygrökningstime =)

Jag och Vilmer har varit ute på en powerwalk ikväll. Jag med iPoden och Vilmer med snutte och nappis =)
Sen när vi kom hem gjorde jag middag till mig och efter det var jag än en gång en grym morsa som gjorde nya puréer till Vilmer =) hur lyckas jag.. Nä skämt osido, men jag tyckte min fruktpuré blev så himla bra, och den va faktiskt väldigt omtyckt, så den och lite naturell yoghurt är den nya mellisen!

Nä, en cigg sen chibba och dippa!

Trevlig fredagkväll och sov gott =)

DET BÄSTA JAG LÄST PÅ LÄNGE, LÄS OCH BEGRUNDA!!!




SEXMÅNADERSKALAS!

Idag, eller nu ikväll har jag och Vilmer haft sexmånaderskalas, eller sexmånadersmys! Vi har myst massor bara han och jag! Jag har busat och lekt så vid ett tillfälle kom det faktiskt tårar så mycket Vilmer skratta =) men sen va han så uppe i varv så han kunde inte somna, får väl skylla mig själv där.

Nu sover han gott och Mamma Mia är slut i rutan - Icaaa i rutaaan! Åkeee! Nån som titta på det när dem va små? Jag gjorde =)

Nu är det snart dags för min kvällscigarett, jag längtar otroligt!

Idag va vi och fika med Emilia och Thila, Josse och Leo, Jane och Axel. Där va visserligen andra också som såg ut att tycka vårt bord va väääldigt mycket mer intressant eftersom man stirrar så hungrigt =)

Sen efter fikan fick Vilmer lite kläder, just det, det fick vi faktiskt av familjen Söderström/Karlsson också, TACKAR ÖDMJUKAST!
Sen vandrade jag och Emilia vidare på en mega lång-promenad, trevligt att snacka lite, speciellt om Thailand. Men det är så farligt att prata om, jag vill flytta dit. PÅ ALLVAR. Hade jag haft möjligheten hade jag gjort det utan att blinka. DET ÄR SANT! Thailand är paradiset, det är dit du kommer när du dör! Om du har varit en god människa!

Tänk, för exakt sex månader sen SEX MÅNADER låg jag och hade värkar, snart kom krystvärkarna, om nån timme. Nu va det jobbigt! Fram till krystvärkarna va det ett rent helvete! Sen när dem kom blev det rena rama semestern!
Världens mest fantastiska upplevelse att genomgå, en förlossning! Man blir en annan människa med en annan styrka och vilja, eller så har man det i sig men plockar fram det endast när det verkligen behövs!
Aaa, jag får gåshud bara jag tänker på det, det är såå häftigt!

Med det säger jag punkt och avslutar dagens inlägg!

Grattis min livsglädje, Vilmer!! Puss!

FOR THE INTERESTED

Lite bilder på håret blev jag ombedd att visa =)

So here it is!

Syns kanske lite dåligt, men jag orka inte anstränga mig för mycket nu innan OSKYLDIGT DÖMD!!

Jag har bara gjort några ljusa slingor, men jag tror faktiskt jag är nöjd. Brukar ta nån dag innan man vant sig bara.. Sen resten av håret färga jag lite mörkare brun, som ja haft innan. trivs bra i det!!

Anette, en stor eloge till dig =) för tålamodet du hade heeela dagen lång!

Klicka för förstoring











Såg ju nu att alla bilder är
nästan likadana =)
Bilder: Privat

FÄRGA HÅRET-ONSDAG

Idag ska jag färga håret, om en lille stund faktiskt =) ska bli kul med nåt nytt i detta skatboet!

Och vet ni, jag äter frukost nu, mannagrynsgröt =) Duktig Mia va?

Har inte tid att skriva så mycket, har varit en hård morgon, men jag skickar med lite bilder från morgonen!

Ha en bra onsdag!

Här är jag i min nya fina blåa tröja =)
som mamma tycker är jääääättefin!!!















Bilder: Privat

MARIT LASSON-TISDAG

Idag har vi varit hos Marit Lasson och blivit fotade, eller Vilmer, inte jag. Eller jo, min hand =)
Han var så duktig. Fick sitta naken i en vit gammeldags stålkorg på en vit filt, han va så söt! Sen fick han ligga på mage och sen sitta också, det var då mina händer kom med för jag fick hålla han om magen eftersom han inte sitter riktigt själv än. SÅÅÅ den 12 november skulle dem va färdiga, jag längtar redan!

Innan i förmiddags va Sally och Hemi och hälsade på. Det verkar som Vilmer tycker det är roligt att träffa nån i samma ålder, det har han inte gjort förr.
Imorgon ska vi också träffa nån jämngammal, da girlfriend, ALICIA!
Blir föresten ingen rytmik imorgon, krockar med andra planer! Tyvärr! Men jag tror inte där är nån som saknar min stämma =)

På torsdag är det fika med Emilia och Thila och Jane och Axel. Ska bli kul att se lilla Thila, hon är kanske inte så liten längre.. dem små växer ju så fort.

Igår fick jag  åkpåsen också, guuud så bra det blev. Provade den idag och det verkar som Vilmer tycker det är mycket mysigare. Blev inte så mysigt innan med bara rollerack!

Gourmetmiddag har jag blivit bjuden på idag =) skööönt att slippa laga själv!

Innan när vi var på väg till M.L så svor jag över alla dessa bruna löv som ligger och skräpar, för idag när det även va lite blött så ser det verkligen ut som hundbajs.. så det blev en massa sick-sackande med vagnen hela tiden, och var gång tänkte jag "där ligger hundbajs" sen när man körde förbi "men mia, lär dig, det tänkte du dem 129 förra gångerna också då det bara va löv" Får kanske använda mina brillor som har blivit dammsamlare..

Där är visst en snygging med i Äntligen Hemma, vadan detta?

Idag ska jag lägga mig tidigt och kolla fråga olle, gör det när jag är själv. Det är så nice! Lugn och ro och bara mitt skratt =) som jag grinar, ni kan inte fatta.. Martin martin martin Björk, snyggingen själv. han har så mycket miner för sig och kommentarer som han säger på ett visst sätt så.. aaa det är så härligt. Jag blir på så bra humör!

Nä, nu får det bli en kvällscigarett sen får det nog bli martin och jag, i sängen =) Kanske lite tidigare än planerat, men va fan, det gör väl ingen skada?

Har nog inte visat bilder på länge så jag skickar med nån jag tog ikväll, inte så roliga, men det är ju på Vilmer =)

Tack och godnatt

Na svidenje








Liiiite kan jag sitta själv..


Såhär har jag gärna nappen om jag får sätta in den själv =)


Jag och min kompis Hemi


Jag har större muskler än min pappa, men det
är inte så svårt, för han är så klen =)


Mmmm


Allvar vid matbordet


Och nu är jag helt slut =)
Bilder: Privat

SLAPPEMÅNDAG

Idag blir det mest slapp.. jag är trött. Vilmer har vaknat en gång i timmen och jag försöker att INTE ta upp honom till vår säng (bara för att göra det bekvämt för sig), vill att han ska bli bekväm i att sova i sin egen, som han en gång i tiden varit.

Får gå och handla mat till vår dietmiddag =) späänande... ELLER INTE!
Nä jag tänkte vi mest bara skulle ta det lugnt idag, ska tvätta ikväll och då blir allting alltid så stirrigt. Så jag tänkte att Vilmer kan kanske få lite lugnt nu på dagen. Plus att det känns som det är mycket i veckan, vet inte vad egentligen..
Imorgon ska vi iväg och fota Vilmer, det däremot är spännande =) Ska bli jättekul! Onsdag eller torsdag tror jag att jag ska färga håret (man har ju numera en granne som är frisör, TOPPEEEERS =)
Nä föresten, på torsdag går inte det, ska ju fika med Emilia och lilla Thila, så kul det ska bli att träffa dem.
Så det får bli färgning på onsdag då med andra ord.. samtidigt som rytmiken, nä men efter kanske. Men det blir ju samma dag. Sen fredag har jag inget än sålänge men det kommer säkert nåt.
Jag blir helt stressad av att ha två aktiviteter på en och samma dag =) fika går iallafall inte och kombinera med nåt annat.. kanske för att man sitter alldeles för länge.. med sin KAFFE, och TACK för mina vuxenpoäng Lisa!

Dagiset ja, fler än jag som tyckte det lät knasigt. Det va det nya ute på regementet.
Nu igårkväll satt jag och kolla massa om utedagiset, jag tycker verkligen om det. Det såg så mysigt ut också. Tänk.. barnen kommer ju kanske va helt slut när dem kommer hem. Jag menar, dem blir iallafall stimulerade på rätt sätt. Dem kommer nog aldrig komma hem och ha "spring i benen" Och dem är ute på massa utflykter och grejer, bara det tycker jag verkar vettigt. Än att sitta inne alltid och kanske va ute nån timme.. no no, inte riktigt min stil. Det är ju vi som föräldrar som formar Vilmer, och eftersom dem ska va på dagis ganska många timmar om dagen så är det ett ganska viktigt val. Jag förstår att man inte bara sitter rakt upp och ner och typ ritar en hel dag, eller nåt, på ett "vanligt" dagis.. men jag tror inte det utvecklar barnen som ett utedagis.. vi får väl se. Slutar säkert med att Vilmer också hamnar på ett "vanligt" dagis =) så jaag ska inte säga för mycket.

Och tack för tipset om erici, men den senaste tiden har jag hört mycket negativt om det, många föräldrar tycker t.ex. att dem är för lite personal, alla barn får inte den uppmärksamhet dem behöver, speciellt inte dem små som inte klarar sig själv på samma sätt som dem större. Och en kompis har berättat att dem inte klär på barnen ordentligt när dem ska gå ut, den här mamman skulle hämta sitt barn lite tidigare än planerat, när barnen va ute, och flickan va isandes kall och hade ingen halsduk eller vantar, detta va förra vintern. Sånt skrämmer mig.. Och ja, jag vill ha vilmer på utedagis =) men där är det ju jag själv som klär honom på morgonen, sen tar han ju bara av sig om han är varm.
Så nä ERICI blir det inte! Finns fler anledningar, men jag behöver inte skrämma bort er helt som tänkt ha era barn där =)
(Man kan se på IP-nummert från vilken dator kommentarer kommer ifrån)

Nä nu ska jag nog slänga mig och vila den lilla stund jag har kvar innan Vilmer förmodligen vaknar. Det va nog längesen jag skicka med lite pictures, jag gör det ikväll =)

Ha en kanonis måndag!

Zbohom

SOLSÖNDAG

Klockan är minsann redan nio, jag har varit uppe sen lite i sju. Det va tufft idag men nu har jag gått och blivit pigg!
Båda boysen sover så jag tänkte att jag skulle ut och ta mig en runda i det soliga vädert, men min bäste bäste vän, The amazing iPod!
Musik i allmänhet är min stoora stoora passion men med hänsyn till Vilmer blir det inte så mycket av den biten numera. Då kan ni kanske förstå vad en stund med iPoden gör med mig? Det är häftigt!

Ska förmodligen ta mig i kragen och börja på spinning igen, med grannen kanske? Den enda människa jag mött på MÅNGA år som också tycker spinning är roligt. Alla andra man berättat för att man älskar det har typ.. dumförklarat en. Bara för ni inte orkar det så..!
Nä så jag ska bara bli av med den jääääävla bötern sen ska jag nog kunna ha råd! (Tror jag sagt det förut, om inte annat kanske ni kan räkna ut det själv, man blir inte miljonär av att va förälder!)

Igår va vi och kolla dagiset ju, vilket skit! Tur man får komma och kolla innan man bestämmer sig. Och jag som nästan redan hade bestämt mig, det lät bra. Men som jag sa igår, mycket kan va fint på ytan!
Nä.. barnen va ute max två gånger om dagen, dem små blev lämnade (av föräldrarna) utomhus ("separationen" blev lättare då) så va dem ute tills alla barnen hade kommit, till typ halvnio. Sen om det va fint väder va dem ute en stund på em också. ALLA barn fick inte ha blöjor mer än en stund på em, dem skulle ha nån form av underbyxa istället som gjorde att dem själv kände när dem hade kissat och bajsat, även 1-åringarna, det tyckte jag va lite överkurs! Det kändes lite som att det var för att det blev bekvämast för personalen, dem slipper ju springa och kolla blöjor då får dem ju barnen att komma till dem istället. Men det har funkat i många MÅNGA år att man kan "potträna" och bli av med blöjan på vanligt vis också.. Av egen erfarenhet så märker ju jag när Vilmer behövs bytas på. Är det bajs säger han själv ifrån, är det kiss känner man det på blöjan. Nä, jag kan inte riktigt förklara hur jag känner, men det kändes fel. Kan inte jag själv få bestämma hur mitt barn ska bli av med blöjan? Om det är nåt barn som är van vid att gå med kiss en längre tid i blöjan, då kanske inte den går och säger ifrån då heller bara för det är en underbyxa? Och ska dem springa i bara underbyxorna eller dem ska ha kläder på sig som måste tvättas hela tiden då, för dem kommer ju bli nerkissat? Nä jag fattar inte tanken!

Dem sov aldrig ute. Dem hade inga vagnar för "om vi går nånstans så är det så långa/korta sträckor så att ALLA orkar gå" Vilket då innebär att det inte blir särskilt långt eftersom det är små små 1-åringar som går där också ju. Vilmer kommer va ett år och fyra månader. Vilket i sin tur innebär att dem kommer aldrig göra några utflykter eller nånting ju. ALDRIG NÅNSIN! Och när dem väl är ute så har dem nån liten gräsplätt som är tråkigt inhägnad på nåt sätt. Inga gungor (vad jag såg) där va en liten lekstuga och sen en sandlåda. Mycket faktiskt!
Hela miljön, både ute och INNE, va väldigt stel. Inte mysig eller varm på nåt sätt. Så NÄ, där ska han INTE gå!

Nu har jag börjat fundera på utedagiset, som va mitt nummer två innan, jag är jäkligt sugen på det. Får kolla upp det tror jag. Det är svårt som fasiken! Jag ska lämna bort mitt barn nånstans, till någon annan, en hel dag. Hur vill jag då att allt ska va? Jo, som hemma! Går det? Nä! Hur gör man då så det blir bäst?

Nä nu går jag!

Trevlig söndag! (Idag är det pizza och Miami Ink, wiiiii)

Довиђења

DAGISLÖRDAG

Idag ska vi iväg på öppet hus till just det dagiset vi är intresserade av. Sen får vi ju se om det är lika intressant när man varit där i verkligheten.. allt och alla har en yta som kan luras =)
Men det blir säkert bra!

Igårkväll va det IDOL och efter det en film. 
Årets Idol alltså, what to say what to say... världens sämsta omgång, inte många som är bra. Tycker inte det är så hög "kvalitet" i årets deltagare, kanske för att det är ny jury? Men Alice hon gillar jag =) Söt, duktig och rolig! Hon är lätt den bästa som är med så hon måste ju bara vinna! Han från Malta är också jäkligt duktig!

Filmer vi såg "What happens in Vegas.." med Cameron Diaz och Ashton Kutcher, ROLIG! Se den, nu gillar jag Mr. Kutcher, han har så mycket miner och grejer för dig så jag tror jag ska hoppa av kläderna =) man ser och märker att han verkligen lever sig in i rollen till 1390 % och han är säkert så i verkligheten, lite iallafall, därför verkar det så äkta! SE DEN!

Idag är det Tacos till middag.. usch fy vad jag ska äta =) Jag som fortfarande va hungrig efter gårdagens middag..... Jag ska äta för hela kommande vecka, mest i förebyggande syfte om det inte skulle va gott =)

Vilmer mår bra idag och sover ju som vanligt vid den här tiden.. verkligen en suverän påg man fått, hur ypperligt bra är det inte att han sover nu så länge på förmiddagen? Så man inte lugn och ro kan äta frukost (om man hade gjort det) så man kan duscha och sminka sig och sitta här en stund, bara allmänt inleda dagen med lite egentid och lugn! JAG TROR, att Vilmer känner mig väldigt väl =) och vill va sin mamma till lags!

Ha en fin lördag!

До свидания


Tro det eller ej men jag drack kaffe igår =)


Fikatime


Vilmer och hans girlie Alicia


Kvällsakrobatik =)


Det känns lite som att han kommer krypa snart!
Bilder: Privat

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG WOOOOOOW!

Eller inte nåt woow.. det regnar och är allmänt grått.
Vi var uppe innan tuppen idag, Vilmer vakna vid sextiden. Tänk på det INNAN ni skaffar barn, "överlever jag tidiga mornar eller tycker jag åtta är tidigt?" Åtta är rena rama lyxmorgonen för småbarnsföräldrar, anser jag..
Jag har det inte så illa, jag trivs med sju, men när dem dagarna kommer då det är vid sex, då har jag svårt att kasta ut John Blund från ögonen..
Som vi har det nu är riktigt bra tills det drar igång med dagis ju, går och lägger sig ca halvåtta och vaknar halvsju-sju, PERFA!

Klockan är kvart i nio och jag har gett Vilmer välling och nattat han igen, duschat och gett mig själv ett ansikte, diskat, vikt tvätt och plockat lite toys från golvet så det är fritt fram att dammsuga när V vaknar.. Jag känner mig redig och välförtjänt med en stund vid datorn.. Jag sitter inte här när V är vaken, då är det hans tid, eller kanske inte hela tiden, men det känns dumt att sitta här framför datorn så ligger han bara och kollar efter mig =)går jag iväg nånstans så rullar han runder men när jag är i samma rum så tittar han bara oftast efter mig, he just looooves his mama =)

Vill bara säga till er som tycker det är såå tramsigt med blogg att jag bryr mig inte, tror inte nån som bloggar gör det. Det rör mig inte i ryggen om folk snackar, vi bor ju trots allt i Ystad, och mitt liv det senaste året, har nog varit ett av dem mest intressanta samtalsämnena iallafall, vet ni, det bjuder jag på.. det är bara brist på egen lycka!
Jag välkomnar både negativ och positiv kritik men än så länge har det bara varit positiv.
Jag skriver ju inte om det som rör sig allra allra längst in i mitt hjärta, jag skriver bara om sånt som händer i vardagen, får man inte PRATA av sig, så får jag ju skriva av mig =)

Idag ska vi som sagt träffa Vilmers blivande girlfriend, Alicia, hon är så kär! (Även granne, och det är perfekt i detta vädert) Vet inte riktigt vad vi ska, ta en hemma-hos-fika bara, det räcker mer än väl.. Vilmer brukar bli som sin mamma i sånt här väder, slö. Så det blir nog en liten sovedag för honom..

Men kolla in detta.. =)


Numera "sitter" man såhär i en babysitter =)


"Ska bara ta min leksak" =)
Bilder: Privat

Ha en underbar fredag och kommande helg!

La revedere

FIKATORSDAG

Idag är det fikatorsdag, hemma hos Rebecca! Ska bli spännande och se hur dem har det plus att träffa henne såklart, nu är det liksom nära, oooo SPÄNNANDE!
Lisas syster Emma fick en pojke igårkväll, det verka ha gått fort, hoppas allt gick bra! GRATTIS!

Vet ni, igår gjorde jag barnmat =) mixa och koka, och skala och koka, och mixa och städa, och skala lite till =) Det blev bra, bra som tusan, nu får vi hoppas bara att där är fler som tycker det!

Idag är det dietmat som gäller, inte för mig då, eller jo, men alltså.. det är inte jag som vill det egentligen, men eftersom det är den maten som ska lagas så blir jag ju "drabbad", men det skadar väl inte med lite hälsosammare mat i detta hushållet =) det är ju inte diet-DIET.. det är väldigt bra och nyttig mat så det blir nog skitbra! Men det är minsann inte lätt att komma på middagar med alla dessa nya ingredienser som ska användas, tur vi har lite tips!

Snart ringer Stina så då ska vi nog bege oss, så jag får nog avsluta mitt datorsittande =)

Imorgon ska jag träffa Anette och Alicia, nu är det bestämt, det blev ju inte sist jag sa! Så Vilmer får träffa sin girlie =)

Ha en bra torsdag!

Adeus


Nyvaken Vilmer från en regnig tur!


Vilmers nya mat =)
Bilder: Privat

ONSDAG

Usch vilket grått väder det är ute.. vad ska man göra för att lysa upp denna dagen? Vi ska gå och sjunga, men det är ju bara en halvtimme.

Ikväll är det heeela tvättstugan min, gud så roligt jag ska ha det då!
Och ännu roligare blir det när jag tänker på att jag har 157 maskiner att tvätta, och då överdriver jag inte!
Man kan ju hoppas bara att man blir bjuden på middag så jag slipper stå med det också....... eller hur JONAS?

Det händer så mycket med Vilmer just nu, och har hänt mycket på kort tid. Han rullar runt hela tiden när man ska byta blöja, LÄTT FAKTISKT! Han snurrar runt när han ligger på golvet (som snurra flaskan, inte rulla) men han kan bara på ena hållet så han snurrar bara på det =) måste bli snurrig.. Igår satte vi han i gåstolen för första gången på länge, han bara backa ner en stor urna, vi hade behövt backsensor på den gåstolen =)

Tjugo i tio... hmm.. när måste vi gå, vid halv elva.. Bara tänker lite högt..

Undra om det ska regna eller inte?

Ooo, jag har fått tag på en hebreisk-kunnande människa, HAPPY HAPPY!
Tack Jenny för tipset, det gjorde susen!

Får rådfråga er sen vilken mening det är som är bäst passande till mig.. Jag har några att välja mellan, så håll utkik för jag behöver lite tips!

Nu tror jag att jag får lämna datorn och bruka allvar i min roll som mamma =) Vilmer sover visserligen, men det ska packas gröt och blöjor, och jag ska borsta tänderna och dressa mig! Och kanske äta nåt.. VIKTIGT!

Tack för mig

Do widzenia

Här är Mr. Soederstrom när han river hinder =)
(klicka för förstoring)



Bilder: Privat

GLÖMDE..

Jag glömde ju skicka med dessa bilder.. =)


Titt-ut..





Jag kan sitta själv om jag får hålla i mig =)
Bilder: Privat

MIXTISDAG

GRATTIS REBECCA på 25-års dagen (gammal gumma) Ja vi har ju redan visat vår underbara sångröst idag =)

Idag är det mixning som står på agendan!
Jag ska göra egen äpplepuré tänkte jag. Har massor med äpple hemma och det är det enda jag ofta glömmer köpa när jag ska handla mat till Vilmer.. SÅ, varför inte göra egen?
Jag var ju redig och bakade igår, då kan jag va redig idag också och göra min egen barnmat!!

(Just nu äter jag frukost och gissa vad jag äter....... kan det va äpplekaka med vaniljsås.. NÄ, det är vanlijsås med äpplekaka =)

Idag tror jag dessutom vi ska ta oss i kragen och gå och väga Vilmer, har sagt det länge nu, men nu är jag så nyfiken så jag måste tvinga oss dit!

Sen imorgon är det rytmik i vanlig ordning, gäller att inte bryta dem STORA stora rutiner vi har!

Jag tänkte precis på nånting jag skulle skriva, men sen när jag skulle skriva det bara flööööög det bort från fingrarna.. och nu har jag inte den blankaste aning om va det var! Hur funkar minnet?

Är där nån som läser som vet var man kan hitta bra översättning på det hebreiska språket hade jag varit tacksam om ni tipsat mig!! (nästa tatuering)

Ooo, måste köpa välling, ska prova det till kommande natt.. så spännande!! Undrar vad som tycks om det?

Undrar om landstinget försöker blåsa mig?
I mars va jag hos tandläkaren på vanlig årlig kontroll, men eftersom jag var gravid kunde dem inte röntga tänderna så tandläkaren kika i munnen och gjorde allt som skulle göras och tyckte allt såg bra ut med blotta ögat, men hon tyckte jag skulle komma tillbaka i augusti/september och göra en röntgen, och hon sa även "Vi kallar dig då" men till poängen.. Jag fick betala för en röntgen då så skulle jag slippa betala nåt när jag kom ´till hösten´ sen, bara in och röntga sen gå igen... nu är det snart november och jag har inte blivit kallad.
Tänkte jag skulle ringa dit själv idag, men JAG LOVAR, där är säkert nåt fel nånstans så jag lär få betala för en ny röntgen!

Snart snart snart ska vi kolla på dagiset.. spännande! Det känns konstigt om man kopplar bort verkligheten för en sekund och tänker på att man har en son, EN SON, den underbaraste sonen i hela stora vida världen! Men nåt som känns ännu mer konstigt, det är att han ska börja på dagis! Just nu känns det bara som att han alltid kommer va såhär liten och jag alltid kommer gå hemma (det hade jag inte orkat, jag vill jobba!) men det känns på nåt konstigt sätt som att såhär har det alltid varit och kommer alltid va! Men han ska ju på dagis, lille plutten, leka med kompisarna och FÖRHOPPNINGSVIS komma skrattande när man kommer och ska hämta. Sen hem, äta middag, och bada och kanske lite bolibompa, sen är det läggdags.. tänk vilket familjeliv man har!
Tänk istället Mia när du ska gå på föräldramöten.........

Ha en underbar tisdag! (Framför allt R.M and the girlz, för eftersom dem inte har en egen födelsedag ännu så får dem ju ha din, eftersom dem är i dig =)

Ha det

MEN KÄRA JANNI!

Du är då verkligen förtjänt av en bit äpplekaka =)


Du är för go!


ÄPPLEKAKSMÅNDAG

Klockan nio i morse stod äpplekakan redo för min mun på diskbänken! Vet inte varifrån det rycket kom, men guuud va gott det va! Så det gjorde jag helt rätt i!




Hörde att den jädrans pyromanmannen va släppt igen.. WHY?
Vad har vi i Ystad gjort för att förtjäna honom ute på gatorna? Igårkväll precis när jag hade låst porten va där nån som drog och slet i den.. tur jag inte visste då att han var ute, då hade jag väl inte sovit alls, nu sov jag iallafall lite.

På tal om att sova, kolla in bilderna på Vilmers nya stil när han sover, jag trodde jag skulle kissa på mig igår som jag skratta när jag såg hur han la sig till rätta och sen slockna så gosigt!

Idag ska vi träffa Anette och Alicia tror jag.. vi har inte hörts ännu, men jag tror dem sover länge. Tänk om man kunde gjort det EN ENDA GÅNG.. År 2015 kanske..

Nä nu har jag inte tid mer, ska nog trycka ner en bit äpplekaka till =) jag bjuder om ni är sugna, bara kom, ni är välkomna!

Viso gero






Lite morgonmys måste man alltid ha =)
Bilder: Privat


 


TILL MIN GRAVIDA VÄN

Vill bara visa min gravida vän Rebecca vad jag ätit till middag, tänker på dig varje gång =)

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på fråga olle, har kommit underfund med att man på kanal 5s hemsida kan titta på vilka avsnitt man vill. Och fråga olle är ett av dem få programmen som får mig att asgarva, och det kan behövas nu så det ska jag göra.
Godnatt och sov gott mina homiesar!

Visu labu


Mmmm, smaskens =)
Bilder: Privat

TATTOMÄSSAN 2008

Igår blev det Tattomässan i Malmö!

The Lizzardman va där. Han är ju bara häftig. Vilken kille att lyssna på, ödmjuk och rolig!

Här får ni nån bilder, bli inte rädda, han verkar verkligen va världens snällaste =)


En glad Vilmer!





Vilmer och The Lizzardman
Bilder: Privat

PÅ-DÅLIGT-HUMÖR-LÖRDAG

Ja.. sorgligt sorgligt!
Hur ofta får man en lördag med bara familjen? Inte ofta i detta hushållet, så varför ska man då sura? Kan man inte uppskatta det bara och anstränga sig?

Natten har varit okej, men jag är slut ändå, den jäkla värken suger musten ur mig!
Så här ska det inte göras nåt speciellt idag, ingen energi! Kanske ta ut lilla pluttisnuttsnuttsnutteplutten på en liten tur.. Så har åtminstone får frisk luft. Inte hans fel ju att jag har ont!

Nu orkar jag inte mer idag, och bilder fick ni igår så det räckte!
Ha en bra helg!

Doviđenja

VÄRKFREDAG

Denna dagen har varit ett rent helvete, usch för denna fredag!

Började helt för tidigt med att man vaknade med huvudvärk, SOM INTE FÖRSVUNNIT PÅ HELA DAGEN!
Sen har jag haft sån fruuuktansvärd mensvärk hela dagen. Jag som egentligen skulle till Ella och hälsa på, jag fick ställa in den daten för jag varken hade eller har nån energi. Varje gång det är "denna tiden" i månaden känns det som jag ska åka på nån influensa. Jag hatar det innerligt!
Plus att allt dessutom bara gått emot mig, man har fibblat till det med mat så man spillt en massa, snubblat och ja.. massa sånt ni vet. Allt har liksom bara gått emot en, som om värken inte räckte!

Nu sover Vilmer och Jonas tränar så nu är här lugnt och tyst, såå skönt! Det gör inget om Vilmer vaknar, det är inte så jag menar, men han får gärna sova en bra stund nu.. så jag kan hämta lite energi! Hade behövt ta en långdusch kan jag säga!

Vi har inte gjort nåt nyttigt idag alls. Bara vilat och varit och handlat, sen inte nån ansträngning mer än vad som behövts!! Hoppas värken går över snart. Det tråkiga med mig är att det är inga tabletter som biter på det!

Nåja, nog med gnäll!
Hoppas helt enkelt att morgondagen blir bättre!

För er som undrar vad helgen ska innehålla så ett tips är tatuerarmässan i malmö, på amiralen. Det är hela helgen, mycket nice mycket nice!!

Nä nu har jag mail att skriva till min nya brevvän!
Ha en bättre kväll än mig!

안녕히 가세요


Min favoritprins jag fått av mormor och morfar


Alltid glad!


Ni tycker väl inte jag har lång hals?!


What´s happening over there?


Finns det nån finare gumpa-lalla?


HAPPY igen =)


Jag ska bli modell =)


Min mamma tycker om mig.. ALOT! Hon ska alltid kramas =)


Eftermiddagsvila!


Jag kan numera dricka själv!
Bilder: Privat

FIKATORSDAG

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT:
Till en början vill jag bara säga.. jag har funderat lite idag, och jag förstår er som tycker det är drygt med dessa person-rebusar. SÅ.. jag kommer numera nämna hela namnen istället, delvis för jag tror inte det finns någon i min omgivning, eller iallafall inte många, som skulle ha nåt emot att bli nämn via endast namn. Och finns det någon som har nåt emot det, tycker det känns konstigt eller obekvämt på nåt sätt SÅ SÄG TILL för då gör jag inte det, men utan att ni säger nåt så kan jag inte veta.. och jag kommer inte ta illa upp om det är så att ni inte vill bli nämnda!!



Idag har vi varit och fikat med Rebecca. Stina och hennes kompis va också där en liten stund, men dem hade varit där sen en bra stund tillbaks så dem begav sig.
Vilmer sov mesta dels av tiden, men det var nog bara skönt för honom, han får ju inte sova så mycket utomhus. Och han sov inte så länge här hemma i morse så han var MEGA-trött när vi kom ut.

Vi prata lite dagis idag, och som jag sagt tidigare så ska vi ju snart titta på det vi vill och hoppas på, om det nu är av intresse i verkligeheten vill säga.. Men idag när vi prata så blev jag mer och mer sugen på ute-dagis. Dem barnen är ju så mycket mer friska. "Ja men dem kan inte leka som barn gör inne, med leksaker och sånt" Nä, men så små barnen är när dem börjar på dagis så vet dem inte så mycket skillnad på vad dem leker med, dem är ju bara ute efter att ha roligt, sen struntar dem ju mest i VAD det är dem har roligt med. Och det är väl bara roligt om man kan forma barnen lite så dem tycker om att va ute mer. Så som samhället ser ut idag så är det ju mycket data/tvspel.. är det inte nyttigt då att försöka få in lite uteliv?
Och dem står ju inte där ute i alla väder, dem är ute så mycket dem kan, men dem står ju inte där om det är full orkan och 50 minusgrader.. Nä ja vet  inte, jag tycker det verkar lite vettigt. Och som en som jag prata med sa (som har sina barn på det dagiset) dem åker på massa olika utflykter och grejer, mycket mer än vad andra dagis gör. Ett vanligt hederligt svenskt dagis ser jag framför mig att dem inte är ute mer än typ max två timmar, sen sitter dem och ritar, leker med lera, eller vilar.. det finns väl mer för barnen!! JAG TROR att dem utvecklas SÄKERLIGEN mer av att va ute i naturen än att sitta och rita. "Låt barnen va barn!" Det är dem, dem är det på ett sätt som utvecklar dem mer bara!

Nu kom minsann Jonas hem, han har varit redig denna veckan! TACK ♥

Imorgon ska vi gå och handla gourmetmiddag, mums, och sen när vi ändå är i willystrakterna ska vi hälsa på lilla Ella en stund! Och imorgon är det fredag. Fredag fredag fredag fredag wooooooooooooow (radiocity 107,0) men vad gör det, det gör ju ingen skillnad när man är förälder. Man har måndag hela veckan, ELLER så kan man va lite positiv och se det som fredag hela veckan!

Ha det fint denna torsdagkväll, har ni tråkig kan ni alltid hjälpa mig tvätta!!

Adéu


Titta vad jag kan!


Är det här man går och dansar?


Giiiiiiiivakt!!


Ööee, golvet är smutsigt


Guuud va du är rolig morsan!


Också lite kärlek!
Bilder: Privat

MASSA FRÅGETECKEN..

Det är för att man inte kan lämna ut personer i en blogg utan deras godkännande. Det kan uppfattas "stötande". Jag vet hur du/ni känner, jag kände själv likadant när jag skrev det, men visste inte riktigt hur jag skulle formulera på bästa sätt för att det inte skulle bli rebus.. Jag får ge dig en lista på facebook vem alla bokstäver står för =)

Här kommer lite kvällsbilder..


Smiiiile!


Helt slut efter duschning med pappa!


Onsdagens smarriga middagstips!
Bilder: Privat

NILS

Idag har vår kära son NILS Vilmer Jonas namsdag! GRATTIS min prins!

RYTMIKONSDAG

Idag är det rytmik på schemat. Ska bara försöka ge vilmer gröt innan annars vet jag inte hur och när han ska äta.. Blir för sent att vänta tills det är slut och nästan för tidigt innan. Le problem är bara att nu sover han och ska han hinna äta innan så måste jag väcka han om en halvtimme, vilket han bara hunnit sova då, och det räcker nog inte för att han ska va på humör sen! Jaja, vi får se hur det går!

Lite orolig natt, men ändå bra. Han sover men oroligt! Och jag, HA, jag gick och la mig 21.45 efter att ha sovit i soffan en stund.
Och jag hade dessutom sovit kanonbra natten innan och igår på dagen sov jag och vilmer också en stund, hur är det möjligt att man då somnar så tidigt? När jag vakna i soffan och sa att jag skulle lägga mig kändes det som att klockan var typ runt tolv.. sen när jag kollar.. WHAT? Kvart i tio! Det har nog inte hänt på väääldigt länge att jag gått och lagt mig så tidigt!

Det ser ut att bli fint väder idag också, men tydligen skulle det bli kallare, me like!

Nu har jag nyss duschat och varje gång blir jag lika förvånad över att jag alltid gör samma sak.. När jag står i duschen tänker jag guud vad detta va varmt och skönt, klä nu på dig ordentligt när du kommer ut så du inte fryser direkt.. MEN VAD GÖR JAG? Jo, jag springer runt i handduken tills jag är iskall (här är ganska kallt på mornarna) och typ bara vill hoppa i duschen igen.. WHY? Varför kan jag inte klä på mig direkt?

Nu ska vi snart på öppet hus och kolla dagiset vi vill ha vilmer på. Hoppas det är lika bra i verkligheten som det verkar! Fast vilmer blir äldre och större så känns det ju på nåt sätt som att han fortfarande är nyfödd och så tror man att det alltid kommer förbli, men tänk, han är snart sex månader. Och till nästa höst ska han börja på dagis. Då är han ju stor, då kan han gå, kanske börjat prata, äter vår mat, är mer medveten om saker och ting. Ah det känns helt skumt att tänka på! Det gäller att ta massvis med foton!

Idag va det rytmik ja, sen ska vi gå och handla middag, idag blir det minsann smarrigt!!! Sen tror jag vi går en runda ner till havet om det fortfarande är fint väder, kanske utom S eller kanske gå en runda med A, hmm?

Imorgon är det fikatime med R and the girlz, kul jul! Sen hinner man väl inte med mer den dagen, brukar bli långfikor, men det tycker jag är kuuul! Sen fredag blir det kanske upp till lilla E och se hur hon mår! Tack för inbjudan!

Om jag kanske ska ta och sminka mig lite eftersom jag nu måste väcka vilmer om typ en kvart! Vill helst hinna göra mig en mugg te också, EFTERSOM JAG FRYSER!

Enda sen jag börja skriva här har samma 40 personer varit inne och läst varje dag. Känns bra med stammisar.
Man blir fort addicted va?
Så sitter ni och tänker "nä, jag ska inte läsa mer, jag struntar i vad hon gör om dagarna, jag har annat att lägga energi på" men guess what, ni kommer fortsätta, för ni är hooked, and I like it!

Så so long my 40 homies ♥

さようなら

KÄRLEKSTISDAG

Nu har jag inte skrivit på länge så nu får jag bannemej skärpa mig! (eller det är ju bara en dag jag hoppat över, men det känns konstigt på nåt sätt)

I söndags sa jag ju att jag skulle brottas med skafferiet, tror ni jag gjorde det? NÄ! Rätt gissat! Men igår gjorde jag det istället och då blev det samtidigt värsta utrensningen i både kyl och frys också, vi är specialister på att samla på oss massa i frysen. Vi har gärna undvikit att handla nåt vi måste lägga i frysen för vi har visst att det går inte få ner en liten smula där ens, MEN NU mina damer och herrar, nu är där luftigt och ledigt! (nu ska den bara frostas av också, schhhh!!)

I söndags va jag och vilmer ute en sån bamserunda i det sköna regniga vädert, och för att inte tala  om blåsten, när jag kom hem hade jag sååå ont i mina öron. Måste skaffa mig en mysse! Sen när vi kom hem va jag rent dyngsur, fast jag hade både leggings och träningsbrallor. Och det kändes inte som att det regna så mycket, men det gjorde det ju antagligen!
Precis hemkommen ringde M och fråga om dem fick öppna sin nya leksak här, så hela familjen A kom efter en stund och det blev fika sen pizza! TREVLIGT!

Måndagen innehöll en tidig morgonrunda i det SOLIGA vädert, sen stanna vi en stund nere vid hamnen och läste tidningen, så sov vilmer gott en stund! Sen åt vi frukost och gav oss på köksrensningen, sen vila vi faktiskt lite. Det behövs ibland! På kvällen kom mormor och morfar och fika lite och mös med vilmer. Och sist så satt jag och jonas och sov i soffan när klockan va elva!

Dagen började med lite familjemys, lovely! (kärlekstisdag)
Men senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ta det lite lugnt bara! Gå ut en sväng, det ser ju ut att bli soligt idag också! Kanske gå och väga vilmer, det va längesen nu och jag är nyfiken! Gå och handla potatis ska jag göra iallafall, kanske en sväng utom S? Hallå, är du hemma idag?

Nä usch, nu börjar jag tramsa, jag är också trött!
Tittar på The Montel-show på trean, fy fabian va det är tramsigt, ungefär som Jerry Springer fast utan slagsmålen! Handlar om en tonåring som är trotsig, vadå är inte tonåringar det? Hör inte det lite till liksom? Plus att dem undrar varför hon är så trotsig och elak, sen kommer det fram att hon fått spendera mycket tid hos andra familjer under sin uppväxt, HELLO! Skulle det hjälpa till och uppfostra en underbar dotter..Va där för henne istället!
Har man inte orken och intresset att ta hand om sina barn ska man inte klaga på hur resultatet blir!
Det är bara förälder/föräldrarna som formar barnen, finns dem inte där och kan forma, vem gör då det? Ingen? Samhället? FANTASIN kanske?

Ha en fin kärlekstisdag!

Sampai jumpa


Från vår soliga måndagspromenad!


Sover gott där under myssen!
Bilder: Privat

MYSSÖNDAG

Idag är det mysfaktor på våde väder, stämning, familj och ja.. allting rättare sagt! Helgen har varit toppen!
Fast gårdagen på dagen var mindre rolig.. STÄDNING stod på schemat. Jonas jobba och jag hade tvättetid redan klockan sju igår morse, måttligt spännande!
Men tvätta måste man så det var bara att bege sig uppåt från sängen. Eftersom jag missade min tvättid i onsdags så får jag skylla mig själv, haha!
Nä så igår tvätta jag 8 maskiner tvätt, bytade sängkläder, dammsög, torkade golven, städade badrummet, sortera bort all reklam.. VISST ÄR JAG REDIG? Det hör faktiskt lite till saken också att vilmer va hemma samtidigt, och det va bara vi två!
Sen kom mormor och morfar på fikabesök med kanelbullar efter som det var kanelbullens dag! Smarrigt!

Klockan sex skulle vi va på middag hos P och L. Och det var riktigt trevligt! Mycket god mat och trevligt snack! Så vi va ute och åkte tåg i sena natten, va hemma vid ett tror jag. Trodde vi skulle bli tvungna att ge vilmer mat då, eftersom han fick sitt sista mål som vanligt, vid halv åtta, men sen vakna han till ordentligt när vi åkte hem så trodde jag han skulle bli hungrig. Men nä, och han va vaken ganska länge när vi kom hem, snacka och sjöng och bajsade, haha! Men sen somna han och sov till halv tio, det är ren lycka! Vaknade till nångång men det tog jonas hand om så jag sov också till halv tio, det vet jag inte när det hände sist! Niiice-priiice!!

Idag trodde jag att vilmer skulle få lite frisk luft men nä, jag tänker då inte bege mig ut. Vi kommer PÅ RIKTIGT bläsa bort då. Lugnar det sig så går vi ut för regnet struntar jag i, det är blåsten som är dryg!

Snart ska jag ge mig på att rensa i skafferiet, riktigt söndagsgöra. Jonas sitter och sover i soffan, haha, så nåt måste jag hitta på och det behövs verkligen. Den senaste tiden har saker bara tryckts in så längst in är där massa gammalt som ingen äter och bara tar onödig plats som vi VERKLIGEN behöver till annat nu när man t.ex. börjar samla på sig barnmatsburkar var gång man handlar nästan.

Nu har jag hittat min nästa tatuering, får se om jag får den eller inte, haha!
Oooo, va fin den är!

Och ingen massage har jag fått än sålänge, men ja ska tvinga fram det! Här ska det masseras ikväll, END OF STORY!

Nä nu bjuder jag på några bilder, sen får det va slut, sen måste jag brottas med skafferiet!

Ha en underbar söndag och missa för allt i världen inte världens bästa MIAMI INK 19.00!

Tot ziens


Grötätande Vilmer =)


Nyvaken Vilmer


Lekande Vilmer


..och igen..


..och igen..


Mina fina "kedje"-blommor =)
Bilder: Privat

BILLIGT ÄR BÄST

Jag har kommit underfund med att jag ÄLSKAR H&M, GinaTricot, Ellos och alla dessa billiga affärer och postorder! Vet ni hur mycket och SNYGGA kläder man får för lika mycket som typ EN tröja från titus? Det är sanslöst! I love it! Slipper man tycka det är sorgligt när man slitet ut nånting, bara att köpa nåt nytt billigt ju.. Det är ju ändå ingen som ser att du har nåt dyrt på dig. Det kan se betydligt bättre ut det som är billigt, framför allt så kan du variera dig oftare än med dyra kläder, eller iallafall jag som inte sitter med miljoner på banken. Det har ju faktiskt visat sig att även dem med miljoner handlar billigt.. It´s not about the pricetag, det är ju hur snyggt det är mina vänner!!
Så, HANDLA BILLIGT - be beautiful!

Igår blev jag lovad massage i helgen, tänkte jag skriver det här så jag har det dokumenterat om det sägs sen "näää, det har jag aaaaldrig sagt", oooo min rygg längtar, den är påväg utför nämligen. Var gång jag sitter på golvet med vilmer så känns det som nån sätter fyr på ryggen, det bara bränner nåt så fruktansvärt ÖVERALLT! Får nog börja gå och få massage lite mer kontinuerligt. Kanske hade behövet träna upp ryggen också, eller kanske hela mig. Så mycket som man numera rör på sig, med barnvagnen, så har man förbrännt massor men man har väl tagit av the muscles då också.. finns ju snart inte mer kvar av en! Skräpniiing! Spinningen får vänta då, får kanske prioritera styrke. Spinning, HA! Då försvinner jag väl helt, haha!

Igår blev det tidigt frukost på Snuggles med S and da kidz! Trevligt! Sen blev det en snabb runda på stan, behövde köpa en sån här.. halskrage heter det nog, till vilmer. Tycker inte om om han fryser om lilla halsen, inte bra! Så det hitta vi på lindex, sen va vi SÅKLART på H&M, men jag köpte inget! Tycker denna H&M är så tråkig!
Sen blev det hem till S och där satt jag till jag blev helt för trött och orkade egentligen inte gå hem, för jag visste att på vägen hem skulle jag komma på middag OCH handla den, boring!
Men allt gick bra och det blev den klassiska spagettin med köttfärssås.
Sen fick jag minsann blommor - kedjeblommor, haha. En som hade fått gav vidare och ytterliggare den som fick gav sen vidare! FY FY!

Idag har det varit lite "hemma"-rytmik på morgonkkvisten. Vilmer vaknar numera 06.00 tydligen. Jag tyckte 7 va tidigt men nu ska vi upp tidigt. Vaknar varje morgon av att han ligger och leker med nappen och sjunger, härligt!
Och han sover betydligt bättre på natten, och det är också härligt! Bravo bravo min son!

På schemat idag står mammagruppen för första gången, undra vad vi ska prata om? Säkerhet och tänder och grejor, men undrar vad det är just idag?

Såg vakna med the Voice i morse, och shit pommes va Gynning är go! Hennes ständiga kommentarer om allting och hon svär och grejar. Hon bryr sig inte ett skit om andra människor, hon är en sann människa som jag verkligen beundrar! You go girl!

Nä nu får det va bra, får passa på att göra mig i ordning medans lillemannen slipar!

Ha en regnig fredag!

अलविदा


INGA FLER BILDER, TACK!


Regnskydd, ständigt på these wet days!
Bilder: Privat

VARMA VÄDERT

Det är kallt i graderna men ändå så himla skönt att va ute! Det blåser friskt på nåt sätt, det är gott att andas in luften! Och det är behaglig temperatur, det tråkiga är bara att när man väl kommer innan om dörren svettas man.

Idag har vi varit på rytmiken, skoj skoj, jag tycker nog i och för sig att det är mer roligt än vilmer. Han bara tittar oroligt omkring sig. Men det är nog som han checkar läget bara. När vi kom ut där ifrån va han så trött så han somna och sover nu fortfarande. Vi va en kort sväng på stan också med J och H men jag tänkte att nä nu får vi nog börja dra oss hemåt för vilmer skulle äta  igen vid halv 1, men han sover så gott än. Vi ska prova med mellanmål, för första gången. Annars brukar han ju få ersättning nu, men idag ska vi prova nåt nytt, han gillar det mesta (som är sött dock) så det är säkert uppskattat.

Vi måste MÅSTE köpa en skinnfäll till vilmers vagn. För det första så kasar han mindre då, sen för det andra så ser vagnen inte så gosig ut som den andra gjorde, behöver nåt som gosar till det för honom. Vill ha en svart, och det har jag sett att dem har på babyproffsen, men jag orkar inte masa mig upp där. Får bli en hel dagsutflykt.

Och vi får ge oss ut en gång till sen.. jag orkar inte!! Bara för jag inte var flitig nog och kunde fundera ut middag innan vi gick till rytmiken så måste vi ju gå och handla. Hade jag bara använt mitt lilla huvud så hade jag ju kunnat gå och handla direkt efter rytmiken, men huvudet är inte användbart idag, TROTS att jag ätit frukost, HÖR OCH HÄPNA!!!

Imorgon blir det stadsfika med S, det va längesen jag var på ett fik och tog en riktigt fika. Vad säger ni, ska jag ta mig en kaffe då? Måste ju vänja mig och lära mig dricka det!! Så jag kan gå där med min termosmugg..

Sen på fredag är det mammagruppen som drar igång, just det, jag måste ringa bvc, tur jag kom att tänka på det!
Vi har inte träffats på länge nu ju, så det ska bli kul att se alla andra små barn, dem förändras ju så fort nu!

Förslag på middag? Jag blir knäpp, det är LIKA TRÅKIGT VARJE GÅNG att försöka komma på!! Gillar Js mustiga pastagratäng, men det känns också som vi äter den två gånger i veckan.

Usch nu spelas curly sue, jag kan inte med den av nån konstig anledning. Det är en av världens finaste låtar men det bara knyter sig i magen när jag hör den, vet faktiskt inte varför..

"Your touch makes it hard to breathe, the shiver´s around me now, you´re so fine

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die"


Some heavy, but good, stuff..

och vet ni en annan jag hörde häromdagen, på tal om bra grejor..

"So if you want to love me
then darlin' don't refrain"

vet ni vilken det är? Också en av världens finaste låtar, har det blivit på senare år!

NÄ ALLVAR! Nu hamnade jag i fablernas värld, där hamnar jag lite då och då! Back to reallity!

Tack för mig!

להתראות


 


RSS 2.0