Vilken huvudvärksdag!

Usch för denna dag, halva iallafall!

Morgonen va seg, innan vi kom iväg till Malin. Vilmer bråka och hade sig. Men jag såg vid ett tillfälle att två kindtänder nu är igenom och att två är på väg, så då fick jag genast mer och bättre tålamod. Tänkte "stackars liten, fyra såna STOOORA tänder på en och samma gång"
Sen gick vi till Malin och där har han varit hur snäll som helst, snackat och varit med massor, sovit mycket och skött sig själv för resten, eller lekt med Molly-Polly (hunden)
Men sen när vi kom hem.. då drog han igång. Mitt tålamod är nog det sämsta hos alla mammor what so ever. Jag känner mig jättehemsk ibland faktiskt. Det hör till mamma-livet att få dåligt samvete över massa bestämda beslut man tar men ibland känns det extra mer.

Det är precis som han kommit in i en period då han ska pilla och dra i allt, ALLT. Att han va i den perioden innan det visste jag, och att det hör till barnlivet visste jag också. Men jag visste inte det kunde va som det har varit idag. Det har varit helt MAKALÖST!
Man börjar med att säga "naaaaaaj, ajabaja" sen blir det "Naj! AJABAJA" sen blir det "VILMER, TITTA PÅ MAMMA.. NAAAAAJ" sen den 23:e gången så skäller man "VILMER, SLUTA NU! JAG SA NAAAAAAAAJ!!" Också vänder man sig om och säger tyst "UNG-hmm-hmm"
Jag vet, det låter hemskt, men så är det.
Jag är jättetrött på att va hemma med honom. Jag känner att jag kan verkligen inte göra allt det dagis kan, jag kan inte ens göra 1/8 del.. Han är jättetrött på mig och på att va uttråkad.
jag tycker ändå vi är ute och hittar på nåt varje dag, och NÄ, det är inte bara fika!
Men han är ändå trött på det. Det märks såå tydligt att han vill ha miljöombyte.
När han är hos mormor eller farmor en hel dag är han hur snäll som helst och har hur kul som helst.. Men hemma är det bara gnäll och skäll..
Ta inte detta fel, Vilmer är min påg, som förgyller mitt liv, men vi är måttligt trötta på varandra! Och ibland känns det tråkigt att man gör hans dagar så tråkiga!
Jag har så pass mycket vett faktiskt att jag vet att det är lite såhär det är för dem flesta mammor, och att det inte är nåt jag ska ha dåligt samvete över, men man styr inte känslorna!

Nu skicka precis faster Jennica sms, hon ville leka med honom hela dagen på onsdag =) Är du en ängel?

Nu ska jag hänga sista maskinen tvätt och sen facebooka lite =)
Efter det blir det en Twister som skriker efter mig från frysen, och till sist mys i den nybäddade sängen! Oooo, jag längtar!

Ha en underbar måndagkväll! Här kommer lite bilder!


Nä vi får ha in lite ljus, UPP OCH HOPPA MORSAN!


Egentid är viktigt säger dem =)


SÖT


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, va jag kan sjunga!


Penicillinen tar jag själv!


Här stoppar jag in en strumpa till nappen som ligger ensamt där inne!


Kvällsläsning!


Detta va roligt, att "bura in" dammsugaren =)


Cooling =)


Say WHAAAAAAAAAAAAT?


Ja, det är ju faktiskt min blogg, inte Vilmers =) här är mitt nya halsband!
Bilder: Privat

Abort!

Nu ska det kanske bli möjligt att göra abort pga "fel kön". Finns det nåt som heter "fel kön"? Är man inte lika gald för vad det än blir?
Nä, bara ännu ett tecken på att det blivit en statusgrej att skaffa barn.
Men helt ärligt kan jag inte förstå hur och varför man ens skulle tänka tanken på att det blev "fel". Tycker det är otroligt fel!

Nu ska bikinin på och vi ska göra oss färdiga för trädgårdsfest hos Malin =)
Får nog gå och köpa ny hink med lite spadar och krattar och sånt först, den andre gick i sönder! Var tusan köper jag det innan tio?

Lyckades få en MEGAsnygg bränna på ena axeln igår efter ett brottarlinne.. bara på ena sidan då, glöm inte det.. =) sjukt snyggt =)
Får försöka sola bort den idag.

Tack och heeeeeeeej!

King of Leon, min favorit!


Glömmer...

Nu när det är så fint väder glömmer jag bort att blogga.. och vid vissa tillfällen när jag kommer till att tänka på det så struntar jag i det för jag inte riktigt känt för det dem senaste dagarna.

Nu kommer snart mamma och hämtar Vilmer, han ska sova där i natt. Och jag ska ha lugnt och skönt i kväll, jag vill bara sova så mycket som möjligt.

Idag har vi varit hela dagen hos Malin, skönt att kunna va ute när det är sånt här väder. jag bara utnyttjar henne för hennes trädgård =) NÄÄDÅ, vi gillar dig!

Nä nu orkar jag inte mer, tycker inte det är alls kul just nu att skriva. Kolla igen om några dagar så slipper jag känna stress och press över att jag måste hinna med =) Kolla fredag/lördag nånting!

Ha det fint i sommaren!
So loooooong!

Fredag, lördag och söndag!

Ja nu eftersom det först va midsommar och sen jobb både lördag och söndag så har det inte hunnits nåt bloggande. Ber om ursäkt för det =)

I fredags va vi hos min brors frus föräldrar , vi va några stycken där, som har varit där en hel del tillsammans för många år sen =) man kände sig helt plötsligt gammal.
Vad kom vi fram till.. Jo att det va typ nio år sen vi hade alla våra fester där hemma, shit pomfritt, det är ju nästan evigheter sen ju. Jaja, kul va det iallafall! Och det va det även i fredags =) God mat bjöds det på, och mycket skratt. Det va lugnt och stillsamt och så fick det bli, eftersom jag öppnade kära statoil på lördagen kl nio!

Lördag va det jobb och det va LÄTT den bästa arbetsdag på år =) Fy tusan va jag och Jenny hade roligt =) skrattar bara jag tänker på det!
Jag gjorde VÄÄÄÄRLDENS tabbe =) Lagom förvirrad faktiskt!
Jag hade precis avslutat med en kund i kassan och ska säga hejdå till honom samtidigt som det ringer i telefonen på jobb och jag ska tro att jag kan svara =)
Det hela slutar med att jag säger "TACK OCH HAAAAAJ" till kunden I LUREN och sen lägger på =)
Helt jäkla förvirrad!! Jenny stod och såg allting och förstod vad jag gjorde så efteråt jag lagt på så sa jag "NÄÄÄÄ va gjorde jag" sen kasta vi oss på golvet och bara skratta =) Vi skratta och skratta och skratta och SKRATTA, helt otroligt..
Kunden ringde ju såklart igen men jag kunde inte svara, jag bara skratta. Så Jenny fick lugna sig och svara och han undra ju vad som pågick så Jenny fick förklara, men han verka inte tycka det va lika roligt som vi =)
Tur det är du och jag ikväll Jenny! Nu ska det ju bli roligt att jobba =)
Sen när jag kom hem så gick vi ner en sväng till hamnen, till tivolit eller vad det skulle va =) tog fem minuter sen va det sluttt! Vilmer va ändå så trött så han bara satt och titta rakt fram =)

Söndag va det också jobb, 10-18, det va absolut helt okej, men inte i närheten av min och Jennys dag =) Dagen gjort fort iallafall. Inte mer att säga om den =)

Idag är det måndag och date med Malin så jag har inte tid att sitta här egentligen =)
Och ikväll är det jobb med Jenny-Jenny (som sagt) och hon ska jobba med mig till stängning =) börjar sju istället och jobbar över stängningen istället, MYCKET BÄTTRE!!

Imorgon är det sjukgymnast Ekblad som får den stora äran att känna och klämma på mig =) det ska bli underbart, jag har längtat länge efter detta besök och jag hoppas innerligt att det blir nålar!!!!

Min kära bror gav mig en skiva med Kings of Leon. Hallå HERREGUUUD va bra musik! Gör er själv en tjänst och lyssna på dem, om ni inte redan gjort det =) jag är tydligen sen på att upptäcka bra musik.
RUGGIGT BRA iallafall!!!

Nä usch, nu måste jag lägga på ett kol! Nu ska det bli soooommar i veckan =) niceprice!!! Oj, nu fick jag sms =)
Hejdå!

Magisk!



Helt otrolig låt, helt otrolig grupp! Magisk musik!

Blunda och lyssna!


Nya skor... igen =)

Ja, det ska det bli.. Ingen i stan har dem (mest för vi har så stort sko-utbud här) och en affär sa till och med att dem inte fanns i hel-svarta... BULLSHIT!!

Jag ska köpa dessa i eftermiddag tänkte jag, lite nätshopping =)



Dem helsvarta Converse All Star light =) Så fräsig!
Mmmm, den är min! Svår att få tag i, men Mia har funnit!
Så susig såå!

So long..

Inte mycket till bloggande..

Vilmer har fortfarande en jävlig ögoninflammation, så nu har vi äntligen fått droppar utskrivet.
Fick salva igår men hur lätt är det? Inte ett endaste dugg lätt. Vår bvc-skötersta ska att det är lättare om man är två men hur ofta är vi två föräldrar hemma? Never!
Och det skulle dessutom göras fem gånger om dagen, FEM GÅNGER! Aaaa, kan man bli tokig för mindre!
Så nu ringde jag på direkten nu imorse och fick droppar istället, ska bara ge mig iväg och hämta dem!
Vilmer har dessutom haft feber i natt så jag har typ sovit.. noll.. Fast det är såklart mer synd om honom än mig. Vi kan vila under dagen! Det skumma är bara att han har inte feber nu och han har inte fått nåt febernedsättande, det va kanske bara på snabbvisit?!!

Igårkväll sprang jag flera gånger mellan vardasrum och sovrum, Vilmer ville inte somna. När han hade somnat i min famn och jag gick in och la han så vakna han efter fem minuter och va störtledsen, ville inte somna själv i sängen. Upp igen och börja om från början.. Så höll vi på säkert 5-6 gånger, men det va väl den här febern som spöka.
Men iallafall så började det ta lite på tålamodet när klockan närmade sig tio, jag hade varit själv med V hela dagen och sovit dåligt den natten och va bara allmänt slutkörd. Och mitt tålamod är TYVÄRR inte det bästa när man själv är trött och sliten, det är sorgligt, jag vet, men det kvittar hur mycket jag anstränger mig och tänker "rätt" så blir det inte bättre.
Det värsta va bara att när jag fick hämta honom i hans säng sista gången, vid halvelva, så springer där en STOOOOOR spindel på golvet, i lite halvmörker, så jag ser bara hur stor den är och att den sprang mot mig, men sen vet jag inte var den tog vägen. Jag zick-zacka mig fram där på golvet från sovrummet, ut till soffan, och bara vänta på att jag skulle trampa på den... också svor jag samtidigt för jag va så trött på allting! Det såg nog ganska roligt ut =)
Det va däremot inte så lätt att somna sen för den sprang ju in mot sovrummet........

Nu räcker det för idag!

Grym låt!!


Jag bjussar på lite pics denna tisdagkväll =)

För några dagar sen..


Kuuuul =)


Sitter som ett ljus =)


Måste kolla in min nya bilstol, checka in mitt grymma häng =)


Den va väl okej..

Nu ikväll..


Vilmer försökte sig på att tvätta för första gången =)


Kan man dricka badvattnet?


Hmm.. inte jättegott direkt


Morsan är rolig hon =)


Men hon fotar på tok för mycket, så jag fick duscha själv =)


Redo för pyjamas


Charmtroll


Lite kvällsdans är bra för hälsan =)


Denna eviga väntan.. vällingtime! Natti-natti!
Bilder: Privat


 


Denna underbara Moby!


Ut och resa?

Nu har jag börjat drömma om Thailand igen... det är jättejobbigt. Det sätter sig liksom på huvudet vare sig man vill det eller ej, så i vaket tillstånd är man liksom programmerad att längta efter Thailand och bara vilja resa igen =)

Visserligen ska vi åka, i Januari, I FYRA VECKOR =) och det har ju inte varit sommar här ens, med andra ord behövs det inte att jag går och drömmer om att resa =)

Vi har iallafall fått konstaterat att Vilmer också vill åka iallafall =) det är ju bra, slipper vi oroa oss för det sen =)
Han går runt och säger packa hela tiden =) Fast det är nog mer packa minus ett a = pcka
Det låter så himla sött, och han förstår att han är rolig för när man tittar på han så säger han pcka pcka pcka pcka pcka och skrattar samtdigt =)

Igårkväll va det jobb och det gick ju fort som vi befara =)
Vi är ju två numera, till nio, men tiden går ju sjukt fort! Det skulle ju varit tvärtom, att det gick fort när man jobba själv sen när man va två hade det ju inte behövt säga zooooooooooom sådär bara!
Men det skulle bannemej varit att arbetande nr 2 kom sju istället och jobba sen till stängning också, det är ju vid stägning det är mycket att göra.. men nä då, gör det lite invecklat vet jag!

Hahahaha =) igår när jag jobba så hände en fräck grej, Jenny du hade blivit tosig, oj oj oj =)
Vi har en gubbe, hur ska man uttrycka sig (?) som dricker alkohol HELA TIDEN och har nog gjort hela sitt liv, alkoholist vill säga!

Han bor precis vid statoil och kommer in typ fem gånger om dagen och köper två-tre öl per gång.
Och nu på sista tiden har han velat skriva upp öl på krita men får bara skriva upp en inhandling åt gången, sen måste han betala den innan han får krita igen. Och nu har han till och med lämnat sitt ID i pant till en som jobba i helgen för att få krita ytterliggare en gång, så nu har han två kritningar uppskrivna =) är ni med?
Iallafall, han kom igår när jag och Johannes jobba, men Johannes va inte där så jag va själv i kassan, och han ville SÅKLART skriva upp två öl.
Jag sa bestämt att det får han inte eftersom han har två skulder redan PLUS att vi har hans ID och att han redan lovat att han skulle betalat för längesen, så NÄ, det fick han inte. Min chef hade dessutom skrivit en lapp om att han får ABSOLUT INTE skriva upp mer förrän han betalat. Visserligen är jag stenhård, en krita sen är det bra, men andra kanske inte vet att det är så vi gör.
Vet ni vad gubben säger när jag sa bestämt NÄ?
Han säger "Amen kom igen, jag måste ha dem, jag behöver dem ju" Men jag fortsatte med mitt NÄ.
Då säger han (hör och häpna) "Vad gör du om jag tar dem och går då?"  Ja, sa jag, jag får ju ringa polisen. Då säger han "Ja då får du göra det!" sen gick han fantamej! Han tog två öl och gick sin väg!
Då har det gått långt, stackars människa!

Nu står här en pojk som kastar (mjukis)fiskar på mig =)

Hej på er!


Världens bästa låt (för tillfälligt) =)


Soliga måndag =)

Det kändes som det va år och dar sen solen va framme så idag känns allt extra lätt =)
Det känns lätt att "bråka" och hantera Vilmer, det känns lätt att behöva jobba ikväll, det känns lätt att sitta och va hungrig =) allt känns bara bra!

Vilmer sitter och leker med sina skor, undrar om han ska få en fetich för skor precis som sin mor... =)

Igår va det jobb från 7.15-16. Kändes relativt lugnt tyckte jag! Hade ganska lite att göra.
Det blev värre sen när jag kom hem.. puuh!
Vilmer blev avsläppt hos mormor och morfar av pappa när han skulle köra och surfa, och han skulle hämta upp han när han va på väg hem också och dem va inte hemma förrän vid sju igårkväll så från fyra till sju städa jag som en idoit (ido-it, på riktigt =)
Jag dammsög, jag torkade golven, jag plocka undan (det är mer än vad det låter att va) jag städade badrummet, jag städade köket, MED ANDRA ORD, jag städade HELA hemmet!! Jag tvättade dessutom all tvätt där va =) så guess what.. Nu har jag inget att göra mitt i veckan =) det är lycka det!! Kanske måste köra med dammsugaren nåt varv men resten ska väl klara sig, kan man tycka iallafall!!

Jag fick aldrig tag i sjukgymnasten, FÖR ER SOM UNDRAR =), men jag träffa han igår och han ska klämma in mig snarast möjligt.. Det är helt sjukt va det blixtrar i mina ben nu! Igår på jobb blev det extra drygt för man står och går så mycket. Jag måste vila benen ibland men när man då sätter sig så gör det mer ont (?) precis som då slappnar benen av så då kommer det onda, eller så är det för att man själv sitter stilla så man helt enkelt känner efter mer..
Jaja, hur som helst så längtar jag som sören efter dessa nålar.. Det är definitivt inget skönt, och jag brukar vanligtvis bli lite småkass av dem, typ lite feber och så, men det är så skönt när det försvinner.. Jävla skit är detta! Pissråtta! (Madicken för er som inte visste =)

Nu får jag lägga på ett kol för det blev frukost på stan med Malin =) Jag är inte påklädd ens...
Nu är hon ledig fram till bebisfödsel =) sen är du inte ledig mer =) Fy för er som säger mammaledighet är att ha ledigt!!

Vi hörs kanske sen, tror inte det eftersom jag ska jobba, men you never nooo =)
Hajen

Lördagkväll!

Ja nu är det lördagkväll och vi ska snart sätta igång Crash. En film som är beryktad att va bra!
Har nyss kommit hem från föräldrarna. Jag och Vilmer har varit där i stort sätt hela dagen när pappa va och surfa =)
Efter en hyfsat sen natt med få timmars sömn va det lite skönt att va hos mor och far =) lite avlastning och några timmars sömn satt där det skulle! Jag tackar och bockar ödmjukast =)

Igår va det student, ja först va vi ju ute som några rena idioter på stan. Det regna ju som sören =) MEEEN vet man inte vad man ska ha på sig och måste fixa studentpresenter så får det bli så =)
Vilmer sov mesta av stunden och vakna när det va fikadags så det va lagom tajmat för rabarberpaj för hans del =)
Jag fick massa nya kläder =) och ett fint urhalsband, verkligen superfint! Ska se om jag hittar bild...

 Halsbandsur - Laura

fast jag har med svart läderband. Visst är den snygg? Så nu har jag snart TVÅ nya klockor =)

Studenten på kvällen gick väl bra. För mycket sprit blir det alltid för några =) men det får man väl räkna med. Huvudsaken är att huvudpersonen har en lyckad kväll. Gick det bra Jojo? Hoppas du hade kul!!
Jag hamnade även på Bar a bar en halvtimme typ, men guuud så tråkigt där va. Visserligen hade jag kul =) men där va inget som helst folk och jag ville bara hem till min säng!!
Jag ville så gärna hem så när jag gick vid Max så tänkte jag "nä usch va det tar lång tid att gå hem, jag vill hem NU. Ahh jag springer då." Då vill man verkligen hem om man tycker det går för sakta när man går från Bar a bar till hamnkiosken =) jesus kristus säger jag bara =)
Så när jag kom hem flåsa jag som sören så jag fick stå i hallen en stund tills jag kunde andas normalt =) kunde ju inte gå och lägga mig helt flåsandes =)

Imorgon ska det bli sol igen, det va längesen man såg den tycker jag! Skönt (att den kommer alltså)
Jag ska visserligen jobba men det blir ändå lite lättare om solen är framme.
Så med andra ord ska jag upp kl sex så nu får det va färdigbloggat för idag för en film ska också hinnas med =)

Sleep tight!

En ljuvlig sommarlåt!


Konstiga tider - konstiga tankar!

Trött som man är alltid nu för tiden, känns det som iallafall, så ska givetvis allt bråka på morgonen.
Kaffe har jag börjat laga varje morgon för det hjälper verkligen, är lite sen till att inse det, jag vet, men det funkar ju =) MEN I MORSE.. jag stod och hängde över kaffekokaren för jag ville det skulle bli färdigt, och när det äntligen va det så va det nästan bara vatten.. WHAT? Jag blir knäpp!
Då hade påsen vikt sig när jag stängde igen den, så den la sig liksom som ett lock över bönerna.. AAAAA, kan man bli knäpp för mindre!!
Nu har jag iallafall fått kaffet, men nu är jag hungrig! Det va jag redan igårkväll när jag la mig.. men jag orkade  inte bry mig. Får kanske äta nåt nu då.. ahh, Vilmer ska äta när han vaknar så jag väntar tills dess!

Igår va vi ute och köpte mina finfina skor, dem fanns ju visst i svarta, jag ser nog dåligt också.
På Miss Sixtys hemsida står det att skon endast finns i stl 37-41 så jag tänkte "fan, 37:orna kan va för stora" Jag har oftast 36 men ibland går det med 37 ändå.. Provade 37 och tänkte "dem kan jag ju inte ha, dem är ju förstora, eller vänta.. jag kan kanske ändå.. är dem verkligen så stora..?" Ni vet som man börjar tänka när man verkligen vill ha nåt fast det går ju bara inte.. men dem är ju sååå fina.. Jaja, jag försökte intala mig själv att nu spara jag dem pengarna och bla bla bla.. Skitkul Mia! Jag vill ju ha dem!
Men efter att jag stirrat på dem i en evighet så va jag och V på väg ut, och bara sådär helt från ingenstans sa jag till försäljaren "va synd att dem inte finns i 36!" Då sa han att dem fanns i både 36 OCH 35!
Gissa om jag blev glad =)
Jag visste att jag hade ett hyfsat "normalt" beroende av shoeshopping, men detta trodde jag inte om mig själv.. Jag blev ju nästan ledsen och övervägde verkligen att köpa skorna iallafall, fast dem va fööör stora.. =)

Fikade med Malin på Snuggles också igår, alltid lika trevligt =) att höra hur trött hon är på att va gravid! Och jag kände den lille plutten.. =) pratade med han också! Folket som såg mig titta lite skumt dock =)
Sen va vi inne om hos Erica och drack en kaffe =) Trevligt att träffa dig min lilla goding till vän! PUSS!
Efter det va vi på vide och fick middag, tackar-tackar!
Sen gick vi hem!
Väl hemma bada vi och sen va det loppelådan för Vilmer.
Och sen va det äntligen dags för sista avsnittet av Grey´s.. jag kunde inte somna sen.. usch det va så hemskt! Tänk om alla människor kunde va rädda om det dem har istället för att låta vardagen ta över!
Man vet för tusan aldrig när livet tar slut! Jag vet, det låter väldigt sådär.. sentimentalt.. Men tänk själv.. Man hör alltid om saker som händer en person plötsligt.. T.ex. en bilolycka.. Den personen sa hejdå som vanligt till familjen när han/hon gick hemifrån på morgonen, in tron om att man skulle få träffas igen, men  icke! Nä.. usch, sånt skrämmer mig!
Här om kvällen kunde jag inte somna för jag tänkte på DÖDEN! Det bara poppa upp en tanke i huvudet om att jag kommer få nån sjukdom och dö innan jag är 30.. jag försökte snacka vett med mig själv men det gick inte, det sluta med att jag låg och blev ledsen för jag kom till att tänka på Vilmer, då får jag aldrig mer se honom, vad händer med honom..
Usch nä.. hemska hjärna, vad gör du?

Ikväll är det jobb sen imorgon är det fixning av studentpresent sen student, förmodligen ingen bloggning!

Nu måste jag hänga tvätt!
Hej för idag!

Onsdag onsdag onsdag!

Jag har sett en sån ap-fin tröja jag vill ha, en billig t-shirt, men den finns i Malmö, jag orkar inte ta mig in där. Det är lite av ett projekt numera.. Hade nån annan sagt det till mig hade jag säkerligen svarat med "gör det inte svårare än vad det är =)" men det känns lite sådär.. halvdrygt att masa sig in dit. Eller så är det mest idag, denna veckan, med student och sånt =) känns kanske lite podratt =)

Igårkväll va det jobb för hela slanten och det va trevligt, kändes skönt att komma hemifrån ett slag. Extra kul också att jobba när kunderna har en bra dag =) igår va ingen dryg eller jobbig faktiskt. Bara trevliga! Trevligt med trevliga människor!
På måndag inleder jag och Johannes första dubbelbemanningskvällen =) det ska bli så skönt att va två! Visserligen är det bara till 21 i år, för första gången, men den timmen själv sen kommer ju säkert gå jättefort.
Det är ju "svåra tider" nu så det är nedskärning på sista timmen där.. egentligen lite ologiskt kan jag tycka.. det är ju sista timmen det brukar komma folk som akut kommer på att dem behöver nåt PLUS att det är dags att börja med stägningsrutiner.. som igår hade jag kunder till 22.15, det kommer ju inte bli tidigare man är hemma iallafall. Men blir det helt jävligt säger jag bara att jag jobbar inte själv när det är så, ELLER så får vi göra klart det som går att göra klart innan andre mannen går hem. OCH HÖR SEN =)

Idag är det fika med MAAALIIIN!!! Sen får det nog bli en sväng till lekan idag också, det verka som V tyckte det va extra roligt igår med all sand! Och att han numera går så nu är det full fräs ifrån morsan =)

Ska kanske inom Erica (puss) i eftermiddag också. Jag är ensam hela kvällen så då kan man likabra passa på att göra nåt kul ju =) istället för att stå vid spisen och leka fru! Nä minsann, Erica vi kommer =)

Undrar om jag ska fixa studentpresenten eller om det görs av sig själv.. Jag är nämligen fattig som en kyrkråtta så jag hoppas innerligt att det görs av sig själv =)
Eftersom dem extra-tiderna jag fick from maj-månad inte kunde komma med förrän nu i juni (för att min chef tyckte det va klyddigt att skicka in ett nytt schema till damen som gör lönerna) så fick jag lite i lön nu i maj, och jag fick ju ta mindre mammadagar eftersom jag hade jobbat, man får ju inte jobba och ta mammadag på samma dag, såklart. Men så iallafall blir lönen nu bättre men ack så tomt det är nu...
Fick lite häromdagen, och det lät ju bra när det skulle va till skor som jag skulle "unna" mig själv som det så fint hette. Men jag fick betala det och det och detta.. så det blidde inga skossor igår, men mest egentligen för att dem inte fanns i svarta.. =) lite finns där kvar i plånboken men observera liiiiiiiiiite =)

Jag måste verkligen ta tag i att ringa min jäkla sjukgymnast för det gör så jäkla ont i mina ben nu, jag blir så jäkla trött!!!
Skulle ringt honom för längesen men ni vet, tiden bara flyger förbi fortare än Concorde!
Jag har problem med nån nerv som hamnar i kläm i min balle/höft och det gör att det gör ont i hela benet, för den nerven som hamnar i kläm slingrar sig runt hela benet ner och ut i foten. Det känns typ som det blixtrar i benet, som när det ilar i tänderna, så känns det. Det "värker" typ hela tiden nu men när det då "blixtrar" till har det hänt att benet bara viker sig.. man känner sig lite gammal =)
Det behandlas med IMS-behandling heter det, nålar in i muskeln som klämmer på nerven, gör att den slappnar av, inte så skönt, men skönt när det slutar ila!
Innan jag blev med Vilmer hade jag bara ont i ena benet, nångång, väldigt sällan, kunde jag ana nånting i det andra också men nu har det fantamej kommit i båda.. ÄR DET HÖG TID ATT RINGA HONOM NU?

Nä jag ska göra det nu direkt!

Haj

Hard work work!

Nu är det jobb som gäller för resten av dagen, känns som det va evigheter sen så det ska bli ganska skönt!

Vaxningen är avklarad, mindre skönt, men ack så fint =)
Fikan är fikad! Och guuuud va söt lilla Thila är =) hon är allt en liten busunge =) Jättekul att träffas Emilia! Vi ringer när vi kommer till staden =)

Nu ligger V-P =) i vagnen och sover, han va helt slut efter all lek på Snuggles och sen lekplatsen så han har inte ens ätit mellis idag =) Men det är så synd att väcka han när han till och med snarker så jag struntar i det. Ibland sover ju vi utan att äta ett mål.. han överlever säkert =) Det får bli middag lite tidigare istället!

Nu kom pappa så nu är det min tur att jobba!

Ha en bra kväll!

Ang. mitt inlägg "Åter till måndagen"

Jag har nu tagit bort inlägget jag skrev igår eftersom det inte gick att hantera.

Jag har inte min blogg för att skapa konflikter, utan för att berätta mina tankar och funderingar för nära och kära.
Asbolut får man ha åsikter om mina åsikter =) men jag orkar inte med när det går för långt!

Ha en bra dag i solen!

Ny klocka!

Jag har idag varit och beställt min nya fina klocka =) den är så fin så fin!! Jag längtar till jag får den =)

Så här ser den ut

PAVILLONC

Den är så tjusig sååå =) en het DYRBERG/KERN såklart, vad annars?

Imorgon ska vi träffa söta Emilia och Thila, Vilmers blivande flickvän anser jag =) hon är så söt!!
Men först är det vaxning på hög nivå, i senaste laget dock, men bättre sent än aldrig =)

Ska gå och köpa mina fina dojjor imorgon också som jag fick pengar till har jag tänkt mig =)
Ska se om jag hittar dem här på internet...... hold on.....

MISS SIXTY - Flip flops
Där har vi dem små rackarna =) svart ska dem va dessutom (tror jag) dem är så jädrans fräsiga =)

Nä nu tror jag att jag ska slänga mig i ett bad, Jonas kollar nån knepig film och jag har fått sagt mitt för denna kvällen =)

Vi hörs!

Denna låt kan göra en regnig dag solig =)


Gott å blandat!

Lite blandade bilder eftersom jag inte orkar blogga så seriöst idag =)


Stora killen myser i vagnen!


Pusse-kalas med morsan, det har vi ofta =)


Jag vet att jag inte får men skruvar gärna upp volymen ändå och dansar massor =)


SÖT SOM SOCKER!


Glader!


Glader och busig =)


Sambon ska på trash-fest


jag ska också med...


Riktig seriös american-trash-fest


En kär tös =)


Ny (impuls)-tatuering så här en söndag =)


Jag är superdupernöjd. Blev precis sådär enkelt och stilrent som jag ville!!
Bilder: Privat

Har ni fest eller?

Ja minsann, idag är det party som gäller!
Det är ju den här berömda trash-festen.. Och Mia ska va "vanligt" klädd =)
Amen seriöst... jag tänker inte klä mig trashigt (i detta fallet är det menat som smutsigt) tänk om man ska ner på stan sen eller nåt.. Soft som är ett av mina favorittillhåll.. ska jag komma instamplande där med smutsig outfit och bara va... grisig? Tror inte det!
Så är dem så dumma så dem ens frågar varför jag inte gjort nåt kommer jag säga "nä alltså, jag ska ner på stan sen och jag vill gärna komma in på ställena" =)
Och varför börjar det klockan tre? Jag fattar inte..
Det låter som jag bojkottar denna festen =) nä det är inte så farligt, men jag tycker det låter skumt bara..

Jag fick tvåtusen av min kära sambo idag =) goddi-goodi.. men tro nu inte att han är helt lovely, där va ju givetvis en baktanke med det =)
Han vill köpa en ny kite till surfingen och jag tycker det är onödigt =) så han försöker helt enkelt muta mig =) Jag kan innerligt säga att det funka =) jag vet vad jag vill köpa för dem och får jag bli ägare till dem finaste skorna i världen så struntar jag (nästan) fullständigt i om han köper en ny kite eller inte =)
Hoppas nu bara dem har min storlek kvar!!

Jag fick tydligen i uppgift att köpa nåt till dem som har festen också.. va i tusingen köper man då? Jag har aldrig träffat människorna, vet inte ens hur dem ser ut. Det enda jag vet är att dem har denna festen för dem varit tillsammans i fem år. Köper man presentkort, eller man köper en vanlig enkel blomma? Jag vet inte!
Och som vanligt så glider ju mannen undan såna här saker.. Han ringde nu och sa bara "jaa, alltså... vi kanske får köpa nåt till dem idag..." Jaha.. då blev det mitt problem helt plötsligt eftersom han är på väg till malmoe och ska surfa och träffa sina nya kite-polare =)
VAD KÖPER MAN?

Vilmer-pilmer blir hämtad om nån timme, han ska sova hos mormor och morfar, trots alla turer =)

Nä nu får jag nog försöka få fart under fötterna.. klockan är bara tio men Vilmer är kvar till tolv och då får jag inget gjort, av det jag behöver =) sen efter tolv ska jag ner på stan, upp på jobb och hem och fixa till mig.. och va på fest kl TRE, hur i hundan ska detta gå?
Nu blev jag stressad!

Haj =)

En låt från hjärtat!

http://www.youtube.com/watch?v=-ojHWQrm4UM

Opigg!

Puuh vilken natt!
Jag gick och la mig sent av nån underlig anledning. Och från det att jag la mig ha Vilmer vaknat och typ... gnällt. Det har nästan verkat som han drömt nåt otäckt för det har samtisigt verkat som han inte varit vaken. Men så har han ändå hållt på hela natten. Tidigt i morse tog jag över honom till mig men det hjälpte inte. Tvärtom (för min del) när jag väl somna fick man snabbt vakna av en fot i huvudet istället... SKÖNT!
Nu är kaffet lagat iallafall (för en gångs skull) för idag vill jag va pigg, det är jobb sen ju, kl fyra. Det är inte skoj att jobba när man är trött.

Jag drömde nåt konstigt men kommer inte på vad nu.. När jag hade vaknat så kommer jag ihåg att blunda jag så kunde jag fortsätta drömma =) men det va ju såklart lite mer kontrollerat då =) det va nog nåt jag ville drömma om då med andra ord.

Nä det känns inte jättemotiverat att blogga just nu.

Vi hörs!

nollsex-nollnoll!

Jo men visst. Vilmer vakna kl sex idag. Det va nog för jag sa igår att vi vakna sent och det gör att jag känner mig stressad.. så tänkte V "nä nu jäklar, nu ska hon upp tidigt" =)

Igårkväll trodde jag att jag skulle åka på maginfluensan.. usch så ont i magen jag hade! Jag natta V vid halvåtta och sen gick jag och la mig samtidigt. Hade så fruktansvärt ont. Sen till Grey´s så gick det över lite så då försökte jag äta lite chips och dippa (klokt?) tänkte om magen behövde nåt annat att jobba med än det som ställde till det där inne, men det hade kanske varit smartare att ta en macka då kan man tycka =) Men nä, jag ville ha chibba!
När Grey´s va slut tänkte jag "nä nu måste jag sova, jag vill inte va vaken längre" så ont gjorde det. Men sen när jag vakna i morse KLOCKAN SEX så vad det hur bra som helst! Så jag är nöjd!

Vilmer kommer snart vilja sova en stund och frågan är då om jag ska slänga mig en stund på soffan då också eller om jag ska laga kaffe (!) och försöka piggna till.. Nån kan ju tycka att har jag väl gått upp så kan jag väl bli uppe =) och jag förstår hur ni tänker men emellanåt känner jag att klockan är inte så mycket och vi va så flitiga hela dagen igår (och det sitter ju såklart kvar =) OCH jag måste DESSUTOM ha gott om energi till personalmötet i eftermiddag =) så det är kanske bäst att slänga sig en stund på soffan =)
Men först ska jag ut och dricka ett glas yoggi för min lilla mages skull, eftersom den mådde som det mådde igår! Den blir kanske lite glad!

Vi hörs!

Ångest..!?

I natt drömde jag att jag va gravid. Undrar om det va bara för jag skrev om det igårkväll... Jag drömde att det va som i verklighetens nuläge, att jag är protected och bara upptäckte en dag att magen blev stenhård, av en sammadragning. Ingen stor mage utan typ som det va när man upptäckte den första sammandragningen, typ vecka 17-20 nånting.. så va det liksom "oj, nä men va är detta som händer med magen..... SHIT JAG ÄR GRAVID!" Så tänkte jag i drömmen, sen vakna jag! Thank God!

Vi vakna halv nio idag, HALV NIO!!! Det är i senaste laget. Jonas va inne och sa hejdå vid sju, som vanligt, och då kände jag mig död så jag hoppades på att Vilmer också skulle sova en stund till, men typ bara en halvtimme eller nåt. Jag blir helt stressad om vi går upp över åtta. Helst hade jag sett att jag kände mig hyfsat alive när Jonas gick för det är en lagom tid att gå upp. Men då får man nog gå och lägga sig lite tidgare än jag gjorde igår. Jag behöver mina åtta timmar =)

Vi har varit flitiga och tvättat tre maskiner och bytt sängkläder i både en stor säng och en liten =), vi har dammsugat och tömt the dishwasher.. I hate it!

Nu sover V-P middag (Vilmer-Pilmer =)
Jag tänkte egentligen att han skulle sova i vagnen här på vår innergård så skulle jag ta ner datorn och sitta i solen lite, men precis när jag gjort oss redo så såg jag att det regna..? Men hallå, solen sken ju också.
Så nu är det helt svart på himlen men solen skiner ändå.. What to do? Jag skulle hänga ut våra sängkläder på tork också, finns ju inget som luktar mer gott än en nybäddad säng där sängkläderna hängt ute i sommarsolen =), men det smög sig pga regnet ju!

Idag är tredje dagen på raken jag lagar middag =) känner mig nästan lite huslig! Vi är så in i bombens oekonomiska när det gäller mat, tror vi slänger heeelt för många tusenlappar på det varje månad än vad vi egentligen borde. Tror vi hade kunnat spara mycket om vi bara brukade allvar.
Så det känns ändå lite bra att va huslig, genererar det i att det blir mer pengar till min plånbok så är jag nöjd =)

Idag ska vi äta korv-stroganoff, det kan Vilmer också äta! Försöker vänja han vid typ... ALLT, det är tajm för det nu tycker jag! Tråkigt att behöva handla alla dessa barnmatsburkar, tunga och ofantligt dyra!
Skulle egentligen försökt göra typ nån matlista.. över varje vecka, så slipper man tänka på det varje dag!

Kan Vilmer äta pommes? Jag hänger med på att han inte ska äta McD-pommes varje dag pga att det är friterat, men hemmagjorda kan väl inte va lika farligt? Om vi har det till middag, kan han äta det då också?
Jag har lite dålig koll på vad dem bör och inte bör äta.. Nötter vet jag att dem inte får! Senap hörde jag igår också. Men får dem äta ägg, mjöl och sånt, eller det är onödigt för magen eller nåt? Jag har ingen koll! Tips tack!

Jag har lite ångest inför den här jädrans festen på lördag. Eller, inte ångest, men jag tycker det är drygt. Ska man på fest så vill jag ju va fin - inte ful! Varför ska jag va ful för, varför ska jag va det när jag träffar massa nytt folk =)
Fick reda på igår att det är "trailer-trashigt" som gäller. Jag ska va smutsig och luffig helt enkelt, hur är man det?
Kanske nåt leopard-aktigt.. eller? Nä jag vet helt enkelt inte, har aldrig varit trashig =)

Nä nu ska jag nog passa på att göra lite sallad till middan, medans Vilmer sover!

Det blir nog ingen tatuering ändå.. Jonas verkar inte vilja släppa på sin tid.. SNACKA OM OSJYSST, jag vet =)
Och inga skor blev det heller =)

Höres!


Housekeeping!

Idag har vi varit hos mamma och pappa hela dagen!
I morse när vi steg upp skulle jag precis börja att dra av sängkläderna för att tvätta dem, sen dammsuga och sånt, ja det vanliga med andra ord, men plötsligt så tänkte jag "men va faaaaaaaaasen =) det ska ju va fint väder varför ska vi då ägna dagen åt att städa.. nä min själ, nu åker vi klockan nio till rydsgård!!"
Såna skitsaker kan man väl göra när det är dåligt väder.. varför ska vi förstöra en hel solig dag bara för lite damm på golvet, eller tvätt som ligger bra i tvättekorgen..
Så vi har varit ute i princip hela dagen lång. Vilmer har varit naken och mest njutigt! Och jag har fått lite färg, FINALLY!
Vi åkte hem vid halv fyra tror jag, då gick vi ut till ICA vid elgiganten och handla lite, sen gick vi hem och gjorde dinner. Efter maten körde Jonas till Lomma (tror jag) för att surfa och då, DÅ, då drog jag igång med att städa badrummet =) helt kunde jag tydligen inte klara dagen utan nån form av städning alls =)
Så nu känner jag mig lite mer avslappnad när jag fått gjort badrummet, vikt lite tvätt och tvättat lite nytt =) nu är det bara dammsugning imorgon!
Tror vi ska skaffa en städerska =) tar typ 80 kr/timme och för dammsugning och torkning av golv och badrum tar det nog inte mer än två timmar, det gör det inte ens för mig (om jag är barnfri) och det ska väl gå fortare för dem? En gång i veckan blir 160 spänn då, alltså... det låter kanske tramsigt i era öron men det kan jag LÄTT lägga på att nån kommer hit och gör det. Det besparar mig mycket både fysiskt och psykiskt! Blir detta ett alternativ så ska jag bannemej hoppa på det tåget!!!

Igår.. hmm, vad hände igår? Jo just det, jag träffa Malin såklart =) sorry! Hon är så fin, det ser så mysigt ut just nu att va gravid, TRO INGET, jag vill DEFINITIVT INTE va det, men det ser så sött ut =) hennes mage är så go!!
Snart påbörjar vi vår excorsist-ceremoni, utdrivningen!! Lille Silas ska ut!!!
Sen va jag ute och sprang på kvällen. Usch det är kämpigt må ni tro.. min kondis är inte på topp om man säger så va! Så ni som ser mig, jag vet, jag ser inte klok ut, jag ser ut som jag ska trilla ihopa och dö, men det gör jag inte, så bli inte oroliga! Jag vill gärna ha bättre kondis och jag försöker intala mig själv att man måste ju börja nånstans.. det är ju bättre än inget och håller jag bara på ett tag så blir den ju så småning om bättre.. eller?
Men emellanåt känns det som nån trär en påse över huvudet, kvittar hur mycket jag andas så får jag inte i mig nån syre =)
Aaaa, jag ger mig själv en klapp på axeln, du är flitig Mia!! Du försöker iallafall!

Imorgon händer nog inget spännande, kanske en fika med Erica på sena eftermiddan, men inget avancerat. Sen torsdag är det möte... ooooo exciting!! Just nu känns det som att alla kommer bli ovänner med alla, eller iallafall jag och cheferna kommer bli ovänner =) jag är i krigartagen. Tro man kan behandla sin personal, som FÖR ÖVRIGT, ställer upp som djur och finns alltid där för dem, men nu, nä NU får vi ju vad vi är värda. Men har dem inte insett sitt misstag och ändrat på det till mötet så ska dem fan få höra! Iallafall av mig!
Får väl gå in på lagert och köra lite meditation innan känns det som.. "andas Mia, ANDAS"

Fredag.. jobb

Lördag.. Trash-fest! Vad är trash när man bor i Sverige, nä inte Sverige, när man bor i sydöstra skåne? Är det "slampigt/hooker-trashigt" eller är det "smutsig/uteliggar-trashig" liksom?
Jag vill inte komma på en fest där jag inte känner nån (tror jag) där det visar sig att jag är det motsatta mot vad alla andra är =) aja det får bära eller brista helt enkelt =)

Nä nu kan jag tycka att det får va nog med bikini för idag. Det åkte på åtta i morse och sitter fortfarande på, så nu får det bli en god dusch och sen myskläder =) det är det skönaste som finns efter en dusch, bara myspys-gosekläder =)

Ha en fin kväll!
Vi hörs!


JENNY!

Förresten du..
Kan jag låna Office igen?

Behöver det  på vår andra dator nu och av någon MÄRKLIG anledning installera jag inte det på denna också när jag låna skivan innan =) Knäppt, jag vet!

Får jag så ta med det på mötet!

=)

Åter till vardagen!

Efter (ytterliggare) en jobbehelg är måndagen äntligen här!
Nja, fast jag kan ta bort äntligen för så hemskt har det inte varit. Helgen har gått fort och har varit helt okej ändå tycker jag. Trodde jag skulle va död när jag gick upp igår morse kl 06.00, skulle ju öppna och hade dessutom stängt dagen innan. Men nä då, jag va hur pigg som helst och va glad i stort sätt hela dagen =) några sura kunder kan sänka en nåt steg, men det va inte värst svårt att ta sig upp igen =)

Igår va vi och åt middag på le jakt, efter jobb. Är inte direkt glad för deras mat, tycker det är skolemat för dyra pengar! Men blir man bjuden kan ju det kvitta =) tack till svärföräldrarna!
Väl hemma igen skulle vi kolla en movie som vi hyrde på vägen hem, men vår dvd har nog pajat eller nåt.. den bara lät en massa! Vilmer är ju glad för att pilla på den......

Jag är väl en sån ko också! Hörde precis en låt på active som jag efterlyst länge, så när dem sa vilken det va så gick jag in på Spotify och skulle hitta den, när jag skulle skriva in namnet tror ni inte jag hade glömt det då? Så trött jag blir!!!!

Nu står Vilmer och skrivar upp volymen och tittar samtidigt på mig med blicken jag-får-egentligen-inte-röra-denna-men-du-sitter-långt-borta-så-jag-gör-det-ändå =) så nu går volymen upp och ner, upp och ner, upp och ner =)

Det har nog blivit aktuellt att tatuera sig igen, har jag en snäll sambo så får jag göra det på söndag! Har nu hittat ett nytt ställe på kroppen där den ska sitta, är dock fortfarande inne på samma text (tror jag =) men det här stället är gjutet iallafall. Det är bara så fint! Men han är väl för snål för att ge bort sin egen tid....... mest eftersom man fick en sån underbar mors dag-present! Jaja, Vilmer kanske tänker som jag..?

Idag är det fika med Malin! Och jag ska göra allt jag kan för att ha Vilmer vaken tills dess, skönare för honom om han sover igenom hela fikan =) 
Och jag ska även gå och köpa nåt ordentligt papper och nån fin penna, jag ska skaffa mig en brevvän =) en efterlängtad en! Och det kan kanske va trevligt att komma ifrån allt det tekniska för en stund! Hade jag fått bestämma hade jag mer än gärna levt på häst- och vagn-tiden =)

Nä nu får jag nog ta och göra nån nytta!
Sitter här i min bikini och ser inte klok ut... det märks att man fått barn, men vad trodde jag =)
På med kläder och se anständig ut Mia =) Aaaa, struntar väl jag i, finns dem som  har det värre =)

Ha en fin dag i solen, det ska vi ha, ska sola massor =) i BARA bikini =)
Ciao!


RSS 2.0