Lille 1:a advent (?)

Ja idag är dagen innan 1:a advent och jag har för första gången i mitt liv tränat på en lördagmorgon =) grymt skönt va det!
Det går bra det därade med spinning tycker jag =) har till och med fått spinningskor idag =) tack tack JONAS =)

Nä första advent imorgon.. var tar tiden vägen?
Jag har gjort mina adventljusstakar och blev himla nöjd med den ene (självkritisk som man är) men jag får nog pynta till den andra med nåt kul så den också blir bra! Kul när det blir mysigt hemma =)

Har inte jobbat på evigheter heller känns det som. Har vabbat ons, tors och fredag.
Vi va hos farbror doktor i onsdags för Vilmer har haft feber nu i över två veckor, blir inte av med den. Jo den försvinner nån dag sen nästa dag är den tillbaka igen.. skumt tyckte vi! Men efter besök hos doktorn, där dem inte hitta nånting mer än att han va slemmig och lät som en "kaffekokare" så upptäcktes det massa nya tänder i munnen. Lille stackaren! Det kan ju ställa till det massor för dem där små. Hög feber, ont i munnen vilket gör att dem inte vill äta, huvudvärk eftersom det spänner och trycker i käkarna, kass i magen.. ja dem kan bli riktigt sjuka minsann!

Bloggat har jag inte kunnat göra eftersom vår andre dator gått sönder och denna jag använder nu har varit full med virus =) vi har bra hand med datorer vi =) nä men nu funkar denna igen, nåt så när iallafall.. får väl införskaffa mig en egen som jag kan va rädd om =)

Nu vill inte Vilmer att jag ska sitta här nåt mer =) han tycker nog inte det är så kul..

Imorgon blir det en sväng på stan, mysiga skyltsöndag, kanske med emil, malin och silas (dem gillar inte folk) =) vi ses kanske =)

Hej svejs!

PICS

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MIN UNDERBARING =)
Bilder: Privat


MÅNDAG

Nä jag är inte förvirrad =) jag vet faktiskt att det är torsdag. Men för mig är det måndag då jag inte jobbat sen i lördags! Har ju varit sjuk själv och varit hemma och vabbat lite emellan också.
Så idag ska det minsann bli riktigt skoj att jobba.

Man kommer så fort in i det här med att va hemma, till sist när man väl ska gå och jobba känner man "näää, jag kunde nog varit hemma nån dag till" och visst det är ju skönt att inte göra nånting, FÖR NÅN DAG, men jag blir fort rastlös.
En av dagarna tänkte jag "tack gud för att jag slipper va mammaledig" =) efter ett och ett halvt år är man mätt på ystads gågator, fik, lekplatser.. ja you name it och jag har varit där =)

Nä idag ska jag jobba, Vilmer ska till dagis, in i rutinerna igen! Yes, I love rutiner =)
Sen är det ur rutinerna igen för det är helg, men men.. snart är måndag igen =) riktig måndag!

Jag är redan färdigfixad och sitter bara här och väntar på att Vilmerpilmer ska vakna.. får nog väcka honom för det är dagis om en timme typ.. Han va trötter  minsann!

Tog finfina kort på honom igår när han och jag va på saltans lekplats. Vi körde ut där så Vilmer kunde "leka av sig". Han har också varit hemma många dagar, och det märks TYDLIGT på hans humör, på hans trots =)
Och det gick bannemej inte att få honom därifrån =) han va överlycklig!
Jag ville hem för det va sviiinkallt, ni vet ju hur mycket det blåste igår.. Men icke Vilmer =) han är för go =)
Lägger in bilderna när jag har en stund över =) ikväll kanske!

Ha nu en bra dag i det gråa! Malin säger det blir soool imorgon =) vi får väl försöka tro på henne =)

Vi hörs!


SÅ HÄR KÄNNER JAG FÖR TILLFÄLLIGT



Helt ljuvligt fantastisk! Verkligen sorglig och underbar på samma gång!
Man känner sig på ett speciellt sätt när man låter denna låten "gå in". Ni som förstår ni förstår!

ÄNNU EN RASTLÖS DAG

Det första jag tänkte på när jag vakna var att ta tempen på Vilmer så fort så möjligt för att se vad han hade i feber. Tror ni han hade nån feber? NÄ.. han är fullt frisk (lite snorig bara) och är jätte uttråkad. Han har bara varit på dagis en gång på två veckor nu så hans lilla kropp skriker efter sysselsättning.
Fast jag inte är helt hundra får kanske jag offra mig idag och dra på honom overallen och sticka till en rejäl lekplats. Ja, så får det nog bli!

Och jag, jag är fortfarande helt snorig och nysig.. varför försvinner det inte? Jag låter inte särskilt förkyld på rösten men är helt tung i huvudet och näsan är i snytbehov var femte minut.. kan det liksom inte bara försvinna.. Är lite mätt på det nu! OCH det kan ju dessutom va bebisdags när som helst, och jag vill ju inte smitta den lille krabaten med en förkylning.
Nä, så nu får det minsann va nog!

Jag ska träna ikväll, i hopp om att det försvinner om jag låtsas att jag är fuuullt frisk!

Vi hörs!


EN SMÅBARNSFÖRÄLDERS DILEMMA

Sååå, då har det för första gången känts tydligt att man är småbarnsförälder och det är snorsäsong!

Vilmer blev dålig i torsdags, med feber. Förmodligen efter 18-månaders-vaccineringen. Sen blev det bättre i helgen men då blev jag dålig, feber i fredags efter min vaccinering, sen bottenförkyld, vilket jag fortfarande är. Men efter noga övervägande meddelade jag jobb i eftermiddags att jag kommer imorgon. Är fortfarande duktigt snorig och slö, men man blir så rastlös av att va hemma.
IALLAFALL.. hämtar Vilmer från dagis och tycker han känns varm.. jodå, han hade feber. Bara att meddela chefen att denna kära moder stannar hemma med Vilmerpilmer imorgon.

Jag va först ganska tveksam, tänkte att han kanske bara va trött eller nåt. Men sen efter att ha övervägt situationen med mormor så blev det solklart att det är väl sjääälvklart jag ska va hemma. Även om det inte va mycket feber så är ju lite feber fortfarande feber liksom =) och nu har det varit så länge så nu får vi kolla upp det imorgon.

Det känns bara så jäkla tråkigt gentemot jobb. Jag är inte den som vanligtvis bryr mig. Men nu vet jag ju samtidigt att det snackas diiirekt på min arbetsplats, och jag pallar inte sånt.

Aja, då får det snackas då då! Jag har en son med feber och han går minsann före Statoil, lätt som en plätt!

Ha det bra!

Och på tal om ingenting förresten så har jag beställt förstoringar på Vilmer idag =) sååå fina dem är. Tog 30 x 40 och dem kostade bara 14,90 st. Helt bra billigt =)

Hej igen!


BILDER

Ibland när Vilmer blir arg eller kanske rent av tycker jag är bottentråkig att va med så går han ut och stänger dörrarna om mig =)



sen när jag fota han så stod han bara där utanför och såg så lissen ut.. men det va han själv som gjorde det så tro nu inte att jag stänger han ute eller nåt.. sån är inte jag! Min finfina prins!

Så här ser min nya tatuering ut

   


Så tjusig såå =)

See you!


BEBISTAJM

Lille Loke har kommit till världen =)

För er som inte vet vem det är så är det Vilmers nya kusin, Jonas systers son!
Av det lilla jag vet så verkade det iallafall som allt hade gått bra!

Jag vill också =) jag vill inte ha fler barn men jag vill va "där" igen för nån minuter bara =) Jag skulle gärna gå igenom en (bra) förlossning igen och hela den här ligga-på-bb-biten =) men jag vill INTE ha barn, så tro inget =)

Nä, idag blir nog en såndär dag då jag ska titta på lite gravidbilder, och från när Vilmer va alldeles ny =) aaa, jag ska läsa min förlossningsjournal =)
Tänk.. om man får barn igen kommer det ju inte kännas likadant.. jag menar.. detta va allra första gången man fick barn och gick igenom en graviditet, och det va ju såklart extra speciellt.
Allt är ju extra speciellt när det är första gången!

Ja.. nog om nostalgi =) nu blir det frukost!

Vi hörs!

Är förresten fortfarande jätteförkyld, känns nästan som det börjar bli lite synd om mig =)
Oooo, förresten igen.. min tatuering blev bara sååå bra! Är helnöjd! Ska ta bild sen tänkte jag =)

Hej så länge!

FY FAN FÖR FAN

Jag har aldrig haft sån värk i kroppen som jag har nu! Jag har feber och är tjock i halsen och har den sjukaste värk jag nånsin upplevt! Det gör ont att sitta, stå eller ligga.. eller bara att andas gör ont! Det gör så ont i kroppen så jag vill gråta...

Jag vill inte ens skriva mer så hemskt det är!

(Spinningen igår gick jäääättebra! Gick helt över förväntan och det va otroligt skönt att få svettas lite)

Hejdå!

Får kanske tillägga att jag tog vaccinet igår.. det är det som gör en kass! Jonas har haft feber i natt och kräkte i morse. Jävla vaccin! Men ni som inte tagit det - ta det!!

BESVIKEN

Dagen började lite besviket när jag fick reda på att det inte blev tatuering imorgon.. blir måndag istället. Men nu när jag hunnit smaka på det (och fixa måndagen) så känns det nog bättre såhär.
Jag har hört så många som blir febriga och får lite värk efter vaccinet så det hade kanske inte gynnat att sitta hos tatueraren då.. Nä detta blir helt enkelt bäst!
Faster Jojo va ju dessutom sjuk idag så då kanske hon hade varit det imorgon också när hon skulle agera lektant åt Vilmer =)

Vädret är lika tråkigt som igår och det påverkar mitt humör lika mycket som det gjorde igår! Finns bara ett ord: HORRIBELT!

Vi skulle gå till pressbyrån innan för att köpa kaffegrädde till Vilmers fika, tror ni dem hade? Nä, jag höll på att bli tokig.
Vilmer är liten i vikten så jag försöker "feta" till hans mat, och just idag fick vi ge oss ut i regnet för att här inte va kaffegrädde hemma.
Den lilla biten gjorde att jag inte tog nån vagn, utan Vilmer gick en bra bit själv, resten bar jag.
Men när det då visar sig att kaffegrädde ej finnes.. WHAT TO DO, WHAT TO DO? Jo vi fick ju snällt gå vidare till Konsum, det är ju inte heller så långt TÄNKTE JAG! Men attans va låååångt det va när man skulle bära Vilmer.. usch fy, ve och fasa vad det krampa i min arm när vi väl va hemma!
ja.. vad gör man inte för lite kaffegrädde till sonen =)

Efter fikan blev det vila i ett par timmar (även för denne trötte moren =) och nu sitter vi redo och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan jobba...... inte roligt inte roligt!

Imorgon ska jag och Jenny på spinning =) =) =) ska bli roligt och se hur man ligger till. Jag vet ju vad jag en gång i tiden klarade av =) WISH ME LUCK!

Nu blir det blöjbyte och bus!

Vi hörs!


TWITTER

Idag skulle det passat bättre med Twitter för mig.. man får endast använda sig av några få tecken, typ 500 eller nåt. Eller kanske ännu mindre..

Jag är trött på detta pisseväder och blir på allmänt dåligt humör av det, dessutom ska jag jobba ikväll och det gör inte saken ETT DUGG bättre. Känner inte för det alls!
Nåt som är jäkligt guttet är iallafall när jag kommer hem från jobb, för då får jag kasta mig i en RENBÄDDAD säng =) det skulle jag kunna ha varannan dag =)

Har, som jag trodde, nu blivit ännu mer tveksam över VAR på kroppen jag ska sätta min fina blivande tatuering.. VARFÖR får jag denna beslutsångest varje varje gång? I hate it!

Jag ska nog fan bara sticka dit och göra den på det stället som jag tänker på först efter jag gått in till tatueraren. Det blev ju bäst när jag gjorde Vilmers namn. Bara gick in, utan planering, och kände att jag ville ha den på armen. Så så va det klart! Ja, det gör jag!

Har tänkt på en annan sak också.. tänk om man blir kass av vaccinationen, då kan jag inte åka och tatuera mig.. ahh, det får va vilket det vill.. jag får väl i såna fall ligga och kräkas samtidigt. Vaccinera mig ska jag och tatuera mig ska jag också =) så det är inte mycket och tänka på egentligen. Nike - Just do it! =)

Vi hörs!

JOBBEHELG

Ja, det där med jobbehelg innebär ju 0 poäng i bloggande, mest så ni förstår varför.. Och nästa helg är en jobbehelg till, säger det redan nu så behöver jag inte förklara mig sen, mest för ni är så många som verkligen hänger mig om jag inte förklarar menar jag =)

Seg helg har det varit. 7-18 i lördags och 7-16 igår.. det är så segt (som gammal kola, hahahaha =) att gå upp kl 6 på helgdagarna. Det borde va olagligt! Visserligen har jag väl inte jättesvårt för det, kommer upp ganska snabbt och blir hyfsat pigg nästan direkt, men det kommer sen vid middag, aaa, gudars skymning va jag blir sömnig. Kan inte ens va trevlig mot kunderna, står och bara stirrar rakt ut =)

Nu va här en liten pojk som kom uppspringande och va färidgsoven. Det är guld värt att få gå upp och göra sig i ordning innan Vilmer vaknat! Då börjar dagen på helt rätt sätt. Tyvärr händer det väl inte varje dag direkt =)

Vaccinering på torsdag, samma dag som det är tatueringsdags! Varför blir jag alltid lika tveksam när det är dags? Jag vet vad jag ska tatuera men nu är jag tveksam på var.. ALLTID!
Jag har två ställen jag "väljer" mellan, på foten eller där hjärtat sitter fast på ryggen.. Det är en text (SÅKLART) som har djup betydelse för mig så jag tänker såhär; Foten är jääättefint men det känns som jag gömmer denna fina text där nere, inte för andra utan för mig själv. Att den kommer i skymundan på nåt sätt.
På ryggen kommer det säkert se lite knepigt ut, texten kommer sitta helt asymmetriskt på ryggen och ologiskt på nåt sätt, men kommer ju sitta där av en anledning, förknippat med hjärtat! Låter nästan som jag bestämt mig va?
Jaja, vi får se. Lär väl säkert komma på ett tredje, fjärde och femte ställe också....

Idag är det arbete mellan 10-18 och det känns väl okej. Tisdag och onsdag är det kväll och torsdag och fredag är det fridagar =) sen jobb i helgen! Sen två veckor efter det är det jobb som F-N! Två tunga veckor!

Nu ska vi ta och äta frukost, min hemmagjorda risgrynsgröt med fastsås =) WHAT? Det ska ju va saftsås =) Blev faktiskt himla god och det va, trots mina samtal till mamma, ganska lätt att göra, så nu kan man det också =) Man lär fantamej så länge man lever!

Oj, nä nu måste vi snabba oss!

Ha en bra dag!
Vi hörs!

LITE PICS

Har ingen lust att blogga så mycket idag, denna dagen är mest grå..
Men jag fick ett ryck med kameran innan när Vilmer busa lite i soffan så jag tömde den sen =) det görs inte alltför ofta.. så nu bjuder jag på lite goa bilder på min prins =)



Min lille stålman =)

 


Rider på sin hoppåsna =)

 


Bus med pappa =)

 


Morgonmys =)

 


Bra med hjälp att tända lamporna =)


GOASTE PÅGEN I STAN!

 

 

 

 

 

 

Bilder: Privat


ONSDAG

Idag körde jag och Vilmer till mina föräldrar, jag kände för att va barn en stund =)
Vi åt frukost, Vilmer busa lite sen la vi oss och vilade i två timmar, TVÅ TIMMAR =) det va fantamej gudomligt!
Man kände sig som när man va ung och gick i skolan =)

Efter vilan körde vi till Blentarp, till Maja och Millas dagis, dem hade öppet hus!
Väl där fick vi smaka på nåt som hette pepparkaksbröd (tror jag) HELT UNDERBART! Va lika mjukt som mjuk pepparkaka, vilket Im in looove with, sen va det liksom matigt på samma gång.. OCH dessutom otroligt lätt att baka. Vi fick receptet =)
Tror jag ska baka det på fredag =) på min day off!

Såg föresten igår att friskis har trots allt några spinningpass jag skulle kunna gå på i veckan, som inte krockar med jobb. Det gjorde dem förut men dem har väl ändrat tider, eller lagt till några pass / dag.. Så Jenny, vad säger du? Ska vi dra igång? Du ville ju =) Nu har inte jag nån ursäkt längre iallafall =)

Nä nu är det pyjamasdags sen är det date med Johan Falk hele kvällen lång =) Vi ska spela in Greys SÅKLART =)
Ha det super!

Vi hörs!

Aj aj aj!

Jag skar mig i handen för ett par dagar sen, inget djupt, men det gör ändå jäkligt ont..
Om ni tänker er att tummen är ett kycklinglår som man ska dra loss från kycklingen så följer det med en bit kött liksom, det man äter. Jag har skurit mig mitt på det därade "köttet" i handen =) och varje gång jag rör tummen så spricker det och går upp.. AJ och det gör ont-ont, ont på riktigt liksom!

Jaja, jag får väl gå och snickra ihop en byrå och se om det hjälper =)

Hej så länge =)

PLUS att min Kings of Leon-skiva gått sönder, det gjorde inte saken ett dugg bättre....

SÖNDAG

Nu är jag och Vilmer åter i hemmet efter en promenad och en fika på Espresso House (av alla ställen) med Malin och Silas!
Mysigt som vanligt.. i typ en minut.. det var vad jag hann fika, fick springa runt som en dåre efter Vilmer resten. Han fick Ventoline innan vi gick hemifrån, för han är lite slemmig och hostig, och där är nåt uppiggande medel i, vet inte riktigt vilket. Men så iallafall, det är en av biverkningarna.. att man blir speedad så det heter duga, vilket han såklart blev! Vid nåt tillfälle bara stod han vid en vägg och skaka huvudet riktigt hysteriskt fram och tillbaka, fram och tillbaka.. ser nästan hemskt ut!
Men nu ligger han som en slagen hjälte här bredvid mig och sover så gott så gott!

Igår såg vi Knowing med Nicolas Cage och jag tyckte den va jättebra.. till en början!
Verkligen en sån film som jag tycker är spännande och får mig att fundera över saker och ting.. den var till och med liiite för läskig för min smak emellanåt, jag är ganska känslig =) iallafall.. sista halvtimmen gjorde så filmen blev urlöjlig och riktigt dålig.. helt plötsligt från ingen stans kommer där rymdskepp och ska ta barnen och grejor.. och föräldrarna låter dem åka och massa sån trams.. ahh, det blev bara pannkaka av allting. Såå besviken jag blev. Från att ha varit en grymmefilm till en ordentlig flopp.. varför måste dem förstöra det så med massa spaceiga grejor?
Jaja, häromdagen såg jag en annan film iallafall.. The proposal.. jätterolig =) se den! Jag är inget stort fan av Sandra Bullock men i denna va hon himla rolig =)

Idag fyller min bror Kim 29 år, congratulations!! Ska se om jag kan hitta nåt foto =)


Foto: Privat

Där har vi han ja =)

Usch, nu har jag den hemskaste veckan framför mig.. Jobbar kväll måndag och tisdag, ledig onsdag, tosdag och fredag! INTE BRA, INTE BRA!
Det är den veckan jag jobbar som minst mitt i veckan och då är det som störst risk att man gör av med pengar! Jag har blivit så slösig sen jag börja jobba, då helt plötsligt har man ju dubbelt så mycket pengar varje månad =) men jag slösar ju desto mer på... ingenting!
Men ahh, sen å andra sidan har jag levt jäkligt snålt när jag va hemma och va mammaledig så då gör det väl inget om man kan unna sig lite nu.. eller?
Jag får passa mig bara, det är lätt att man svävar iväg lite lätt =)

Sitter och tittar på reprisen av Idol och varje varje gång jag ser Peter Jihde (?) så smälter jag =) jag tycker han är så het, mysig och rolig =) han är mumsig... och gift =)

Nä åter till verkligheten, vad i tusan ska jag hitta på med idag? Just det, vi kanske skulle hjälpa Johanna att flytta..
Hur går det Jojo?

Ooo, Eddie är minsann också en liten godisbit.. fast han är bara 20 år.. det är lite väl =)
Känns som jag får sluta blogga och koncentrera mig på Jihde isället =)

Hej svejs!


RSS 2.0