Våren är här!

Ja jag tror minsann det! Jag hoppas det iallafall!
Idag såg jag på vädert i Kvällsposten att det skulle ligga runt 10 grader nu i över en vecka, nästan två, och mestadels sol =) sånt gör mig glad!

Jag tänker inte nämna hur dålig jag är på att blogga, då kanske jag bättrar mig =) Var gång jag sagt att jag är urdålig på det och att jag ska anstränga mig så händer det noll. Så nu säger jag inget =)

Imorgon ska vi på nytt besök på ett dagis, Abrahamslund, med Stina och pojkarna.
I fredags va vi på Soldalen och det verka jättebra på alla sätt och vis, förutom att dem har nio platser till hösten och jättelång kö, sa en tjej i personalen. Men hur kan den va det när man inte får söka förrän tidigast fyra månader innan, vilket det är imorgon, hur kan det då redan nu va lång kö? Är det nåt jag missat, eller inte förstår?
Jaja, vi ska söka oss dit iallafall, man kan ju nångång kanske ha tur. Det är ju nio barn som ska ha plats, så vem vet!

Nu kom jag på nåt skoj, jag har två trisslotter i min plånbok som legat där i evigheter, undra undra hur dem ser ut!

Idag har jag fått bort tvätt-mount everestet, så nu mera slipper man ha fötterna i en tvätthög när man sitter på toa =)
det är verkligen super att ha egen tvättmaskin, men risken är ju stor att det gärna ligger på golvet ett tag innan man har tid och lust att ta tag i det =) jaja, så får det va och så blir det!

Nä nu blir det en liten Mars-glass sen bingen! Man får lägga sig tidigt nu när Vilmer är förkyld, sover som en hussa!

Godnatt!

Blandade känslor råder!

Ibland känner man sig lite kluven i kroppen, men nu tror jag att jag hittat rätt.

När vi kom hem från Thailand tyckte jag allt kändes tråkigt. Vårt vardagsrum har noll i "mysfaktor" och jag hatar det. Det är för här är lite kvar att fixa i lägenheten som man inte tagit tag i det. Golv ska läggas och nya fönsterbrädor ska sättas upp. Men iallafall, när vi då va hemkomna kände jag inte för nånting, här va bara tråkigt. Ville inte städa eller plocka i ordning, vad var meningen liksom.
Men nu, efter att ha spenderar några kvällar på IKEAs hemsida har jag hittat hur jag vill ha det. En skänk, en ny tv-bänk och ett nytt soffbord ska inhandlas snarast möjligast. Inga dyra grejor, ska bara vara svart och simpelt! Sen lite blommor (efter fönsterbrädornas uppkomst) och lampor i fönsterna sen är här klaaart!
Det är liksom inte så mycket som ska fixas, och det är definitivt inget svårt, det första hänger inte på mig bara. Och Jonas har övderdrivet mycket jobb just nu så jag förstår att han inte kan släppa allt heller.. men jag längtar så efter att få mysigt och färdigt. Så man kan slappna av när man sitter i soffan. Det gör man inte nu, man bara stör sig på hur här ser ut =)

Jag har blivit dålig på det där med bloggandet igen, men det är lite för jag har tyckt allt varit så tråkigt sista tiden.. Fast allt har skäl och förklaringar! Man kan inte alltid va på topp! Men nu är jag! Nu tycker jag läget känns kontrollerbart!

Imorgon ska jag ringa ett dagis för att boka in ett litet besök =) spännande! Det är ju dags att söka nu så vi måste kolla upp alternativen. Men det lutar åt Soldalen!

Nu kollar jag på Linda Rosing-programmet, va det nu heter, men shit pommes så tramsigt det är. Varför håller man på som hon gör? Få rätsida på dig själv kvinna!

Idag va jag hos tandläkaren två gånger, mest för att jag är så jäkla smart =) Hahaha, ELLER INTE!
Skulle va hos tandläkaren kl. 11 men när jag sitter där snällt och väntar, och tiden börjar ticka iväg mot kvart över undrar jag.. va det nu jag skulle va här? Jag hade aldrig en tanke på att dem kunde va sena utan jag bara fick en känsla i kroppen att det va nog jag som va fel på det =) och det va det, haha! Jag skulle va där 12.50. Vilmer ska va hos tandläkaren nästa tisdag kl. 11 så jag hade nog snurrat till det lite. Men jag blir så förbannad på mig själv.. att man inte kan hålla ordning på sig själv ens =) fast så är det väl när man har huvudet fullt av annat och andra!

Nu ska jag öppna mitt choklad =)

Ha det gott!


THAILAND 2009 =)

Ja så då va man hemma igen efter 15 dagars semester i mitt underbara paradis! Blandade känslor råder!
Det är skönt att va hemma igen, tillbaka till en vardag med rutiner och ordning, MEN Thailand är ju bara ljuvligt!
Nästa resa är redan bestämd, om ett år blir det bara en flygstol till Bangkok sen tar vi oss till olika ställen därifrån i ca 3-4 veckor, gissa om jag längtar redan!!

Vi har haft det jättebra och jättevarmt =)
Vilmer haffa nog nån sjuka här hemifrån precis innan vi åkte så han va lite krasslig där nere dem första dagarna, men det får man väl köpa när man har småbarn, det är ju en jätteomställning också med den värmen. Jag blev också dålig, men det vara TACK OCH LOV bara en natt. Det kom från alla håll och kanter samtidigt (fräscht faktiskt) och jag trodde jag skulle dö =) men sen när det väl kommit ut så vaknade jag på morgonen och mådde bra, lite trött bara, men ingen sjuka kvar. Jag trodde ju där för en sekund att hela resan skulle va sabbad, men så blev det inte =)

Vi har varit på dagsturer till olika öar, badat/matat små färgglada fiskar, varit på Phi Phi Island två dagar, gått på massa mysiga marknader och shoppat, åkt tuk-tuk överallt =), besökt munkarna i deras tempel, HOPPAT BUNGY JUMP =) ja med andra ord så har vi gjort massor tycker jag! Jag är helnöjd!

Mer nöjd blir jag när jag fått ringt till Ving och fått kompensation för tiden vi varit dåliga, har läkarintyg från en internationell läkare så vi ska nog få lite =)

Och ja, som sagt, Mia-Mari har hoppat Bungy Jump, kan ni fatta? Inte jag =) Ja trodde aldrig jag skulle göra det. Har aldrig ens tänkt tanken att det är nåt för mig, det har aldrig funnits i mitt intresse ens. Men vi va iväg sista dagen för Jonas skulle hoppa, och när han hade hoppat så hade han blivit helt hooked, han va såld, det skulle han ABSOLUT göra igen.
Vi åkte hem till hotellet och gick där och fundera på vad vi skulle göra, det var en lite halvmulen dag, och emellanåt regna det nog också lite, så vi visste inte riktigt hur vi skulle fördriva tiden. Aaa, sa Jonas, vi åker tillbaka ut dit, för han ville hoppa fler gånger =) och när vi väl va där kände jag att detta är andra gången jag har chansen mitt framför ögonen idag och jag kommer förmodligen inte få chansen igen, så va fan, GO FOR IT! Efter vi varit där första gången så kände jag mig lite besviken på mig själv, konstigt nog, för trots att det aldrig varit nåt som intresserat så tänk va häftigt att ha gjort det, och nu hade ju Jonas gjort det. Där va till och med bilder på barn som hade gjort det, då kände jag mig lite mesig =)
Så till skut, en kvart innan dem stängde, hoppade jag, och jag kommer DEFINITIVT göra det igen!! Det var en mäktig känsla i kroppen!!

Nu orkar jag inte berätta mer idag, det kommer säkert lite mer från thailand nu dem närmsta dagarna, just nu känner jag mig bara sliten och trött. Vilmer har inte riktigt ställt om än så han vill busa vid 4 på morgonen =)

Bilder för resten..

So long!


Utsikt från vårt rum


Vårt guesthouse på Phi Phi


Familjen på Monkey Beach


Vilmer är inte helt överens
med sanden =)


På svensk restaurang =)


På McDonalds
och äter glass =)


Väldigt lugn och mysig ö!
Undrar vad jag gör..?


Dessa fina
longtailboats =)


Fräck bild =)


GOTT MED GLASS =)


Bada bada bada =)


Pappa och son kör
flinta-bil =)


Ska ju också sitta med =)


Högvatten =)


Små färgglada fiskar...


...som vill ha banan =)


av mig =)


FINAST!!


The Big Buddah!
Mäktigt stor!


Så kanske fler skulle leva!


På Snake-show =)


Munk som ber!


Cashew-frukt


Dags att åka hem =)


Mia spänns fast
 hjääääälp =)


Mia hoppar och tror
hon ska dö =)


COOLT!


Jonas hoppar och får en
adrenalinkick som heter
DUGA =)

Bilder: Privat

RSS 2.0