Egypten nästa..

Ja det blir nog en trip till Egypten i mars-april nånting. Den kortare veckosemestern jag prata om igår blir nog till pyramidernas hemland =) Har alltid fascinerat mig dem där bygganderna, ska bli intressant.
Vi kommer nog bara hoppa på en restresa eftersom dem ligger typ 2000 kr mindre i pris så känns det som det är ett smartare alternativ, det gäller ju att va smart ibland =)
Nä, så skönt det ska bli. Det får bli en tröstresa för att det inte kunde bli Thailand =) skämt osido, det räcker mer än väl, man får ju semester, sol och bad! Men Thailand är paradiset för mig, det är dit man kommer när man dör!!

Jag säger som Marie gjorde på sin blogg idag, ni är många som läser. Roligt roligt, men om jag skulle gissat vem ni är så är det typ max fem st, resterande då, så många känner jag inte ens =) tur jag kan intressera! Kan dock tänka mig att det är en och en annan som läser mest för att reta sig på nåt/någon, så är det när det inte finns intressantare saker i livet =) men det bjussar jag på, vi bor ju trots allt i Ystad, här är ju näst intill alla likadana, och nu har jag verkligen vant mig! Har slutat förvåna mig över hur många i denna stan som inte har förmågan att "va sig själv" Facebook är ett roligt place att se hur illa alla beter sig =) man tisslar och tasslar om människor på stan men sen ska man ändå bli "vän" på Fb och skriva till varandra! Jaja, så kan det gå!

Nu vakna Vilmer precis och jag tänkte vi skulle ta oss ut en sväng, kanske upp om till jobb, ska ju jobba i helgen och då är det rätt skönt att kolla läget lite innan, se vad som är nytt nu med the new project!
Sen ska vi bara va hemma och mysa resten av dagen för att orka jobb OCH va mamma hela helgen =)
Och nästa vecka är fantamej nästan fullbokad. Måndag ska jag och Vilmer till Skurup (det är också ett ställe på jorden =) på tisdag är det faktiskt lugnt än så länge, onsdag är det fika med Therese och Anette, torsdag är det upp om backarna till Mars/Österberg ooooch fredag är det arbete =) puff sen va det helg igen!
Sakta i backarna, en helg i taget =)

See you!

Dream away!

Jag drömmer mig bort till Thailand =) och ännu mer nu när ett par vänner och deras dotter ska åka nu i mitten på februari! Jag är så avundsjuk så när jag fick veta det blev jag nästan förbannad och irriterad =) JAG VILL OCKSÅ!
Eftersom det är tiden som dåligt räcker till för herr egen-företagare, då det är jobb upp över öronen, så är vår lilla plan att kanske nöja oss med en veckas semester detta året, sen eventuellt nästa år ta Thailand och va borta lite längre, nånstans mellan två-fyra veckor.. Det va Jonas förslag, och det låter ju inte jättedumt, men jag vill åka nuuuuuuu!! =)
Får nog köpa det alternativet!

Vilmer mår mycket bättre, är än så länge feberfri, YEEEY!! Och han äter sin nya penicillin med aptit =) han gapar och gapar och gapar när den där sprutan kommer fram =) skönt, skönt att slippa försöka fixa och trixa med annan mat, och lura och hålla på. Nä denna luktar glass och han vill mer än gärna ha.
Det tönna va att av den andra penicillinen (den äckliga) skulle han ha 5 ml 3 gg/dag, totalt 15 ml. Den nya, som dessutom är god, ska han bara ha 2,5 ml 2ggr/dag, alltså 5 ml om dagen. Vad är det som är så svårt? Varför fick han inte den från början? När läkaren ringde igår så fråga jag om den nya va likvärdig den gamla, jag sa han, för det första va den nya nu typ samma fast annan tillverkare bara, och för det andra så va den även mycket bredare än den gamla, alltså den täcker upp mer och fler "sjukdomar" OKEJ! För mig låter ju den nya och GODARE mycket bättre. Så nu har jag försökt tvinga Vilmer med den gamla i två dagar, och han har klökts och kräkts och gråtit plus att jag betalat den i onödan, när vi kunde fått "glassen" från början, varför ska vissa alltid göra det svårare än vad det är?

Nä åter till Thailandsdrömmarna =)

Vassego och njut!

SÅÅÅ SKÖNT!!



















Titta där är Vilmer ju =)


Höggravid? Nja, kanske =)


Svullet!


Medtagbar bricka!


Ooo här va vi på en båt i typ 59 timmar, så varmt det va, jobbigt varmt!


Så här va mina fötter hela resan, mindre skönt =)
Bilder: Privat

Min stora kärlek..

Min stora kärlek är ju faktiskt Will Smith, och jag blev rekommenderad att se en film för ett tag sen, "SEVEN POUNDS", som han spelar med i. Tänkte inte så mycket på det då tills jag såg den på reklamen igår, den ska ha biopremiär den 6 februari. Jag hitta väl den på datorn med svensk text och allt, och ladda mentalt för att se den när Jonas kom hem från träningen.
Vad tror ni händer? JOO det ska jag berätta, JAG SOMNAR! Vaknar till emellanåt och ser Jonas som fortfarande tittar och försöker anstränga mig själv, men helt ärligt, det sved i mina ögon =) det gick inte hur mycket jag än försökte.
Så såg jag fram emot det så mycket och ville verkligen, så blir det bara pannkaka av allt.. typiskt mig också att somna =) vi kunde ju sett den i vardagsrummet i stället, nä vi går och lägger oss i sängen och ska se den. Och jag som somnar till ALLT, vad tror jag =)
Nå iallafall, vad är en bal på slottet?
Jag tror den är jättebra iallafall. Har ni sett "Jakten på lycka"? Det är samma regissör till denna och den va ju bara så otroooligt bra, en av dem mest gripande filmer jag sett, och mycket mycket välspelad! SE DEN om ni inte sett den!

Vilmers lilla öra mår säkert lite bättre, har feber emellanåt, och igårkväll hade riktigt feberfrossa, bara skakade lille stackarn! Men på dagarna mår han ändå bra, busar och leker och är på glatt humör. Men den där penicillinen va ju ingen höjdare. Tips på hur man får dem att behålla det? Jag kan inte blanda det med nåt varmt, och jag kan inte blanda det i flytande kallt för då måste jag va hundra säker på att han dricker upp allt för att få hela dosen i sig, och helt plötsligt kanske han inte vill dricka mer =) TIPS, anyone?

Oooo, imorgon är det ansiktsbehandling! Det blir en ny upplevelse, ska bli jätteroligt, framför allt SKÖNT!!

Nä minsann och da´ nu är det gröttime!

Ha en skön onsdag!

PLUTTEN!

Min lilla plutt har (en liten) öroninflammation och hosta och feber. Därför är jag inte här, jag är med honom 24/7

ÖM =)

Massage igår och det va otroligt OTROLIGT skönt!! Har aldrig fått massage från en riktigt utbildad person förr, jo i Thailand men då va jag ju gravid så det va mer beröringsmassage på utvalda ställen, inte rygg och fötter, och absolut inte i närheten av magen, så man hann inte uppleva så värst mycket av den massagen. Men detta igår, det va... hälsosamt för min kropp på HÖG nivå! Kanske för att kroppen är så trött av allt bärande och så, men det va perfekt iallafall, precis vad jag behövde! Så klart gjorde det lite ont på axlarna, men det gör det ju när man är så spänd som jag va, så kvittar det hur mjukt man tar =) och jag, jag är ju en klenis!
Efter massagen va jag och sola, också skönt. Efter massage blir man gärna lite frusen ju därför tänkte jag att en kvart i solen skulle inte skada.
Nu är det ansiktsbehandlingen som väntar i nästa vecka, ska också bli spännande! Har aldrig gjort det förut så man kanske blir hooked, massagen är iallafall nåt jag vill och kommer göra igen, trots att det kostar. Man får kanske kosta på sig lite ibland för att må bra i kroppen =) och det är väl på tiden man börjar göra det, jag är gärna en sån människa som tänker på alla andra först och kastar mig själv av från listan =) FÖÖÖRÄNDRING PÅGÅR!

Väl hemma igen var Vilmer förberedd för sängen, bara jag som skulle ge välling, sen slockna han och då fortsatte jag min avslappningsstund =) sen blev jag hungrig som f-n, undrar om det va massagen? Så när Jonas kom hem från träningen fick vi göra varma mackor och nudlar =) lite nattamat skadar inte!

Nu på morgonen har jag varit lite duktig med ny energi. Igår kasta jag in klädseln till två bilstolar i maskinen, tyckte det var dags för uppfräschning. Och idag har jag pillat på dem på stolen igen, det är minsann lättare sagt än gjort. Eftersom jag glömt hur jag tog AV klädseln så gäller det att använda huvudet när bältena ska in rätt igen, och hur dem ska spännas fast på baksidan.. en pers =) Vilmer tyckte nog också det var jobbigt för han snarker högre än moffar gjorde innan just nu =)
Nä eftersom det är dags för ny bilstol så kunde man lika gärna göra dessa rena och fina för att ställa undan eller sälja. Så vet man att det är fräscht. Så är jag med allt. Alla Vilmers kläder som är för små och ska rensas ut tvättar jag först. Så om man nu behöver det en nästa gång vet man att det är rent och helt. (Kommer förmodligen tvätta det igen då, men det känns bäst nu iallafall =)

Nä om jag skulle äta frukost, eftersom man åt sent igårkväll så vaknar man och är vrååålhungrig så jag får nog göra mig en mackeslarv!

Sen är det jobb i eftermiddag, kul jul! (Ni läser det kanske med ironi, det är ju vanligast att man tycker det är drygt att jobba, men KOM IHÅG: Jag VILL jobba =)
Imorgon är det P-möte och på kvällen kalas. Lördag är det jobb (extra) och söndag är det FRIDAG med familjen! Har varit lite mycket den senaste tiden så det ska bli skönt!

Ha en bra torsdag!

Massagedax!

Ja minsann!! Idag är dagen då jag ska få massage =) 45 minuters fri massage, undrar om jag ska ta hela kroppen eller satsa mest på rygg och nacke? Jag känner i och för sig att ryggen är slutkörd, eftersom jag gått ner helt för mycket i vikt så har jag väl ingen kraft kvar nånstans, så därför tar ju ryggen extra mycket stryk av allt bärande.
MEN jag tänkte kanske försöka ändra på det, när Erica kommer hem igen så ska vi försöka börja träna, eller hon ska och JAG ska försöka följa med! Det hade verkligen behövts!

Vilken dimma det blev ute, bra! Innebär att det inte är minusgrader. Jag vill nämligen att det ska bli vår nu. Eller..? Det innebär ju att Vilmer fyller år, fattar ni, ETT ÅR! Det är craaazy! Stora pågen!

Nä om jag skulle gått och hängt lite tvätt, mest för det är så roligt =)
Sen ska vi kanske upp till familjen Mars/Österberg, ut måste jag iallafall.

Igårkväll va jag och sola, köpte solkort och laddade det med massa pengar, när man väl har pengar så tänkte jag att det är lika bra att göra det. Annars slutar det med att man vill sola, men tycker det är onödigt för man har inte så mycket pengar, men nu kan jag ju =) nääär jag vill! Och det är så både välbehövligt och skönt. Fast igår glömde jag iPoden så det va bara drygt, ligga och lyssna på Sveriges sämsta radiokanal är väl ingen hit när man ska slappna av!

Dåligt med bilder, JAG VET. Men jag skulle ta massa bilder hhäromdagen och då gick inte kameran igång, batteriet va slut. Så nu är den laddad och klar så nu ska jag försöka.

Ooo, vaknade av sms i morse =) En kär liten arbetskollega har fått sitt andra barn, en flicka =) så roligt och stort GRATTIS!

Tänk när man va där, tittade på bilderna här om dagen från BB-tiden, både före och efter Vilmer. Det känns som igår och trots det va mycket virr-varr i huvudet så va det ändå så otroligt roligt och mäktigt! Kan ni tänka er att jag varit 20 kg tyngre än nu? Jag gick upp 17,5 =) helt ofattbart! Man kände sig visserligen stor, men inte så stor.
SOM SAGT, jag kan göra om själva förlossningen vilken dag som helst. Fruktansvärd imponerande och häftig upplevelse att få uppleva!

Tack för mig!

Glasögon!

Nu har jag och Vilmer precis varit uppe på vinden! Hahaha =) det va minsann en pers!
Skulle försöka leta upp mina glasögon som jag trodde jag gjort av med, en gång till =) gjorde ju av med förra en nyår för några år sen. Och nu har synen börjat bete sig konstigt igen så jag har väl letat som en idiot här men utan resultat. Så kom jag på att dem nog åkt upp på vinden i nån låda nu med tanke på flytten.
Så jag och Vilmer upp på vinden. Och jag tänkte, jag måste ju kunna sätta honom ifrån mig för att kunna rota i lådorna men det är ju kallt på golvet.. hmm! Ja, vi får ta vagnen! Och vi åkte hissen upp till fyran sen är där två trappor upp till vinden, och precis när man är klar med trapporna är där en sån där tung källardörr som man måste hålla upp med typ.. hela kroppen samtidigt som jag ska dra upp vagnen för dem sista trappstegen.. puuuh! Det hade nog varit en syn att se =) MEN, det gick och jag fick mina glasögon =)
Så nu får vi se om dem hjälper. Min syn förändrades ju under graviditeten så jag kunde inte använda dem alls, fick höra av en optiker att det är för man samlar på sig så mycket vatten när man är gravid, men att synen OFTAST ändras tillbaka igen efteråt. Så vi får väl se om det hjälper..

Fick reda på igår också att jag blivit utsatt för bedrägeri på jobb, utan att jag visste om det eller märkte det.. skumt! Sålde en del limpor cigaretter till nån med stulet bankkort, men eftersom han lämna fram legitimation frivilligt misstänker man ju inte så mycket. Men men, det ska va jag till det =) va ju bara nåt år sen det hände sist, med zigenarna, som blåste mig på pengar! Efteråt känner man sig som världens största och mest korkade blondin, men i situationen som kassörska bakom disk är det minsann lättare sagt än gjort. Man är och tror man är tillräckligt vaksam men dem är duktigare än vi tror. Och jag är så jäkla godtrogen också.. tror liksom inte sånt om människor, och det värsta är att dem är så jädrans trevliga, det är ju därför man aldrig misstänker nåt.. och det vet dem ju! ARG blir jag iallafall! Leave me alone..
Jag borde ju ha kollat så namn på kort och leg stämde, det är ju min uppgift, men sen å andra sidan, som en tjejkompis sa, förmodligen hade det ändå stämt överens just för det är så lätt idag att göra/fixa falskleg också.. Jaja, gjort är gjort! NOG OM DET!

Nu är här en ål som vill ha mellis =)

Ha det så bra!

MATT DAMON!!!

Jag drömde i natt om MATT DAMON =) jag hade ett förhållande med honom och skulle flytta ihop med honom i New York. Han va med mig och hjälpte mig packa lite från min lägenhet och det va sommar =) vi tog några lådor och skulle gå bort till vårt nya place, då möter vi några av hans kompisar OCH HAN PRESENTERAR MIG =) och den ena tjejen som va med va Sarah Silverman =) Vet ni vem hon är?

Har ni sett klippet på youtube som hon gjort =) Det är sååå roligt. I´m Fucking Matt Damon heter det iallafall, spana in den! Den är upplyftande =)

Men helt knäppt iallafall att jag drömde om både honom OCH henne, det var evigheter sen jag såg detta klippet och från ingenstans drömmer jag om dem, och att jag dessutom va  Matt Damons flickvän och Sarah Silverman är hans kompis.. aaahh, det kändes helskumt när jag vakna efter drömmen =)

Nu ska jag och Vilmer åka med mormor och storhandla =) och jag tänker på Matt Damon istället för handlelista =)

Ha en bra dag!


Solattackerad!

Eftersom vi har fönster på tre håll i denna lägenheten så innebär det en jäkla massa fönster, och nu på morgonen känns det som solen lyser på mig var jag än är. Nu tänker ni "men solen lyser ju bara från ett håll.." och det är ju sant, men på nåt vänster så speglar det sig så här är verkligen sol överallt inne, och det är jätteskönt. Tänk när det är sommar bara! Oj oj oj, vad vi ska bada! Hoppas det blir en bra sommar!

Samtal är ringda, två maskiner tvätt är upphängda och jag är avklarad =) bara "fritid" kvar =)
Och eftersom jag ska jobba sen är det ganska skönt att inte ha några måsten nu på dagen.

Känner dock att här är väldigt smutsigt, men eftersom här är ett golv kvar att lägga så blir tankarna automatiskt att det får va smutsigt sålänge, känns inte lönt att putsa och feja när här ändå ska sågas och dammas snart. Men kanske jag hade behövt dra snabeldraken på en runda?

Igår va vi och fika med Stina and the boys och Marie (utan barn =) Måste kännas konstigt när man har barn att helt plötsligt gå nånstans och göra saker utan barn..
Trevligt va det iallafall att komma ut och få se folket lite, brukar inte bry mig särskilt om Ystad annars, men igår va det riktigt skönt att komma ut en sväng. Nu med jul och nyår och allt annat ståhej så har det inte varit så mycket fikande, men sen å andra sidan så uppskattar man det mer då när man väl gör det.

Aaaa, jag skulle vilja gå på bio! Jag vill se den svenska filmen "Allt flyter" (tror jag den heter) Den verkar så himla rolig, och det är jag sugen på nu, lite roligheter =) Denna helgen blir det inte iallafall, ikväll är det jobb sen imorgon ska vi nånstans (vet inte riktigt var) och fira Jonas farmor. Men nästa helg kanske..

Kom på att jag har ett samtal kvar att ringa, så.. ha en bra dag!

Och tack Sara för din fina kommentar =)

Ju tidigare desto bättre!

Ja idag vakna vi när Jonas gick, vid sjutiden, och det är minsann mycket bättre. Den senaste tiden har det blivit lite slappt och Vilmer har gärna somnat om till åtta-halvnio, men det blir för sent. För det första känns det som jag får börja dagen med att stressa. För det andra så är jag tröttare när jag vaknar senare. Även om jag får sova längre så är jag ändå piggare om jag kommer upp tidigare. Man kommer igång på ett annat sätt. Nu har jag ju redan hunnit göra mig färdig och allt, det hinner jag inte annars, om vi inte kommer upp i tid.
Nä, det får bli ändring på det igen, upp när Jonas går!

Håller på att läsa Maries blogg, hon håller på att skola in sin dotter på dagis. Jag vill inte.. den tiden kommer ju när jag också måste göra det, usch. Jag vill givetvis att han ska gå på dagis, men jag vill inte lämna honom. Innan om man funderade på sånt, som icke-mamma eller gravid så tänkte man att det skulle bli lite skönt att lämna på dagis, för dem får leka av sig, stimuleras, och jag får lite barnledigt, jobba så klart, men så känns det inte längre. Jag bara fasar för den dagen då han inte vill på dagis. Jag tror säkert det går hur bra som helst med inskolning och sånt, men den dagen kommer ju komma när han är ledsen och man måste lämna iallafall. Och i vårt fall med våra arbetstider kommer det förmodligen bli jag som lämnar och pappa som hämtar. Och vad innebär det? Jo, det innebär att jag blir den hemska föräldern som lämnar, och Jonas blir den underbara föräldern som kommer och räddar =) och får se lyckliga Vilmer komma springande, jag får lämna honom lissen. Usch va tramsig man är, men ändå.. så känns det =(
Jag tror jag får försöka att vänta med att fundera på detta =)

Nu ska jag va väldigt fru-ig och börja på maten, så jag slipper den sen i eftermiddag =)

Ha en bra dag!


 

Pinsamt.. =)

Jag skrev innan om att jag kom på att jag inte kunde gå på massagen på fredag.. Jag är sååå förvirrad!!!
Jag ringde dit för att byta tid och det visar sig att det är inte alls på fredag, det är på onsdag i nästa vecka, och då kan jag utan problem.. var har jag fått för mig att det va på fredag?

När jag ringde stod jag dessutom och titta på lappen med datum och klockslag på, där det stod den 21/1 och är det på fredag? NÄ! Lite dum jag kände mig =)

"Hej jag skulle behöva byta tid för jag kan inte nu på fredag den 21:e"
"Men det är inte den 21:e på fredag och jag har ingen massagekund inbokad då.."
"Va, men jag står här och kollar på lappen och jag ska va hos dig på fredag kl 17"
"Va det Mia?"
"Ja"
"Det står att det är inbokat på onsdag"

Däääär gick det upp ett ljus =) Såå pinsamt! Är det mamma-ledighets-förvirringen som tilltar?

Aja, det bjuder jag på =)

Mötet gick bra, det var väldigt roligt och intressant, nu känner jag verkligen för att börja jobba 100 %, men det dröjer ännu =( Jag får lugna mig lite! Men det skulle varit kul att va med från början när nya projekt drar i gång, men jag är ju där lite iallafall!

Pictures it is!
Have a nice evening y´all!


Min gunghäst =)


Broom-broom =)


Jag kan köra med en hand också, det är roligare =)


Nyår, trött som attans =)
Men jag hör inget iallafall, skööönt =)


What is this?


Bank-bank-bank =)


Hmm, dem va ganska goda =)


..eller..?


Finaste pågen i stan! (utanför stan också =)


Nu har jag sju tänder =) ser ni?


Titt-ut =)
Bilder: Privat

Dessa drömmar..

Inatt drömde jag att det brann som tusan i ett hus i Rydsgård, och fem personer dog. Man fick springa bort från hela byn för elden spred sig jättefort.. vad betyder denna dröm? Att det brinner i mig kanske..!
Härom dagen drömde jag i tredimensionellt, det var riktigt läskigt.. som man va i ett tv-spel, kändes riktigt skumt, och man kan ju undra vad det innebär? Att jag lever i en fantasivärld och drömmer fantasidrömmar, drömmar som inte kommer att uppnås? Att allt bara är på låtsas? Ja, ja vet inte.. kanske betyder det ingenting!

Idag ska jag på ett jättelångt personalmöte ute på Ystad Spa, ska bli väldigt intressant faktiskt, det är stora förändringar på gång på jobb så det är spännande. Men det är klart, det hade varit roligare att göra annat ute på spaet =) Vilket gjorde att jag kom på att jag kan inte alls gå på massage på fredag.. fan också!

Jag fick ju massage och ansiktsbehandling av Jonas och Vilmer när jag fyllde år, så hade jag bokat tid till massagen på fredag men då ska jag ju jobba.. Jaja, får bli i nästa vecka då! Jag har inte riktigt hunnit koppla att jag måste ta hänsyn till arbetstider nu helt plötsligt.. =) känns konstigt!

Nä nu måste jag ringa till försäkringskassan, LUCKY ME =) det är ju så roligt, och framförallt så går det ALLTID lika smidigt! No no!

Ha en bra dag allihopa, jag är på Ystad Spa om det är nåt =)

Återigen längesen..

Nu va vi där igen.. nu va det ett par dagar sen jag skrev sist =) eller fler kanske.. nån håller säkert räkningen åt mig!

What have happened?

Inte mycket!

Jag jobba ju förra helgen.. undra om jag har skrivit efter det.. ja det har jag ju för sist jag skrev va när jag blev dålig och det va när jag jobbat min sista helgdag! Vad hände sen?

Jo jag var kass i ett par dagar där, hög feber och ont i halsen, massa värk i kroppen. Nog en liten snabbversion av influensan.. det tackar vi för!

Ja där gick den veckan förbi.. det tar på krafterna när man varit sjuk. Man blev anfådd bara av att kissa sen efteråt. Nu har jag hämtat mig relativt. Känner att jag ligger lite back i sömn bara, men shit happens!

Har fått stränga ordrar om att skräpa till mig va det gäller bloggandet. Men hör ni, det är inte så lätt, och jag vet inte hur andra klarar det, jag vill och är med Vilmer så mycket så jag vet inte när jag ska hitta tid. Ge mig en timme extra på dygnet så ska jag ägna den åt er =)

Jag jobba i fredagskväll, och det kändes faktiskt riktigt skönt! Det där med att börja lite smått att jobba igen, va ett utomordentligt bra hjärnsläpp känns det som. Det gynnar mig och min icke-moderliga personlighet =) man är mer än mamma!

I morse va jag ute och gick en stund när grabbarna grus nanna kudden =) jag va och sola och tog en promenix. På gågatan ser jag en äldre dam komma körandes i sin permobil (?) hon fräser på in på gågatan och rätt som det var kommer där fantamej en gubbe på sin bakom mig och sen bara bränner om henne.. kan ni tänka er, precis som det var nåt race =) såg ganska roligt ut faktiskt! Det är vad pensionärerna gör här om söndagarna =) då är gågatan deras! MOOOVE!

Tatueringen blev ju aldrig av, tur va kanske det, för GUESS WHAT, nu har jag nya planer! Jag är ju så mycket för dessa texter så nu vill jag nog samla massa bra texter på armen.. men jag ska inte göra nåt sålänge jag känner såhär.. har inte funderat på det tillräckligt, vet bara att jag älskar dessa texter och citat!

Imorgon blir Andersson-Mars mötet nog av, hoppas det! Jag och Vilmer ska minsann upp om backarna och träffa the girls! Det ska bli roligt! Vi har lite catchen´ up to do!

Sen resten av veckan är inte så avancerad, onsdag låååångt personalmöte ute på saltan, fredagkväll jobbe, kom förbi vet jag!

Nu blir det lite foto =) wiiiee! Det blev det minsann inte alls, inte just nu iallafall, det funka inte som det skulle, tog en jädrans tid, så det får bli antingen senare eller nån annan dag =) (ska försöka med senare..)

Hajen!

ORKAR INTE MER.....

Nu orkar jag inte mer..
Nu sitter jag här med en GRYM febervärk och har jätteont i halsen. Bara flög på mig nu ikväll. FAAAAN va tråkigt.
Har badat jättevarmt men jag har bara frossa..

Nu har vi haft förkylningar länge och Vilmer har nyss blivit feberfri.. VAD ÄR DETTA?

Den 1:a januari 2009

Ja minsann, idag är det nytt år, med nya fräscha ansträngningar och nytänkande.. usch va det lät klichéeartat..
Nä nytt år - mot högre höjder säger jag

Gårdagen va otroligt lyckad, det var jättetrevligt! Förutom att mobilen kom bort, vimlade ner i nån annans jackficka så jag fick inte tillbaks den förrän i eftermiddags. MEN, jag fick tillbaks den iallafall =) happiness!
Det va kanske lite stimmigt för Vilmer igår, fick lite dåligt samvete när han inte kommer till ro och kan somna borta så han va vaken jättemycket och jättesent, men han har sovit större delen av denna dagen och varit på strålande humör både igårnatt och idag =) så han har nog inte tagit skada =) men man får, som förälder, dåligt samvete superlätt!

Vi va hemma lite över tre och gav Vilmer välling sen somna vi, han vakna som vanligt vid åtta men fick välling bara sen sov vi alla till ett, det är lycka att ha ett barn som anpassar sig så bra =)

NU är det verkligen back to basic som gäller. Nu är allt med jul och sånt över så nu vill jag gå mot sommaren. Nu vill jag få det bakom mig och få en "vanlig" vardag igen, ibland är det faktiskt skönast när allt är som vanligt, och vardagligt! Nu ska man ju jobba en kväll var vecka så det kommer bli lite nytt också..

Känner mig lite kluven vad det gäller kursen jag hoppa på, helt plötsligt så kände jag bara "Näää, what have I done" kommer jag orka? Och jag har inte pluggat nånting på evigheter, man får liksom ingen riktig ro när man sitter här hemma. Men va ska man göra? Man kan ju inte fly hemmet direkt! Så jag får se. Det har ju samtidigt varit ganska mycket den senaste tiden, med både flytt och jul och grejer. Kanske det som gjort att man inte känt att det varit nåt roligt att plugga.. Jag tänkte att jag ska plocka fram grejerna nu i dagarna och försöka koncentrera mig och se hur det känns. Se om jag kan hinna innan skolan börjar igen, med att komma ifatt och samtidigt tycka det är roligt, inte bara pest och pina liksom. Och är det inte nåt som känns kul så skiter jag i det.

Nä jag har väl inte så mycket mer att säga.. känner mig lite slö och seg i huvet i dag så jag får nog gå och ta mig en av dem nyinköpta glassbåtarna =)

So looooong!

RSS 2.0