Polis polis..?

Vet ni vad som hände mig i helgen.. Nä inte i helgen, i fredags när jag jobba?
Jag blev erbjuden jobb =) det händer ju inte varje dag direkt!

Jag stod och prata med två poliser på jobb så kom vi in på att jag började bli trött på mitt jobb, och att jag hade gärna velat plugga till nåt om jag haft möjligheten. Men som det ser ut just nu så går det inte.
Men skit samma, iallafall så fråga dem hur mycket jobb jag hade på "mitt" jobb. Och jag har ju det maximala, 100 % som tillsvidaretjänst. Går ju inte bli bättre!
(Återigen) Meeen iallafall =) dem frågade om jag kunde tänka mig att jobba i arresten? Det tyckte jag lät ganska intressant om det inte hade varit för det va timanställning.. Jag går ju inte från det jag har till timmar!
Men jag blev så imponerad över att jag ens blev tillfrågad!
Jobb är inget som man ska ta för givet och jag som då redan har det "bra" blir tillfrågad.. Jaaaa, det tyckte jag va kul!
Sen vet jag ju inte vad det jobbet innebär, men va f-n.. så länge man trivs så kan man ju ha vad för jobb som helst. Det finns väl ingen som kan tänka sig att ett jobb på Statoil är så där jädrans roligt.. så varför har jag stannat i fem år? Jo för jag trivs faktiskt (det går ju såklart, som allt annat, i perioder)
Jag tyckte det va kul iallafall =)


Nu är V på dagis och det gick väl bra att lämna. Han vill ju gärna "gnälla" och springa efter mig när jag går, men jag tror alla i den åldern är så, more or less!
Han som dessutom är en känslig kille och tycker mycket om mig =) så är jag glad om det bara är "gnäll".

Nä nu landar snart Lisa på Irland! Hoppas allt går bra! Im thinking of you!

Nu är det lite disco sen är det dags att CYKLA och hämta Vilmer igen.. Ja det går inte klaga på att jag inte rör mig iallafall. Synd att säga!
Sen ska vi hem, snabbt som attans så Vilmer inte hinner somna på cykeln. Äta sen hopp ner i vagnen för att sova och då ska vi ner på stan och träffa Malin och Silas.
Nä just det, vi skulle ner där direkt, äta på stan! Just det! Ska se om jag hittar lite brallor idag, både till Vilmer och till mig själv! Känns som jag är oförmögen att handla byxor till mig själv.. Äger noll och har aldrig ägt fler =)

Hepåde! (Roomservice-Johnnie)

Söndagar is the shit-shit!

Får man lov att ha en blogg och ändå inte blogga? Får man komma "av sig" och bara tycka det är så fruktansvärt tråkigt att blogga?
Jag försöker tvinga mig själv att skriva en liten liten snutt varje dag, men det är precis som att fingrarna hittar inte till blogg.se, dem vill inte in här!
Jaja, what to do, what to do!

Nu ligger Vilmer och pappa och sover så jag tänkte att jag kan passa på att tvinga mig själv =) nä, men där fanns väl än liten gnutta av skriverier i mig..

Va ute och gick en runda i morse och när jag kom ut trodde jag att jag skulle bli tvungen att gå upp igen och hämta vinterjackan.. kom på att jag inte har nån så jag strunta i det =) nä men det va riktigt höstigt. Det blåste som tusan och va riktigt kallt! Men så är det alltid det här nere i hamnen också.. när jag kom in bland civilisationen så va det lite varmare! Och sen blir man ju svitt av att gå också.
Men jag orka inte så långt, tråkigt utan dig Jenny =) så jag satte mig på en bänk och ringde mamma! Snacka om motion!

Jag har hittills hunnit med att tömma ett tvättställ med ren tvätt och sen fylla det igen med nytvättat och sen dessutom bytat sängkläder och tvättat dem.. känns som det räcker för idag!
Är det nåt man kan ha total kontroll över så är det städning! Jag gillar kontroll!

I fredags fika jag med Lisa, som flyttar till Irland imorgon.. Vi pratar inte så ofta men när vi väl gör det så är det som "vanligt" liksom, det blir liksom inte stelt eller att man inte vet vad man ska prata om. Det är så skönt med henne! Det är det som är en riktigt vän no-matter-what! Det är du det Lisa =) Tack för att du hade tid innan du åker!

Igår va jag och Vilmer-pilmer hos mamma hela dagen. Jag blev bortskämt med både lite barnfritt och god mat =) Fast jag är vuxen (nästan) och lever ett vuxet liv så blir jag lite mammig ibland! Hade jag inte haft Vilmer hade jag nog sovit där lite då och då, mest för att komma hem till mor och far och legat och kollat på en film i mammas knä eller nåt =) sån är jag! Fast jag är vuxen slutar jag nog aldrig va barn =)

Imorgon är det dagis 9-11, knappt lönt, men det är för han inte ska glömma bort stället! Jag börjar inte jobba förrän den 12:e så han behöver komma dit och hälsa på lite nu, så dessa två veckorna kommer han va där 5 dagar i veckan á 3 timmar om dagen!

Nä nu får jag göra mig färdig. Vi snacka om att sticka till Malmoe en sväng sen!

Hej

Är det dags nu?

Är det dags nu att kanske börja blogga igen?
I dont knoooooow!

Jag både känner mig och ÄR säkert också otroligt frånvarande till verkliga livet.. eller jag är kanske just nu otroligt närvarande i verkliga livet och frånvarande i "låtsas"-livet.. frånvarande till allt som heter facebook och bloggning.. Känns nästan som det kan va mer åt det hållet =)

Tredje dagen idag är avklarad med dagis-inskolningen och det går (jäääättebra) scchhhh!!! Vi säger inte det högt för då börjar det säkert gå kass!
Vilmer springer glatt in och leker så snällt så, JO JAG VET, vad skulle han annars göra liksom =)
Jag behöver inte ens sitta med på golvet, kan sitta i ett annat rum, han verkar inte bry sig! Vilket är superdupergoodie!!
Imorgon kommer dock första gången jag ska vinka hejdå för en liten stund, tre kvart - en timme kanske.. Jag har en känsla av att det kommer också gå jättebra, FÖR VILMER.. men mig då.. mig är där ingen som tar hänsyn till =) mitt hjärta gråter!

Sitter och funderar på om det hänt nåt annat kul den senaste tiden, då jag inte bloggat.. Men NÄ, det händer inte så mycket bloggbart just nu!

Jag har bråkat med jävla förbannade försäkringskassan idag! Varför varför VARFÖR ska det alltid va nåt som händer lagom till utbetalningen?
Förra månaden va det att dem hade betalat ut för många dagar, så jag fick för mycket utbetalt. Ja det kan ju tyckas va lycka men inte för mig då jag jobbar samtidigt för att just SPARA DAGAR, så dem dagar dem betalat ut för mycket, dem behöver jag ju ha kvar till en annan månad.. Men nä, vi slänger in några extradagar på hennes utbetalning!!
Så får man själv ringa och meddela att det blivit fel. Så ska dem godkänna det, sen skicka ut ett återkrav på dem pengarna jag fått för mycket så får jag betala tillbaka dem typ 1-2 månader senare.. AAAAARRHH!! Im going crazy!
Och detta va förra månaden.. och vet ni då vad som hände denna månaden?
JO, då får jag ett papper om att dagarna räcker inte till till dem dagar jag begärt att jag vill ha föräldrapenning för för augusti-månad. NÄ MEN SE TILL ATT INTE BETALA UT FÖR MÅNGA DAGAR från allra första början, då hade ju dagarna räckt för crying out loud!
TUUUR detta är sista månaden med försäkringskassan!

Nä om jag ska ha gnällt färdigt för idag kanske =)

Tog några mysiga bilder på Vilmer för nån dagar sen så dem kan jag ju bjuda på =)

Ha det så jättebra ikväll och tänk en sekund på mig imorgon när jag står där på dagis och ska va en "tuff morsa" som inte visar sig blödig =)



Mysbus =)


Skrattar så mycket så han nästan ser lissen ut =)


Vila =)


Hejdå-då =)


Finast!








Puss på mammas mage!


Prövade morsans diadem =)
Bilder: Privat

Aaaa gudomligt!

Detta är nog en av de bästa låtarna jag hört på länge.. Jag vet jag säger det ofta och om många =) men nu är detta på riktigt liksom!

Riiiiiktigt skön!

Är numera ett fan av Röyksopp!



Slarvig och lat!

Ja jag har gått och blivit slarvig när det gäller att blogga..
Jag känner inte för det och jag lägger så mycket energi jag bara kan på Vilmer just nu som börjar på dagis om mindre än två veckor!

Jag ser ju det är många som är inne och besöker men tyvärr, jag orkar inte för tillfälligt!

Sola så länge =)

See you soon!



RSS 2.0