Tramsigt värre!

Ja, det är preeeecis vad jag känner mig, TRAMSIG! Jag kan inte sluta fundera på min nya frisyr som jag vill ha. Men ena sekunden tänker jag att jag ska våga, nästa tänker jag att det räcker med att färga håret, det är ju så skönt ibland med långt hår... Jag skulle verkligen vilja våga, men som det känns idag så tror jag inte att jag gör det.. jag är för mesig!
När (om) man väl klippt sig går man bara och kollar alla långa hår och saknar sitt eget.. =(
I DON´T KNOW WHAT TO DO! Please help me!!

Nu ikväll skulle jag och Vilmer pyssla lite, med lite färg och fina papper tänkte jag att vi skulle försöka oss på att få några fot - och handavtryck. DET GICK JU BRA! Eller inte =) Vilmer va trött och när jag väl fått färg på foten ville han inte stå, utan mest pilla på den och känna lite vad det var för nåt =) så det blev lite färg överallt, förutom på pappert =) nä till sist så fick vi några avtryck men dem blev inte så värst fina, mest kladdiga, så dem åkte i soporna! Man får nog va mer än en människa när sånt ska göras!

Idag har vi varit på stan och fikat med mormor, sen på ÖB och Netto! Har faktiskt aldrig varit i en Netto förut och jag gilla den, det var billigt! Jag hade fått för mig att det var som Lidl och den gillar jag inte. Mest massa udda märken, som man ALDRIG hört och som ser lite halvskumma ut! Not stuff for me!

Usch, nu ramla jag in på håret igen! Det är psykiskt påfrästande att tänka på det! Egentligen ska man väl inte göra det, utan abara göra det, klippa alltså! Jag får lugna ner nerverna nu och höra med min frisör vad han tycker, säger han att jag ska satsa så litar jag fullt på honom, han är grymt duktig! Säger han blä kommer jag ha långt hår resten av livet =)

Jonas är ute och provar sin Kite, på land.. undrar om man får hämta honom på Bornholm =) så mycket som det blåst idag. Helt crazy ju =)
Innan när vi va på stan blåste det så mycket så överdelen till Vilmers åkpåse blåste upp över hans ansikte hela tiden =)

SNART GREY´S! Och Erica kanske kommer =)

Imorgon blir det chillichill, ska jobba på kvällen!
Nä nu är jag sugen på glass!

Godkväll gott folk!

Kommentarer
Postat av: Jenny kollegan

jag har inte ångrat en dag att jag klippt mig kort. De e sååååååååå skönt. Nu vet jag ju inte hur kort du vill ha de.. MEN.. De växer ju faktiskt ut om man inte vill ha de kort. Visst de tar ju lite tid men va fan.. Sen e de så skönt att bara klina gele i håret o sen e de stylat.

Vill du klippa dig så GÖR DE. Tveka inte.

2009-04-15 @ 21:41:32
URL: http://liljan81.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja, jag chansade ju verkligen med tanke på hur kort jag klippte mig =) Men, om man ångrar sig så finns det hårförlängningar, haha! =)



Go crazy Mia, you can do it =)

Hoppas allt är bra mer er!

Kram

2009-04-15 @ 22:42:30
URL: http://mariehenriksson.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag tror inte du kommer ångra dig! Du har så tjockt o fint hår också så det kan inte bli dåligt:-)

Kram

2009-04-16 @ 10:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0