FREDAG

Hej hej HAAALLÅ!!

Började med att skriva "ONSDAG" som rubrik.. knappt förvirrad =)
Faktum är att den senaste tiden har jag känt mig mer förvirrad än nånsin, nästan lite som det här med amningshjärna (fast jag aldrig (knappt) ammat) Kan man ha en parentes i en parentes? Det va bara en parentes =) HAHA, vadå torr humor =)

Idag har vi hittills tvättat lite, satt en lussebullsdeg som står på jäsning, flyttat bilen 53 gånger och även kollat på Madicken två gånger!
Nu har vi bara två maskiner kvar att tvätta, en lussebullsdeg att göra lussebullar av, flytta bilen 153 gånger till och förmodligen kolla på nån annan film än Madicken =)

Mor min kommer hit i eftermiddag för jag ska på julbord med Johannes jobb (och Johannes såklart) =)

Vill passa på att skriva till kära Rebecca och Johan!
Jag önskar och hoppas innerligt ni får världens finaste dag imorgon! Varför skulle ni inte få det?
Ni kommer va vackraste brudparet EVER =) tills jag gifter mig ;)
Jag ska visserligen jobba men jag kommer tänka på Er ändå!
Alla lyckönskningar till Er!

Kram på er!

Nu är här konstigt tyst, bus eller bajs på gång - får nog kolla upp det där =)

Hej på en stund!

TISDAG

Snor, snor och snor! Vi är nu inne i tredje måndaden av sjukheter! I DIIIIE!
Jag har abstinens vad det gäller löpning och vill bara springa, springa springa överallt! Men jag tänker inte ens försöka förräns jag är HELT frisk, om jag blir det nånsin?
Känner mig lite negativ över det idag.. börjar bli tråkigt nu att va dålig hela tiden! Men det är väl baksidan med dagisbarn.. Smällar man får ta helt enkelt, och det gör jag ändå gärna på nåt konstigt sätt för den lille plutten =)

Imorgon kommer Vilmer hem och jag längtar mig tokig!!! Han är inne i en "lugn" period nu då han inte "bråkar" så mycket (får man säga så om en 2,5-åring..?) hoppas ni förstår vad jag menar  iallafall!
Han vill mest bara mysa, och läsa böcker och bygga lite tågbana =) och får sällan nåt trots-infall! Det mesta går bra och han är lugn och sansad! Skönt för alla!
Tror jag ska hämta han lite tidigare imorgon så kör vi hem och bakar lite lussebullar =)

Fy va Chris O´Donnell är het! Han va en snabb sekund hos Ellen!

Nä nu ska jag göra mig färdig för att handla lite mat, sen svänga bort om Malin och Silas med en kaka =)

Sov från halvtvå i natt till halvtolv i morse (?) och det va såå skönt! Det va längesen jag sov så länge!

Nä, föna håret skulle jag ju!

Hej så länge!

SÖNDAG

Jag känner..

Jag känner mig som 14 år!

1. Jag är ständigt tramsigt tramsig! 
2. Jag går runt och ler hela tiden!
3. Jag pratar konstant med eller om den person som delar första plats med Vilmer!
4. Jag tänker inte på något eller någon annat/n om dagarna mer än samma som nr. 3
5. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat fantisera fram dessa känslor, trodde inte man kunde känna såhär! (många vill väl kalla det att va nykär, men detta är mer än så - JAG LOOOVAR!)

Detta är topp 5 över hur mitt liv ser ut just nu! TRAMSIGT VA =)

Tänk att jag fått träffa denna varma, ödmjuka, (genom)-snälla, hänsynsfulla, stabila, manliga, omtänksamma, jordnära, starka, heta, underbara man!

Jaja =) nu ska jag fortsätta sväva på mina rosa moln på jobb =)

Ni som inte är förälskade - gå och bli det idag, nu innan jul! Och ni som är förälskade, va det lite extra idag!

Tramsigt inlägg I KNOOW =) men sånt är mitt liv just nu! Kommer dagar som är mindre kärvänliga ;) och då skriver jag om det, bland annat en tung vår, sommar, höst och vinter 2011! Men kärleken övervinner väl allt, är det inte så =)

Nä färdigtramsat =)

FRUKOST får det bli idag!

Ha en underbar 2:a advent peeps!

So long..

ONSDAG

Idag är det den förste december och jag fyller år om typ.. en liten stund =) Man blir som ett barn fast man fyller 26 och det inte kommer hända nåt mer än att man jobbar den dagen =)

Klockan är 04.01 och min klocka ringer om 29 minuter, varför är jag vaken nu då? Ja det kan man bannemej undra!!!
Vakna runt tre och kunde inte andas, in med nässpray och vips! så va jag vaken! Nu är det inte lönt att somna, då vaknar man när klockan ringer och är döööööööd!

Det va nog ganska längesen jag blogga så eftersom jag har så mycket roligt att berätta kan jag ju likagärna göra det =)
Idag slutar jag 16 istället för 18, det ska bli fett nice, då ska jag raka vägen hem, byta om, köra till Johannes. Vi har väntat på denna kvällen i NÄSTAN tre år =) vi är båda lediga en kväll, det är högst ovanligt!
Sen att jag sovit typ tre timmar denna natten och jobbat tio timmar på det och GARANTERAT somnar innan 20 är inget plus, inget plus alls faktiskt, men sånt är det =)

Nu får jag nog hoppa i duschen innan jag blir trött igen! Öppnar inte förrän om två timmar, känns som tröttheten kommer hinna ändå!
Det har snöat i natt igen ser jag, tänkte jag skulle va ute i god tid och borsta bort snön på både min och eriks bil, grannen, jag kör innan han idag och då kan man väl visa lite god grannkamratskap =)

AAAAAA nu spelar MTV Bad Romance! När hon spela den på konserten reste sig ALLA hår på kroppen och jag fick ett (mindre) frispel, den är så förbannat bra! Hon är fantamej grym!

Tack för mig, see ya =)

RSS 2.0