I´M MOVING ON

Sarah Dawn Finers uppträdande i Rosa bandet-galan precis fick mig att fälla en tår, eller två..
Hennes I´m moving on är så himla bra och rörande!
Jag är egentligen inget större fan av henne men den låten är... klockren!

"Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right
I can make it right

I’m moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

I can move it, I can move it"


SOVMORGONSBERÖVAD

Jag sitter här och är riktigt, ritkigt trött idag. Orkar inte ta mig för nånting, jo fast jag har ju faktiskt duschat. Men sitter fortfarande i handduk, jag orkar inte resa mig.
Och mitt i allt ihopa tänker jag "Guuud va skönt att jag jobbar kväll imorgon, då är det ju sovmorgon!" WHAT? Varför skulle Vilmer förstå att jag är trött och behöver ha lite sovmorgon, varför i hela fridens namn skulle det passa hans rutiner som JAG dessutom byggt upp? =)
Jaja, slipper iallafall stressa, vi kan ju gå i pyjamasar sålänge vi vill!

Nu har det tydligen kommit en släng av "basch" igen hör jag.. Vilmer går och säger "basch, basch, basch" hela tiden och pekar på gumpen =) Och det luktar inte nybakad äpplepaj direkt!
Dessa små ungar är ju  bara för goa =)

Nä jag får väl slänga igång Spotify och försöka komma ur handduken. Jag sitter ju dessutom och fryser så jag vill ha kläder på mig!

Igår kom vi ganska långt på jobb, inte mycket kvar nu.. jag har mitt "ansvarsområde" jag ska ta tag i idag bara.. HYLLKANTSETIKETTER.. usch va tråkigt, rena rama döden! Fast vi gjorde ganska mycket igår så där är inte så mycket kvar, så det är rätt lugnt ändå =)
Kom upp och handla, vi har maaaaaaaassor med grejer med röda lappar =) saker vi inte längre ska ha i sortimentet!

Hej svejs!

STOLT

Nu har jag varit ute på min första, riktigt långa, joggingtur.. and Im proud =)
Min kondis är ju likamed noll, för er som inte vet.
Jag borde ha bättre än vad jag har.. antar att just min kondition är svårarbetad =)

Iallafall..

Jag va ute på en tur och hade musik i öronen och det gjorde tydligen att jag helt glömde bort hur kass jag egentligen är på att jogga. Jag sprang cirka sju km på ett bräde och när jag kom fram till "målet" va jag inte ens trött så jag vände direkt och påbörjade dem där sju km hem också..
Sen helt plötsligt när jag va nästan hemma så fastna jag, bara stod och sprang på samma ställe, kom liksom inte framåt.. yes it was all a dream =)

Denna dagen är bättre än gårdagens morgon, idag känns det nästan bra-bra, som i superbra liksom =) Kanske för jag sovit som en prinsessa i natt. Somnade vid tio =) och gick upp halvåtta =) det är länge.. det är länge för att va småbarnsförälder.. och det är priceless!

Jobb blir, OM MÖJLIGT, ännu rörigare idag, men fy sören va roligt det är!

Förra veckan vann vi en deltävling i vår stora korttävling vi håller på med, då vann vi ytterliggare ett presentkort på 500 kr på liveit.se och jag har mina 500 kr kvar sen förra omgången så nu ska jag verkligen görra den här skärmflygningen (tror jag =) där va nån andra grejen som verka ganska roliga också, så lite kluven är jag nog, men det är den jag vill mest!

Nog om allt detta.. nu måste jag bruka allvar!




Bra morgonmusik på hamngatan 15 =)

Jobbigt jobbigt!

Vilmer och jag är inne i nån konstig känslig period, Vilmer säkert för att han börjat på dagis, den här min-mamma-vill-inte-ha-mig-så-hon-lämnar-bort-mig-perioden, och jag har väl mina anledningar.
Iallafall så får vi inte mornarna att gå runt (jo nån plötslig gång händer det att det går smidigt..) och det är sjukt jobbigt! Det tar på mitt samvete!

Vi går verkligen upp i tid men jag får inte gjort nånting för jag får inte lämna Vilmer en meter. Han vill bara sitta i mitt knä med alla sina snuttar!
Jag får inte ens kissa utan att han ska sitta i mitt knä.. Och ni förstår inte, han blir VRÅÅÅÅÅÅÅLLEDSEN om han inte får va nära mig!
Jag sätter mig ner och försöker förklara för honom att nu ska mamma duscha, eller sminka sig eller klä på sig.. men han blir bara superledsen. Vad jag än gör så får jag göra det på golvet så han kan sitta med eller sitta i mitt knä!

Känner nån igen denna period? Är det nåt som går över?

Jag försöker innerligt va så pedagogisk som möjligt men när man ser att tiden springer iväg och vi har dagis och jobb att passa så får jag panik och ibland skäller jag.. och jag får så dåligt samvete såklart.. samtidigt vill jag att han ska lära sig att det är bara trams att springa runt och pipa hela tiden..

Men är han då bara rädd för att jag ska lämna han så vill jag ju inte göra han mer ledsen..

Morgondagens blogg..

Läste precis Jennys blogg där hon berätta om Krister Henriksson och Rafael Edholm och att dem va på soft i lördags, precis som vi!

Innan Jenny och hennes två kompisar kom va där en kille som betedde sig så otroligt pinsamt mot dem, "kändisarna", så vi satt och skämdes på hans bekostnad..

Har inte riktigt ork att berätta hela historien nu, men jag tänkte jag kan orka göra det imorgon.. för han gick för sören över gränsen 18 gånger.. Helt otroligt!! Varför blir vissa så när dem dricker..

Det värsta är att han är typ stammis på jobb så nästa gång han kommer in vet jag inte hur jag ska bete mig =)

Hej svejs igen!

Ur funktion!

Ja, vår dator har varit ur funktion nu i ungefär en veckas tid.. Det är jobbigt när det händer! Jag får ju facebooka via mobilen, och hur lätt är det egentligen =)

Det börja nångång i förra veckan, när man skulle öppna internet så bara stängdes det ner av sig själv. Allt annat på datorn har fungerat som vanligt, men internet har inte gått att gå in på.
Och jag måste ju såklart tillägga att jag är inte världens mest begåvade när det gäller datorer =) No thats true!

MEN jag fick hjälp idag. Jag fick ett tips om att kolla antivirusprogrammen och det gjorde jag. SÅKLART va där ju givetvis dela av det som var inaktivt. Jag uppdaterade allt och vips.. DET FUNGERAR =) HAPPY HAPPY!!

Idag har jag varit hemma med Vilmerpilmer, han va lite febrig igår. Men icke idag =) han har mest busat och levt rövare med sin mor =)
Jag stannar såklart hemma med honom om han är sjuk, det är inte så jag menar, men det har varit fruktansvärt frustrerande att inte få jobbat idag.
Vi håller ju säkert som bekant på att bygga om i vår lilla statoil-shop =) och det är så kul! Jag va med förra gången och vill ju såklart va med denna omgången också. Njä, jag kommer ju inte av mig så värst mycket bara för jag är hemma en ynka dag, men ändå, jag ville verkligen jobba. Det har ju givetvis hänt som mest idag också.. OCH det har inte hjälpt ett dugg att kära Jenny har skickat sms typ HEEELA tiden =) och frestat mig =)
Men imorgon, då ska jag få jobba =)
Det är kul att kunna längta till jobb =)

Är nästan nyss hemkommen från en långpromenad med Jenny. Det är ju bara så skönt att få gå i det underbara regnet!! Va helt genomblöt när jag kom hem, men ack så skönt det är när man är varmt klädd, I love it!!

Jag tror jag har gjort en superkorkad grej idag..
Jag har nästan enda sen Vilmer föddes velat ha ett par såna här morgonskor, ni vet i fårskinn, och nu när han springer runt här mycket tyckte jag det va dags..
Men nåt ja förmodligen förträngde vid tillfället när jag betala dem va att han är ju så jäkla varm av sig.. Nä, inte direkt jättesmart! Så fort han får i foten i dem blir han ju givetvis jättekallsvettig.. och hur mysigt är det i såna luddiga skossor? Då är det ju bättre med strumpor, det brukar ju mer hålla en torr!
Men nu står ju dem här små söta fårskinnsmorgonskorna här så sött.. jag kan ju inte lämna tillbaka dem.. =)
Aa, det får ses som utslängda pengar eller vad som helst.. det är ju Vilmers morgonskor, sen att han inte kan använda dem hör ju egentligen inte till saken =)

Nu är det snart dags att hoppa ner i loppelådan! Ju tidigare jag somnar desto fortare blir det jobb =)

Godnatt!

Vilken natt people!

Nu är klockan halvåtta lite drygt och vi har nyss gått upp.
Vilken natt säger jag bara.. Vilmer har sovit som en gris så det är inte han.. Förstår inte vad det va. Jag somna typ vid tio, och mellan tio och två vakna jag tre gånger och va så törstig så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Gick upp alla gångerna och drack för det va typ enda utvägen att överleva =) kändes det som iallafall =)
Men sen kl två kunde jag inte somna om.
Jag vände och vred på mig men till slut kom "the thoughts" =) då börja hjärnan arbeta och gå igenom hela livet =)
Jag tänkte t.ex. på att för många år sen va jag på en anställningsintervju i Malmö och det visade sig innan intervjun att hon som va chef och skulle intervjua mig bode i Skurup (och jag hos mina föräldrar i Rydsgård) så jag åkte med henne in den morgonen jag skulle på intervjun, för hon skulle ändå till jobbet liksom =)
Varför det blev så det vet jag inte. Jag hade ju gått ut gymnasiet så jag hade ju körkort.. hmm, ja det vet jag inte!
Men iallafall så låg jag och fundera på hur jag kom hem sen från intervjun. Chefen skulle ju stanna kvar på sitt jobb.
Det låg vid Jägersro och hur i sjuttsingen har jag kommit där ifrån? Jag kan inte ens minnas att jag åkt stadsbuss i Malmö (jo, det har jag men det har varit med Lisa när hon bodde där inne)
Ja.. detta är för mig en gåta =) men frågan är nu, var jag tvungen att försöka lösa den mitt i natten i flera timmar?

Jag låg iallafall vaken till halvfem-fem, fick facebooka om mitt problem =)
Nä jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Vilmer låg hos mig för han har en orolig period så hade jag satt igång tvn hade han vaknat och hade jag tänt en lampa för att läsa så han han vaknat.. visste inte riktigt vad jag skulle göra.. så jag facebooka =)

Det har varit jobb hela helgen och det har känts givande!! Har varit helt okej BÅDE lördag och söndag =)
Eller vad säger du Malin =)

Har nog inte skrivit sen innan jag va i Malmö va?
Jag fick tag i jackan jag ville ha, jag fick tag i en rollerack till Vilmerpilmer och allt annat smått och gott jag behövde =) det är nästan magiskt ju. När man väl sticker in för att handla saker man vet att man ska ha brukar det ju sällan finnas. Men nu fanns ALLT jag skulle ha.. totally unbelievable =)
Så nu är jag ?000 fattigare.. usch fy, ve och fasa. Men what the f..k, vad ska pengarna på kontot att göra =) varför inte leva lite gott nångång istället =)
Riktiga vintershoes köpte jag för nån vecka sen så det har jag också. Jag är sjukt utrustad för vinter, det är en sak som är säker =)
Det enda jag har kvar är en liten mysse, men jag vet i f.n.. det har jag aldrig passat i, ser ut som.. ja jag vet inte vad.. konstig!!
Vet bara två personer som klär i mössa! Och jag är INTE en av dem. Men jag får så förbaskat ont i mina öron när det blåser!

På torsdag ska Mormor och Morfar hämta Vilmer på dagis sen ha han till fredageftermiddag. Får dåligt samvete bara jag tänker att det ska bli skönt, men det ska det. Jag behöver sova ut riktigt ordentligt och bara tänka på mig själv för en sekund! Det ska bli underbart! Så torsdagkväll ska jag nog gå och sola och kanske gå en runda med lite musik..
Eller... Malin, ska vi fika?

Nu är det jobb 10-18 hela veckan utom fredag, då är det kvällspasset som är  mitt!

Ha det gott, det ska jag idag! Det känns bra idag tycker jag =) (trots kass natt)

Vi hörs!


Min fin-fina vinterjacka!



Mina fin-fina vinterskor!


Vilmers FIN-FINA overoll! 



Och sist men inte minst, min nya fina klocka =)



Så susig så!
Bilder: Privat


Malmoe imorgon gott folk!

Ja minsann, jag, JAG, ska till Malmö imorgon och handla. Jag själv - Mia =)
Vilmer ska till Farmor en sväng och JAG ska till Malmö och spendera massor med pengar (usch)
Men trots uschet så är jag väldigt exalterad =) det va längesen jag va lite ensam och bara... VA! Det ska bli skönt!
Ska i och för sig träffa grannen där inne och fika, men det är väl bara nice, slipper man äta själv =) hade jag aldrig gjort ändå =)

Nä jag ska köpa vinterjacka WIIIIE =) för första gången på typ 157 år, och då kryddar jag INTE!!
Har haft en och samma nu i många år och det är dags att slänga den, inte ens ge den till UFF utan slänga-slänga liksom, den är så sliten så fjädrarna flyger runt en när man sveper den på sig =)

Och vinteroverall till Vilmer blir det också, vinter kom ju över en natt och vi hade minsann inte riktigt förberett oss på att förbereda inför snö =) som det så fint kom idag!

Och lyssna på detta... det sämsta av det sämsta!

Min granne hade en kompis som ville sälja en SVINBRA overall i Vilmers storlek, och hon nämnde då mig och att jag va intresserad. Så hon tog hem den så jag fick titta på den och vi köpte den på studs för en billig peng. Hon fick pengarna och idag använde vi den för första gången.
På jobb får jag ett sms av min granne som i sin tur hade hört från kompisen (som sålde overallen =) och nu visa det sig att hon ville ha tillbaka den, hon ville inte sälja den längre.... WHAT? Kan man ens göra så?
Märket på overallen va Ticket, och hon hade ett par Timberland-skor som hon också ville sälja och dem ville vi inte ha, dels för att dem inte passa (?) och dels för att vi har tre par rejäla vinterskor, så vi behöver inte fler.
Iallafall.. hennes anledning till att hon ville ha tillbaka det va att hon ville sälja hela "setet" så sa jag, men det är ju inget set, det är ju två olika märken.. ja men hon hade då köpt det tillsammans till sin son så då ville hon sälja det tillsammans också.. Kom hon på det bara sådär..
Hon visste att "dealen" va gjord och att min granne hade fått pengarna och då sa hon ingenting, det kom hon på bara sådär helt plötsligt innan idag... KNÄPPA MÄNNISKOR!! Men visst, hon ska få sin overall! Vill hon inte sälja den, vill jag inte ha den - jag krusar ingen!
Vi kan köpa en annan! Men ändå, gör man så?

Nog om det, jag blir bara sur =)

Innan jag kör ska jag se om jag kan hämta min fina klocka =) så susig så =)

Nu har jag nyss varit och tannat mig lite så nu blir det le dusch och sen loppelådan =)

Känns som det va nåt annat jag skulle berätta också.. men jag kommer inte på det.. ni vet, minnet är inte som det ska alltid!

Hörs kanske imorgon!

Sov gott people!


What to do people?

Jag är så trött så trött så trött! Alltid är jag trött.. känns nästan konstigt! Känns nästan som att jag börjar bli utmattad liksom! Vad f-n ska jag göra?
Det är så tråkigt att va såhär trött hela tiden, det är liksom ännu mer tröttande på nåt sätt.. Man blir trött på att va trött!

Och nu måste jag gå och byta bajsblöja..

Och detta skrev jag i morse.. Nu hade jag precis skrivit dagens inlägg men som av nån anledning bara försvann.. Kan man loosa sin mind för mindre???

Berätta iallafall om en klocka jag ska köpa så den ska jag försöka hitta på bild nu..

Nä hitta ingen bra.. får visa när jag fått den istället..

Nu är jag så sur för all text försvann så nu vill jag inte skriva mer.

Ska jobba snart så vi hörs en annen dag =)

Hej


Trötta fredag

Ibland finns det dagar som bara jobbar emot en hela tiden.. Why?

Idag har jag inte gjort nåt särskilt, varit ute och gått en runda med Malin och Caroline (?) men annars inget. Mest det vanliga plocket hemma och så men ändå har allting bara gått emot en, varför? Vad är skillnaden mot en liknande dag som går som på räls?
Vad är det jag gjort annorlunda idag som gör att allt blir pannkaka idag? I dont get it!

Nåjallafall, vad är en bal på slottet?

Vi va ute och gick en bamserunda med Malin och Caroline, blev mest trams tyckte jag =) sen när vi kom hem kom jag på att jag glömde ju köpa tvättmedel igår, så det skulle jag gjort nu när jag va ute och gick, men nä, JAG GLÖMDE DET IGEN!
Så vi fick snällt bege oss igen, tvätta är ju inget som görs av sig själv, men whats up with the minne?

Igårkväll va jag och kvällsfika med Malin, lika trevligt som vanligt =) Vi får som vanligt in såna därade ryck som innebär att man sitter och grinar som sören och allmänt tycker alla har nåt roligt att kommentera =) precis som alla andra =)

Vilmer har nog fått i sig nån form av speed.. Han far runt här i soffan som.. ja jag vet inte vad.. Sitter i ena änden och kastar sig ner i kudden, sen flyger han upp och kastar sig över mig och dator, hoppar runder och kastar saker på mig. Försöker man säga till han på skarpen så bara grinar han åt en, då är det verkligen lätt också och själv låta bli =)
Just nu försöker han rita på vårt golv =) I love it!

Imorgon börjar man 7.15, kan det bli bättre =)
Ja, iallafall får man lyssna på ordentlig musik =) nu kan vi till och med spela skivor =)
Det dryga är bara att jag jobbar till 18 sen 18.30 ska jag va på restaurang!
Skönt att slippa laga själv iallafall =) och det är otroligt god mat, vi ska till bryggeriet!

Nä nu blev det helt för mycket idag!

Ska kolla kameran och se om där är nåt kul..


Malin och söta Silas (du är också söt Malin =)


Man blir trött av att fika =)


Puss (?) =)


Goding!


Skeptisk! Verkar inte vilja ha diadem, eller ska vi kalla det dvdem =)
Bilder: Privat


Onsdag

Detta är helt för tidigt för mig idag.. Usch, jag är nannig!
Jobbade igårkväll och såg sen film när jag kom hem. Såg dessutom HELA filmen =) inte riktigt likt mig.. Det är magiskt, men var gång det är filmtajm och man trycker på play så går mina ögon i kors. Helt sjukt!
Men nu såg vi Johan Falk och dem är verkligen goodigoodi, därför orkade jag hålla ögonen öppna =)
MEN, därför är jag ju också supertrött nu!

Vilmer vaknar oftast av jonas klocka och det irriterar mig =) det är för tidigt. Och Vilmer hade kunnat sova längre om han inte hade blivit väckt, det vet jag, till typ åtta!

Igår va vi och träffa Malin och Silas, åt frukost och gick en sväng på stan. Men efter Lindex och HM sa vi att vi går en runda utanför "stan" istället, för det är shit va man spenderar pengar när man ständigt går i affärerna. Det värsta är att där är egentligen inget vettigt!
Det är det positiva med att jobba så mycket som jag gör, man har aldrig tid att göra av med pengar =)

MEN, det ska jag idag! Ska till malmoe med Vilmer och Mormor! Vet inte vad jag ska handla men nåt =)

Vet ni vad vi har fått på jobb???? Vi har fått sånt härade kort typ, med en streckkod som man scannar i kassan för att logga in.. hänger ni med?
Iallafall, det måste liksom sitta fast i fickan eller i en sån ögla där man har skärpet, sen sitter kortet (eller det är faktiskt inget kort, det är en b-variant, en utskriven lapp =) LAPPEN sitter i en sån där grej man kan dra ut hur långt som helst typ..
Aaaaa, känner mig som Ronny Friborg (hette han så?) på Maclean, kommer ni ihåg han? Man hade nån form av datakunskap med honom, och han stod aaaalltid och drog i sin jädrans nyckelknippa som hängde i brallorna =) 

Ooo imorgon har min son namnsdag =)

Nu ska jag gå och klä på Vilmer.. Orkar inte sitta framför Bolibompa just nu, det är Kalle i Sysselstan, I hate it =)

Have a nice day! 


Ångest!

Ja det är precis vad jag har.. ÅNGEST! Jag har ångest för jag inte brukar allvar med min blogg! Har inte varit här inne på år (känns det som) och ändå är här många inne varje dag.. är det i förhhoppning om nya inlägg tro?

Usch ja.. nu jobbar jag ikväll och det retar mig att vår dator på jobb är spärrad för såna sidor som inte har med jobb att göra, annars hade det varit helt perfekt att göra detta på jobb =) (ändå ganska dött på kvällarna)

Men nä.. Nu är jag ledig några dagar här i veckan så jag får kanske bruka allvar och anstränga mig.. hitta tid helt enkelt!
Iallafall lägga upp lite bilder på Vilmerpilmer!

Har ju klippt av mig håret så där är kanske nån som vill se det också =)

Idag ska vi iallafall äta frukost med Malin och Silas vid tio-tiden.. så jag har egentligen inte tid att sitta här =) kanske därför man aldrig hinner blogga.. livet är så fullybooked =) ELLER INTE =)'

Nä ha en lovely day, det ska vi ha!!


Pics!

Min goa prins!

     

Hit vill jag snart igen! Ni vet hur mycket jag drömmer mig bort =)
pratar ju för jämnan om Thailand!


Bilder: Privata

 


RSS 2.0