TANKSPRIDD

Ja tiden i mitt liv är just nu sådan att jag är tankspridd och förvirrad!
Av alla dessa olika situationer och anledningar som jag såklart inte tänker dela här, ni är ju alltför många som läser =)
..men det jag ville komma till va att det är ju såklart därför jag inte varit flitig bloggare på sista tiden!

Jag fyllde 25 år för exakt 8 dagar sen, en dag som är ett minne blott, men många fina presenter fick jag av mina nära och kära =)

Det är inte bara bloggen som blivit åsidosatt av verkligheten, utan även jobb =) jag har inte jobbat så mycket som jag velat, men vad gör man inte för sin lille prins!
Han har varit febrig mycket, inget allvarligt, men barn får ju inte va på dagis då, och det bör dem ju inte heller såklart, men feber har småttingar varannan dag, och dem busar lika flitigt för det =)

Imorgon är det julafton och jag kan inte förstå det! Man tycker alltid att tiden har gått fort men shit pommes va tiden springer när man har barn. 
Idag är det exakt FYRA ynka månader till Vilmerpilmer fyller 2 stora år! Jag säger som Åberg, det är heeelt sinnes =)

Snö har dem kommit i mängder, som aldrig förr och jag njöt där för några sekunder - innan plusgraderna kom! Det är så sattans tråkigt med detta slask!
I söndags, tror jag det va, gick jag en sväng på stan själv och då va det så apmycket snö. Alla gick på vägarna och ingen kom fram nånstans =) jag sa till mamma när jag prata med henne i telefonen att det känns som man går på en gata från 50-talet, en såndär riktig mysig vinter där man drar barnen i pulka på gatan och det kör inga bilar för dem är insnöade =) det enda som fattades va häst och vagn, men den dök aldrig upp!

Men nu är det skånsk vinter igen, slask!

Jag vet en person som ska åka till Thailand på annandagen och jag är så jääädrans avundsjuk! Det hade jag verkligen velat göra. Ja alltså, jag vill ju åka till Thailand när som helst, men just nu hade varit det mest ultimata =)
nä jag får nog köpa en trisslott till mig själv i julklapp imorgon =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det har hänt så mycket på denna korta tid, och det är väl det mitt liv handlar om nu, men det är inte nåt vi ska prata om här.
Det ska ju va roligt att läsa =)

Imorgon är det jobb och jag ska jobba med finaste Jenny =) så roligt vi kommer ha det, men vi kommer säkert ha fantastiskt mycket att göra, så är det varje jul! Och inte för att tala om alla dessa människor som verkligen MÅSTE tvätta bilen imorgon.. Why liksom.. Nåt år har vi till och med fått ställa en egen bil i tvättkön och säga att efter den är det stopp, annars hade vi ALDRIG kunnat stänga kl 15. Folk ska tvätta bilen till varje pris, dem ska ju bort! Oh my God, vi ska till Inge och Berit i Tomelilla och fira jul ju, vi måste ju ha en ren bil.. Ahh, skiter väl dem i! Nä tvätta bilen nån annan dag eller nån annanstans säger jag =)

Nu har jag målat min små naglar så nu ska jag hoppa i loppenlådan =) det gäller ju att va utvilad imorgon, för imorgon är en BRA DAG!

Och till alla Statoil-kunder, imorgon är en ypperligt bra dag att komma in till oss för imorgon har vi fett lätt med kul i butiken =)

Have fun guys!

Massa kramar på er!


Lite bilder på Vilmer!

   

 
Bilder: Privat


FYRA TIMMARS SÖMN

JO DÅ.. fyra timmars sömn har det blivit denna natten.
Tänkte igår att det skulle blir enoooooormt skönt att sova själv, så man kunde sova ut för en gångs skull.. Men varför ska man sova när man kan va vaken?

Vilmer är hos son Mormor och Morfar för jag ska jobba hela helgen och Jonas ska köra till Göteborg om några timmar och va borta till sen söndagkväll. Och igårkväll va han på julbord, vilket då gjorde att jag va helt alene. Jag passade verkligen på att njuta.. Jag gick och duscha efter spinningen, en riktig långdusch, sen kolla jag idol. Under tiden av idol blev det lite målning av naglar och vaxning av ben =) sen när det va avklarat gick jag och la mig med en skål popcorn och tittade på utröstningen. Jag tyckte nog det va rätt att Tove åkte hem. Hon är verkligen jätteduktig, men igår va både Calle och Erik bättre! Eriks Run to the Hill va ju helt grym, riktigt bra!!

Nå iallafall..

Sen hade jag lite svårt att somna.. Ska jag upp sex och klockan börjar gå över elva kvällen innan får jag gärba lite panik och försöker tvinga mig att somna, men det funkar liksom inte bättre då =) plus att det är så ovant att sova själv så det underlättar inte direkt!
Till sist somna jag men vaknar vid två av ett sms, har sen svårt att somna om, men lyckas väl till slut antagligen, eftersom jag vaknar igen vid fyra, när Jonas kommer hem.
Liiite berusad också =) han va helt otroligt snackesjuk! Skicka dessutom typ hundra sms och fick svar också.. Var gång man blunda och försökte koppla av så... PLIIING, nytt sms att svara på.... AAAAAAAAAAAAAAAA knäpp blev jag! Jonas somna innan jag hann ta ett nytt andetag och börja om så när jag väl skulle försöka igen så drog han igång.. JAVISST ska det snarkas! Slet min kudde och mitt täcke lite sådär demonstrativt med mig och gick ut och la mig i soffan, men tror ni jag kunde somna? NÄÄÄÄ, varför skulle jag? Tio över fem satte jag på tvn för då tänkte jag att nu är det inte lönt att somna för då kommer jag bara va så astrött när klockan ringer sex. Så jag kolla lite Ellen =)
Så nu ha jag varit vaken sen fyra och ska nu snart börja göra mig färdig för att öppna på jobb och sen jobba till SEX! Jag kommer va totalt medvetslös ikväll Malin!!!
Blir nog bara pizza hos Malin och Emil, sen hem direkt för att stupa i säng! Ska ju öppna imorgon också, visserligen slutar jag fyra då men det är spinning direkt efteråt =)

Har varit lite dålig på att blogga på sista tiden men det är väl såna tider nu.. det är mycket annat att tänka på. Det ska jobbas och tränas och busas (den lilla stund man har över) och sen när lille loppan väl somnat så vill man själv sitta och bara.. andas lite för att fem minuter senare själv gå och lägga sig.. Men men, det blir nog bätte när det vänder och går mot ljusare tider, detta mörker gör mig helt off också!

Men nåt som är sjukt kul är att spinningen går bra! Riktigt kul är det och det känns direkt som man är tillbaka i samma som innan, när jag gick i skolan, när man träna hela tiden. Spinning is the shit säger jag! Och sån skillnad med skor, helt enormt!

Nä men om jag skulle gå och göra mig färdig kanske..

Usch, hela denna helgen måste jag gå till jobb, det är helt mörkt och läskigt =(
Kan i och för sig cykla, sen hämtar Malin mig ikväll och då låter jag cykeln stå på jobb så får jag gå imorgonbitti sen cyklar jag hem från jobb då!

Nä, ha en bra lördag, jag ska försöka iallafall! Lär nog bli några flak Red Bull!

Vi hörs!

RSS 2.0