TORSDAG

Inatt drömde jag att Vilmer blev påkörd av en stadsbuss, heeeelt sjukt! USCH!!
När jag vakna sen så såg jag liksom allt framför mig, hela händelseförloppet OCH dessutom hur Vilmer såg ut efteråt! Det är helt värdelöst med hjärna ibland, va fan skulle den göra så mot mig mitt i natten för? USCH VE O FASA!

Nu tittar vi på Toy Story, OTIPPAT VA!

För några år sen, närmare bestämt fem år sen så hitta jag världens bästa låt, sen tappa jag bort den och nu har jag hittat den igen! När jag lyssnar på den högt - RIIIKTIGT HÖGT - känns det som jag får ström genom hela kroppen när jag hör den. Jag vet, lam förklaring, men så känns det!
MEN den måste spelas aaaaaaap-högt!

Alltså SHIIIIIT, lyssna på hans röst!! Jag blir helt varm!!





Och där lämnar jag bloggen med Josh!

ONSDAG

Tack för påminnelsen Jane, men shit va jag är kass på att blogga! TROTS DET har jag ändå höga siffror, strange..?

Jobbar ju mest dagtid, upp i ottan - välling, duscha, buz & woody på tv, smink och kläder på, läsa bok, sätta upp hår, sparka boll, få ihop mina attiraljer, samla ihop Vilmers attiraljer, borsta tänder Mia, borsta tänder Vilmer = krig, få på skor på båda, hitta napp och snutte, ut genom dörren.. ooops ingen frukost i Mias mage, in igen, blanda snabbt - mot bilen! Så ser mornarna ut om det är vi två, har inte den blekaste aning om var i hundan jag skulle få in bloggande!

Att va på jobb är ju rena lugnande pillret för mina nerver, kanske därför jag mest står och gäspar.. ooops!
Efter jobb är det hämta på dagis, till och med innan man slutat. Hem och fixa käk, är färdig lagom till sju ungefär, hinner kriga om tandborstning och tvättning sen är det välling och natti-natti SEN är jag en slagen hjälte!
Som nu t.ex. hade jag behövt diska, plocka ihop mina kläder som ligger som en heltäckningsmatta här (inte så farligt eg, ligger uppe på möbler inte på golv) har blivit så jääädrans slarvig, va ju alltid nästintill pedant förr.. sooom bortblåst! Kan kanske va av samma anledning som att jag är dålig bloggerska.. hinner inte! Nä tänk om man kunnat leva på en halvtidslön.. LYCKA!

Nä om man skulle göra lite nytta, måla naglarna =)
Disken kan vänta till nån kommer hit och diskar den!

Oooo glömde nästan nämna Jihde, han är het, he makes my day everyday ;)

Tack och hej!

ONSDAG

Men shiiiiiiit! Jag kan inte gå ju!
Klara av att ta mig till bilen men när jag skulle trycka ner kopplingen trodde jag jag skulle börja lipa, kuul!

Denna gången kändes det ändå "lättare" än första och förra gången, men efteråt är det som benen fastnat under en ångvält! Kan inte gå och när jag sitter krampar det i varenda muskel i ändan!  

Min läkare sa "kära vän du är 26 år gammal, dessa problem ska du inte få ha, du ska ha roligt med din kropp" =) han är härlig!
Om tre veckor är det time igen!

Nu ska jag vila! Jag ska slänga mig på soffan och ta in täcke och kudde och bara precis stålsätta ögonen på tvskärmen! Eller ska jag kasta mig i sängen.. aaa ja, det gör jag typ aldrig!

Va och köpte färg innan VOODOOMASSAKERN så jag ska se om jag orkar måla sen! Måla är ju som bekant min stora passion.. NOT! Tycker bara saker blir så mycket finare och fräschare av en målning! Har en sån därade ful gammal hylla ovanför fläkt och spis, som man hade för 3000 år sen, typ då när detta huset bygdes, och den ska jag nu måla vit, den är sådär fult träig nu!

Nu gör det föör ont att sitta!
Gammal tanta hoppar in bed nu!





TISDAG

Shit pom fritt va tiden går!! Såg ju nu att det va över en vecka sen sist, trodde det va typ tre-fyra dagar.. LURAD!

Idag har jag bara stressat och stressat! Fika hit och fika dit och löpning mitt emellan kakorna och sist jobb! Nu är jag slut i huvudet! Det är minsann inte lätt att va poppis ;)

Imorgon ska jag till doktorn, få nålar igen.. HJÄÄLP!
Jag sa till mamma innan att jag kommer börja gråta.. usch det gör så satans ont! Nålarna "slås" typ in i muskeln, en 7-10 cm ca.. det är inte skönt nånstans! Plötsligt träffas nån nerv så det rycker och bränner i halva benet. Aaaa, jag vill inte!! Det känns som han sticker en decimetersnålar rakt in i skelettet... hjäälp!

Nä sluta gnäll, jag blir ju hjälpt av det!!

Nu ska jag hoppa i bingen och låtsa att jag kan sova gott!

Godnatt!

FREDAG

Fredag it is och jag har haft sovmorgon! Är det skönt på riktigt eller är det bara jag som tycker det...

Jag skulle egentligen ut i slingan nu på morgonen men klarade inte av hinderbanan i köket, tvättekorgen stod fint framställd framför ytterdörren så jag ej skulle kunna smita från den! Bara att sätta fräs!
Behöver dammsuga också, det va stora tussar sen jag gjorde det!
..och måla ska jag göra.. men herregud hur ska jag hinna allt innan its time to luncha on the city?

Broder Daniel har tagit mig till 1998 och minnena som hör till! Daniel va namnet i dubbel bemärkelse och detta är bra musik, riktigt bra musik!

LISTEN!




Kan man bli annat än glad?

JAG



Tack söta mamma!

TORSDAG

Jag förstår inte varför det kliar så enooormt mycket i mitt skinn varje gång jag varit ute och sprungit.. och NÄ det är inte loppor! Försvinner en stund efter jag duschat, men det är precis som det är svetten som kliar.. men i och för sig, det kan den kanske göra, svett är ju salt och salt kan väl klia!?

Nu tur ikväll!

Såg The Blind Side med Sandra Bullock igårkväll, alltså, VILKEN FILM! Verklighetsbaserad dessutom! Ja ruggigt bra! Att den verklighet finns är bara sorglig, så sorglig!

Nu har jag nyss vaknat, sovmorgon idag vet ni! Det är ren lycka! Förutom att jag vaknar vid tre varje natt när tidningen kommer, har lite svårt att somna om efter det, eftersom jag är lite nojjig över vissa saker, haha, men det går väl över!

Snart ledig lördag, det betyder mys med Vilmer! Kan man längta mer än jag?

Nu blir det dd! (Disco och dusch) =)

Today is a goooood day!

ONSDAG

Det gick visst likabra igår med löpningen, men oj va jag kämpa, igår va det heavy!

En gång är tur, två gånger är kunskap, så nu kan jag!
Måste lära mig att äta bra-BRA under dagarna bara, har alltid varit dålig på det!

Ny tur ikväll! Marathon innan 30!

Idag är det jobb extra tidigt!
Jag hade velat va polis!

Nu får jag äta frukost!


TISDAG

Idag är en tung dag!

Hur vänder man en tung dag till lätt?

Ikväll är det löpning i slingan på schemat! Nu va det enda sen förra tisdagen (?) jag va där, blir ju så med växelvisboende barn!

Undrar om jag klarar lika långt som jag gjorde då, det va ju lite av ett nytt rekord! Det tråkiga är bara att jag blir kissinödig heeela tiden när jag springer, en gång höll jag nästan på att göra i byxan, HÖLL PÅ!

Frukost!


?

..eller ska man börja igen?

Är måttligt sugen iallafall!

Jag har inte vågat ta bort bloggen helt eftersom jag visste att det kanske kom en dag när jag ville ha den åter i bruk =)

vet i katten vad jag ska nu..

RSS 2.0