SÖNDAGSBILDER

Bilder från idag


Såhär mysigt har vi i soffan på mornarna! Liiite allvarlig får man va =)


Min morsa är så grymt rolig =)








RRRAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH
(så säger pippi =)

Bilder: Privat

SÖNDAG

Jo då.. det va ju ett par dagar sen nu, eller typ tre par dagar sen..

Lyssnar just nu på Darren Hayes - So beautiful, gissa om jag kan nå lika höga toner som honom? Haha, låter föööör jävligt! Men en mamma måste sjunga för sina barn!

Det har varit mycket på schemat dem senaste dagarna, mest jobb men också mycket annat, sånt som att köpa garderober, nä ursäkta "klädförvaring" =), köpa tv till sovrummet - sätta upp tv i sovrummet, ja massa sånt småpill som blir när man flyttat..

Helgen har varit arbetsfri, skönt!
Igår va vi på IKEA. Det blev en hatthylla och lite servetter =) körde in för att byta en sak så det va ju nödvändigt att köpa nåt!
Idag har vi hittills varit ute på en sjuuukt lång promenad, sen lekan! Nu har jag lagat middag, nytt recept på korv stroganoff och den va lovely, bara helt underbar!
Stopp i vasken har jag också hunnit med, så det blev diskning i duschen, kan va ganska underhållande om man tar av sig kläderna men jag skulle envisas med att ha både byxor och strumpor på... undrar hur jag tänkte då?

Vi ska snart äta, jag vet, det är tidigt för middag, men det är skönt att ha det avklarat för Vilmers skull så kan man gå till lekan en sväng sen igen OCH även hinna med ett bad innan trött-humöret sätter in..

Nä nu ska jag göra nåt vettigare!

Ha en bra söndag vänner och bekanta!


26 = 76?

Igår jobba jag till sex, sen efter det kasta jag mig rakt över min grööööna vägg och måla den vit, inte hela dock, lämnade en liten bit som ska bli lila, men sagt och gjort så insåg jag plötsligt att klockan va nio och att jag inte ätit mer än en bulle på hela dagen, max fick det bli =)

Trött va jag efter jag ätit men tyckte ändå att jag kan inte lägga mig halvtio när jag börjar hyfsat sent imorgon (tio) och sitter för första gången ner mer än fem minuter denna helgen.. så jag satt uppe lite.. lite blev till halv ett och nu idag är jag dödare än dödast! Tackar tackar!

Är 26 det nya 76 eller? Kan man inte längre sitta uppe till natten bara för man fått barn, måste man liksom alltid va trött och gå och lägga sig jättetidigt? Hur rolig känner man sig? Medans andra gärna tittar på en film runt nio (eller senare) så får jag börja titta på min vid sju för sen är jag ap-trött och bara blir typ medvetslös.. tips på hur jag ska gå till väga för att bli lite mer... levande om kvällarna efterlyses =) koffeintabletter kanske =)

Ha en bra dag!


ÖGONBRYNSHUVUDVÄRK, FINNS DET?

Jag har haft ont i mitt huvud EXAKT hela dagen.. and its killing me!!
Innan när Vilmer precis hade vaknat så la jag mig på hans kudde och bara slockna (mormor va hos Vilmer så bli inte oroliga =) Men jag blev bara konstigt medvetslös för en stund, typ en timme eller nåt.. Efteråt kände jag mig helt överkörd och (om möjligt) ännu mer konstig.. skumt.

Nu har iallafall huvudvärken försvunnit lite, och flyttat ner sig till mitt vänstra ögonbryn (?) Why liksom? Så nu gör det ont i det ögat när jag tittar på tv.. nä men tack som f.n för att jag fick detta på min lediga dag som skulle va min och Vilmers mysdag!

Nu är det jobb som gäller i sju dagar, ja why not spä på huvudvärken lite....

Ska man hitta nåt positivt i allt detta så är det att nu har jag anledning att gå och lägga mig tidigt, väääldigt tidigt =) det ska bli såå skönt!

Sov gott!

EN SKÖN VÅRLÅT TILL EN SKÖN VÅRDAG

The Script har gjort en låt som heter Breakeven, listen!!

The Script – Breakeven

Ha det så bra!




KOKO

Ja alltså.. nu har jag jag nyss jobbat och vet ni vad jag fundera på på jobb?

När jag skulle returnera kvällstidningarna såg jag att där va såna bilagor med tvprogrammen i, och jag tänkte: en sån ska jag nog ha, lättare att bläddra i en sån istället för att hela tiden kolla text-tv ju..
Och sen vips så i nästa tanke så gick jag och fundera på vilka program jag skulle ringa in på måndagen som jag brukar se, och sen vilka jag brukar se på tisdagen osv osv..
I vilken tanke gav jag mig själv tillåtelse att börja ringa in program jag brukar titta på???

Nä jag tyckte hela denna upplevelsen kändes lite obekant =)

Godnatt!


HÖGTRYCK I HUVUDET

Jag funderar och funderar och funderar...

Jag har köpt en säng som är utan sängram, det går inte ha nån, jag vill inte ha nån för den delen heller för tyget sängen är gjord i är så fint. Det är ett svart/grått grovt tyg som är typ bara så där jääättefint, och det finns dessutom en vadderad, hög, sänggavel att köpa till, vilket jag ska göra så fort jag får pengar (det är inte billigt att flytta har jag upptäckt =)
Men så till problemet.. jag vet-i-hundan vad jag ska ha för sängbord.. aaaaaa det är jättejobbigt! Vill verkligen ha nåt bra, som ser snyggt och simpelt ut, men som också inte kostar tre millar..

Vilket huvudbry..

Q-PARK

Här är ju så dåligt att parkera här på lilla norregatan så precis bredvid Ystads Allehanda ligger en parkering där dem, bland annat, har sina bilar.. och på väg in till parkeringen står där en skylt med Q-park på och ett telefonnummer, hur tolkar man det då?
Kan det va möjligt att man tolkar det som att det är Q-park som har hand om just denna parkeringsplats då?

Jag tänkte det iallafall, och tänkte dessutom att jag skulle försöka hyra mig en plats där så jag tog numret och ringde..

..-nä på lilla norregatan har vi ingen uthyrning..
-nähääää, sa jag förvånat, men där sitter ju en skylt med ert nummer och ert namn..?
-jaså, nä det vet jag inget om, vi har iallafall ingen uthyrning där.
-okej, men då är det kanske bäst att ta ner skylten, det kan ju va lite missvisande.
-men, enligt mina uppgifter så har vi ingen uthyrning där..

Okej.. vad säger vad om en sån här konversation?
Tack för hjälpen eller?


MÅNDAG?

Är det måndag det ska föreställa?

Jag tycker mer det känns som söndag, eller nån annan dag som inte ens finns.. konstigt bara!

Jobb står på schemat och jag vill inte. Tycker allt känns lite sådär extra tråkigt idag.
Men jag vet också att har jag bara väl kommit upp på jobb så brukar det släppa, finns ju ändå en del kunder som är glada och kan smitta av sig.. finns faktiskt inte bara sura kunder, men dem är många =)

Sömnen har blivit hyfsad i natt, tror inte jag har störts av nåt speciellt, mer bara att jag typ vaknat och undrat var jag varit. Tar väl lite tid även för mig att ställa om..

Jonas och Vilmer körde runt halvnio igår tror jag och då la jag mig i soffan och nästan somna, visste inte vad jag skulle hitta på för att hålla mig vaken.. men när klockan va kvart i tio gick jag och la mig, och somna på studs! Fick sms när klockan va lite över tio men det har jag inte märkt =)

Nåja, måndag va det ja!

Vilmer kommer efter jobb och ikväll ska vi bara precis titta på Pippi och mysa.
Man saknar honom så man håller på att bli fullständigt galen när han inte är hemma, man blir rastlös på ett konstigt vis när man inte har ett barn att lyssna på eller leka med eller mysa med.. vad ska man göra liksom?
Nä, jag kommer HELT KLART att bli en sån som pratar med sig själv =) jag är sällskapssjuk och är inte V hemma får jag ju snacka lite med Mia =)

Ha det bra!

...

Det där med att vara förälder är ta mig FAAAAAN inte alltid lätt!!

Jag och pappa lever numer på vars ett håll och det är inte lätt att säga hejdå när han ska åka med pappa till ett av dem två nya hem han plötsligt fått, och ser förvirrad ut..
Det har inte gått mer än några dagar och jag vet att jag måste ge honom en chans att förstå, men det tar så lätt på samvetet..
Det är inte så illa som det låter, det vet jag, men eftersom han är min lilla ögonsten så målar jag upp värsta bilden i huvudet.. 

..så är det, livet som förälder till världens finaste tuss, Vilmer!

NOLLSEXNOLLNOLL

..ringer min klocka och varför gör den det en söndag? Jo för jag ska va på jobbet runt sju.. heeelt fel!!!
Lördagar har jag inte så mycket emot att jobba men det verkar som min kropp är inställd på "förr i tiden" för söndagar för mig är heliga på nåt sätt. Man ska HELST äta en stoooor frukost tillsammans med familj och sen resten av dagen ska man göra sånt som bara görs på söndagar.. kratta löv i trädgården medans barnen springer och kastar sig i lövhögen, mannen kör och tankar och eventuellt tvättar bilen, med siig hem har han SÅKLART kvällsposten med bilagor =)
Tillsammans lagar vi allihopa en god söndagsmiddag som vi äter redan typ fyra-fem-tiden för efter det ska man hinna gå ut en runda också, bara va liksom... SEN på kvällstimmarna, till nyheterna, dricker vi kaffe och äter nån kaka jag hunnit baka under dagen.

SÅ VILL JAG ATT MIN SÖNDAG SKA SE UT =) inte att jag ska behöva gå upp sex för att jobba hela dagen och inte hinna baka.... mycket dåligt!

Ha en störtskön söndag ni andra iallafall och föreställ er er favorit-söndag =)

KRAMBANAN

LÅNGFREDAG

Idag är det långfredag och hittills har den gått ganska sakta så det stämmer väl..

Vilmer sov enda till kvart i nio i morse och det va looovely för jag har sovit som en p..t rent ut sagt!!
Täcket jag har är sjuuukt varmt så jag har typ gått ner 18 kilo för jag svettats i natt, Jag har dåligt med kuddar i sängen så jag kan inte lägga så många runt Vilmer som jag skulle vilja, för att undvika att han ramlar ner, så man har sovit spänt för att ha koll på honom också och DESSUTOM har en brandvarnare flippat ut, precis som när dem har dåligt batteri (vilket denna inte ska ha för det är nytt) så har den pipit HELA natten och va kan det ha varit.. typ var femte minut eller nåt.. har väl inte vaknat varje gång men ändå ofta, och det räcker!!
I morse pep den inte så jag trodde först det va min hjärna som spökat, för det kan den om den vill =) men nu har den börjat igen så nu ska den ryckas ner med våld!!

Vi har varit ute en sväng i vårsolen med Malin och Silas, men trots sol så har jag frostskadade fingrar nu.. riiktigt kallt! Och thanks to Malin tog jag inga vantar för det "behövs inte, det är varmt" joo eller hur!!

Jag ska hitta kamera och den där andra sladden så ska jag försöka ta lite bilder här.. (nångång) just nu känner jag mig för trött för att ens lägga mig ner och vila med Vilmer.. och ovanpå allt är det dessutom jobb hela helgen.. ööööee!
Både imorgon och på söndag ska jag gå upp sex....... lets hope for lite bättre sömn!

So long..


NUMERO ETT

Så ja, då va det dags igen att skriva lite, aldrig fel I guess.

Flytt, städ och besiktning är avklarad, och tack vare mina nära och kära har det mesta redan kommit på plats! Det ska sättas upp en del lampor och ljusstakar och sånt pill, men lådor är uppackade och kastrullerna är på plats!

Min nya säng har kommit och det va första natten i den i natt.. jag vakna av att det knaka i nacken.. vad betyder det?
Nä den är jätteskön men efter allt slit är kroppen TOTALT mörbultad så det spelar nog ingen roll hur skön den där nya sängen är =)

Vilmer har dem senaste veckorna sett dem enda två Pippi-filmer som finns typ 323 gånger om dagen och därför tyckte jag att jag gjorde nåt smart när jag beställde hela boxen med alla avsnitt som också finns. Hämtade dem så dem låg fint uppackade på hans nya säng när han kom hem från dagis men vad tror ni hände? Jag sa "titta Vilmer, ny Pippi-film!" och Vilmer stövla rakt förbi =) Underbara barn!!

Nä nu får vi nog ta oss i kragen och gå och handla på saluhallen, någon som har erfarenhet av den lilla butik? Han typ varit där en halv gång i hela mitt liv..

Första inlägget i första hemmet!

Have fun kids!

RSS 2.0