Tisdag!

Gårdagens första arbetsdag gick bra! Det gick fort och jag tyckte inte det kändes så illa som jag trodde..
Igår INNAN jobb hoppades jag på det skulle bli kul men tänkte samtidigt att "det är bara som jag tänker nu, när jag väl står där så känns det som jag bara varit borta en vecka" och vips så känns allt lätt tråkigt och slentrian igen.. MEN så va det inte =)
Nä det va kul och ganska skönt att få komma tillbaka "på riktigt" och ha koll på läget, ha koll på varenda liten vrå som ska städas =) mihihi =)

Idag är det jobb ikväll så nu är vi redo för lite mysig höstfika med Malin och Silas! Jag är duktig sugen på att sitta ute med en varm kopp te! Det ser sådär vinterkallt ute när man tittar ut =) men så är det säkert inte det....

Imorgon är det också kväll som gäller på jobb så då tänkte jag att jag och Vilmer skulle ha en riktig riktig mysmorgon.. Välling i sängen, pyjamas flera timmar.. ja ni vet! Det kan vi väl va förtjänta av..? Nu uppskattar man ju dem lediga stunderna på ett annat sätt (säger jag som jobbat en dag, hahaha) =) Fats jag vet ju att jag ska jobba fler nu =)

Nä nu får jag lägga på ett kol så Malin inte dör av hunger!

Har förresten lyssnat på Aquas skiva hela morgonen.. tro det eller ej.. och den va faktiskt ganska okej! Har aldrig gillat dem, bara några få enstaka låtar, men denna skiva va faktiskt.. BRA (förutom Barbie girl och dem klassiska, dem gör mina ögon svarta..)

Ha en bra dag, det ska jag =) Onödigt att ha en dålig ju..

Back at work!

Så ja, då va man tillbaka på sin heltidstjänst på Statoil =)
Nu är man inte längre mammaledig.. Nä utan nu är man istället en arbetande kvinna (vilket jag även varit under mammaledigheten) som lämnar sin goa son på dagis och tycker allt känns kluvet =)

Jag va trött på att va mammaledig och behövde göra nåt annat, som inte bara innefattar barn. Och det ska fortfarande bli skönt, så det är inte så jag menar.. Det känns bara så konstigt att jag plötsligt är (nästan) 25 och jobbar och har barn på dagis.. Det va inte vad jag hade tänkt mig riktigt för några år sen men livet kan vända fort.. Och Vilmer är här =) min goding!

Nu ska han va på dagis hela dagarna utan mig =( Nja.. riktigt så farligt är det vä egentligen inte.. Han ska va på dagis 10 dagar på en månad, inte mycket.. och tur är ju att jag dessutom jobbar kväll.. Då kan jag mysa med honom hela dagen först.. (önsketänkande) =)

Nä nu ska vi cykla till dagis och sen vidare till arbetet =) man får ju inte va sen.. Undrar hur detta ska gå nu.. vi är ju inte så bra på det där med att hålla tider direkt..
Egentligen ska man väl tacka Han där ovan att man börjar så pass "sent" som man gör.. tänk om man skulle börjat sju, stackars påg!

Nä ha en underbar dag, det ska jag =) (har dessutom sovit NIO timmar så jag är helt utvilad) =)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM =)

Stackars!

Idag har jag inte mycket att berätta.. jag är jättestressad och ska snart hämta på dagis. Måste duscha, och ringa mamma och helst lite annat också... aaaaaa jag hinner jag hinner =)

Hej så länge!

Usch har ni hört om familjen i Staffanstorp?
Måtte det aldrig hända mig och min familj nåt!!

En mamma och hennes fyra barn dog när deras villa brann. Hennes femte ligger fortfarande på skukhus med livshotande skador. Usch FY! Jag lider med anhöriga!
Barnen va mellan 9 månader och 10 år!

So long..

Semester..?

I fredags jobbade jag mitt sista pass innan jag börjar på min tjänst igen, den 12:e september.
Jag ville ha lite ledigt innan verkligheten drar igång igen.
Men i morse kändes det verkligen inte som det blir nåt med det..
En förkyld son som hostar sig igenom natten och har svårt att komma till ro.. Vem har mer svårt att sova då?
Så idag fick han bli hemma fån dagis. Dem sa igår att det är fler som börjat snora så då känns det onödigt att dra dit honom så han kanske blir sämre, bara för tre timmar..
Men man känner sig lite lätt trött och irriterad idag. Och trots hosta och snor är Vilmer själv på strålande bus-humör =) vilket jag inte känner mig på!

Just nu har han kastat in fjärrkontrollen till dvdn under soffan, längst in, och jag orkar inte flytta soffor och grejor än så jag får tag i den. Det störiga är bara att han går fram till dvdn hela tiden och sätter på den =) och han vill aldrig trycka på knappen en gång till så den stängs av, så jag får snällt resa mig tjugo gånger i kvarten för att stänga av den. Och när jag "skäller" på honom så bara skrattar han åt mig =) snacka om bus =)

Idag ska vi nog mest va hemma eller hålla oss hemmavid. Fixa nåt till midda och sen fixa själva middagen ska jag göra, mer blir det nog inte.
Ser visserligen ut som fint väder men jag tycker det ser kallt ut. Sådär som när det är riktigt vinter och snön ligger som is nästan så kallt det är, och så skiner solen.. aaa det ser så härligt kallt ut, så ser det ut idag =) tyckte vädert kändes riktigt höstigt igår också så det är väl på intåg =)
Jag gillar vintern =) kanske inte denna, eftersom jag ska cykla till dagis i regn och rusk och minusgrader =) Fast det är ju bara tio dagar/månad, nog ska man stå ut..

Hahahaha =) nu satte Vilmer på dvdn igen och innan ljudet hann komma skruva han upp volymen jäääättemycket så sen när radion sattes igång så va det ju megahögt =) och han blev livrädd.. Ja man ska kanske inte skratta men det ser ganska roligt ut =) nu har han kanske lärt sig en läxa =)

Frukost!


RSS 2.0