Skumt..

Klockan är nu typ tolv och nu ska jag berätta nåt skumt, och roligt, och farligt!

I Vilmers rum har vi ett täcke på golvet där vi byter på honom, klär på honom och lite sånt.. med andra ord, allt som innebär att Vilmer ska ligga ner gör vi där =)
Vilmer va i sitt rum och lekte och jag gick in och la mig på täcket för att busa lite med honom, han tycker det är kul när man ligger ner, då kan han klättra över en och rida pålle och lite sånt =) därför la jag mig.
Men en stund senare fick jag ett sms, och när jag då helt plötsligt måste öppna ögonen för att se nåt (?) så inser jag att jag sovit..... kan inte ha varit många minuter med tillräckligt för att Vilmer har hunnit öppna sina byrålådor och dra ut alla sina kläder och även dragit ut typ en miljon tvätt-lappar från förpackningen, slängt alla blöjor över hela golvet, tagit i sönder massa papper.. ja, typ bombnedslag i rummet.
Det som gör mig lite fundersam är att jag inte hört honom, tänk om det hänt nåt? Förmodligen hade jag ju hört det då, men ändå liksom..

Jaja, snacka om att va sliten då med andra ord =)
Nä minsann, dagis here we come =)

Vi hörs..


Student 2009

Aaaaaaa, jag blir knäpp, jag hostar så jag döööööör snart!
Det går väl över när jag gifter mig, MOHAHAHAHAHAHAHA =) typ aldrig då eller!! =)

Idag ska vi slappa mest hela dagen har jag tänkt, det är ju klassiskt slappeväder. Sen i eftermiddag ska jag köra med Johanna till Malmö och shoppa loss inför årets student, hon går ju ut =)

Alltså shit, jag minns det som igår =) trots att jag var mer berusad än vad man borde va på sin student =)
Vilmers födsel är ju utan tvekan den bästa dagen i mitt liv, men studenten ligge inte långt efter, det vill jag lova =) 
Det har egentligen inte så mycket att göra med att man gick ut SKOLAN liksom, att mann slapp den.. utan hela dagen va bara sådär helt perfekt! Fast jag ramla i stentrappan där jag bodde och fick masa mig ner till akuten var dagen helt underbar =) Skulle lätt göra om det om det gick!

Nä så det är väl vad vi ska göra idag.
Jag funderar på om jag ska lämna in min telefon samtidigt, när jag ändå är i Malmö liksom. Den är ju bara såå värdelös. Den hänger sig när man skriver sms, och eftersom jag gör det ofta är det något frustrerande. Täckningen försvinner plötsligt, så kan man inte ringa - ta emot samtal, eller nåt annat för den delen heller. Så får man stänga av och sätta på igen. Aaa, den är allmänt kass bara.

Tänk, jag har inte varit på Espresso House ännu, jag är nästan stolt. Jag tänker inte sitta där med övriga morsor. Sitter trots allt hellre på Snuggles, där visar det sig att man har trevlig barnvakt iallafall =) vissa killar skräms av barn andra tar tag i det frivilligt =)

Nä nu får jag nog tvätta eller nåt =) Spotify is on, så man får ju liksom upp farten med musik! Har ni provat än? S Rules =) 

Träningsvärk!

Japp, det är sant. Mia har träningsvärk.. då frågar ni säkert er "tränar Mia?" Men NÄÄÄ, det gör jag inte.. Jag har bara haft hosta i snart 15 år känns det som. Jag har verkligen hostat så mycket så jag har ont i musklerna, det är helt crazy!!
Jag hostar så mycket så jag inte vill blogga, då har det fantamej gått långt!!!

Idag va vi uppe på Willys och handla middag ganska tidigt, hon va väl nio eller nåt! ALDRIG MER!
Varför i hela fridens namn stannar (nästan) alla pensionärer mitt i gångarna? Sen när man ska fram så tittar dem på barnvagnen som "hoppsan då, hur ska detta gå. Hur löser vi detta" Sen tittar dem på mig med blicken "måste du gå här".
ABSOLUT INGET ILLA MENAT mot dig mormor, men det är faktiskt så! Jag blir tokig! Jag finner ingen logik i varför det jämt är äldre som gör så. Anser dem att dem visat respekt så det räcker redan i livet kanske.. så nu får det minsann va bra! =) Nä jag vet inte, men det är fruktansvärt frustrerande iallafall!
Sen om man själv skulle råka stå i vägen OMEDVETET så kan man lätt få en knuff i ryggen eller en spydig kommentar om man inte skulle va vaken och släppa fram själv.
Det är samma på stan.. jag har läst typ en miljon insändare i Ystan om just barnvagnar i stan, på gågatan. Hur mycket panik äldre får för dem kommer aldrig fram och vi är bara i vägen. jag kan förstå det till viss del för vissa kan gå HELA gågatan med femton barnvagnar i bredd, så INGEN kan "köra om", och visst, sånt är ju verkligen osjysst. Men senast idag försökte jag ta mig fram, ensam. Dem går för tusan söligare än min farfar, och hans skor har inte brunnit på mååååååånga år =) plus att skulle man försöka ge sig på en "omkörning" så zick-zackar dem =)
Jag bara gick och skaka på huvudet och va typ meganära att bara få ett utbrott och skrika rakt ut =)
En kille bakom mig såg hur arg jag va, och höll nog med mig, så han sa "köp en ringklocka och sätt på vagnen" =) det är fan bud på det!! Den kommer va utsliten efter en vecka =)

Nä nog om detta, nu får jag nog ta en glass, och hugga av min hals, så kan jag inte hosta mer =)

Vi höres!

Dagens låt

Empire of the sun - We are the people

GUDOMLIGT BRA!!!

Hemma igen =)

Nu är lilla Vilmer-pilmer hemma igen och det är ju bara för otroligt hur man kan sakna den där ungen =)

Gårdagen med Anna blev precis som jag trodde, full av skratt och hemligheter =) precis som gamla goda tiden!
Vi ska försöka träffas lite oftare, sa vi, men oftast blir det ju aldrig som man tänker eller vill =)

Sen va det jobb kl fyra och kvällen igår gick underbart fort, helt konstigt. Och jag va helt speedad =) drack nog min RB för sent =) så när jag kom hem från jobb va jag ute och sprang en runda, helt crazy jag vet, men det va fruktansvärt skönt faktiskt! Att få svettas, det har jag inte gjort på evigheter, inte av träning iallafall =) och det är nåt jag verkligen vill så det va helt enkelt underbart =)

Nu har jag varit på ännu ett möte på jobb. Jag tycker det börjar kännas bra nu, Jocke är betydligt bättre att prata med än den andre! Jocke la fram två alternativ och jag tycker såklart ett av dem är absolut bäst, men vi får se hur det blir, det är ju dem som bestämmer =) hade det varit jag så hade det varit andra bullar =)
Nåt som är väldigt B däremot är att Ulriks dotter har fått alla dubbelbemanningstider inför sommaren. Vi brukar alltid ha ett möte där vi gör ett schema för dem, så tar vi alla det vi vill ha. Men i år har tydligen hon bara sådär hux-flux fått alla.. det tycker vi är jäkligt osjysst!! Personalen borde väl gå först? Det skulle ju varit tvärtom, att vi tog det vi ville, sen det som blev över får hon! Men det kommer ifrågasättas, eller hur Johannes =), så då kan man ju hoppas att dem tar sitt förnuft till fånga och ändrar på det hela! SKÄRPNING CHEFER!!

Nu ska vi äta sen ska vi ner till Jojo och sola =)

Ha det fina firren =)

Jag köpte föresten en samlingsbox typ med tre Ashton Kutcher-filmer, han är ju bara så grymt rolig =)

Vi hörs!

Vilmer ville också blogga lite =)

hgfjjkgnnnnnm.,sdddsdjjd jdjddjsa m87q<


Dagens (sommar) - låt

Milow - Ayo Technology

Äntligen..

..är måndagen kommen!
Jag älskar måndagen när jag har jobbat helg =) tycker om att komma tillbaka till vardagen med rutiner och ordning!
Undrar hur det ska gå sen när jag börjar jobba, då kommer man hata måndagen =) Jag vill ju jobba, men oftast blir det så.. "måndag igen, ARRRRRHHHH"

Idag är ingen bra dag, men ändå jättebra! Konstigt va?

Idag ska jag träffa min älskade Anna =) Anna-baaall! Vi jobba ihopa tills jag gick på mammaledighet, sen sluta hon och flytta ud po lanned!
Jag saknar henne, och gör varenda gång jag är på statoil! Vi hade så jäkla roligt! Ni vet såna saker som man kan komma att tänka på flera år senare, så när man tänker på det börjar man skratta högt, man kan liksom inte hålla sig =) massa massa såna saker hände oss =) vi hade så jädrans ball OCH hon blev en av mina bästa vänner! Jag har inte träffat henne många gånger sen Vilmer kom, har nog i och för sig inte med det att göra, är nog mer att hon flytta till Hörby (?) ungefär samtidigt! Så det ska bli så jäkla kul!

Och nu först ska jag till doktorn =) ska också bli kul, tror jag, känner mig lite kluven för tillfälligt faktiskt, men vi får se vad som blir sagt! Jag har ett tag på mig att bestämma mig!

Mamma kommer snart och hämtar Vilmer-pilmer =) dem skulle leka under tiden jag va hos doktorn och träffa Anna-baaall idag men igår kom jag på att jag börjar jobba fyra idag, så jag fråga om hon kanske ville ta med honom hem till sig istället, så han sover där, för hon ska leka med honom imorgon också när jag ska på möte på jobb, så det va lika bra minsann! Blir lugnast för honom (och mig)!

Johanna, jag behöver en till Spotify! Can you fix? Har du fler inbjudningar?

Nä det va nog allt jag hade för denna stunden.. Annars återkommer jag senare.

Vi hörs!

Typiskt!

Nu har jag blivit jätteförkyld.. hur kul är det på en skala? Kommer så underbart lägligt nu när jag ska jobba HELA helgen, man blir så glad!!
Som tur är har jag ingen feber iallafall. Kände mig lite sådär igår, som det va på väg men det försvann igen! Hoppas det håller sig så!

Igår va vi och åt middag hos framor/farfar sen gick vi och hyrde filmer "Burn after reading" och "My best friends girl"  Den sistnämnda va ganska rolig men den första verka knepig som f så jag beslöt mig för att blunda =) Den hade till och med många kändisar med, bl a Brad Pitt, men han verka helskum! Man kanske ska se hela för att tycka den va nåt, men när börjar är sådär kymig liksom så pallar jag inte dra mig igenom en hel film. Nä vi somna båda två i soffan istället, jag vakna kl två så då gick jag och la mig. Det gick inte få liv i J så jag har sovit så gott i natt, ingen som har brett sig. Vilmer har sovit själv hela natten också!

Vilket mysigt väder det va igår =) det va precis en sån där film-med-chips-och-dippa-kväll, det tajma vi in ganska bra!

Idag blir det nog mest slapp. Vilmer ska till farmor och farfar senare, han ska sova där i natt så jag går väl dit senare och äter kanske. NÄÄÄ för in i bomben att jag inte ska.. Jag har ju den goda wokgrytan över sen i onsdags =) mums, den ska jag äta, jag ska äta ALLT där är! Oooo, den är så god!
Det ska jag äta sen när jag lämnat Vilmer och har en lugn stund!

Undrar när J kommer idag, han är i Tyskland och shoppar =) men undrar när man kommer hem då, dem kommer hem under kvällen, till Sverige alltså men J brukar inte komma hem från på morgonen... denna gången skulle det visst inte bli det.. vi får väl se =) 

Nä nu ska jag torka en snorig näsa och duscha!

Ha en bra fredag!

Fika-onsdag!

Idag har det varit fika på stan i (nästan) flera timmar =)
Det är fantamej rätt kul att träffa Malin =) hon sitter inne på lite roliga storys!
Vilmer sov hela fikan så det blev mycket snack om ingenting!

Efter det så gick jag och Vilmer och handla och sen hem. Direkt på maten och gav Vilmer samtidigt hans middag. När han va färdig var det dags för vår mat att ätas. Efter det var det till att hoppa i plurret med lilleman sen välling och nu är han en helt utslagen hjälte som sover som en stock. Emellan allt det här har jag tvättat och hängt upp tre maskiner tvätt och plockat  undan och dammsugat. FINALLY sitter jag, för första gången sen jag satte mig på sängkanten i morse och steg upp, och andas ut =) När man går upp om mornarna tar man ett djupt andetag och håller andan sen hela dagen, och bara kör på, som en robot. Stannar man och känner efter om man är trött upptäcker man att man är Törnrosa som vill sova i 100 år. Ibland längtar man minsann till man ska börja jobba, inte bara för det är roligare för V på dagis utan för det är roligare för mig på jobb också, eller iallafall lite mer slappt =) här är huvudet i konstant stress! Jaja, alla dagar är inte såhär och även det dagar som är det behöver inte va helt hemska.. stressen kan va positiv och man har iallafall lärt sig hur man är effektiv så det heter duga! Jag trivs 9,9 dagar av 10 =)

Till helgen är det jobb, så då kan det lika gärna regna =) Det blev jobb även nästa helg, tur man tycker det är roligt att jobba =) och va glad för att jag inte börjat jobba fullt än Jenny, då hade jag inte ställt upp =) Vem vill jobba mer än 100 % =)

Ont i min hals har jag fått, känns nästan som man ska bli sjuk, men jag förtränger det, det är lika bra. Där finns inte utrymme i schemat att bli dållig!

På måndag ska jag till doktorn =) hoppas hoppas hoppas!!! Det ska bli spännande så in i bombens =) Jag längtar!

Nu är det over and out härifrån Hamngatan! PPPeace!

Twilight!

Igårkväll såg vi film OCH åt pizza från regement =) det blev som jag trodde!

Iallafall... filmen, TWILIGHT, va riktigt bra tyckte jag! Inga direkt kända skådisar och det va dessutom en vampyrfilm.. inte riktigt min grej annars.. Jag tycker sånt ofta är så tramsigt. Men eftersom denna hade en liten lovestory i sig så blev den genast sevärd!

Såhär stod det på baksidan

"17-åriga Bella Swan är helt säker på tre saker:
Edward Cullen är vampyr.
Det är en del av honom som törstar efter hennes blod.
OCH hon är fullständigt och hopplöst förälskad i honom!"

Och till saken hör att han, Cullen, är väldigt het! Han spelar sin roll bra och gör att man GÄRNA velat va lilla Bella =) Han är lite av Gossips Chuck Bass =)
Första filmen på evigheter jag inte somnat till så den va bra =) SE DEN!

Nu är det vällingsdags!

Hej så länge!

Gravid!

Det blidde en pizza från regement.. muums!
Och därav rubriken =) Jonas sa precis "är du mätt?" "vadå" sa jag, "ja det ser ut som du är gravid" =) och en stund innan när jag gick förbi spegeln tänkte jag själv "shit, jag ser gravid ut" Haha, nu vet jag varför jag delvis inte vill va det igen =)

Filmtajm är det nu, jonas hyrde nån kärleksfilm och jag är tröttare än tröttast. Undrar om jag kommer se mycket =) slocknar som vanligt =)

Ha en bra kväll!

Malin - Vi kommer med glädje =) Hör av dig imorgon när ni varit där =) jag vill se bilder!!! Fika efteråt kanske? Hör av dig!
Erica - Vi saknar dig också, vi kan ses anytime! Bara hör av dig, det är du som är mest upptaget =( PUSS


Omotiverad!

Har känt mig lite off dem senaste dagarna till att ödsla tid på att blogga..
Har inte tyckt jag haft nåt vettigt att berätta och det lilla som varit vettigt har jag inte velat berätta =)

I söndagskväll kom Jonas hem ifrån kite-kursen i Varberg. Spenderat tre dygn i vatten och blivit förkyld såklart, varfgör inte? Typiskt!

I måndags var det en långrunda på dryga tre timmar.. puuh! Helt ofrivilligt dessutom, nästan iallafall! Morgon börja att vi skulle lämna papper på Skatteverket, efter det skulle vi till BVC för Vilmers konstiga utslag (som vi nu vet vad det är)
När vi väl varit på BVC tyckte hon att vi skulle försöka kontakta barnmottagningen, vilket jag försökt med nästan hela morgonen men inte lyckats (det är omöjligt att nå barnmott. en måndag) Så eftersom vi va på lsjukhusområdet tänkte jag "nä men då våldgästar jag dem, så har dem inget val merän att ta emot oss" och så rätt jag hade =) men det dumma va att läkaren hade inte tid förrän femtio minuter senare, OCH V behövde mat. Så vi sprang hem, åt och jag fick hunnit duscha för att sen kunna jobba klockan fyra (klockan va då halvtvå) tillbaks på barnmott. två och det tog en halvtimme. Fick där konstaterat att V har svinkoppor.. låter värre än vad det är fick jag också konstaterat =) väldigt smittosamt dock men det låter mer äckligt. Han har förmodligen fått det av nåt djur, men med en penicillinkur ska det va borta, så det är lätt bekämpat =) (nu är jag nervös att jag ska få det bara, varenda liten prick på kroppen synar jag i mikroskåp =)
När vi va färdiga hos doktorn skulle jag hämta penicillinen på sjukhusapoteket tänkte jag.. men där va en miljon människor så jag fick frispel och sprang ut där ifrån och tänkte "jag hinner ner till stan" halvtre va klockan och V skulle bli hämtad tre.... Ner till stan, och väl framme hos apotekaren (eller vad det heter =) så sa hon "den är tyvärr slut, men den finns på sjukhusapoteket, ska jag ringa och få den undanlagd?" AMEEEEN, kom igen för fan!!! Jag hade såklart inte hunnit det, så vi fick hämta den idag istället.. Men en helt vanlig hederlig penicillinkur finns alltså inte på ett apotek.. sånt får inte ta slut, det är som vi skulle få slut på bensin... =)
Jaja, inte mycket att göra.. väl på jobb klockasn fyra pustade jag ut =)

Idag har det varit Malmoe sen kl nio i morse. Har ju varit hos frissan.. jag är nöjd men inte andra i hushållet =) han vill ha det ljust och det blev mörkt, inte så stor skillnad jämfört med innan, bättre nu bara =) klippte av mycket, men inte det heller för blotta ögat =) så det blev stor förändring men, med andra ord, inget som syns så mycket =) Huvudsaken för mig är att jag tycker det känns bra OCH DET GÖR DET!! Men ljusare blir det nog nästa gång för det hade nog också varit snyggt =) shiiiit vad jag är velig =)

Vilmer har fått dagisplats, börjar den 17/8 =) kul kul!! Abrahamslund it is!! Goodi goodi!
Nu får vi hoppas bara att mina mammadagar räcker till den 1/9.. det blir nog på f-håret..
Jag skulle ju få en kväll i veckan extra (totalt fyra kvällar extra på fyra veckor) men har bara fått två.. än sålänge sa dem, men dem andra två kommer jag väl inte se röken av! Får väl ringa facket igen imorgon, för nu är det massa skitsnack igen (från cheferna) om ändrade nedskärningsplaner, som facket inte är medvetna om.. och när det gäller mina chefer så känns det som dem gör nog allt för att slippa facket och försöka "blåsa" oss istället... Hade jag vunnit massor med pengar att jag slutat, och mutat alla andra som jobbar där att sluta =) så mätt på deras klydderi är jag!! Man kämpar själv på och försöker hjälpa till men vad får man, jo massa hittepo-siffror och ingen ordning.. Jag håller med facket-Linda där =) ska nog mejla henne nu direkt tror jag =)

Idag vill jag ha pizza =) jag är hungrig, arg och sugen på pizza! Det va fantamej längesen!!!

Vilmer går vilken dag som helst dessutom. Kommer han bara på att han kan resa sig själv (utan möbler) så hade han nog klarat det! Han är lite försiktig och mesar lite, men för min del går det bättre =) bättre att va försiktig!!

Nä nu kom andra hälften så nu blir det pizza, I hope!!

Haj!

Rolig dag!

Idag blir det ett väldans kort  inlägg, är så trött så jag skulle kunna somna stående.

Gick upp 06.00, efter dryga fem och en halv timmes sömn. Gissa om jag var manglad?
Iväg till jobb och piggnade till förvånansvärt fort. Men tröttheten kom tillbaka fortare än kvickt igen. Har känt mig som en zombie hela dagen. Har varit så trött så jag har skrattat åt allt, seriöst ALLT!! Ibland är det roligt och skönt att skratta, men blir lite jobbigt när man skrattar kunder rakt upp i huvudet =) dem tror ju då att man skrattar åt dem.. känns lite sådär faktiskt! MEN, ett gott skratt förlänger livet så nu lever jag väl till jag blir 124 iallafall =) och det är väl bra!

Nu är jag hos förädrarna och har ätit riktig mat =) (blir inte sånt annars om det bara är jag och Vilmer, det är jag för lat för =) Och nu sitter jag och mumsar på en kall öl, IGEN =) jag vet, men visst är det gott?

Nu fick vi skrattanfall här =) pappa binder fluger (han fiskar mycket) och vi fick fatt i nån av hans djurpälsar och lekte att vi hade mustach med, mamma låg dubbel =)

Tack och godnatt =)

Tankspridd, eller?

När jag skulle göra välling för typ en halvtimme sen kände jag mig lite smått förvirrad =)
Vilmer ska ha sex vällingmått i flaskan och hur tänker man om jag plötsligt kommer på att jag tänker "niooooo, tiiioooooo, ELVAAAA"? Vad sysslar jag med =) Bara att hälla ut och börja om!

Nu ska vi ge oss ut i det fina vädert och gå en runda =) få lite energi. Jag känner mig lite smått överkörd, brukar bli så när jag jobbat kväll. Man kan inte bara kasta sig i säng men med tanke på Vilmer får man ju gå upp samma tid ändå, kvittar när man lagt sig.
Tänkte vi bl a skulle gå inom BVC också.. Vilmer har fått nåt konstigt bett/sår i nacken. Började som en liten liten prick bara, som dem ofta har lite var stans. Men nu har denna utvecklats till nåt konstigt köttigt sår liksom.. nja inte riktigt köttigt =) men lite.. och han har fler "prickar" som inte behöver va nåt men som kan va eftersom denna såg likadan ut från början... väldigt märkligt! Bäst att kolla upp nu innan hegen!

Jonas har kört till Varberg för kitesurfings-kurs och jag visste inte var jag hade asset när han sa hejdå =)
Han ska va där hela helgen och blåsa runt =)

Idag är det varmt i lghten, märkte jag direkt jag vakna.. fönster mot tre håll gör att chansen till sol i hemmet är ju 3/4 chans =) Får väl mer klagomål nu då =) Fick klagomål (på skämt) av grannen mitt emot att hon tyckte jag skulle klä på mig. Hennes man va inte hemma mycket men när han väl va det så kunde han väl titta på henne istället för mig =) Jag har börjat ta på mig en tröja iallafall =)

Tack för nu och ut med er, sola =)


Minnen

Snow Patrol - Chasing Cars

We'll do it all,
everything,
on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world


SPOTIFY!

Ja, jag vet att jag är lite sen =) men jag har inte haft tid eller ork att sätta mig ner och pyssla med Spotify, men Guuuuuuuuud så bra det är!
Nu är det disco på Hamngatan 15 om dagarna!
Förköp säljes på Statoil =) haha!

Om ni inte har Spotify så få en inbjudan av någon =) try it!

Dagens låt: Beyoncé - If I were a boy

"If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home"



Jag är definitivt inte nåt fan av Beyoncé med vilken låt, VILKEN TEXT!


Vilken natt!

Här sitter jag själv nu och är rastlös =) Klockan är inte mer än lite över sju men det är nu vi brukar vakna. Jag har sovit som en gris hela natten och Vilmer har inte vaknat en endaste gång, INTE EN ENDASTE GÅNG. Vilket innebär att jag sovit ostört en hel natt, när hände det sist... ja innan man blev gravid iallafall =) när man va gravid va det inte lättare att få sova lugnt och skönt!
Men iallafall så sover Vilmer dessutom forfarane =) han ligger på tvären i sin säng och jag va nära att flytta honom, lägga honom rätt, men tänkte "nä, pilla inte på honom, nu sover han gott" Annars brukar man va dum och börja ändra dem för man själv tycker det ser obekvämt ut så vaknar dem, men för dem är det väl skönt, annars flyttar dem ju sig, precis som en vuxen människa =)

Så nu sitter jag här och mest... väntar =)
Aaaa, jag kan inte fatta vilken skön natt det varit =) helt lovely! Det behövdes!

Känns minsann som det blir en bra dag idag =)

Undrar om vi ska palla gå ut en runda, som igår, nu här på morgonen? Det är möte klockan elva ju.. blir nog lite stressigt.. Just det, jag har ju skoskav dessutom! Nä det får vänta!

Nu räcker det för denna stunden =)


Morgonpromenad med solen!

Imorse va jag megatrött.. somna inte förrän ett tror jag.. Så jag trodde ju lätt som en plätt att det skulle bli välling i sängen sen somna om =) men nä då.. Jag flög upp och rätt som det va så va vi ute och gick =) det var jätteskönt och det gör egentligen att man kommer igång och inte blir så jädrans seg, iallafall när det är så här fint väder.
Helt unbeliveble =)

Så vi gick en lång runda på en och en halv timme, inom jobb och köpte en RB och tog en paus på en solig bänk =) Vilmer sov hela rundan så jag lyssna mest på musik.

Men ibland blir jag så jäkla fascinerad av våren och hur fint det verkligen är ute, och hur gott det luktar =) idag är helt enkelt en bra dag, annars hade jag struntat fullkomligt i sånt =)

Hoppas ni också har det bra!


Sussar gott medans jag solar =)


Kolla så fint... helt otroligt!!


Goding =)
Bilder: Privat


Gooodmorron gooodmorron!

Min lilla kille är helt otrolig idag.. Han bara busar och busar och busar =) Var jag än står, sitter eller ligger så kommer han och sträcker upp benet mot huvudet, också börjar han klättra =) han ska hela tiden klättra upp på mitt huvud och sätta sig, och hela tiden bara skrattar han!
Aaa, det är härligt!
Nu står han och läser en HM katalog upp och ner, pekar och pratar precis som "morsan, denna va ju fin" =)

Igårkväll va jag inte hemma från jobb förrän kvart i elva och jag stänger tio. Heeelt sinnes =)
Dem sista gångerna jag stängt har jag kännt mig helt förvirrad =) och typ kvarti tio kommit på att "nämen jag stänger ju snart, det är massa att göra" så blir jag bara stressad och yrar runder, vet inte var jag ska börja.. och samtidigt har jag kunder som gör allt mer förvirrat =)
Men igår kom Åberg typ vid tio-kvart över tio och snacka massa, han hade åldersnoja.. han tror han börjar få förslitningsskador i kroppen, han va helt deprimerad =) så han gick väl en kvart senare och då hade jag fortfarande massor att göra! Tur vi snart är två så man hjälps åt med själva stägningsprocessen =)

Idag blir det klockfixeri, och nåt annat som jag inte kommer på nu =) tänkte på det igår.
Fixa lite schema och maila facket, det är ju möte imorgon igen, nya förhandlingar =) min chef ser det som en tävling och han ska vinna till vilket pris som. Om han så måste säga upp alla och bara jobba själv dygnet runt, så ska han ta mig f vinna!! Jag försökte få honom att förstå att DET ÄR INGEN TÄVLING, det handlar om att chefer och personal ska komma fram till bästa möjliga lösning för alla, och samarbeta liksom. Nänä, här är det för tusan värre än slaget om Frankrike år 1726 =) Why? Är det det som är god arbetsmoral?
Jag hade nog fått ut mer av att jobba på facket känns det som =)
Nä imorgon är mötet, inte idag, SLÄPP DET!

Nu ska vi nog gå ut en liten morgonrunda!
Haj po!

Lite pics från dagens fika!


Nää gott folk.. Nu vill jag va anonym =)


Hoppla, det blev visst litta fel =) men det går ändå!


Jädrans skitbrillor, iväg med er!


Gravida Malin =)
Fast jag säger tjockis till dig så tycker jag du är jättefin =)
Bilder: Privat

Det va en helt vanlig eftermiddag på Snuggles =) gott med jordgubbspaj och en coffee! Alltid kul dessutom att ta del av Malins full-av-hormoner-i-hela-kroppen-humör =) Stackars Emil =)

Men jag är inte längre vän med dessa människor som, PÅ STAN, inte kan hälsa =) What is your problema man?
Nu är det statoila-time.. =) nä, det är statoil-time!
Haj!

Trevligt!

Oj vad ni är många som läser helt plötsligt =) bara trevligt. MEN, vill inte gärna höra nåt bakom ryggen om mitt bloggande, "hon skriver si eller så" "kolla vad hon skrivit" and so it goes on ang andra bloggare. Tycker ni nåt så säg det, är ni ändå inne och läser är det inte jättejobbigt att slänga in en kommentar.

Igårkväll blev det lång promenad med Maya och Vincent, först blev det en stund i Karibien för min del =) för femtio spänn, inte illa pinkat =)

Höll precis på att trilla av soffan.. =)

"Vad är lattjo lajban?"
"Det är Dr. Albans lillebror"

Hahahaha, det tyckte jag va lite roligt.. jag har tradig humör jag vet, men det va riktigt kul =)

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, ut och cykla kanske eftersom vi inte provat det ännu.. eller kanske höra med Malin om fika.. Jag tänker på henne dagligen, jag tycker det är så roligt att hon är gravid =) hon va den jag trodde skulle få barn av oss alla i HP3A sist =) men blev istället nr. 4 =) (tror jag) Malin? Vill du fika?

Nu kommer här en Vilmer som luktar stall, inte gott alltså!
Blöjbyte!

Haj!

Sköna sol-måndag!

Idag va vi uppe med tuppen, typ sju. Och jag hade nog sovit bra för jag asa fram dammsugaren direkt och börja städa och ha mig.. visserligen va här smutsigt som f och eftersom Vilmer är mestadels på golvet så är det hans kläder som blir lidande om här inte är rent =)
Vi dammsög, bädda sängarna, plocka undan, tvättade tre maskiner tvätt och tömde och fyllde diskmaskinen innan klockan va halv nio =) det kallar jag effektiv. Ibland vet man inte riktigt var ens effiktivitet kommer ifrån för vissa dagar fungerar inte motoriken överhuvudtaget =) ibland blixtrar det till helt enkelt =)
Så halv nio la vi oss och vilade en stund och sen efetr frukosten gick vi ut. Har nyss kommit hem och Vilmer ligger i vagnen och sover. Vi satt först nere i hamnen, jag tänkte att han kunde ju sova där så sola jag =) men jag blev rastlös!

Snopen jag blev innan.. vi va uppe på Willys och handla och på vägen ner mot stan igen så satt V och sjöng och lekte med en blomma och lite sånt.. och slet av sig mössan hela tiden =) och rätt som det är så ser jag bara hans huvud hänger, nästan utanför vagnen.. jag blev rent svitt, tänkte "vad f han hänt" men han hade bara slocknat =) han kanske brås på sin morfar =) som somnar med popcorn i handen och är på väg med dem till munnen.. DÄÄÄR somnar min käre far =)

Håller intensivt på att leta efter en snygg klocka, har idag varit i stans ALLA =) klockaffärer, men inget så direkt som tilltala mig. Jag vet inte ens vad jag vill ha, vet bara att jag ska ha en ny. Den jag har har jag haft i typ 59 år, börjar bli lite gammal! Tycker dock fortfarande mycket om den, men nu är det helt enkelt dags för ur-uppdatering!

Ikväll ska jag träffa Maya, om hon kommer ihåg vill säga. Vi bestämde tid och plats i lördags när vi träffades för vi är så jäkla dåliga på att höra av oss till varandra så vi bestämde all direkt. Så vi får väl se =) Ska vi ut motionera =) (eller nåt..)

Nu får jag nog snart börja på middagen =) husmors-mia!
Är inte alls glad för färska champinjoner, men av nån konstig anledning så ville jag ha det i köttfärssåsen idag. Why? Tycker ju det är äckligt!

Ha en bra dag allihopa!
Ooo, förresten, nu är det inte långt kvar till jag blir ljushårig =) Ja, inte blond om ni tror det. Men detta mörka ska bort iallafall! Spännande!

S S C

S S C står för Soft Social Club =) och där har jag nyss varit =)
Träffade Maya och Louise och det va hur trevligt som helst. När dem stängde gick vi och käkade en burgare på
Max som va döööö-god och nu är jag hemma!

Loppelådan kallar och jag vill att det ska bli söndag.. det är det visserligen redan men jag vill att det ska bli riktigt söndag =)
(är något berusad just nu =)

Vilmer sover hos farmor och farfar och jag ska bli utvilad =)

See you tomorrow y´all =)

Night-night!

Kristianstadvägen 33

Jaha, då va det jobb som stod på schemat. Jobbar kväll i kväll och sen är helgen ledig!
Från och med nästa vecka jobbar jag två kvällar i veckan istället för en, ska få mammadagarna att räcka hela sommaren =) så då är det bra med kvällsjobb!

Helgen vet jag inte riktigt ännu hur den ser ut, vi får väl helt enkelt se hur det blir. Det är ju cruising i stan och svärföräldrarna är tokiga i sånt =) Jag ska då inte åka nån trams-bil =) men man kanske tittar på!

Vi tog oss upp till babyproffsen idag och köpte en potta till Vilmer. Tycker inte om ordet potta, det låter så.. baby-aktigt.. men vad ska man säga istället? Vilmers toa? =) Ja det får det nog bli!
Han satt på den en stund (med kläderna på) men sen upptäckte han att det var roligare att leka med den, kasta runt den =)
Vi ska väl inte börja fanatiskt än, men man kan ju börja lite smått att öva.. man kan ju typ låta han sitta där när man själv ska på toa, så han förstår vad den är till för.. Efter dem lärt sig sitta själv tycker inte jag där finns nån speciellt tidsbegränsning till när man ska börja egentligen.. det är ju inte alls troligt att han är "redo" nu eller ens inom det snaraste att bli av med blöjan.. men övning ger ju färdighet!

Nä nu får jag dra på mig dem brandsäkra brallorna och den orangea skjortan =)
Ha en bra fredagkväll =)
Vill ni så ses vi på Statoil =)

Corona!

Får man sitta och njuta av en kall öl en torsdag-kväll? Det känns fel men den såg så god ut =) och det är den också! Jag dricker sällan öl och hade en kvar hemma som jag köpte till när vi skulle iväg på personal-fest (jag vet, det är en evighet sen =)
Så nu kände jag att det va läge att bli kompis med den =) den såg så ensam ut =)

Personalmötet gick åt pipsvängen, trodde vi skulle prata sommarschema och lite personalfest igen, men det blev inget vettigt svar på nåt av det!
Nästa vecka är det nya förhandlingar med facket och jag är laddad till fullo =) Jag tror jag vill söka annat jobb annars.. Jag är trött på sånt här klydderi och HATAR INNERLIGT när det ska va nån jädrans tävling mellan chefer och anställda.. Vår ena chef ser det som en tävling och att han både kan och ska vinna, för han är chef. Jag tycker sånt är fel, jag tycker man ska va rädd om personalen, utan den hade det gått åt skogen PÅ RIKTIGT! Man kan väl arbeta MED personalen och försöka komma fram till bästa möjliga lösning? Varför arbeta EMOT och bara ha attityden "jag är chef så jag bestämmer!"

Tur man ska bli representant åt facket sen när man är tillbaka på full tid så man kan det man snackar om och vet vad som är rätt och fel, kom inte här och kom.. =)

Imorgon är det babysim, men Vilmer stackaren är ju förkyld forfarande, bättre dock, men inte frisk. Tror vi håller oss inne och myser, så han blir frisk fort. Nu har vi varit borta större delen av denna dagen så en liten lugn fredag kan väl inte skada, jag ska jobba på kvällen så då blir det väl full rulle för honom ändå, vare sig han vill det eller ej..

Coronan kallar..

Godnatt gott folk!

Mardrömmar!

Inatt har jag varit med om en tsunami och i två timmar (i drömmen) trodde jag att Jonas och Vilmer va "borta". Kan inte ens säga orden för jag blir helt till mig.. Det va en sån dröm ni vet som sitter i när man vaknat, som man kan börja gråta för när som helst för allt känns så verkligt!
Men dem va inte borta, jag hitta dem sen =) så det va en hemsk dröm men med ett gott slut.
Det knasiga va att sen när jag somna om, fortsatte jag drömma.. Det har jag aldrig nånsin varit med om =) det tyckte jag va lite fräckt..
Men USCH vilken dröm! Varför drömmer man sån skit, vad är det som händer i huvudet? Är det när man är helt slut som hjärnan flippar ut?
Jaja, trots drömmen har jag sovit mycket och relativt bra, Vilmer har också sovit bra och verkar betydligt bättre idag.
Men igår när jag skulle somna kom jag på mig själv att jag låg och vänta på att Vilmer skulle vakna så det va inte "lönt" att jag somnade för han vaknar ändå snart, HUR TRAMSIGT ÄR INTE DET? Då får jag nästan skylla mig själv kan man tycka att man får dåligt med sömn, men va f*n, det är lättare sagt än gjort.. det är väl den där kvinnliga/moderliga intutionen (eller hur det stavas =)
Jag ligger ju vaken för jag vill va där när han vaknar, jag vill ta hand om honom om han har feber, eller behöver dricka.. Men sover jag så vaknar jag så snabbt ändå så jag vaknar nog före honom så varför inte sova! Blir trött på mig själv ibland!

Tack för hjälpen med office, tror jag väljer att låna Jennys skiva =) känns lättare för mig som inte är alltför teknisk =)

Snart är det p-möte och för ett tag där trodde jag att jag inte skulle kunna gå, sånt är livet ibland men tråkigt hade det varit. Har sett fram emot detta nu i flera dagar =) Så faster Jennica leker med Vilmer några timmar sen =) TACK!

Nä nu ska jag packa Vilmers väska, borsta tänderna, göra frukost och sen går vi! Undrar om det är kallt ute, det blåser inte så mycket som igår tack och lov!

Ha en finfin dag alla trogna läsare =)

I min ensamhet

9,9 kvällar av 10 är jag själv och nu börjar jag faktiskt trivas med det =) tufft först, men nu har jag "accepterat" läget och tycker nu det är mest mysigt efter att Vilmer kommit i säng. Han har sovit i en timme nu och jag har badat, kollat vänner och skrattat lite, målat naglarna =) och lite sånt smått och gott.. Nu kollar jag Roomservice och dricker ett stort glas kall coca-cola, jag tycker det känns rätt bra faktiskt. MEN, det är väl så man känner idag, en ren lyckoträff bara. Imorgon tycker man att det suger =)
Eller så är det för att det är onsdag, då vet jag att det är massa tv jag vill se men som inte Jonas vill se iallafall så det är skönt att va själv så man FÅR se det =)
Grey´s och Fråga Olle =) mina favvisar!

Imorgon är det personalmöte och jag längtar =) det ska bli så spännande att se vad dem har att komma med.. Jag satt igårkväll och "jobba" lite på ett nytt schema som jag och facket knåpat ihop.. Så gjorde jag lite småjusteringar bara, tycker det är ett riktigt RIKTIGT bra schema! Det tråkiga är att mina chefer kommer aldrig någonsin i deras vildaste fantasi ens gå med på det.. det skulle innebära, för dem, att dem jobbade vars en hel helg och några kvällar i månaden, men det skulle dem ALDRIG kunna tänka sig! DÅLIGT! Men annars är det verkligen ett superschema tycker jag! Både för mig och Christian (som jobbar mest) är det ett guldschema, men varför göra så sin personal trivs? Huvudsaken är väl att dem själv trivs, eller? Usch, jag blir förbannad bara jag tänker på det..
På vårt jobb är arbetsmoralen verkligen sån att dem ska ha det som dem vill, kunna säga och göra precis som dem vill, gentemot oss (personalen) och sen vill dem samtidigt att vi ska jobba r*ven av oss för att deras business ska gå med vinst. HELST ska vi inte tycka nånting utan bara säga "Yes SIR" och jobba på så svitten lackar! Och gravida ska vi definitivt INTE bli!

Nä, nog om det!

Nån som har en skiva med office-programmen? (word/powerpoint/excel/publisher)
Jag hade behövt programmen och går INTE och köper dem =)
Nån som vill hjälpe?



Överkörd..

I natt blev det inte mycket till sömn.. så där fick jag för jag va utvilad igår =) lille killen här har varit vaken.. eller egentligen sovit tror jag men vridit och vänt på sig hela tiden för han har nog varit lite orolig i kroppen.. Nu precis hade han 39,1 i feber så lite krasslig är han nog.. Men FY USCH för såna här nätter.. I hate it! När det är natt går även mitt tålamod och lägger sig och när jag då måste vakna så sover det vidare =)
Men nu är det dag, med regn och rusk, känns väl härligt..
Jag försökte nyss koka kaffe men vi har väl fått tag i nåt jävla skit rent ut sagt till melittapåsar.. det va INTE melitta vill säga.. =) så när kaffet va färdigt va där ett stort jädrans hål i påsen så allt kaffe hade ju runnit ner i kaffet.... TYPISKT! När jag för en gångs skull försöker.. VA? Tur jag har en RB tillgodo i kylen =) Nä här dyker nog snart upp nån med frukost, som dessutom kan laga kaffe =) MIN MOR thank God!

Nu ska jag engagera mig i min sjuke son!

Ut och springa..

ja det måste jag göra nu, måste springa ner till apoteket och fixa massa förkylningsbehövande medel till lillemannen. Ringde mamma nyss och han har varit vaken TYP hela natten och varit superförkyld, lille stackaren. Han är myclet förkyld, tur dem säger att det bara är nyttigt med förkylningar så dem bygger upp ett starkt immunförsvar mot dagis, annars hade jag gått under!

Mot apoteket supermorsan! (eller det räcker kanske med pressbyrån =)

Utvilad!

Är minsann uppe tidigt trots att jag inte har Vilmer hemma. Vaknade när Jonas gick och kände mig totalt utvilad. Har sovit som en prinsessa allstå. Vet inte när jag gjorde det sist..
Och inte är det pga Vilmer egentligen, för han gör verkligen inte så mycket väsen av sig, vi sover ganska bra om nätterna här hemma ändå, jag tror det är dagarna som tar kol på mig.. eller som jag sa igår, det är kanske alla dessa måsten som tar kol på mig! Maybe baby!

Idag har jag inga måsten mer än några som mest gynnar mig själv.. ska snart dra på mig regnkläderna och cykla och sola, fiiiiint =) lite sol måste man ha i sånt här väder.. sen ska jag dra ut Johanna på en sväng ut till Öja, eller nån annanstans kanske.. (?)
Vi va ute och gick igår och då blev det Öja, och Haugesundsgatan också men där va ingen himma =) sjysst!
Nä så en liten runda nu på morgonen jojo, och skyll fan inte på regnet, liten vatten har inget dött av! (och skyll inte på halsen heller.. =)

Sen ska jag hem, duscha, och göra det jag skulle gjort på min barnfria tid igår =) torka golven! Det har jag inte gjort efter kalaset ännu... ooops! Det borde jag!
SEN är jag fit!

Känns väl egentligen som det blir en inne-dag med detta skitvädert som väder. Skulle bli bättre har jag för mig längeframåt dagen, vi får se!
Kanske ska laga nån mat idag också, eftersom det börjar gnällas =) igår åt vi på PC (av alla ställen, kollar alltid runt mig innan jag går in där =)

Va ut i Källesjö igår också och kolla nåt jädrans hus, där ute ska ju då inte jag bo.. mitt ute i skogen ju.. NAJ NAJ!
Jag är inte ens nån hus-ägar-människa! Jag är en jag-bor-mitt-i-stan-och-kan-gå-till-allt-människa!
När vi gick upp till Salladsgatan för ett tag sen tog det en kvart, det är max, dit kan jag sträcka mig. Men inte Källesjö!

Nä nu ska jag låtsa att jag flyger på solsemester en kvart!


Egentid på HÖÖÖG nivå =)

Nu har precis mormor och morfar hämtat Vilmer. Jag är trött som tusan och känner mig slut i huvudet så det va väl kanske därför.. =) vad vet jag!

När man själv är såhär så har dem det bättre hos nån annan ändå, hos någon som orkar =)
Så i natt ska jag sova, SOVA! Sova hela jädra natten lång!! Men jag lär vakna ändå och undra varför inte Vilmer vaknat än.. eller så bara för man väl har chansen att sova ut så är det nåt annat som händer eller stör!
Ska göra mitt bästa iallafall!

Just nu tog jag tillfället i akt att lyssna på lite hög musik, ibland räcker det, sen är man en ny människa!

Within Temptation has the healing-effect..

Dags att deklarera!

Jag och Vilmer ska gå upp till Missunna och lämna deklarationen på vanligt svenskt hederligt vis =) Jag vill inte ha mina pengar till midsommar därför gör vi så i år =)
Dem pengarna ska gå till ny Thailandsresa i vinter därför är det inge bra för oss om vi skulle få dem tidigare än senast möjligt =) dem försvinner.. puff säger det!

Efter det ska vi nog bara gå hem igen, vi har en tvättedag idag så jag tror vi håller oss till det.. Jag blir så jädrans lätt uppstressad av allt som ska göras, hatar det.. och då slutar det med att jag blir irriterad och sen går det ut över Vilmer, stackaren!
Nä jag får helt enkelt börja lugna ner mig.. det är svårt bara. Man har ju fått städmani-genen vare sig man ville det eller ej =) Nä usch, det är fan hemskt alltså.. man kan göra mycket roligare saker den tiden jag måste springa och plocka och städa.. FRAMFÖR ALLT så kan jag och Vilmer ha det mysigare och roligare! Nu sysselsätter han sig själv mycket, men ibland kommer det dåliga samvetet fram.. att man inte har tillräckligt med tid MED honom. Han kanske vill leka mer med mig än helt ensam.. Och det där med att försöka tvinga den andre till att hjälpa till hemma har inte fungerat hittills, och det har jag försökt bearbeta nu i tre och ett halvt år.. så det behöver jag inte slänga ner mer tid på =) never gonna happen =)

SÅ MED ANDRA ORD, har jag inte tid att sitta här mer.. ska städa eller nåt......
Nä vi ska hänga en maskin tvätt, sen ska jag dra på mig mjukiskläder idag =) lämna deklarationen, kanske handla lite, gunga, sen hem och mysa i ett rent hem =)

Haj!


1 MAJ =)

Nu är det maj-månad och jag ser sommaren komma =) jag längtar otroligt mycket. Måtte det bli en bra sommar med mycket strandväder annars protesterar jag Gud =)
Förra sommaren va jag inte på stranden EN ENDASTE GÅNG, Vilmer va nyfödd så det va inte riktigt läge att asa honom ner i värmen då.
Föresten så slog det mig nu, jag drömde om Vilmer i natt, att han fick vattenkoppor... och sen när kopporna blivit stora och såriga så satt där bananflugor på och åt... ÖÖÖÖöööeee!! Och en gubbe som stod bredvid och såg allt sa att det va fullt normalt, men det tyckte inte jag!
Usch för drömmar!

Igår va vi ute hos Andreas och Charlott och åt gott =) grillad kylling och potatis och sallad. Och kladdkaka såklart!
Vi satt ute med det va fantamej i kallaste laget, kunde kanske tagit mer på sig =)
Va nere en sväng på stranden också och kollade in majbålet.. kände sig nästan lite familjeaktig =)

Idag ska jag jobba kl fyra, och imorgon ska jag jobba heeela dagen lång 7.15-18.. mördarpass! Kommer bli roligt!
Undrar ens om vi har öppet som vanligt idag, men det har vi säkert, varför skulle vi ändra öppettider?

Mitt kära halsband som jag beställd blev inte som jag tänkt mig, jag har bara otur med mina beställningar.. Jag missuppfatta deras hemsida. Nu har jag mailat dem och hoppas kanske det går att lösa.. Säkerligen inte, men man kan kanske hoppas att det finns hjälpsamma människor trots allt =)

Nu luktar här bajs!

Ha en bra 1-maj =) Gå ut och sola och fika =)

RSS 2.0