KÄRLEKSTISDAG

Nu har jag inte skrivit på länge så nu får jag bannemej skärpa mig! (eller det är ju bara en dag jag hoppat över, men det känns konstigt på nåt sätt)

I söndags sa jag ju att jag skulle brottas med skafferiet, tror ni jag gjorde det? NÄ! Rätt gissat! Men igår gjorde jag det istället och då blev det samtidigt värsta utrensningen i både kyl och frys också, vi är specialister på att samla på oss massa i frysen. Vi har gärna undvikit att handla nåt vi måste lägga i frysen för vi har visst att det går inte få ner en liten smula där ens, MEN NU mina damer och herrar, nu är där luftigt och ledigt! (nu ska den bara frostas av också, schhhh!!)

I söndags va jag och vilmer ute en sån bamserunda i det sköna regniga vädert, och för att inte tala  om blåsten, när jag kom hem hade jag sååå ont i mina öron. Måste skaffa mig en mysse! Sen när vi kom hem va jag rent dyngsur, fast jag hade både leggings och träningsbrallor. Och det kändes inte som att det regna så mycket, men det gjorde det ju antagligen!
Precis hemkommen ringde M och fråga om dem fick öppna sin nya leksak här, så hela familjen A kom efter en stund och det blev fika sen pizza! TREVLIGT!

Måndagen innehöll en tidig morgonrunda i det SOLIGA vädert, sen stanna vi en stund nere vid hamnen och läste tidningen, så sov vilmer gott en stund! Sen åt vi frukost och gav oss på köksrensningen, sen vila vi faktiskt lite. Det behövs ibland! På kvällen kom mormor och morfar och fika lite och mös med vilmer. Och sist så satt jag och jonas och sov i soffan när klockan va elva!

Dagen började med lite familjemys, lovely! (kärlekstisdag)
Men senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ta det lite lugnt bara! Gå ut en sväng, det ser ju ut att bli soligt idag också! Kanske gå och väga vilmer, det va längesen nu och jag är nyfiken! Gå och handla potatis ska jag göra iallafall, kanske en sväng utom S? Hallå, är du hemma idag?

Nä usch, nu börjar jag tramsa, jag är också trött!
Tittar på The Montel-show på trean, fy fabian va det är tramsigt, ungefär som Jerry Springer fast utan slagsmålen! Handlar om en tonåring som är trotsig, vadå är inte tonåringar det? Hör inte det lite till liksom? Plus att dem undrar varför hon är så trotsig och elak, sen kommer det fram att hon fått spendera mycket tid hos andra familjer under sin uppväxt, HELLO! Skulle det hjälpa till och uppfostra en underbar dotter..Va där för henne istället!
Har man inte orken och intresset att ta hand om sina barn ska man inte klaga på hur resultatet blir!
Det är bara förälder/föräldrarna som formar barnen, finns dem inte där och kan forma, vem gör då det? Ingen? Samhället? FANTASIN kanske?

Ha en fin kärlekstisdag!

Sampai jumpa


Från vår soliga måndagspromenad!


Sover gott där under myssen!
Bilder: Privat

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag vet att det är lite... bloggfräckt(?) att bara skriva första bokstaven på folk man pratar om men jag fattar INGENTING! Ibland är det så mycket bokstäver (folk) att det känns som jag försöker lösa en rebus eller nått. Antagligen ser jag helt fel personer framför mig då jag sitter och gissar vem det är du menar... Aja, det kan ju bli kul det med!!

2008-10-08 @ 20:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0