TITT-UT!

Har ni sett där ute? Det är ju helt fantastiskt!! Det är blå himmel och vitt på marken, kan det bli bättre? Älskar när det är molnfritt och minusgrader, det är så härligt att andas! Är det lika fint väder när Vilmer vaknat och ätit gröt ska vi fantamej gå en bamserunda!
Äger ju faktiskt också en termos så man kanske skulle tagit med sig lite varm choklad och gått ner mot havet.. jag vet, låter lite kliché-artat men det är så skönt. Fast Jonas jobbar så är ändå helgen dem dagar då jag är utan sysslor känns det som. Vet inte varför men det känns som att det finns bara massa måsten på vardagarna. Städa, tvätta och såna saker. Sånt gör jag aldrig på helgen. Helgen är min fritid också!
Och nu har jag asat fram vinterjackan också så det är så skönt att va ute, fryser ju inte!

NOG OM DET!

Sitter och småkollar lite på "Biggest loser" och det är sååå imponerande! Utvalda människor får åka till nån form av läger där dem med hjälp av utbildade dietister, läkare och personliga tränare ska tävla om vem som kan gå ner mest i vikt. Det är rätt mat och mycket träning som gäller och det är HELT SJUKT vad dem kan åstadkomma.. Dessa imponerande människor!! En hade gått ner 50 kg på 12 veckor, och tävlingen är inte slut än, tror inte det iallafall. Vad blir det? Det blir lite mer än 4 kg i veckan, I VECKAN!!! Dem visa nyss före och efter bilder och en av killarna kände jag inte ens igen. Tänkte vem är han, han har jag inte sett innan, så visa dem före-bilden. DET ÄR MÄKTA IMPONERANDE!!
Såna ställen skulle det funnits fler av, DEFINITIVT!!
Eftersom det oftast är både vilja och kunskap som fattas hos dem som verkligen vill gå ner i vikt så hade det varit toppen ju, man har folk runt omkring sig som har kunskapen och eftersom det är en tävling så får du viljan!
Man vill ju gå ner så mycket som möjligt varje vecka, annars åker du hem! Aaa, I´m impressed, BIG TIME!!

Och nu börja ett av dessa spelprogram.. aahh!! Ta bort ALLA dem från tv överhuvudtaget!

Imorgon blir Vilmer 7 månader! Det är helt otroligt!

Såg precis en intervju med Postens VD, som det pratats om i veckan, om hans helt för höga lön på 900 000 kr / månad.
Nu avstår han från HELA sin lön under den tid han har kvar att jobba för att försöka få slut på denna diskussionen. Visst det är befängt att en människa ska ha så mycket i lön, 7 gånger mer än vår statsminister, MEN äär det han s om bestämt lönen? Han satt och sa att han har lika mycket som hans företrädare hade, den kostnaden är helt oförändrad. Alltså så kanske detta skulle diskuterats innan när företrädaren jobbade istället, där denna lönen egentligen drog i gång, varför hänga ut denna människa? I stort sätt så har han bara blivit en vikare och hoppat in på en VD-plats och tagit över samma lön som det va innan, är det så farligt? Sen börjar diskussionen spåra ur och helt plötsligt gå in på hans privata ekonomi, hans privata pension och sånt. Detta är inte som jag är naiv för jag fattar också att han har tillräckligt med pengar sen innan, och 5 miljoner i pension och allt vad det var, han har i stort sätt FÖR MYCKET pengar.. MEN är det rätt människa som blir hängd?

Det måste ju betyda nåt också att han nu avstår från hela lönen, jo det betyder att han har tillräckligt med pengar för att kunna göra så, men kanske också att han inte vill bli påhoppad för nåt han inte är skuld till.
Han berätta också att hans totala lön va 900 000 kr i månaden, inga tjänstebilar eller andra tillkommande kostnader, och nä det va väl för väl, men det kanske statsministern har som inte syns när man kollar hans inkomster.. Eller alla andra VD:ar som har lägre lön än detta, ooo dem har tjänstehus i Spanien och tre tjänstebilar om året, ditten och datten.. det är mycket som inte syns, det kanske det är också men nu har han trots allt avstått. Borde innebära mer pengar för Posten, ska bli intressant och se!

Nu börjar molnen komma... =( Vilmer, waky waky my sweetheart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0