Glasögon!

Nu har jag och Vilmer precis varit uppe på vinden! Hahaha =) det va minsann en pers!
Skulle försöka leta upp mina glasögon som jag trodde jag gjort av med, en gång till =) gjorde ju av med förra en nyår för några år sen. Och nu har synen börjat bete sig konstigt igen så jag har väl letat som en idiot här men utan resultat. Så kom jag på att dem nog åkt upp på vinden i nån låda nu med tanke på flytten.
Så jag och Vilmer upp på vinden. Och jag tänkte, jag måste ju kunna sätta honom ifrån mig för att kunna rota i lådorna men det är ju kallt på golvet.. hmm! Ja, vi får ta vagnen! Och vi åkte hissen upp till fyran sen är där två trappor upp till vinden, och precis när man är klar med trapporna är där en sån där tung källardörr som man måste hålla upp med typ.. hela kroppen samtidigt som jag ska dra upp vagnen för dem sista trappstegen.. puuuh! Det hade nog varit en syn att se =) MEN, det gick och jag fick mina glasögon =)
Så nu får vi se om dem hjälper. Min syn förändrades ju under graviditeten så jag kunde inte använda dem alls, fick höra av en optiker att det är för man samlar på sig så mycket vatten när man är gravid, men att synen OFTAST ändras tillbaka igen efteråt. Så vi får väl se om det hjälper..

Fick reda på igår också att jag blivit utsatt för bedrägeri på jobb, utan att jag visste om det eller märkte det.. skumt! Sålde en del limpor cigaretter till nån med stulet bankkort, men eftersom han lämna fram legitimation frivilligt misstänker man ju inte så mycket. Men men, det ska va jag till det =) va ju bara nåt år sen det hände sist, med zigenarna, som blåste mig på pengar! Efteråt känner man sig som världens största och mest korkade blondin, men i situationen som kassörska bakom disk är det minsann lättare sagt än gjort. Man är och tror man är tillräckligt vaksam men dem är duktigare än vi tror. Och jag är så jäkla godtrogen också.. tror liksom inte sånt om människor, och det värsta är att dem är så jädrans trevliga, det är ju därför man aldrig misstänker nåt.. och det vet dem ju! ARG blir jag iallafall! Leave me alone..
Jag borde ju ha kollat så namn på kort och leg stämde, det är ju min uppgift, men sen å andra sidan, som en tjejkompis sa, förmodligen hade det ändå stämt överens just för det är så lätt idag att göra/fixa falskleg också.. Jaja, gjort är gjort! NOG OM DET!

Nu är här en ål som vill ha mellis =)

Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Jenny på statoil

de bästa e iallafall att han lämnade fram sitt legg o då kan man ju kolla vem de e ju. Då tycker man väl att de inte ska va nått problem. Hoppas man.. ha de najs

2009-01-20 @ 18:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0